-
Επειδή την έχω 'πατήσει' και άλλες φορές με σχέδια και photos από net, πιστεύω ότι και το σχήμα του νέου Clio θα το συνηθίσουμε-θετικά οι περισσότεροι όταν το δούμε στους δρόμους μας. Γενικά κατά τη προσωπική μου άποψη όλα τα Clio μέχρι τώρα ήταν το λιγότερο εμφανίσιμα.
υ. γ 1 Αχ για το γνωστό πρόβλημα στους πολλαπλασιαστές των renault φοβάμαι
υ.γ 2 Μπορούσε η Honda να ακολουθήσει καλύτερη σχεδιάση στο κατά τ άλλα οικονομικό, αξιόπιστο και άκρως ευρύχωρο Jazz. Ευελπιστώ σε ένα ανανεωμένο και αποδεκτό από πολλούς σχέδιο)
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Εχει αρχίσει να παίρνει μεγάλες και επικίνδυνες διαστάσεις αυτή η Jazzολαγνεία...
και μαλιστα εχω αρχισει και πιστευω οτι δεν ειναι και τυχαια!
εκτος αν ολοι ειμαστε τοσο χαζοι που δεν ειδαμε τα καταφανεστατα πλεονεκτηματα του οταν αγορασαμε αυτοκινητο
Αλλα για να δουμε τι πουλησε φετος το jazz:
Βρισκεται στην 70η θεση με 879 πωλησεις, ενω η 1η δεκαπενταδα ειναι:
1... TOYOTA COROLLA... 7384
2... OPEL CORSA... 7083
3... OPEL ASTRA... 5613
4... PEUGEOT 206... 5523
5... VW GOLF... 5474
6... HYUNDAI GETZ... 5461
7... SEAT IBIZA... 5369
8... FIAT PUNTO... 5250
9... PEUGEOT 307... 5244
10... VW POLO... 5002
11... TOYOTA YARIS... 4815
12... FIAT PANDA... 4294
13... HYUNDAI ACCENT... 4198
14... TOYOTA AVENSIS... 4106
15... CITROEN C3... 4054Μαλιστα απο την 70η θεση μεχρι και την 100στη δεν υπαρχει κανενας απο τους ανταγωνιστες του!!!
Πάντως πωλητής της HONDA δεν έιμαι,απλά το καλό πράγμα πρέπει να λέγεται!!!
Η αγορά αυτοκινητου ως γνωστόν έγκειται στην κρίση,στο γούστο και το πορτοφολι του καθενός,είναι επομενως κατα μεγαλο ποσοστο υποκειμενική.
Αυτο που ειναι ομως αντικειμενικο ειναι οτι ο κινητηρας του JAZZ έχει βραβευθεί ως ο οικονομικοτερος της κατηγορίας του και δεν θα μπω στον κόπο να στο αποδείξω με νουμεράκια γιατι μαλλον το γνωρίζεις.
Το τί έχει πουλήσει το JAZZ εμένα προσωπικά με αφήνει αδιάφορο και δεν παιζει κανένα ρόλο στο αν ένα αυτοκινητο ειναι καλό ή όχι(δηλαδή η BMW X5 που έχει πουλήσει λιγοτερο απο το JAZZ ειναι χειροτερο αυτοκίνητο??? ) Άλλωστε μην ξεχνας οτι το JAZZ ειναι το πιό ακριβο στην κατηγορία του,έχει διαφημιστεί ελάχιστα και δεν έχει ατοκο διακανονισμο για την αγορά του όπως οι ανταγωνιστές του GETZ,CORSA,FIESTA... Λογικο ειναι επομένως ο Ελληνας αγοραστης να στρέφεται στην αγορα των υπολοίπων αυτοκινήτων .Το JAZZAKI απλά σαν συνολο (χωροι,οικονομια,ποιοτητα,αξιοπιστια,εγγυηση) τυχαινει να είναι καλύτερο απο τα άλλα!!!
