-
Είναι?
Απο Honda στην Yamaha...σαν να λέμε απο την Ferrari στην Benetton ( )...και συνεχίζει να κερδίζει!!Απο τον πρώτο αγώνα!!!Για λέγετε γνώμες!!
ΥΓ Προβλέπω σφαγή!!
-
Είναι?
Απο Honda στην Yamaha...σαν να λέμε απο την Ferrari στην Benetton ( )...και συνεχίζει να κερδίζει!!Απο τον πρώτο αγώνα!!!Για λέγετε γνώμες!!
ΥΓ Προβλέπω σφαγή!!
-
Είναι?
ΥΓ Προβλέπω σφαγή!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Είναι?
ΥΓ Προβλέπω σφαγή!!
Η σφαγή είναι φαινομενική. Η διαφορά δυναμικού είναι τεράστια και ο μικρός τους παίζει στα δάκτυλα. Μετά το καλοκαίρι που το Yamaha θα τρέχει κιόλας (προς το παρόν μόνο στρίβει), τέλος η σφαγή...
-
EINAI ΘΕΟΣ! Τον γνώρισα πριν από 4 χρόνια στο Μπρνο και κατάλαβα. Χωρίς πόζα, πότιζε απόγευμα του σαββάτου το χώρο γύρω από το motorhome και σου μιλούσε σα να σε ήξερε χρόνια. Αυτό που θέλω να πω και ελάχιστοι αναφέρουν είναι ότι πίσω από τον κορυφαίο - κατά τη γνώμη μου - αναβάτη ΟΛΩΝ των εποχών, κρύβεται ένας πολύ φιλοσοφημένος άνθρωπος, ο πατέρας του. Έχω μιλήσει με τον ίδιο στο τηλέφωνο 3-4 φορές προσπαθώντας να κλείσω ραντεβού με το γιο του για συνέντευξη και με εντυπωσίασε: Ένας προσγειωμένος, σχεδόν χίπι τύπος, δίδαξε όσα δίδαξε στο Βαλεντίνο αλλά κυρίως του δίδαξε ήθος, ευπρέπεια, θετικό πνεύμα για τη ζωή, μετριοφροσύνη και ταπεινοφροσύνη. Σχετικά με τη συνέντευξη Ρόσι στους 4Τ, τελικά δεν κλείστηκε μέσω του πατέρα του, που δεν ήθελε να πιέσει με τίποτα το γιό του, αλλά μέσω άλλου ανθρώπου από την ομάδα.
-
O Σουμάχερ των δύο τροχών.... Θυμάμαι όμως παλιότερα το Φρέντυ Σπένσερ που είχε κερδίσει δύο τίτλους (250 και 500) σε μια χρονιά.
Θα θελα να βλεπα μια αντιπαράθεση δύο τέτοιων αξιών. Αλλά όπως και στους 4 τροχούς΄(Σουμάχερ-Σένα..) είναι αδύνατη.
Πάντως αυτή τη στιγμή είναι με διαφορά ο καλύτερος. -
Είναι αλήθεια ότι τόσο μεγάλες διαφορές σε απόδοση δεν μπορείς να τις δικαιολογήσεις παρά μόνο ίσως μεταφυσικά. Ναι το ταλέντο και η σκληρή δουλειά αλλά τόσο μπροστά από όλους που δεν είναι και τίποτα τυχαίοι. Λέτε να τον δούμε να κρατάει και τιμόνι F1;
Που το πήγα που το γύρισα ε; Το αίμα νερό δεν γίνεται βλέπετε. -
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Λέτε να τον δούμε να κρατάει και τιμόνι F1;και στο WRC ξανά, αφού η προσπάθεια που έκανε στο RAC το 2002, κράτησε μόνο μία ειδική
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Λέτε να τον δούμε να κρατάει και τιμόνι F1;
και στο WRC ξανά, αφού η προσπάθεια που έκανε στο RAC το 2002, κράτησε μόνο μία ειδική
Καλά καλά μην σπρώχνετε όλοι θα πάρετε.
