-
Χρόνια πολλά σε όλους.... Εγώ το πρώτο (επίσημα δικό μου) μηχανάκι ήταν και είναι το Piaggio Fly 125. Αξιοπρεπέστατο. Δεν το δίνω με τίποτα, μου έχει λύσει τα χέρια με δουλειά, παιδιά, ψώνια και ότι άλλο θες. Καίει λίγο να πω την αλήθεια αλλά scooter είναι. Στην πορεία απέκτησα και ενα SUZUKI V-STROM 650 που το κυκλοφορώ και αυτό πολύ. Για να πω την αλήθεια, έχω ξεχάσει το αυτοκίνητο στην πυλωτή σχεδόν όλο τον χρόνο. Σκεπασμένο κάθεται και κλαίει.
-
Ο χρήστης christaras73 έγραψε:
Σκεπασμένο κάθεται και κλαίει. -
Γνωριζει καποιος αν στα μαγαζια με μεταχειρισμενες μηχανες οταν παει να τους την δωσει καποιος εχουν μηχανικους που τις ελεγχουν? δηλαδη αν εχεις λιγοτερο ρισκο απο το να παρεις μια απο ιδιωτη στην τυχη κ ας δωσεις παραπανω λεφτα
δεν εχω γνωσεις να την ελεγξω μονος μου ουτε μηχανικο εμπιστοσυνης
για κανα φειζερ ενδιαφερομαι κ γενικα γυμνο ισως κ κανα σουπερ μοταρντ
-
Καρντάσι, αν πάρεις μοτο από ιδιώτη θα την πας σε ένα μηχανικό να την τσεκάρει. Δεν έχει σημασία αν ξέρεις ή όχι. Και εγώ που θέλω να λέω οτι ξέρω, θα τσεκάρω αλυσίδα, γρανάζι, λειτουργία κιβωτίου, λάστιχα, φρένα. Τον κινητήρα όμως πως τον ελέγχεις? Πιστεύω πως δεν φτάνει μια βόλτα στο δρόμο. Τσέκαρε το www.moto.gr.... θα βρεις πολλές απαντήσεις
-
εχω ενα honda transalp 600 του 98 υπεροχο μηχανακι δεν παθαινει τιποτα.
αλλα το προβλημα ειναι η καταναλωση τωρα ψαχνομαι για κανα σκουτερ 250cc μαλλον προς to x-max κλινω -
Το τελευταιο μου αποκτημα ειναι ενα ασημι KYMCO people 300 gti, και ειμαι ευχαριστημενος μεχρι στιγμης 2800 χλμ.
-
Ο χρήστης christaras73 έγραψε:
Τσέκαρε το http://www.moto.gr.... θα βρεις πολλές απαντήσειςΝομίζω δεν υπάρχει πια.
-
Ο χρήστης mibayasa έγραψε:
εχω ενα honda transalp 600 του 98 υπεροχο μηχανακι δεν παθαινει τιποτα.
αλλα το προβλημα ειναι η καταναλωση τωρα ψαχνομαι για κανα σκουτερ 250cc μαλλον προς to x-max κλινωTο 250 θα σου καιει τα ίδια (για να μην πω παραπάνω που είμαι σχεδόν βέβαιος) από το Τρανσαλπ. Εδώ το 125 που έχω εγώ και πλησιάζει την κατανάλωση της V-strom. Μην σου φαίνεται υπερβολικό. Τα σκουτερ καίνε. Αν θες οικονομία πας σε πάπια.
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Τσέκαρε το http://www.moto.gr.... θα βρεις πολλές απαντήσεις
Νομίζω δεν υπάρχει πια.
Φίλε, τώρα που το διάβασα προσπάθησα να μπω και όντως δεν ανοίγει η σελίδα. Κρίμα γιατί αν το κλείσανε, χάσαμε ένα απίστευτο εργαλείο. Έμαθα απίθανα πράγματα σε αυτό το σάιτ. Δοκίμασε το http://vstromhellas.forumotion.com/forum
Είναι ειδικά για μας που έχουμε V-Strom αλλά υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορεί να σε βοηθήσουν.
-
Έχω ένα Honda CBΧ400 για το μουσείο αλλά τα τελευταία 4 χρόνια κινούμε με ένα BMW R1150GS.
-
Δεν έχει σημασία αν ξέρεις ή όχι. Και εγώ που θέλω να λέω ότι ξέρω, θα τσεκάρω αλυσίδα, γρανάζι, λειτουργία κιβωτίου, λάστιχα, φρένα. Τον κινητήρα όμως πως τον ελέγχεις? Πιστεύω πως δεν φτάνει μια βόλτα στο δρόμο.
Το κυριότερο κάνοντας μια βόλτα να δεις αν το τιμόνι τραβάει δεξιά ή αριστερά που μπορεί να προέρχεται από σασί.!
-
Ο χρήστης PSTA έγραψε:
Δεν έχει σημασία αν ξέρεις ή όχι. Και εγώ που θέλω να λέω ότι ξέρω, θα τσεκάρω αλυσίδα, γρανάζι, λειτουργία κιβωτίου, λάστιχα, φρένα. Τον κινητήρα όμως πως τον ελέγχεις? Πιστεύω πως δεν φτάνει μια βόλτα στο δρόμο.
Το κυριότερο κάνοντας μια βόλτα να δεις αν το τιμόνι τραβάει δεξιά ή αριστερά που μπορεί να προέρχεται από σασί.!
Σωστός και επαυξάνω.
-
Vespa PX200E του 1999
-
-
-
Γεια χαρά κι από μένα.Εγώ έχω ένα HONDA CBR 600F του 2003.Εκπληκτική μηχανή και απροβλημάτιστη(όπως όλλα τα HONDA).
Είναι στην κατοχή μου από το 2007.Πιστεύω πως το συγκεκριμένο μηχανάκι ανήκει στην ιδανική κατηγορία για όλες τις χρήσεις.Εύκολο στην οδήγηση,ευέλικτο στην πόλη, σβέλτο στα ταξίδια εκτός και το βασικό δεν καιει(ανάλογα βέβαια πως χειρίζεσαι το γκάζι).
Παρόλο που το έχω λατρέψει σκέφτομαι να το αποχωριστώ για να ανέβω κατηγορία. -
Όχι ιδανική για 36ώρο, τι σκέφτεσαι;
-
-
Ξεκίνησα με παπί C50C την εποχή που η πάπια μεσουρανούσε (198κάτι)
Μετά μια KLR250 (Kawasaki)
Στην συνέχεια πάλι παπί C90 astrea
Από το 2006 με ένα Beverly250 -
ΤΙ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑ ΕΧΕΤΕ ?