Και για να λέμε και την αλήθεια δεν μου αρέσει να οδηγάω ότι οδηγάει ο πολύς κοσμος,οπότε δεν με ''χαλάει'' καθόλου που το JAZZAKI πουλάει λίγο . Μακάρι να είχα το μοναδικό σε όλη την Ελλάδα!!! -
Ο χρήστης stavrosbiologos έγραψε:
Η αγορά αυτοκινητου ως γνωστόν έγκειται στην κρίση,στο γούστο και το πορτοφολι του καθενός,είναι επομενως κατα μεγαλο ποσοστο υποκειμενική.
Αυτο που ειναι ομως αντικειμενικο ειναι οτι ο κινητηρας του JAZZ έχει βραβευθεί ως ο οικονομικοτερος της κατηγορίας του και δεν θα μπω στον κόπο να στο αποδείξω με νουμεράκια γιατι μαλλον το γνωρίζεις.
Το τί έχει πουλήσει το JAZZ εμένα προσωπικά με αφήνει αδιάφορο και δεν παιζει κανένα ρόλο στο αν ένα αυτοκινητο ειναι καλό ή όχι(δηλαδή η BMW X5 που έχει πουλήσει λιγοτερο απο το JAZZ ειναι χειροτερο αυτοκίνητο??? ) Άλλωστε μην ξεχνας οτι το JAZZ ειναι το πιό ακριβο στην κατηγορία του,έχει διαφημιστεί ελάχιστα και δεν έχει ατοκο διακανονισμο για την αγορά του όπως οι ανταγωνιστές του GETZ,CORSA,FIESTA... Λογικο ειναι επομένως ο Ελληνας αγοραστης να στρέφεται στην αγορα των υπολοίπων αυτοκινήτων .Το JAZZAKI απλά σαν συνολο (χωροι,οικονομια,ποιοτητα,αξιοπιστια,εγγυηση) τυχαινει να είναι καλύτερο απο τα άλλα!!!
Και για να λέμε και την αλήθεια δεν μου αρέσει να οδηγάω ότι οδηγάει ο πολύς κοσμος,οπότε δεν με ''χαλάει'' καθόλου που το JAZZAKI πουλάει λίγο . Μακάρι να είχα το μοναδικό σε όλη την Ελλάδα!!!6 μοντελα απο τους ανταγωνιστες του ΔΕΝ εχουν ατοκο διακανονισμο.
Το γιατι δεν πουλαει ουτε με νοιαζει ουτε με ενδιαφερει προσωπικα.
Μου αρεσει που λες ...στο 'συνολο' (χωροι,οικονομια,ποιοτητα,αξιοπιστια,εγγυηση) τυχαινει να είναι καλύτερο απο τα άλλα!!!
Να πω και εγω ο φουκαρας τι αλλο εχει το 'συνολο'?
Επιδοσεις, οδικη συμπεριφορα, φρενα, εξοπλισμος, κοστος συντηρησης, παθητικη ασφαλεια, σχεδιασμος κτλ κτλ....Οχι τιποτε αλλο, αλλα να τα λεμε ολα οκ?
ειμαστε εκτος θεματος ομως, αν θελεις ανοιξε αλλο θεμα να το συζητησουμε.
-
Συνήθως ο κόσμος παινεύεται οτι το αυτοκίνητό του στρίβει η επιταγχύνει ή κάνει και τα δύο μαζί. Όχι για την οικονομία στη βενζίνη
Αλλα αν σκεφτείς οτι στα ίδια λεφτά με το Jazz παίρνεις ένα Ignis sport, τότε μάλλον μόνο για την οικονομία έχεις να παινεύεσαι.....
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Και για να λέμε και την αλήθεια δεν μου αρέσει να οδηγάω ότι οδηγάει ο πολύς κοσμος,οπότε δεν με ''χαλάει'' καθόλου που το JAZZAKI πουλάει λίγο . Μακάρι να είχα το μοναδικό σε όλη την Ελλάδα!!!6 μοντελα απο τους ανταγωνιστες του ΔΕΝ εχουν ατοκο διακανονισμο.
Το γιατι δεν πουλαει ουτε με νοιαζει ουτε με ενδιαφερει προσωπικα.