Πόσο δύσκολο τελικά είναι να βρεις ινδάλματα. όλοι θα θέλαμε να τον δούμε στο σπορ που αγαπάμε. -
Ο χρήστης temper έγραψε:
EINAI ΘΕΟΣ! Τον γνώρισα πριν από 4 χρόνια στο Μπρνο και κατάλαβα. Χωρίς πόζα, πότιζε απόγευμα του σαββάτου το χώρο γύρω από το motorhome και σου μιλούσε σα να σε ήξερε χρόνια. Αυτό που θέλω να πω και ελάχιστοι αναφέρουν είναι ότι πίσω από τον κορυφαίο - κατά τη γνώμη μου - αναβάτη ΟΛΩΝ των εποχών, κρύβεται ένας πολύ φιλοσοφημένος άνθρωπος, ο πατέρας του. Έχω μιλήσει με τον ίδιο στο τηλέφωνο 3-4 φορές προσπαθώντας να κλείσω ραντεβού με το γιο του για συνέντευξη και με εντυπωσίασε: Ένας προσγειωμένος, σχεδόν χίπι τύπος, δίδαξε όσα δίδαξε στο Βαλεντίνο αλλά κυρίως του δίδαξε ήθος, ευπρέπεια, θετικό πνεύμα για τη ζωή, μετριοφροσύνη και ταπεινοφροσύνη. Σχετικά με τη συνέντευξη Ρόσι στους 4Τ, τελικά δεν κλείστηκε μέσω του πατέρα του, που δεν ήθελε να πιέσει με τίποτα το γιό του, αλλά μέσω άλλου ανθρώπου από την ομάδα.Ο χρήστης temper έγραψε:
EINAI ΘΕΟΣ! Τον γνώρισα πριν από 4 χρόνια στο Μπρνο και κατάλαβα. Χωρίς πόζα, πότιζε απόγευμα του σαββάτου το χώρο γύρω από το motorhome και σου μιλούσε σα να σε ήξερε χρόνια. Αυτό που θέλω να πω και ελάχιστοι αναφέρουν είναι ότι πίσω από τον κορυφαίο - κατά τη γνώμη μου - αναβάτη ΟΛΩΝ των εποχών, κρύβεται ένας πολύ φιλοσοφημένος άνθρωπος, ο πατέρας του. Έχω μιλήσει με τον ίδιο στο τηλέφωνο 3-4 φορές προσπαθώντας να κλείσω ραντεβού με το γιο του για συνέντευξη και με εντυπωσίασε: Ένας προσγειωμένος, σχεδόν χίπι τύπος, δίδαξε όσα δίδαξε στο Βαλεντίνο αλλά κυρίως του δίδαξε ήθος, ευπρέπεια, θετικό πνεύμα για τη ζωή, μετριοφροσύνη και ταπεινοφροσύνη. Σχετικά με τη συνέντευξη Ρόσι στους 4Τ, τελικά δεν κλείστηκε μέσω του πατέρα του, που δεν ήθελε να πιέσει με τίποτα το γιό του, αλλά μέσω άλλου ανθρώπου από την ομάδα.Το υπέθετα Ακη!!
Τελικά οι βάσεις που παίρνεις σε συνοδεύουν σε όλες τις φάσεις της ζωής σου!!
Φαίνεται πάντως άνθρωπος που αυτό που κάνει το κάνει για τοκέφι του πρώτα και ύστερα για τα λεφτά!Και αυτή είναι μια ουσιώδης διαφορά σε σχέση με άλλους (Σουμάχερ κλπ κλπ)....δεν είναι επαγγελματίας,είναι ενας άνθρωπος που το χόμπυ του είναι η δουλειά του!Δηλαδή ενας πολυ τυχερός άνθρωπος!
Μπράβο του!!
Τελικά το τι χαρακτήρας είναι ο καθένας 'βγαίνει' απο μόνο του προς τοπν κόσμο!! -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Φαίνεται πάντως άνθρωπος που αυτό που κάνει το κάνει για τοκέφι του πρώτα και ύστερα για τα λεφτά!Και αυτή είναι μια ουσιώδης διαφορά σε σχέση με άλλους (Σουμάχερ κλπ κλπ)....δεν είναι επαγγελματίας,είναι ενας άνθρωπος που το χόμπυ του είναι η δουλειά του!Δηλαδή ο Σουμάχερ τρέχει για τα λεφτά Νίκο? Νομίζω ότι και οι δυο είναι το ίδιο επαγγελματίες, γουστάρουν το ίδιο αυτό που κάνουν αλλά με διαφορετικό τρόπο. Βλέπεις ο ένας είναι Γερμαναράς...
-
Ο χρήστης sakinen έγραψε:
Φαίνεται πάντως άνθρωπος που αυτό που κάνει το κάνει για τοκέφι του πρώτα και ύστερα για τα λεφτά!Και αυτή είναι μια ουσιώδης διαφορά σε σχέση με άλλους (Σουμάχερ κλπ κλπ)....δεν είναι επαγγελματίας,είναι ενας άνθρωπος που το χόμπυ του είναι η δουλειά του!
