-
Ο χρήστης nasos/156ti έγραψε:
Toσες μοτοσυκλετες και ακομη δεν εβαλες μυαλο,να μπεις στον σωστο δρομο...
..βασικα θελω την AGUSTA του tampourini..
Του Massimo;
-
Ducati Monster S2R. Μόλις το βάλω μπρος και ακούσω τα μπάσα από τα termignioni ...έξω ντέρτια και καημοί και άντε γεια!!!
-
APRILIA ETV1000 caponord me abs klp ...... mia xara mexri stigmhs 12000.
ta prohgoymena ola ON/OFF dhladh 2 transalp 1 africa 1 tiger900sport, ena tiger955i kai twra h italida .KANA SERVICE THS PROKOPHS ??? THN EXW PAREI APO TON MPOLASIKH KAI EKEI EKANA KAI TA SERVICES ... ALLA EKLEISE .... KANA SYNADELFOS NA MAS BGAL;EI APO TO ADIEKSODO? -
Για ριξε μια ματια εδω και κατι θα βρεις. http://apriliabikers.wcnetwork.net/html/
-
Ενα τρανσαλπ 400, το οποιο απο εκει που ητανε με τα ταξιδια του εντος και εκτος:), τωρα εχει καταντησει παπι, σπιτι-δουλεια/δουλεια-σπιτι ζητημα αν κανει 2-3 χιλιομετρα την ημερα .
Οταν το ειχα πρωτοπαρει πηγαμε με ενα φιλο βολτα περναμε το πρωτα διοδια αερα, του λεω 'τι γινεται', μου λεει 'οι μηχανες δεν πληρωνουν' ο αγαθος το πιστεψε και στο υπολοιπο ταξιδι περναγε τα διοδια σαν κυριος,
Μετα απο μερικες μερες μου ηρθε η κληση , την εβλεπα προχθες που ξεκαθαριζα κατι χαρτια και γελαγα μονος μου
-
Πήρα πέρσι το Μαιο το πρώτο μου μοτο (το suzuki το 50αρι που είχα στα 18 μου δε το υπολογιζω). Το σκέφτηκα πολύ το θέμα γιατί βασικά ήθελα να πάρω κανα αυτοκίνητο της προκοπής, αλλά τελικά το αποφάσισα. Ανέβαλα για κανα δύο χρόνια το καινούριο τουτου και αγόρασα καινουριο ενα Transalp. Μέχρι τώρα έχω κάνει 8000km απροβλημάτιστα, και τα μόνα προβλήματα που είχα ήταν μόνο κάτι 'καλό-παιδα' που μου την 'πότισαν' υγρά μπαταρίας έξω από το σπίτι. Ότι σκούριασε αλλάχτηκε, τώρα ξεχειμωνιάζει στην Χαλκίδα και της κρατάει παρέα ο πατέρας μου που θυμήθηκε την νιώτη του. Σε λίγο θα την ξανα βάλω σε υπηρεσία να γουστάρω .
-
Τransalp 650cc....τελικα την λατρεψα αυτη την κατηγορια....δεν το περιμενα.....
Ελπιζω το καλοκαιρι να γινει αλλαγη(αν παιζουν φραγκα.. ) -
ΥΑΜΑΗΑ ΧΤΧ 660 μοντελο 06 με εξατμισεις,φιλτρο Κ&Ν,χουφτες,ποδια Yamaha,1600χλμ ανταλασσεται με HUSABERG FS 650 E μοντελο 02 η 03- η HUSQVARNA SMR 570 παλι 02-03.Αμα υπαρχει κανεις ας στειλει π.μ.
-
κοιτα να δεις .......σε σαιτ αυτοκινητων εχει και μοτο........ μπραβο ρε μαγκες.................VFR800V-TEC ασημι
-
Καλησπέρα από την όμορφη Έδεσσα.HONDA VFR800V-TECH Kόκκινη(2005)
-
HONDA c50 ...σκύλος...