Μου αρεσει που λες ...στο 'συνολο' (χωροι,οικονομια,ποιοτητα,αξιοπιστια,εγγυηση) τυχαινει να είναι καλύτερο απο τα άλλα!!!
Να πω και εγω ο φουκαρας τι αλλο εχει το 'συνολο'?
Επιδοσεις, οδικη συμπεριφορα, φρενα, εξοπλισμος, κοστος συντηρησης, παθητικη ασφαλεια, σχεδιασμος κτλ κτλ....Οχι τιποτε αλλο, αλλα να τα λεμε ολα οκ?
ειμαστε εκτος θεματος ομως, αν θελεις ανοιξε αλλο θεμα να το συζητησουμε.
Επιδόσεις έχει 83αλογα ενώ τα περισσοτερα 1.4 FIESTA,POLO (με εξαιρεση το CORSA το οποιο όμως καιει κατι παραπάνω )έχουν 75 αλογάκια και σε διαβεβαιώ οτι στο δρόμο δεν ''σέρνεται''. Εξοπλισμό έχει όλα τα ηλεκτρικά καλούδια οπότε δεν το ανέφερα καν. Ειναι 1390 κυβικα οπότε εχει 9 φορολισιμους ίππους και όχι 10 όπως τα υπολοιπα 1.4. Σχεδιασμός ειναι υποκειμενικος καθαρα,σε αλλους μπορει ν'αρεσει σε άλλους όχι.
Παθητικη ασφαλεια(οταν τρακαρω θα σου πώ!!! ) Σημερα όλα τα αυτοκινητα φτιαχνονται με βάση συγκεκριμένους κανονες ασφάλειας, τώρα εαν έχει παρει 4 ή 5 αστεράκια στα crash test δεν θα κατσουμε να σκάσουμε κιολας.
Για φρένα και οδικη συμπεριφορα οτι και να σου μπορει και να μην με πιστέψεις εαν δεν το δοκιμασεις και απο μονος σου. Πάντως έχει μπρος-πισω δισκοφρενα,ABS και φρενα πολυ καλα και άμεσα,κιβωτιο με πολυ καλα και εύκολα κουμπωματα,αθόρυβο κινητηρα,και στην Εθνική είναι πολύ σταθερό και δεν τριζοβολάει. -
polo, ibiza, fabia, clio 100 αλογα, αλλα και εκδοσεις με 75 για οικονομια.
Ηλεκτρικες ευκολιες εχουν και τα 800αρακια πλεον.
Εσυ εχεις οδηγησει τα αλλα και εβγαλες συμπερασμα για την οδικη τους συμπεριφορα? Βεβαια μπορει να με σε αφορα, αλλα για μενα ειναι πιο σημαντικος τομες απο την οικονομια καυσιμου...
Παντως αν δεν εισαι ηδη, σκεψου να κανεις μια αιτηση για πωλητης στη Χοντα.
Mε 13779€ παιρνεις σαφως πιο πληρες αυτοκινητο, και επισης αυτα που αναφερεις σαν πλεονεκτηματα του jazz τα εχει ο ανταγωνισμος εδω και χρονια και σε χαμηλοτερη τιμη...
Ναι, ειναι οικονομικο παντως!
για πες μας ποσο καιει, σε πολη και εθνικη?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
polo, ibiza, fabia, clio 100 αλογα, αλλα και εκδοσεις με 75 για οικονομια.Ηλεκτρικες ευκολιες εχουν και τα 800αρακια πλεον.
Εσυ εχεις οδηγησει τα αλλα και εβγαλες συμπερασμα για την οδικη τους συμπεριφορα? Βεβαια μπορει να με σε αφορα, αλλα για μενα ειναι πιο σημαντικος τομες απο την οικονομια καυσιμου...
Παντως αν δεν εισαι ηδη, σκεψου να κανεις μια αιτηση για πωλητης στη Χοντα.
Mε 13779€ παιρνεις σαφως πιο πληρες αυτοκινητο, και επισης αυτα που αναφερεις σαν πλεονεκτηματα του jazz τα εχει ο ανταγωνισμος εδω και χρονια και σε χαμηλοτερη τιμη...
