-
Ζητω το ταφ, ειχα και εγω δυο 80αρια μαμα για πολλα χρονια!
Καλυτερα να βρεις μεταχειρισμενη απο κανενα χρεπι, καινουργιο θα σου κοστισει μαλλον, ρωτα καλυτερα. Δεν προτεινω να το κολλησεις, εκτος και αν κολλησεις τιποτα λαμες γυρω γυρω, οποτε θελει σιδερά. -
Ο χρήστης avel έγραψε:
Τι μπορω να κανω με αυτο να το κολλησω η να παρω καινουρια??
Να πάρεις καινούρια (μηχανή).
Αφου παιρνει μπρος μια χαρα ειναι!Θα το κολλησω ρωτησα και θα ειναι μπαμ.Οταν ξανακοπει θα παρω καινουριο ποδοφρεννο.
-
Ναι βρε συ, σε πειράζω.
Τουλάχιστον να είσαι σίγουρος ότι έχεις το μπροστινό φρένο... Μη μείνεις χωρίς καθόλου φρένα!
-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Σημερα οπως πηγαινα εγινε η εξης .Εκανα βλακιες με το μηχανακι και οπως πιανω το φρενω να το κολιαρω η μανετα του πισω φρενου επιασε πατο.Μολις το νιωθω αυτο σταματαω βαζω στεκα κατεβαινω και βλεπω τη μανετα του φρενου κομμενη. Βεβαια δε ξερω αν λεγεται μανετα διορθωστε με.Παρτε μια φωτο το κοψιμο ειναι πισω απο το πατακι.Τι μπορω να κανω με αυτο να το κολλησω η να παρω καινουρια??Και αν παρω καινουρια ποσο κοστιζει??Ειναι ευκολο να τη βαλω μετα???
Μόνο με τιγκ κολλάει..
Καλύτερα να πάρεις μια καινούργια, πολύ εύκολα αλλάζει... -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Σημερα οπως πηγαινα εγινε η εξης .Εκανα βλακιες με το μηχανακι και οπως πιανω το φρενω να το κολιαρω η μανετα του πισω φρενου επιασε πατο.Μολις το νιωθω αυτο σταματαω βαζω στεκα κατεβαινω και βλεπω τη μανετα του φρενου κομμενη. Βεβαια δε ξερω αν λεγεται μανετα διορθωστε με.Παρτε μια φωτο το κοψιμο ειναι πισω απο το πατακι.Τι μπορω να κανω με αυτο να το κολλησω η να παρω καινουρια??Και αν παρω καινουρια ποσο κοστιζει??Ειναι ευκολο να τη βαλω μετα???
Μόνο με τιγκ κολλάει..
Καλύτερα να πάρεις μια καινούργια, πολύ εύκολα αλλάζει...Θα την αλλαξω τελικα.7,5Ε κανει δεν ειναι κοστος.Να παει στο καλο!!!Καινουριο καλυτερα να ξεμπερδευουμε μην γινει καμια βλακεια.Σημερα παραλιγο να την φαω κοιμησμενος παω να πατησω το πισω και το εκωψα εντελως.Χεστηκα απανω μου παλι καλα δεν ερχοταν αμαξι.
-
Εδώ και 2 περίπου μήνες ειμαι ο ευτυχής κάτοχος μιας BMW F800S. Είναι η πρώτη μου μηχανή (δεν είχα ποτέ -και είχα οδηγήσει ελάχιστα- παπιά, σκούτερ κλπ)
Εννοείται πως έχω τρελαθεί και δεν χρησιμοποιώ παρά ελάχιστα το αυτοκίνητο (4.500 χλμ με την μοτο σε 2 μήνες) και δεν μπορώ να καταλάβω τόσα χρόνια γιατί στον διάβολο κόλωνα με το θέμα μηχανή μιας και το πήρα απόφαση στα 33 αν και το μικρόβιο το είχα απο μικρός... Τέλοσπάντων, ίσως ειναι και για καλό.