Simson..
Jawa ....τις θυμάται κανείς???
ΜΖ ....κολλημένος στα ανατολικά μπλόκ
ΥΑMAHA T50 -->T80..
HONDA CLX 90.... -
Honda ANF Innova 125
-
Kawasaki 636 2003, Honda innova 125 2004
-
Εδώ και 6 χρόνια έχω ένα 'παπι' Suzuki shogun 110cc.
Eχω ξεκινήσει βέβαια πρίν πολλά χρόνια, με C50 GLX (το πρώτο με 4σάρι κιβώτιο), ΜΒ50 φτιαγμένο στα 80cc, και μετά με μιά 'γκαζιέρα' ΜΖ251 με την οποία έκανα και μερικά ταξιδάκια. Πολύ καλή, για τα λεφτά της (φρένα, φώτα, κρατήματα -σε σχέση με παπιά που κόστιζαν τα ίδια λεφτά- ) μετάνοιωσα που την πούλησα...Γενικά δεν είμαι και πολύ της μηχανής τώρα πιά, το παπί το χρησιμοποιώ για κοντινές διαδρομές και για το κέντρο της Αθήνας.
-
Αφού πέρασα τα 20 χρόνια με παπί 6βολτο, πήρα ένα KLE 500 που μου φάνηκε καλή επιλογή για μεταχειρισμένο 5ετίας. Είναι 6 μήνες στα χέρια μου. Η μεγαλύτερη δυσκολία κατα τη μετάβαση ήταν να συνηθίσω το βάρος του.
-
Ο χρήστης athdar2004 έγραψε:
Αφού πέρασα τα 20 χρόνια με παπί 6βολτο, πήρα ένα KLE 500 που μου φάνηκε καλή επιλογή για μεταχειρισμένο 5ετίας. Είναι 6 μήνες στα χέρια μου. Η μεγαλύτερη δυσκολία κατα τη μετάβαση ήταν να συνηθίσω το βάρος του.20 χρόνια απο τα πόσα ???????????????
Απο 0 μετράει αυτό ή πιο μετά ????
-
Από τον Νοέμβριο του 2004 έχω ένα Naked Fazer 600 σε αντικατάσταση ενός πολύ κακού ZX-9R που είχα για τέσσερα πολύ ωραία χρόνια και 55.000 χλμ.
Μόλις που έχω κάνει 2000 χλμ, και ως εκ τούτου λέω να το πουλήσω για να μην σκονίζεται παραπάνω....
-
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
Αφού πέρασα τα 20 χρόνια με παπί 6βολτο, πήρα ένα KLE 500 που μου φάνηκε καλή επιλογή για μεταχειρισμένο 5ετίας. Είναι 6 μήνες στα χέρια μου. Η μεγαλύτερη δυσκολία κατα τη μετάβαση ήταν να συνηθίσω το βάρος του.
20 χρόνια απο τα πόσα ???????????????
Από τα 40 ... με το παπί ήμουνα τα δεύτερα είκοσι ...
-
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
20 χρόνια απο τα πόσα ???????????????
Από τα 40 ... με το παπί ήμουνα τα δεύτερα είκοσι ...
-
Εδώ και καμμιά βδομάδα με πηγαινοφέρνει στη δουλειά ο Τρύφωνας (εκ του Typhoon) ο οποίος με έχει σώσει από τρελή ταλαιπωρία (Παπάγου - Βριλήσσια σε 15 λεπτά) και δεν καίει ΤΙΠΟΤΑ το χρυσό μου Ας πάει και 2 ευρώ το λίτρο (λέμε τώρα )
Προβλέπεται στο όχι και τόσο άμεσο μέλλον μία γενική επισκευούλα κινητήρα και επί τη ευκαιρία, κυλινδροπίστονο που θα... ,malossi πολλά γρήγορα στο φανάρι
ΤΙ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑ ΕΧΕΤΕ ?