Ναι, ειναι οικονομικο παντως!
για πες μας ποσο καιει, σε πολη και εθνικη?
Έχω ήδη δουλεια οπότε δεν το σκέφτομαι για πωλητής
Τώρα το τί παιρνεις με 13779 άστο καλύτερα. Για τη συγκεκριμένη κατηγορία το JAZZAKI είναι οτι καλύτερο,αλλωστε οπως λεει και μια παροιμία ''ΤΟ ΦΤΗΝΟ ΤΟ ΤΡΩΝΕ ΟΙ ΣΚΥΛΟΙ'' και εκτός απο αυτο το όχημα ειναι και MADE IN JAPAN και ξέρεις πως ότι πιανει το χεράκι των ''κιτρινιαριδων'' είναι απλά τέλοιο!!!
Εχω δει και οδηγήσει και το POLO kai to FIESTA.Το FIESTA στο δρομο ειναι πολύ καλο πραγματι αλλά στο εσωτερικο κυριαρχει η πλαστικούρα,άσε που στην ακριβη εκδοση GHIA που ήθελα να παρω με τιμή γυρω στα 13700 είχε κατι καθίσματα απο βελουδο και σου άναβε ο κω.... καλοκαιριάτικα!!! Για το POLO αυτο που έχω να πω ειναι οτι εξωτερικα μ'άρεσει πολυ αλλά ολα αυτα που εχω ακουσει(απο γνωστους και μη) για προβληματα στον εγκεφαλο και για μηχανισμους στα παραθυρα που χαλανε με έκαναν ιδιαιτερα διστακτικο στο να το αγορασω.ΑΣε που έχει και 2 χρονια μολις εγγυηση!!! Τα αλλα 5 που έχω με τη HONDA που τα βάζεις??? Προτιμω να κοιμαμαι 7 χρονια ήσυχος με το JAZZAKI παρα να πληρωνω τους Γερμαναράδες της VW.
Δεν ειμαι κολλημενος με τη HONDA απλα τα έβαλα κατω και είδα οτι αυτα που δεν έβρισκα στα άλλα αυτοκίνητα τα βρήκα στο JAZZAKI.
Άλλωστε το λεει και η διαφημιση ρε συ Σπυράκο ''HONDA,ειναι όλο προσόντα''!!!
Be cool,be JAZZ!!! [/img] -
το οτι εχεις jazz ρε φιλε και το γουσταρεις ειναι προβλημα σου. καλα κανεις. αν δεν τον γουσταρες δεν θα το αγοραζες
αλλα μην προσπαθεις να πεισεις ολο τον υπολοιπο κοσμο οτι εχει κανει λαθος που πηρε clio,ibiza, fabia, corsa, punto αλλα και οτιδηποτε αλλο
αυτο γουσταρε και αυτο πηρε. γουσταρε το αυτοκινητο του να ειναι λιγο σπορ πηρε clio, ibiza, punto sporting, Ignis sport. ηθελε χλιδα πηρα corsa, fabia, lancia y. εσυ πηρες jazz και τους δικους σου λογους. ο προσωπικος λογος που ο καθενας μας πηρε ενα αυτοκινητο δεν το κανει καλητερο απο τον ανταγωνισμο του.
