-
Αν και απο τα μηχανακια εχω περασει στα αμαξια και ειδικα στα αμερικανικα(λιγοι θα συμφωνησουν το ξερω) ενα ΗUSABERG FS650 SM το επαιρνα με τρελλα.Εχουν περασει απο τα χερια μου 3 παπια,TYPHOON125,RUNNER180,XR250,XR 600,Z1000,GPZ1100,GPZ 550,TDM850,GSXR1100.Τωρα εχω 1 DT50
-
YAMAHA Crypton R 110cc to teleuteo modelo
gia tin ilikia mou 19 mia xara ine i love it!
-
Ο χρήστης pillottt90 έγραψε:
YAMAHA Crypton R 110cc to teleuteo modelogia tin ilikia mou 19 mia xara ine i love it!
αρχοντας εισαι με το κριπτον πολυ καλο το εχω παει βολτα .
εμενα ο πατερας μου εχει ενα honta ax1 250cc δεν ειναι και πολυ φαν αλλα ετσι το εχει για να πηγαινοερχεται το καλοκαιρι .
-
Αν και με βολεύει η Mercedes C200K που έχω, πήρα 3 μηχανές(τρελαμένος!!!). Συγκεκριμένα, ενα Kawasaki ZX10R Ninja, KTM LC4 640 SM και ενα πιο καθημερινό, Honda ANF 125 INNOVA. Και τα 3 καταπληκτικά, αν και ξεχωρίζει το Νιντζα...Τέλειο!!!
-
Ο χρήστης CrazyRider έγραψε:
Αν και με βολεύει η Mercedes C200K που έχω, πήρα 3 μηχανές(τρελαμένος!!!). Συγκεκριμένα, ενα Kawasaki ZX10R Ninja, KTM LC4 640 SM και ενα πιο καθημερινό, Honda ANF 125 INNOVA. Και τα 3 καταπληκτικά, αν και ξεχωρίζει το Νιντζα...Τέλειο!!!Καλα το ZX σκοτωνει,τρελλο γκαζι να το χαιρεσαι,και το KTM καλο αλλα μετα το KAWA πως το καβαλας θα σου φαινεται σα παπι
-
Εγώ είμαι κάτοχος μιας Honda CB250N Super Dream αγγλικών προδιαγραφών (ταχύμετρο σε μίλια).
-
Έχω από το τέλος του 2000 το τελευταίο καρμπυρατεράτο Aprilia Pegaso 650 το οποίο χρησιμοποιώ τόσο για τις αστικές μου μετακινήσεις όσο και για καμιά εκδρομή σε βουνό.
-
εχω ενα crypton r και τωρα πηρα ενα runner 200 vxr που σκοτωνει
-
Πρωτο μηχανακι μου μια Vespa P200E....Αθανατο εργαλειο,τη σουζες και κοντρες ειχα κανει εκεινες τις εποχες δε περιγραφεται .Σημερα γυριζω με ενα Liberty125 χειμωνα καλοκαιρι και εχω τα 2 Α4 στο Γκαραζ,αφου οποιος με ξερει με παιρνει για τρελο ..
Απο Καλοκαιρι με βλεπω να χτυπαω Ντουκατι Μονστερ 620 και να ψαχνω για καμια Vespa sprint 150 να την ανακαινισω μονος μου(Ξερεις απο Vespa?:))Mε φανταζομαι στο προαυλιο του Νοσοκομειου να κανω σουζες με τη ποδεια και τα λιντμαν να κρεμονται ΒΒρρρρρρροουυυυμμΜΜΜ......Μπιμ Μπουμ Μπαμμμμμ....ΟΟΟχχχ αααχχΧΧ -
Honda C50 (μεγαλωμένου κυβισμού βέναια όπως κάνει όλος ο καλός κόσμος) αγνώστου ηλικίας + Yamaha XT 600 του '98
-
Ο χρήστης eker123 έγραψε:
Πρωτο μηχανακι μου μια Vespa P200E....Αθανατο εργαλειο,τη σουζες και κοντρες ειχα κανει εκεινες τις εποχες δε περιγραφεται .Σημερα γυριζω με ενα Liberty125 χειμωνα καλοκαιρι και εχω τα 2 Α4 στο Γκαραζ,αφου οποιος με ξερει με παιρνει για τρελο ..