Είδα οτι αρκετοί το σκέφτονται και το συνιστώ ανεπιφύλακτα! -
Ο χρήστης midnek έγραψε:
Εδώ και 2 περίπου μήνες ειμαι ο ευτυχής κάτοχος μιας BMW F800S. Είναι η πρώτη μου μηχανή (δεν είχα ποτέ -και είχα οδηγήσει ελάχιστα- παπιά, σκούτερ κλπ)
Εννοείται πως έχω τρελαθεί και δεν χρησιμοποιώ παρά ελάχιστα το αυτοκίνητο (4.500 χλμ με την μοτο σε 2 μήνες) και δεν μπορώ να καταλάβω τόσα χρόνια γιατί στον διάβολο κόλωνα με το θέμα μηχανή μιας και το πήρα απόφαση στα 33 αν και το μικρόβιο το είχα απο μικρός... Τέλοσπάντων, ίσως ειναι και για καλό.
Είδα οτι αρκετοί το σκέφτονται και το συνιστώ ανεπιφύλακτα!Ποσο μου αρεσει αυτη η μηχανη...
Πες μου οτι την πηρες και κοκκινη.... -
Kαλησπερα παιδες,
η δικια μου κουκλα ακουες στο ονομα XLV 650 του '02
και ειναι η 2η TRANSALP που περναει απο τα χερια μου. -
Ο χρήστης Sandouras έγραψε:
Είδα οτι αρκετοί το σκέφτονται και το συνιστώ ανεπιφύλακτα!Ποσο μου αρεσει αυτη η μηχανη...
Πες μου οτι την πηρες και κοκκινη....Θα σε απογοητεύσω...
Γκρι ανθρακί είναι -
Ο χρήστης midnek έγραψε:
Είδα οτι αρκετοί το σκέφτονται και το συνιστώ ανεπιφύλακτα!Καλως ηλθες στο κλαμπ ή μαλλον σε μια καινουργια ζωη. Θα καταλαβεις εσυ μονος σου γιατι, αν δεν εχεις καταλαβει ηδη...
ΑΠΛΑ: κρανος, μπουφαν, γαντια,μποτες και οτι αλλο εξοπλισμο μπορεις να φορεσεις ή αντεχεις οικονομικα, δεν προκειται ΠΟΤΕ να παει χαμενος
Και κυριως συνεση, υπαρχουν δρομοι που με το μηχανακι σου μπορεις να εχεις μ.ω.τ. 200χλμ/ω, αλλα και αλλοι που πρεπει να εχεις μ.ω.τ. 20χλμ/ω -
Ο χρήστης After έγραψε:
Είδα οτι αρκετοί το σκέφτονται και το συνιστώ ανεπιφύλακτα!Καλως ηλθες στο κλαμπ ή μαλλον σε μια καινουργια ζωη. Θα καταλαβεις εσυ μονος σου γιατι, αν δεν εχεις καταλαβει ηδη...
ΑΠΛΑ: κρανος, μπουφαν, γαντια,μποτες και οτι αλλο εξοπλισμο μπορεις να φορεσεις ή αντεχεις οικονομικα, δεν προκειται ΠΟΤΕ να παει χαμενος
Και κυριως συνεση, υπαρχουν δρομοι που με το μηχανακι σου μπορεις να εχεις μ.ω.τ. 200χλμ/ω, αλλα και αλλοι που πρεπει να εχεις μ.ω.τ. 20χλμ/ωΌπως τα λες ακριβώς, και κατι έχω αρχίσει να καταλαβαίνω...
Κράνος, μπουφάν (καλοκαιρινο και χειμερινό) και γάντια δεν τα τσιγκουνεύτικα καθόλου και προσπαθώ να τα φοράω πάντα (δεν μιλάω για το full face που δεν βγαίνει απο το κεφάλι μου), αλλά τα υπόλοιπα όπως μπότες παντελόνια κλπ δυστυχώς δεν βολεύουν στην καθημερινότητά μου, για κανα ταξιδι ίσως.
Και στα περί σύνεσης έχεις απόλυτο δίκιο και αυτό προσπαθώ να εφαρμόσω, εντάξει μηχανή οδηγάω ελάχιστο καιρό αλλά θεωρώ τον εαυτό μου γενικά έμπειρο οδηγό και φροντίζω να αποφεύγω όσο μπορώ τις κακοτοπιές.
Εδώ να πω οτι 2-3 φορές που πήγε να γίνει μαλακία υπεύθυνοι ήταν άλλοι μοτοσυκλετιστές που ήρθαν κυριολεκτικά απο το πουθενά. Κι όταν λεω μαλακία δεν εννοώ κλεισίματα από αυτοκίνητα, ανοίγματα πόρτας στο μισό μετρο κλπ για τα οποία είμαι ψυλλιασμένος και τα έχω γλυτώσει...