οποτε ξεκολα λιγο απο την ζωη σου και μην προσπαθεις να πεισεις ολο τον κοσμο για την αποψη σου
κρατα λοιπον το jazz σου και να το χαιρεσε εσυ οπου μπορεις. εγω θα χαιρομαι τον γαλλο μου μαζι με τον φιλο μου τον ιταλο του στα βουνα, που παμε απλα για να οδηγησουμε και να 'νιωσουμε' χωρις να με νοιαζει ποσο θα καταναλωσει. με νοιαζει που θα στριψει και θα με ευχαριστησει. εσενα θα σε ευχαριστησει οταν θα δεις την καταναλωση να σπαει το ρεκορ οικονομιας. αλλα μην με πριζεις οτι πρεπει να με ευχαριστει και εμενα αυτο
μην προσπαθεις να μου επιβαλεις οτι το jazz ειναι καλητερο απο ολα τα αλλα στην κατηγορια του. δεν με νοιαζει
ποτε δεν θα το αγορασω και θα μου αλλαξεις αυτη την αποψη. ουτε εμενα , ουε αυτουνου που εχει clio, punto, ibiza, fabia, και ολα τα αλλα. ολοι μας τα πηραμε για προσωπικους λογους και για αυτους μας αρεσει το αμαξακι μας
φτανει πια με αυτο το jazz -
Ο χρήστης stavrosbiologos έγραψε:
Άλλωστε το λεει και η διαφημιση ρε συ Σπυράκο ''HONDA,ειναι όλο προσόντα''!!!
Be cool,be JAZZ!!! [/img]Εεεε αφου το λεει και η διαφημιση, τι να πω εγω παραπανω????
-
Ο χρήστης gianniskid έγραψε:
κρατα λοιπον το jazz σου και να το χαιρεσε εσυ οπου μπορεις. εγω θα χαιρομαι τον γαλλο μου μαζι με τον φιλο μου τον ιταλο του στα βουνα, που παμε απλα για να οδηγησουμε και να 'νιωσουμε' χωρις να με νοιαζει ποσο θα καταναλωσει. με νοιαζει που θα στριψει και θα με ευχαριστησει. εσενα θα σε ευχαριστησει οταν θα δεις την καταναλωση να σπαει το ρεκορ οικονομιας. αλλα μην με πριζεις οτι πρεπει να με ευχαριστει και εμενα αυτοΑχχχχ με βλεπω παλι Ανδριτσαινα - Καρυταινα!!!!!
Ετσι για να καψουμε λιγη βενζινη βρε αδερφε!!!!! -
Ρε παιδιά, μην μαλώνετε...
Ο καθένας έχει επιλέξει το αυτοκίνητο που ταιριάζει καλύτερα στην ιδιοσυγκρασία του, του αρέσει περισσότερο και αισθάνεται προσωπική ικανοποίηση που το έχει.
Ποτέ δεν θα συμφωνούμε για τα αυτοκίνητα και αυτό είναι το ωραίο της υπόθεσης διότι είμαστε διαφορετικοί άνθρωποι και έχουμε να διαλέξουμε από μεγάλη γκάμα από μάρκες και μοντέλα (ευτυχώς που υπάρχει αυτή η ποικιλία). 100 άνθρωπους να ρωτήσεις για το τι να πάρουμε με ένα χ ποσό, θα ακούσεις 100 διαφορετικές γνώμες...
Άλλωστε το forum που είμαστε μας δίνει τη δυνατότητα να μιλάμε, να εκθέτουμε τους προβληματισμούς μας και να περνάμε καλά. Ότι αυτοκίνητο και να έχουμε, να κοιτάμε να περνάμε ωραία μαζί του, να το ευχαριστιόμαστε και σίγουρα δεν μπορεί όλος ο κόσμος να συμφωνεί μαζί μας, αλλά αυτό δεν πρέπει να μας νοιάζει... αρκεί να αρέσει σε μας αυτό που έχουμε (αυτή είναι η ουσία)
-
Ο χρήστης gianniskid έγραψε:
το οτι εχεις jazz ρε φιλε και το γουσταρεις ειναι προβλημα σου. καλα κανεις. αν δεν τον γουσταρες δεν θα το αγοραζεςαλλα μην προσπαθεις να πεισεις ολο τον υπολοιπο κοσμο οτι εχει κανει λαθος που πηρε clio,ibiza, fabia, corsa, punto αλλα και οτιδηποτε αλλο
αυτο γουσταρε και αυτο πηρε. γουσταρε το αυτοκινητο του να ειναι λιγο σπορ πηρε clio, ibiza, punto sporting, Ignis sport. ηθελε χλιδα πηρα corsa, fabia, lancia y. εσυ πηρες jazz και τους δικους σου λογους. ο προσωπικος λογος που ο καθενας μας πηρε ενα αυτοκινητο δεν το κανει καλητερο απο τον ανταγωνισμο του.