Απο Καλοκαιρι με βλεπω να χτυπαω Ντουκατι Μονστερ 620 και να ψαχνω για καμια Vespa sprint 150 να την ανακαινισω μονος μου(Ξερεις απο Vespa?:))Mε φανταζομαι στο προαυλιο του Νοσοκομειου να κανω σουζες με τη ποδεια και τα λιντμαν να κρεμονται ΒΒρρρρρρροουυυυμμΜΜΜ......Μπιμ Μπουμ Μπαμμμμμ....ΟΟΟχχχ αααχχΧΧΠολυ χαβαλε το βεσπονι στη σουζα τραβαει κιολας με το βαρος του μοτερ απο τη μια μερια
-
Πολυ χαβαλε το βεσπονι στη σουζα τραβαει κιολας με το βαρος του μοτερ απο τη μια μερια
Μπα δεν που εχει τυχει ποτε να με τραβηξει δεξια απο το βαρος,το πιο σπαστικο ειναι οτι αν τη σηκωσεις αποτομα με συμπλεχτη και δε προλαβεις να τσιμπησεις το πισω φρενο,τοτε σου βρισκει η λασπωτηρα και μπορει να πας για
ραδικια ...Μια φορα ειχα κανει αναβαση στη Χρουτσα(περιοχη ροδινης Πατρων)εκει που κανουν αγωνες μοτοκρος εγω με τη βεσπα και ενας κολητοs μου με ενα XL250 -
Σημερα θα παραλαβω ενα Honda Innova 125,μπλέ ασημί , διοτι βαρεθηκα με το αυτοκινητο να πηγαινω στην δουλεια..... και πλησιαζει και καλοκαιρακι....
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Σημερα θα παραλαβω ενα Honda Innova 125,μπλέ ασημί , διοτι βαρεθηκα με το αυτοκινητο να πηγαινω στην δουλεια..... και πλησιαζει και καλοκαιρακι....Έτσι, έτσι, να γινόμαστε πολλοί σιγά-σιγά. Γιατί αν περιμένουμε το τραμ να σώσει αυτήν την πόλη...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Σημερα θα παραλαβω ενα Honda Innova 125,μπλέ ασημί , διοτι βαρεθηκα με το αυτοκινητο να πηγαινω στην δουλεια..... και πλησιαζει και καλοκαιρακι....
Έτσι, έτσι, να γινόμαστε πολλοί σιγά-σιγά. Γιατί αν περιμένουμε το τραμ να σώσει αυτήν την πόλη...
Το τραμ να σωσει;
Εγώ νόμιζα πως το έβαλαν ως χαριστική βολή...
(σε ΚΑΜΙΑ πόλη του εξωτερικού που πήγα το τραμ δεν έκανε κάτι το θετικό!!!)
-
Αprilia RS 50 το οποίο είχα κάνει 80 κυβικά-(διχρονίλα και λαδίλα)! Έχω καιρό να το οδηγήσω χρειάζεται επισκευές...πολλές...
-
Τώρα έχω μια R1200GS, είχα F650ST, KLR600, Ninja 400, Magna 250, KLR250, XT125, παπί 50...
-
ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΕΥΤΥΧΗΣ ΚΑΤΟΧΟΣ ΕΝΟΣ VARADERO XLV 1000. ΕΠΟΝΟΜΑΖΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΩΣ ' ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΜΟΥ '
-
Africa for ever!!!!!!!
-
Ο χρήστης valler έγραψε:
:evil: Africa for ever!!!!!!!Και γιατί θύμωσες; Επειδή δεν άνοιξε η φωτογραφία;
ΤΙ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑ ΕΧΕΤΕ ?