-
δηλαδή το κοντερ 'χανει' 10%? τοσο πολύ χανουν οι μηχανές?
-
Κάποιες με ψηφιακό χάνουν και πάνω από 10%. Κάποιος με 600ss μου είχε πει ότι είδε μέχρι και 300 κοντερίσια,
πάνω από 40 χιλιόμετρα ''κλέψιμο''. Σε κοντερ με ντίζα που έχει το δικό μου και το μέτρησα με sygic (έχω βάση
για το παλιό μου xperia στην τιμονόπλακα ) είχε πιο... αυτοκινητάδικη απόκλιση.
100=96, 120=115, 140=134, 160=153, 180=172, 200=191. -
@coupeas αυτες που γραφεις ειναι οι πραγματικες ταχυτητες και οχι τα 270-80. 240 παει stock το Ζ.
εσυ που εχεις κατι ψιλα εισαι στα 250 πραγματικα χλμ. εννοειτε οτι δεν θα τα πιασεις στα 200 μετρα αυτα ετσι,
απλα ανεβαζεις γρηγορα (χωρις να ειναι πραγματικα) γιατι εχεις το γραναζι, εξατμιση, φιλτρο, προγραμμα.εγω στο δικο μου stock 600 δεν εχω δει πανω απο 278. οι ταχυτητες που παιζω ειναι 272-5-8.
ποσα ειναι τα πραγματικα δεν εχω ιδεα.
τα ηλεκτρονικα κοντερ ειναι γτπ. ενα γραναζι να αλλαξεις δειχνει οτι θελει.
http://www.youtube.com/watch?v=hyuPgZFBbvI θα ηθελε να ηταν πραγματικα τα 150 που πιανει. -
247+ πραγματικα. 235 πραγματικα το stock. 276 κοντερ το δικο μου 263 κατι το μαμα. Ποσο αλλο . Ειπαμε κλεβει το ψηφιακο.Απλα η κλιμακωση που εχουν οι ταχυτητες μαζι με την μεγαλυτερη ροπη και ευστροφια φερνουν το μηχανακι πολυ κοντα στο 1000ρι Ζ.
Να υπολογιζεις Βαγγο αλλα 5 χλμ πραγματικα στον κοφτη. Σπανια να το κανω η να το δω αυτο με 6η αλλα νομιζω οτι ειναι υπεραρκετα για γυμνο 750 .
Σιγουρα η ιπποδυναμη ειναι μεγαλυτερη αλλα χωρις ραουλα δεν μπορω να το υποστηριξω.Στο γκαζι εγω ετσι το βλεπω. Ισως το κανω .(μετρηση) -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
250+ με 'γυμνο'? χαράς το κουράγιο σας (χωρίς ειρωνία το λέω). αυτα τα χιλιόμετρα τα κρατάτε ή τα εχετε πιασει απλά μια φορά/ ενα δευτερολεπτο? εγώ με το μπαντιτ εφτανα τα 160 κ δεν ήταν ωραία εμπειρία καθόλου @coupeasμε Ζ750 07' πηγα για λιγο 250-60 στην εθνικη οδο κατερινης θεσσαλονικης (ηταν για 2 λεπτα, ηταν 5, δε θυμαμε ακριβως).
ο πατερας μου (57 χρονων) τα 100χλμ δεν τα αντεχει. μια φορα ανεβηκε στη μηχανη και δεν προκειτε
να ξανανεβει. ο αδερφος ειναι μεχρι 150-160χλμ. με κοπελα εχω παει και 200 χωρις να πει κατι. καπου εδω αναρωτιεμαι
αν καταλαβε τι ειναι τα 200 που εγραφε το κοντερ. εννοειετε δεν θα ξαναγινει κατι τετοιο. -
Πανω απο 250 5λεπτα? Εγω προς το παρον ουτε που το σκεφτομαι. Δεν χρειαζεται. Πρεπει να τσιμπισω απο καποιον να εχω καθαρο δρομο και μονο για να δω τι εχει αυτος που με ζοριζει. Αφημα το γκαζι μετα.
Με 6,7 μποφορ στα 230 απλα εγινα κασκαντερ. Στον αερα. Εκοψα αμεσως. Το Ζ δεν ειναι για υψηλες ταχυτητες. Απο επιταχυνση ομως. Χωρις ανασα που λεμε. Το δικο μου τουλαχιστον. Δεν γινεται να αλλαζω στον κοφτη ταχυτητες . Στη μια ροδα. Εχει και 2 mm μεγαλυτερες πεταλουδες . Στρογγυλες 04 και οχι οβαλ 07 μοντελο. -
255km/h με 5η. 13000+ rpm. Τι γυμνο ειν'τουτο!