οποτε ξεκολα λιγο απο την ζωη σου και μην προσπαθεις να πεισεις ολο τον κοσμο για την αποψη σου
κρατα λοιπον το jazz σου και να το χαιρεσε εσυ οπου μπορεις. εγω θα χαιρομαι τον γαλλο μου μαζι με τον φιλο μου τον ιταλο του στα βουνα, που παμε απλα για να οδηγησουμε και να 'νιωσουμε' χωρις να με νοιαζει ποσο θα καταναλωσει. με νοιαζει που θα στριψει και θα με ευχαριστησει. εσενα θα σε ευχαριστησει οταν θα δεις την καταναλωση να σπαει το ρεκορ οικονομιας. αλλα μην με πριζεις οτι πρεπει να με ευχαριστει και εμενα αυτο
μην προσπαθεις να μου επιβαλεις οτι το jazz ειναι καλητερο απο ολα τα αλλα στην κατηγορια του. δεν με νοιαζει
ποτε δεν θα το αγορασω και θα μου αλλαξεις αυτη την αποψη. ουτε εμενα , ουε αυτουνου που εχει clio, punto, ibiza, fabia, και ολα τα αλλα. ολοι μας τα πηραμε για προσωπικους λογους και για αυτους μας αρεσει το αμαξακι μας
φτανει πια με αυτο το jazzKατα πρώτον εγω δεν έκανα διαλογο μαζί σου όποτε δεν καταλαβαίνω το λόγο για τον οποιο ξέσπασες
Κατα δεύτερον δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν,απλά είπα την άποψή μου.Τώρα εάν εσένα σε πειράζει να λέω την άποψη μου και εκνευρίζεσαι τότε λυπάμαι πολυ αλλά δεν μπορώ να κάνω τίποτα γι'αυτό παρά μόνο να σου προτείνω αυτο...
Be COOL,Be JAZZ!!! -
Ο χρήστης ΚΩΣΤΑΣ 1970 έγραψε:
Ρε παιδιά, μην μαλώνετε...Ο καθένας έχει επιλέξει το αυτοκίνητο που ταιριάζει καλύτερα στην ιδιοσυγκρασία του, του αρέσει περισσότερο και αισθάνεται προσωπική ικανοποίηση που το έχει.
Ποτέ δεν θα συμφωνούμε για τα αυτοκίνητα και αυτό είναι το ωραίο της υπόθεσης διότι είμαστε διαφορετικοί άνθρωποι και έχουμε να διαλέξουμε από μεγάλη γκάμα από μάρκες και μοντέλα (ευτυχώς που υπάρχει αυτή η ποικιλία). 100 άνθρωπους να ρωτήσεις για το τι να πάρουμε με ένα χ ποσό, θα ακούσεις 100 διαφορετικές γνώμες...
Άλλωστε το forum που είμαστε μας δίνει τη δυνατότητα να μιλάμε, να εκθέτουμε τους προβληματισμούς μας και να περνάμε καλά. Ότι αυτοκίνητο και να έχουμε, να κοιτάμε να περνάμε ωραία μαζί του, να το ευχαριστιόμαστε και σίγουρα δεν μπορεί όλος ο κόσμος να συμφωνεί μαζί μας, αλλά αυτό δεν πρέπει να μας νοιάζει... αρκεί να αρέσει σε μας αυτό που έχουμε (αυτή είναι η ουσία)
Ωραία τα λες ρε Κωστακη αλλα δεν ξέρω εαν ορισμένοι σε καταλαβαινουνε...εγώ είπα την άποψη μου όπως και κάποιοι άλλοι είπαν την δική τους. Μπορεί να μην συμφωνω μαζι τους σε ορισμένα πράγματα αλλα δεν τρέχει και τίποτα,όλα καλά!!!
Τωρά επειδή εγω είπα την άποψη μου για το JAZZ και καποιοι νόμιζαν οτι τους έβαλα το μαχαίρι στο λαιμό για να το αγοράσουν λυπάμαι πολύ αλλά δεν φταιω εγώ γι'αυτο.
