-
Εγω τον υποφερω χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν υπαρχει προβλημα απο την πιεση.Για μενα ειναι οκ. Οποιος δεν αντεχει ας πατει touring με 2μετρα φερινγκ.
-
@coupeas δεν θελω να σε στεναχωρησω αλλα 280 πραγματικα με Ζ750 δεν θα δεις ποτε. εκτος αν απο 750 γινει
1000 που και παλι θα εχει θεμα. stock πηγενουν καπου 230-8 αυτες οι μηχανες. εσυ πιθανων εχεις φιλτρο
προγραμα και εξατμιση πας στα 245. το κοντερ μην το κοιτας, οτι θελει λεει. μετρα το με gps.
ετσι οπως εισαι, stock 600αρι ss σε εχει ανετα. χωρις παρεξηγησεις, απλα τη γνωμη μου γραφω.το γραναζι πισω ειναι μεγαλυτερο απο το stock η μικροτερο?
μεγαλυτερο=γρηγορη επιταχυνση, αλλα μικροτερη τελικη ταχυτητα
μικροτερο=μεγαλη τελικη, αλλα αργη επιταχυνση -
280 με Ζ θα είχε πολύ γέλιο πάντως! Κάνεις κ 2κέφαλους/προσαγωγούς προσδπαθώντας να κρατηθείς πάνω.
coupea κάνε μια μέτρηση με gps. Καλό, χρυσό το Ζ αλλά...
-
Mε το gsr εχω πιασει σχεδον 260 (257 για την ακρίβεια ) στην αττικη οδο μετα την εξοδο 4 του Ασπροπυργου οπου και κατηφοριζει ο δρομος πηγαίνοντας για την Εξοδο της Ελευσινας , εννοείται οτι ήμουν τελείως σκυμμένος και μαζεμενος στο τεποζιτο και το σαγόνι μου ακουμπαγε στο τιμονι .
Τωρα ποσα ηταν τα πραγματικα km/h δεν ξερω , παντως οσο και να το εχω πιεσει ποτε δεν εχει παει παραπανω τωρα για τα 280km/h του Ζ και εμενα μου φαινονται παρα πολλα για γυμνo
-
Για να μην παρεξηγουμαστε.Το δικο μου Ζ στο ψηφιακο του ταχυμετρο δειχνει 270.Σε συγκριση με το 1000 ειναι λιγο πισω ενα μηχανακι σε μετρηση διπλα διπλα. Ο πιτσιρικος εχει αλλαξει γραναζι η γραναζια ουτε που θυμαμαι να πω.Εχει κανει πολλα λεει.Τα 280 προφανως δεν τα πιανει. Τωρα αν αυτες οι επιδοσεις σας ειναι υπερβολικες για γυμνο ριξτε μια ματια στο youtube να δειτε οτι ενα 750 Ζ πηγαινει με πανω απο 250 στο ταχυμετρο και θα δειτε οτι ετσι ειναι για ενα προσεγμενο μηχανακι σαν αυτο που πηρα. Ειναι μια κλαση κατω απο ενα super spor.
Πραγματικα χλμ σιγουρα ειναι λιγοτερα. Τι διαολο.
Πριν λιγη ωρα που γυρνουσα απο δουλεια επιταχυνα απο 167χλμ ως τα 220 με 6η και καθησα λιγο εκει.Τρομερη πιεση αλλα τα γερα χερια και η φυσικη μου κατασταση πιστευω αντεχουν.Αν δεν αντεχα θα το πουλαγα.
Αλητεια σκετη! -
Παρεπιπτοντος ενα cbr600rr πιανει 284 ισως και παραπανω .stock. Ενα r6 ιδιας γενιας μπορει να πιασει περιπου το ιδιο. Δεν ειναι δυνατον το Ζ μου να ειναι γρηγοροτερο. Απλα το συγκεκριμενο δειχνει οτι ξεφευγει του ανταγωνισμου. Σε ενα εργοστασιακο του 06 παρατηρησα οτι η καθηστερηση σε αποκριση γκαζιου σε σχεση με το δικο μου ειναι μεγαλη . Οποτε στο καλυτερο ροπατο μοτερ της κατηγοριας του κατα πολλους βαζουμε bonus ροπης και εχουμε κατι καλυτερο.