Δηλαδή ο Σουμάχερ τρέχει για τα λεφτά Νίκο? Νομίζω ότι και οι δυο είναι το ίδιο επαγγελματίες, γουστάρουν το ίδιο αυτό που κάνουν αλλά με διαφορετικό τρόπο. Βλέπεις ο ένας είναι Γερμαναράς...
Έτσι είναι. Μπορεί να μην μοιάζουν σε νοοτροπία και συμπεριφορά αλλά σίγουρα και οι δυο έχουν αγνή αγάπη για αυτό που κάνουν γι αυτό και είναι κορυφαίοι. Απλός ο τρόπος του Σούμι μας είναι λίγο ξένος γιατί είναι πολύ τεχνοκρατικός και όχι πολύ μεσογειακός.
-
Ο χρήστης sakinen έγραψε:
Φαίνεται πάντως άνθρωπος που αυτό που κάνει το κάνει για τοκέφι του πρώτα και ύστερα για τα λεφτά!Και αυτή είναι μια ουσιώδης διαφορά σε σχέση με άλλους (Σουμάχερ κλπ κλπ)....δεν είναι επαγγελματίας,είναι ενας άνθρωπος που το χόμπυ του είναι η δουλειά του!
Δηλαδή ο Σουμάχερ τρέχει για τα λεφτά Νίκο? Νομίζω ότι και οι δυο είναι το ίδιο επαγγελματίες, γουστάρουν το ίδιο αυτό που κάνουν αλλά με διαφορετικό τρόπο. Βλέπεις ο ένας είναι Γερμαναράς...
Ακριβώς Σάκη!Ο Σουμάχερ το κανει τέλεια,όπως θα έκανε και την όποια άλλη δουλειά!
Δεν μου βγάζει όμως και τίποτα ανθρώπινο!Μια μηχανή,ενα ρομπότ!Τέλειο αλλά..άχρωμο!!
Ισως ο Ρόσσι όντας Μεσογειακός να είναι πιο κοντά σε αυτό που εγω θέλω!
Ισως τελικά όμως να είναι αυτό το 'κάτι' που άλλοι τον έχουν (Σένα) και άλλοι δεν το έχουν (ΜΣ) -
Νίκο τα μεγάλα πνεύματα συναντιούνται!!!
Το ταμπεραμέντο είναι αναντικατάστατο όσο και αν θαυμάζεις την τελιότητα και αποτελεσματικότητα. -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
[Δεν μου βγάζει όμως και τίποτα ανθρώπινο!Μια μηχανή,ενα ρομπότ!Τέλειο αλλά..άχρωμο!!Για θυμίσου λίγο παλιότερα όταν οι νίκες στη Ferrari έρχονταν με πολύ κόπο....θυμίσου ένα γερμανό που επιτέλους ενώ ήταν άνετα μπροστά και πήγαινε για σίγουρη νίκη, κατέβαζε το ρεκόρ γύρου, ακουμπώντας λάστιχα και πηγαίνοντας απο κερμπ σε κερμπ...έτσι για την τρέλλα του. Εχει πάρει και αυτός κάτι απο τους ιταλούς. Δεν είναι ρομπότ. απλά ο Ρόσι είναι Μεσογειακός, το δείχνει και μας θυμίζει λίγο τις νεανικές τρέλλες μας. Γκάζι-γκάζι κι όσο πάει.
-
Δεν είναι μόνο το γκάζι ρε Σάκη!Είναι...είναι...κάτσε να στο πω περιφραστικά!!
Προχθές...έτρεξε...κέρδισε και στον γύρο του θριάμβου σταμάτησε και έβαλε μια ρόμπα γιατρού και ενα στηθοσκόπιο και έκανε πλάκα με τους θεατές!!!
Γύρισε...πάρκαρε...και πλακώθηκε στις αγκαλιές με τους μηχανικούς του που φώναζαν το όνομα του!!
Εχει φάτσα μικρού παιδιού!!!Αντίστοιχα δεν μπορούσα να χωνέψω τον Prost ενω μου άρεσε ο Senna!
Τρελαινόμουνα για Mansel αλλά ο Schumacher με χαλάει (αν και FerrarikoBMW-δάκιας)!!!