Βe cool,be nice,be JAZZ!!! -
coolarise, και οι αλλοι την αποψη τους ειπαν, δε προσπαθησε κανεις να σε πεισει για κατι.
Παντως, πραγματι ουτε διαφημιση να εκανες!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
coolarise, και οι αλλοι την αποψη τους ειπαν, δε προσπαθησε κανεις να σε πεισει για κατι.Παντως, πραγματι ουτε διαφημιση να εκανες!
Mα εγώ δεν ένιωσα ότι κάποιος προσπαθησε να με πείσει για κάτι , το παλικάρι ο gianniskid τα ''πήρε'' ολίγον στο κρανίο!!!
Εμείς ανταλλαξαμε απόψεις και μπορεί να μην συμφωνούμε αλλά δεν σημαίνει ότι δεν σέβομαι τη γνώμη σου ουτε πιστεύω ότι προσπαθείς να μου την επιβάλεις. Άλλωστε σε κάποια πράγματα μπορεί και να έχεις δίκιο και να μην τα προσεγγίζω εγώ σωστά ή να συμβαινει και το αντίθετο.
Το σωστό είναι να παίρνεις γνώμες απ'όλους τους ανθρώπους.
Οπως έιχέ πεί και ο Σαίξπηρ κάποτε ''ΑΓΟΡΑΣΑ ΧΡΥΣΕΣ ΓΝΩΜΕΣ ΑΠ'ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ''. -
1)sorry gia ta greeklish alla ekana update sta windows kai den eho ellhnika
2)O kathenas goustarei to amaksaki toy,alla ayto den toy dinei to dikaioma na kathgorei ola ta ypoloipa.
3)tha po merikes kakioules gia to jazz(Dextes antoistixes gia gallika ).Exo odhghsei enos filoy kai den mou arese to krathma,pou den sygkrinete me galloitaloispanika mikra oute gia plaka!!To moter einai poly kalo alla se epidoseis...tipota idiaitero...se anoigma me 3h me to saxo mou(1100)eimastan sta idia kai toy efeuga kai ligo.Spastikotato abs pou epembenei me to paramikro
Ekplhktika xamhlh katanalvsh,an kai den einai kati pou me apasxolei idiaitera,afou to car mou einai oikonomiko.Polu kaloi xoroi.7 xronia eggyhsh
Sorry gia to asxeto post[/url] -
ναι, αλλα δημοσιο διαλογο κανουμε, μπορει να παρεμβαινει οποιος θελει.
-
Parte kai mia photo tou saxo giati piksame sta jazz
Filika biologe -
Kανένα πρόβλημα,φτάνει να μην νομίζει κάποιος ότι τον εκβιάζουμε ή οτι προσπαθούμε να του επιβληθούμε λέγοντας απλά την γνώμη μας ή βάζοντας μια foto.
-
Ο χρήστης bug έγραψε:
1)sorry gia ta greeklish alla ekana update sta windows kai den eho ellhnika
2)O kathenas goustarei to amaksaki toy,alla ayto den toy dinei to dikaioma na kathgorei ola ta ypoloipa.
3)tha po merikes kakioules gia to jazz(Dextes antoistixes gia gallika ).Exo odhghsei enos filoy kai den mou arese to krathma,pou den sygkrinete me galloitaloispanika mikra oute gia plaka!!To moter einai poly kalo alla se epidoseis...tipota idiaitero...se anoigma me 3h me to saxo mou(1100)eimastan sta idia kai toy efeuga kai ligo.Spastikotato abs pou epembenei me to paramikro
Ekplhktika xamhlh katanalvsh,an kai den einai kati pou me apasxolei idiaitera,afou to car mou einai oikonomiko.Polu kaloi xoroi.7 xronia eggyhsh
Sorry gia to asxeto post[/url]Μα τα windows έχουν τα Ελληνικά μέσα σαν γλώσσα, τι σχέση έχει το update?!
Renault Clio 2005