-
Βρε παιδιά μικρή σημασία έχει πόσα πιάνει σε ευθεία, το θέμα είναι ποιος μπορεί να το ξεζουμίσει στις στροφές, εκεί αναδεικνύονται οι αρετές τόσο της μηχανής όσο και του οδηγού.
Για το αν θα πας για 5-10 λεπτά-γιατί παραπάνω δεν αντέχεται-με 300 λίγη σημασία έχει.
-
750 Ζ του '04 http://youtu.be/wfjTw2fjKwQ Και να το πειράξεις για 10 χλμ παραπάνω δε λέει και τιποτα. Πολλά είναι και αυτά.
Στην οδική συμπεριφορά, στροφες ,φρενα, τιμονι για το στυλ του πολύ καλό το βλέπω στη χρήση.Ετσι είναι dimik!
-
260 κοντέρ σε ελαφρώς κατηφορική κλίση, βγάλε σίγουρα 10 λόγω κατηφόρας, με την απόκλιση του κοντέρ θα έχουμε
ένα ρεαλιστικό και αξιοπρεπέστατο 230-5. Εγώ με 2κύλινδρο 70 ίππων και μισό fairing που στα χαρτιά από όσο έχω δει
πρέπει να έχει 200-205 μια φορά που το τελίκιασα έδειξε μόνο 205 κοντέρ, αρα δεν νομίζω πάνω από 195 πραγματικά.
Περίμενα με την απόκλιση να δω 215, μπορεί να μην επέμεινα αρκετά, να μην έσκυψα αρκετά, να ήταν ελαφρώς
ανηφορικά, να μην ήταν συμμαχός μου ο αέρας κλπ. Έχει 11 χρονάκια και σχεδόν 60000χμ στην πλάτη της. -
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Βρε παιδιά μικρή σημασία έχει πόσα πιάνει σε ευθεία, το θέμα είναι ποιος μπορεί να το ξεζουμίσει στις στροφές, εκεί αναδεικνύονται οι αρετές τόσο της μηχανής όσο και του οδηγού.Για το αν θα πας για 5-10 λεπτά-γιατί παραπάνω δεν αντέχεται-με 300 λίγη σημασία έχει.
+1
Και γιάυτο θα παμε στο riding school οταν μαζεψουμε κανα φραγκο !
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Βρε παιδιά μικρή σημασία έχει πόσα πιάνει σε ευθεία, το θέμα είναι ποιος μπορεί να το ξεζουμίσει στις στροφές, εκεί αναδεικνύονται οι αρετές τόσο της μηχανής όσο και του οδηγού.Για το αν θα πας για 5-10 λεπτά-γιατί παραπάνω δεν αντέχεται-με 300 λίγη σημασία έχει.
ολη η υποθεση ειναι οι στροφες. λιγοι ξερουν να πηγενουν με ενα σχετικα γρηγορο ρυθμο.
φιλοι μου που οδηγανε 1.5 χρονο εχοντας κανει 10.000+χλμ, στις στροφες τους κανω πλακα
και εμενα οδηγαρα δε με λες. χεχε. στην πιστα τερματιζεις ευκολα λαστιχο γιατι μπορεις να οδηγησεις ανετα
και να ανοιξεις πολυ τη γραμμη σου βγενοντας στο αντιθετο ρευμα. αυτο σε δημοσιο δρομο απλα δε γινεται.
εχω αποκτηση μια μικρη ανεση στις στροφες αλλα δε πιεζω περισσοτερο γιατι με σταματαει το ενστικτο
επιβιωσης. σχεδων τερματισα λαστιχο σε στροφες που ξερω καλα με καλη ασφαλτο και μιδενικη κινηση.
δε γινεται να πηγενεις παντου ετσι. το θεμα ειναι να ακολουθας σε μακρινες βολτες με ανεση χωρις να κουραζεσαι.