-20 τα πραγματικα. -
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
255km/h με 5η. 13000+ rpm. Τι γυμνο ειν'τουτο!
-20 τα πραγματικα.Σου τριζει καθολου στα ψηλα? Θυμαμαι ενος φιλου που εχει το Ζ750 (Δε θυμαμαι ποιο ειναι το δικο σου), μολις εφτανε στις 9 που πραγματικα εκει σκοτωνει το μηχανακι τριζει, και εγω προσωπικα δεν το ανοιγω παραπανω απο εκει. Επισης εκεινο θελει και αναρτησεις οποτε δεν ειναι και για πολλα ανοιγματα.
-
Αυτο που καταλαβαινω ειναι το ζουρλισμα (πολυστροφια) του κινητηρα στο τιμονι. Δεν εχω κραδασμους η τριξιματα απο πλαστικα. Ομως η ενταση του κινητηρα μετα τις 9000 μεταφερεται εντονα στις χουφτες. Αυτο ειναι κατι ενοχλητικο.
Το Ζ750 '05 ειναι με τα 110 εργοστασιακα. -
Αυτο που καταλαβαινω ειναι το ζουρλισμα (πολυστροφια) του κινητηρα στο τιμονι. Δεν εχω κραδασμους η τριξιματα απο πλαστικα. Ομως η ενταση του κινητηρα μετα τις 9000 μεταφερεται εντονα στις χουφτες. Αυτο ειναι κατι ενοχλητικο.
Το Ζ750 '05 ειναι με τα 110 εργοστασιακα.Βασικα το ιδιο μοντελο εχετε (αυτουνου ειναι '04) αλλα δε θυμαμαι ποσα κυβικα ειναι το δικο σου!
-
750 cc.
-
Χθες στα δοκιμαστικα του drag day Agrinio Z750 11,5 ξερο. Normal και με 20χρονο οδηγο που ετρεχε πρωτη φορα.
Με σπινιαρισμα πολυ.
Ενα fazer 1000 διπλα του επαιξε στα 12+
Σημερα και μεχρι πριν λιγη ωρα sbr 1000 με αρκετα καλλουδια 9,5 . -
fazer 1000 εκανε μονο τοσο? Πρεπει να ηταν κουλαδι ο οδηγος δεν εξηγειται αλλιως.
-
Γυμνο με 150 ονομαστικους και θεομακρες πρωτες σχεσεις. Βασικα το κιβωτιο φταιει δηλ. Αντιθετα το Καβασακι εχει κοντες . Σοβαρο πλεονεκτημα σε dragster.
1000ρι Ζ με r1 επαιζαν κοντα . 11,1 με 10,9 αν θυμαμαι καλα. Πεταχτηκε 2+ κενα μπροστα το καβα και το r1 καλυψε και περασε ελαχιστα. Ατυπη κοντρα ηταν. Ωραια ομως. -
ΑΑΑ αμα ηταν μαμα ναι... Εχω δει κοντρα με γραναζομενο fazer 1000 vs kawasaki z1000 και το kawasaki απλα εβλεπε το κωλοφαναρο. Ρολαριστες παντα.
-
Βασικά στο dragster δεν είναι ό,τι καλύτερο οι κοντές σχέσεις, αφενός θέλεις μια μακριάαα πρώτη για να μη 'γράφει' ατελείωτα, αφετέρου θες το δυνατόν λιγότερες αλλαγές ταχυτήτων και για να μη χάνεις χρόνο αλλάζοντας και για να ελαχιστοποιείς την πιθανότητα χαμένης αλλαγής. Κάτι top-fuel και άλλα τέτοια τέρατα, με δυο αλλαγές το πολύ βγάζουν το 400άρι.
-
Έτσι για την ιστορία , τα top-fuel(και τα funny-cars) δεν έχουν κιβώτια και ταχύτητες, αλλά συμπλέκτη-τέρας που πατινάρει με διαβαθμίσεις.
-
Εκ του αποτελεσματος οι κοντες σχεσεις ειδικα 1η 2α ειναι πιο γρηγορες. Φυσικα με ειδικα λαστιχα και κολλες στην ασφαλτο. Χωρις γραναζωματα. Το δικο μου που εχει φευγει εκκινηση ακομα γρηγοροτερα σε τετοιες συνθηκες κοντρας.
-
Αυτο που καταλαβαινω ειναι το ζουρλισμα (πολυστροφια) του κινητηρα στο τιμονι. -
Για να χτυπιεσαι μαλλον εσυ το νιωθεις στο κεφαλι σου.
ΤΙ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑ ΕΧΕΤΕ ?