Δεν μου κάνει 'κλικ' ο Sainz ενω τρελαίνομαι για ΚΚΚ!! κλπ κλπ κλπ -
Και γω για τον Ροσι τρελενομαι αλλα αναρωτιεμαι: μηπως ολα αυτα μετα τον αγωνα γινονται για να δοθει 'χρωμα' στα moto gp για να ανεβουν κι αλλο οι θεαματικοτιτες;(ρομπες, προσκινηματα, κλησεις τροχαιας κλπ.)
-
Ο χρήστης tsardaklis έγραψε:
Και γω για τον Ροσι τρελενομαι αλλα αναρωτιεμαι: μηπως ολα αυτα μετα τον αγωνα γινονται για να δοθει 'χρωμα' στα moto gp για να ανεβουν κι αλλο οι θεαματικοτιτες;(ρομπες, προσκινηματα, κλησεις τροχαιας κλπ.)Ο Βαλεντίνο τα έκανε αυτά από την εποχή των 125 και σιγά να μην είναι κατευθυνόμενα για τηλεθέαση. Απλά μετά έγιναν θεσμός και το σύστημα όχι μόνο τα δέχεται σήμερα αλλά τα θέλει κιόλας.
Σε συνδυασμό με το fun club του Ρόσι στην Ταβούλια στήνεται και μία παράσταση σε κάθε αγώνα σχεδόν. Παλιά με την κότα (έχει ντυθεί ο ίδιος ενώ έχει φέρει και ζωντανό κοτόπουλο στο βάθρο), σήμερα με το γιατρό. Πλάκα έχει να προσέξει κανείς και τη μηχανή του όπου για παράδειγμα έχει πάντα ένα σηματάκι ασφάλειας (το είχα δει για πρώτη φορά το 2000 σε GP)...Το καλύτερο που θυμάμαι; Σε ένα GP Γαλλίας (πριν 2-3 χρόνια) που μετά τη νίκη του σταμάτησε στην πίστα, άφησε τη μηχανή και πήγε για κατούρημα στο χημικό WC...
Άλλο ένα: συχνά παίρνει πόκετ μηχανή και πάει στους τιφόζι του και τους τραβά ο ίδιος φωτογραφία. Το ίδιο δηλαδή που κάνουν κι εκείνοι μαζί του.Καλό;
-
Και γω για τον Ροσι τρελενομαι αλλα αναρωτιεμαι: μηπως ολα αυτα μετα τον αγωνα γινονται για να δοθει 'χρωμα' στα moto gp για να ανεβουν κι αλλο οι θεαματικοτιτες;(ρομπες, προσκινηματα, κλησεις τροχαιας κλπ.)Ο Βαλεντίνο τα έκανε αυτά από την εποχή των 125 και σιγά να μην είναι κατευθυνόμενα για τηλεθέαση. Απλά μετά έγιναν θεσμός και το σύστημα όχι μόνο τα δέχεται σήμερα αλλά τα θέλει κιόλας.
Σε συνδυασμό με το fun club του Ρόσι στην Ταβούλια στήνεται και μία παράσταση σε κάθε αγώνα σχεδόν. Παλιά με την κότα (έχει ντυθεί ο ίδιος ενώ έχει φέρει και ζωντανό κοτόπουλο στο βάθρο), σήμερα με το γιατρό. Πλάκα έχει να προσέξει κανείς και τη μηχανή του όπου για παράδειγμα έχει πάντα ένα σηματάκι ασφάλειας (το είχα δει για πρώτη φορά το 2000 σε GP)...Το καλύτερο που θυμάμαι; Σε ένα GP Γαλλίας (πριν 2-3 χρόνια) που μετά τη νίκη του σταμάτησε στην πίστα, άφησε τη μηχανή και πήγε για κατούρημα στο χημικό WC...
Άλλο ένα: συχνά παίρνει πόκετ μηχανή και πάει στους τιφόζι του και τους τραβά ο ίδιος φωτογραφία. Το ίδιο δηλαδή που κάνουν κι εκείνοι μαζί του.Καλό;
-
Και γω για τον Ροσι τρελενομαι αλλα αναρωτιεμαι: μηπως ολα αυτα μετα τον αγωνα γινονται για να δοθει 'χρωμα' στα moto gp για να ανεβουν κι αλλο οι θεαματικοτιτες;(ρομπες, προσκινηματα, κλησεις τροχαιας κλπ.)afta ta ekane anekathen apo tin epoxi ton mito challenge,125, 250 oxi mono sto moto gp....
Valentino Rossi-Ο Αρχοντας των Αγώνων?!