για να παρεις τον αερα στη μηχανη πρεπει να εξοικειωθεις με το γκαζι. τα παντα γινοντε με το γκαζι στη μηχανη.το CSS αξιζει τα λεφτα του. ποτε και αν θα παω ειναι ενα μεγαλο θεμα.
-
Ο χρήστης bihlas87 έγραψε:
260 κοντέρ σε ελαφρώς κατηφορική κλίση, βγάλε σίγουρα 10 λόγω κατηφόρας, με την απόκλιση του κοντέρ θα έχουμε
ένα ρεαλιστικό και αξιοπρεπέστατο 230-5. Εγώ με 2κύλινδρο 70 ίππων και μισό fairing που στα χαρτιά από όσο έχω δει
πρέπει να έχει 200-205 μια φορά που το τελίκιασα έδειξε μόνο 205 κοντέρ, αρα δεν νομίζω πάνω από 195 πραγματικά.
Περίμενα με την απόκλιση να δω 215, μπορεί να μην επέμεινα αρκετά, να μην έσκυψα αρκετά, να ήταν ελαφρώς
ανηφορικά, να μην ήταν συμμαχός μου ο αέρας κλπ. Έχει 11 χρονάκια και σχεδόν 60000χμ στην πλάτη της.Σε ευθεία δεν πάει πάνω απο 255-6 χλμ κοντέρ .stock πάντα. Καλύτερα όμως να ξέρεις να μπαίνεις σωστά και γρήγορα με το μηχανακι παρά να ζητας τελικές ταχύτητες. Ηρθα απο Πάτρα με το Ζ με 130χλμ χαλαρά. Όταν ήθελα να προσπεράσω κατεβασμα και επιταχυνση και μετά πάλι όμορφα και χαλαρά. Λίγο χώσιμο που και πού σε στροφές αν και το Ζ απ'ότι βλέπω θέλει δυναμη να κατέβεις να πλαγιάσεις. Το κάνει δηλ εως ενα σημείο.
-
Και το πισω γραναζι της μεταδοσης ειναι αλλαγμενο για μεγαλυτερη ροπη στην 6η και γενικα παντου.
και με ενα Κeeway 50 ρι για την πολη να παιζω με τα παπια στα φαναρια (πειραγμενο γαρ) το Ζ με τα περιπου 280 που τα πιανει αερας ειναι πυραυλος. (276 για την ακριβεια).
270 στον περιφεριακο της Πατρας οταν το εκανα τεστ πριν το παρω.
Το γραναζι πισω απο τη στιγμη που δινεις περισσοτερες στροφες στον κινητηρα και αβανς δεν κοβει χιλιομετρα.Αυτο ειναι αποψη μου. Λεπτομερειες δεν γνωριζω.
Αυτο που ξερω ειναι αυτο που βλεπω και φυσικα απο τα 200 ανοιγει καλα το μηχανακι. Σε τιναζει πραγματικα.Μονο super sport στεκεται διπλα στο Ζ και ειδικα στο συγκεκριμενο.Ειναι μια κλαση κατω απο ενα super spor.
Ο πιτσιρικος εχει αλλαξει γραναζι η γραναζια ουτε που θυμαμαι να πω.Εχει κανει πολλα λεει.Τα 280 προφανως δεν τα πιανει.
Το δικο μου Ζ στο ψηφιακο του ταχυμετρο δειχνει 270.
Οποτε στο καλυτερο ροπατο μοτερ της κατηγοριας του κατα πολλους βαζουμε bonus ροπης και εχουμε κατι καλυτερο.
Στην οδική συμπεριφορά, στροφες ,φρενα, τιμονι για το στυλ του πολύ καλό το βλέπω στη χρήση.
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
[
Σε ευθεία δεν πάει πάνω απο 255-6 χλμ κοντέρ .stock πάντα.
Πάτρα με το Ζ με 130χλμ χαλαρά. Όταν ήθελα να προσπεράσω κατεβασμα και επιταχυνση και μετά πάλι όμορφα και χαλαρά.