Ειδικά κάτι παπιά κλπ είμαι σχεδόν έτοιμος να αρχίσω να τα κλοτσάω όταν κάνουν την τρελή σφήνα για να κερδίσουν ένα ολόκληρο μέτρο...
Τέλοσπάντων, να μην βρέχει για να χαίρομαι την καλή μου όσο μπορώ περισσότερο! -
Ο χρήστης midnek έγραψε:
Γκρι ανθρακί είναιΠες εντυπωσεις! Τι ρυθμιση εχει? Ειναι σπορτιφ, τουρινγκ ή κατι ενδιαμεσο?
Δεν ειναι on-off παντως ετσι? -
Ο χρήστης Sandouras έγραψε:
Γκρι ανθρακί είναιΠες εντυπωσεις! Τι ρυθμιση εχει? Ειναι σπορτιφ, τουρινγκ ή κατι ενδιαμεσο?
Δεν ειναι on-off παντως ετσι?΄
Κοιτα, εγω την βρισκω πολυ καλη αλλα ειναι και η πρωτη μου μηχανη. Ετσι κι αλλιως νομιζω οτι για να βρεις ακριβως αυτο που θελεις στις μηχανες πρεπει να αλλαξεις μοντελα απο διαφορες κατηγοριες.
Το μονο σιγουρο ειναι οτι ειναι απιστευτα ευκολοδηγητη (το ειχα διαβασει γι αυτο και την επελεξα, ηθελα αρχικα να χτυπησω κανα tiger αλλα το φοβηθηκα, μπορει να εκανα και λαθος, τελοσπαντων...)
Ειναι οντως κατι ενδιαμεσο με μια ελαφρα εμφαση στο σπορτιφ μιας και εχει clip ons που ειναι και η μοναδικη μου ενσταση μιας και στην καθημερινη χρηση μεσα στην κινηση η σκυφτη θεση οδηγησης κουραζει λιγο τα χερια (η 800 st εχει σαφως πιο ανετη θεση οδηγησης). Βεβαια αυτο ειναι και λιγο θεμα συνηθειας αφου οταν την πρωτοπηρα ηταν σιγουρα χειροτερα τα πραγματα, ενω τωρα που εχω εχω συνηθισει και εχω αλλαξει και τροπο οδηγησης ειναι αρκετα καλυτερα.
Επισης ειναι μια πολυ 'πολιτισμενη' μηχανη με πολυ καλη καταναλωση (5,5 με 6 σε συνθηκες κεντρου Αθηνας για κανα 2ωρο καθε μερα), τον ιμαντα που σε απαλλασει απο γρασσαρισματα κλπ, στροφομετρο που τελειωνει στις 10.000 σ.α.λ. και πολυ ησυχη (αυτο δεν ειναι και παντα καλο ) και με τα χρησιμα καλουδια της BMW οπως θερμαινομενα grips, board computer με πολλες ενδειξεις οπως και με ενδειξη της ταχυτητας που επιλεγεις -πολυ χρησιμο για newbies σαν και του λογου μου. -
Αλλο 1 ονειρο εκπληρωνεται , μενει να θυμηθω πως οδηγιεται
-
ωραίος
θα προτιμούσα την adventure, αλλά είμαι και άλλης φιλοσοφίας.η φωτό λίγο έξω απο την Χαλκίδα?
-
Ακριβως , φοντο το εγγλεζονησι ετσι το ξερω , φανταζομαι εχει αλλη ονομασια .
SM για ολες τις χρησεις και περιαστικη ! -
Aprilia RS 125 06 μέχρι πριν 1 μηνα που μου κόλλησε σε TD στα Μέγαρα...
Είχε προηγηθεί άλλο ένα κόλλημα πριν 8 μήνες οπότε προτίμησα να το 'σκοτώσω' παρά να το φτιάξω.Τώρα υπομονή και σε κάποιους μήνες πιστεύω πως το 600αρι θα είναι έξω απο την πόρτα μου
-
Kwn5 λαμβάνεις????
-
Καθαρά..
-
Περιμένουμε
ΤΙ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑ ΕΧΕΤΕ ?