Λίγο χώσιμο που και πού σε στροφές αν και το Ζ απ'ότι βλέπω θέλει δυναμη να κατέβεις να πλαγιάσεις.
Το κάνει δηλ εως ενα σημείο.Να υποθεσω οτι ειναι ο αρχικος ενθουσιασμος και το νεαρο της ηλικιας....
-
Να πεις σιγουρα οτι το μηχανακι πάει σε κατηφορικη κλιση και πανω απο 270 (276) με αυτα που του εβαλε ο μικρος απο οπου το πήρα. Γραναζωμα λέγεται αυτό και δεν ξερω αν εχει κανει και τιποτα αλλο στο κιβωτιο εκτος του πίσω γραναζιου για να πηγαινει ετσι. Αρα οχι stock =(255-6 χλμ/ωρα τελική) το μηχανάκι.
Τα 270 τα είδα εγω στον περιφερειακό της Πατρας. Επρεπέ να δω και τι κανει πριν το πάρω δε νομίζεις?
Ο ενθουσιασμός της ηλικίας των 43 ετων δεν αλλάζει σε τετοια μηχανάκια απο τα 10 ετη ζωής . Ιδιος είναι . Γι'αυτο οπως καταλαβες δεν πήρα ένα απλό μηχανάκι. Οτι εχω στην κατοχή μου πάει πιο πάνω σε ταχυτητα απο τον κατασκευαστή. Όπως ο 23ρης που το είχε και το εκανε να πηγαινει ετσι έτσι και εγω το ιδιο θα εκανα με την διαφορά ότι εγω θα επισκεφτώ λιγότερες φορές τα 270 απο ότι αυτός. Αντοχές μικρότερες! -
Θα ήθελα να πηγαίνει 280 αλλά.......
-
beware of bibendum
μπορει να ειναι low profile ατομο, αλλα ειστε στα ιδια μηκη κυματος....
ετσι και βρεθειτε σε κοινο τοπο, δεν ξερω ποιος θα κερδισει.....
σε μοτο
σε auto
σε κατακτησεις -
Αν ειναι συνειδητοποιημενος με την τρελα και την αγαπη για οτι καβαλαει σιγουρα δεν θα εχω προβλημα μαζι του οτι και να γινει .Αν ταιριαζουμε σημαινει οτι εχει καποιο νοημα η ζωη του. Η ζωη ειναι μια μεγαλη προκληση για ολους.Και αυτες μας μαθαινουν να δινουμε σεβασμο οπου και οταν πρεπει.
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Παρεπιπτοντος ενα cbr600rr πιανει 284 ισως και παραπανω .stock. Ενα r6 ιδιας γενιας μπορει να πιασει περιπου το ιδιο. Δεν ειναι δυνατον το Ζ μου να ειναι γρηγοροτερο. Απλα το συγκεκριμενο δειχνει οτι ξεφευγει του ανταγωνισμου. Σε ενα εργοστασιακο του 06 παρατηρησα οτι η καθηστερηση σε αποκριση γκαζιου σε σχεση με το δικο μου ειναι μεγαλη . Οποτε στο καλυτερο ροπατο μοτερ της κατηγοριας του κατα πολλους βαζουμε bonus ροπης και εχουμε κατι καλυτερο.Το CBR RR stock μπορει να δειξει και 299 στο κοντερ..
Η πραγματικοτητα ομως απεχει κατα πολυ,το συγκεκριμενο οπως και το R1
τα πραγματικα χιλομετρα και οχι τα 'κοντερισια'ειναι γυρω στα 260-265. -
-
Στον μπροστα τροχο ειναι συνηθως ο αισθητηρας Αρη, στα ψηφιακα κοντερ πρεπει να ειναι μαγνητικος
οπως στα ποδηλατα. Αν παρατηρησεις στις τρυπες του δισκου θα δεις σε καποια χωμενο το μαγνητακι.
ΤΙ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑ ΕΧΕΤΕ ?