-
ωραιο το Ζ αλλα θα επερνα hornet λογο ομορφιας. εχω οδηγησει Ζ750 του 07 και επαθα
πλακα γιατι μπορεις ευκολα να το ξεκινησεις τερμα. νομιζω ειναι το καλυτερο στην κατηγορια του. -
Το Ζ είναι ένα πολύ καλό street fighter .Το συγκεκριμένο που αγόρασα σε σύγκριση με ενα 1000ρι της γενιάς του υστερεί σε ενα μηχανάκι απόσταση . Πολύ δυνατό το είχε ο πιτσιρικάς!
Ξανάνιωσα !
Καλό μηχανάκι το hornet αλλά λίγο για το Ζ. -
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Το Ζ είναι ένα πολύ καλό street fighter .Το συγκεκριμένο που αγόρασα σε σύγκριση με ενα 1000ρι της γενιάς του υστερεί σε ενα μηχανάκι απόσταση . Πολύ δυνατό το είχε ο πιτσιρικάς!
Ξανάνιωσα !
Καλό μηχανάκι το hornet αλλά λίγο για το Ζ.Βαλτο καμια φωτο !
-
Αυτό είναι . http://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/3749472/
Οσο για τα 1000ρια της γενιάς του εννοώ τα Ζ.
-
θα τσιμπήσω αυτή λογικά σε λίγους μήνες
-
Δεν βγαζω ακρη στη μηχανη του Μπενελι. Υποστηριζω το παλιο στυλ κατασκευης με την τεχνολογικη εξελιξη της σημερινης εποχης.
-
Ο χρήστης georgetz έγραψε:
θα τσιμπήσω αυτή λογικά σε λίγους μήνες
ποια απο τις 3 ????
-
Αυτό είναι . http://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/3749472/Οσο για τα 1000ρια της γενιάς του εννοώ τα Ζ.
ωραιο , να το χαιρεσε , μεχρι και τα angry birds (που ειναι στην 3η φωτο ) το χαζευουνε
οσο για το μπουρι αναρωτιεμαι τι θορυβο θα κανει!
-
Drunkard, δεν έχω κάποια μόνιμη αυτή τη στιγμή, απλά απο 1-3 κυλίνδρους μερικές επιλογές.
coupeas, πιο απλό γυμνό μηχανάκι και ικανό ταυτόχρονα της εποχής του δύσκολα να βρεις.
Ξεκάθαρο πλαίσιο, υποπλαίσιο , ανάρτηση,κινητήρας κλπα. Αν είχε και λίγο καλύτερα ηλεκτρικά... -
Drunkard σε ευχαριστώ. Ο θόρυβος είναι ξηρός θα έλεγα και πραγματικά ισως πάνω απο το όριο.Το θέμα είναι ότι δεν αλλάζει χροιά ούτε αυξάνεται σε db στα ψηλά.
Georgetz η γνώμη μου για το Μπενελι της φωτο παραπάνω -σε εμφάνιση τουλάχιστον- είναι ότι έχει έλλειψη προσωπικότητας. Μου φέρνει κάτι σε πάρε βάλε σωληνάκια εδω και εκεί και δυό κυλινδρους κατω απο τις μανέτες.
Ίσως να κάνω λάθος απο κοντά. Ισως και αλλά γούστα. Το ducati πιο κάτω το βλέπω πιο καλό. Πούλαγε κάποιος ενα παρόμοιο στη Λειβαδιά αν θυμάμαι καλά και το σκεφτόμουν. Αλλά όταν εκανα βολτα το Ζ το ξέχασα. Δεν είναι μονο η εμφανιση αυτό που προσέχεις σε μια μοτο. -
Ούτε και μόνο ο κινητήρας , προφανώς.Έχω ξεπεράσει αυτή τη φάση εδώ και χρόνια...
Αλλιώς θα είχαμε μείνει στο αρχέτυπο Z1 της δεκαετίας του '70.
-
Προφανως και εχεις δικιο. Γι'αυτο πηρα το Ζ με ψηφιακο ψεκασμο και οχι με κρμπυρατερ παλαιου τυπου αν και χαμηλα το καρμπυρατερατο σκαβει.
-
Ευχαριστημένος μέχρι τώρα?
-
Ναι πολυ!
Αν σκεφτεις τα 8 χρονια απουσιας μηχανης και με ενα Κeeway 50 ρι για την πολη να παιζω με τα παπια στα φαναρια (πειραγμενο γαρ) το Ζ με τα περιπου 280 που τα πιανει αερας ειναι πυραυλος. (276 για την ακριβεια). Ο αερας ειναι προβλημα αλλα μεχρι τα 200 ειναι οκ.Απο κει και πανω δεν νομιζω οτι θα το πηγαινω. Για τον ογκο του θα ελεγα οτι παρα ειναι σταθερο στο δρομο.Δεν εχει ΑΒS και με ενοχλει. Δυνατα φρενα αλλα ηθελα και αυτο. Μια χαρα ομως.
Και το πισω γραναζι της μεταδοσης ειναι αλλαγμενο για μεγαλυτερη ροπη στην 6η και γενικα παντου. -
Ναι πολυ!
Αν σκεφτεις τα 8 χρονια απουσιας μηχανης και με ενα Κeeway 50 ρι για την πολη να παιζω με τα παπια στα φαναρια (πειραγμενο γαρ) το Ζ με τα περιπου 280 που τα πιανει αερας ειναι πυραυλος. (276 για την ακριβεια). Ο αερας ειναι προβλημα αλλα μεχρι τα 200 ειναι οκ.Απο κει και πανω δεν νομιζω οτι θα το πηγαινω. Για τον ογκο του θα ελεγα οτι παρα ειναι σταθερο στο δρομο.Δεν εχει ΑΒS και με ενοχλει. Δυνατα φρενα αλλα ηθελα και αυτο. Μια χαρα ομως.
Και το πισω γραναζι της μεταδοσης ειναι αλλαγμενο για μεγαλυτερη ροπη στην 6η και γενικα παντου.Ελπίζω να συνειδητοποιείς τώρα ότι το Ζ750 δεν πιάνει τα 280 με καμιά κυβέρνηση...
-
Μεχρι τα 200 ειναι οκ ο αερας στο Ζ?Maximum που εχω φτασει με Ζ ειναι 160 και πηγα να ξηλωθω!
Το εχει ενας φιλος του 2004 μοντελο.Εχουν ψεκασμο αυτα ετσι?
-
235 πραγματικά περίπου πρέπει να πιάνει το z750. Για να πιάσεις 280 χρειάζονται στο χαλαρό 150 άτια και αεροδυναμική
supersport, ακόμα και μια gsx-r 750 150 ίππων για παράδειγμα με το ζόρι πιάνει τόσο. -
270 στον περιφεριακο της Πατρας οταν το εκανα τεστ πριν το παρω. Το γραναζι πισω απο τη στιγμη που δινεις περισσοτερες στροφες στον κινητηρα και αβανς δεν κοβει χιλιομετρα.Αυτο ειναι αποψη μου. Λεπτομερειες δεν γνωριζω.Αυτο που ξερω ειναι αυτο που βλεπω και φυσικα απο τα 200 ανοιγει καλα το μηχανακι. Σε τιναζει πραγματικα.Μονο super sport στεκεται διπλα στο Ζ και ειδικα στο συγκεκριμενο.
-
Φιλε μου αν στα 200 με τετοιο μηχανακι ειναι οκ απο αερα, τι να πω δηλαδη.. πιο πριν τι οδηγουσες, χαρταετο?
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Φιλε μου αν στα 200 με τετοιο μηχανακι ειναι οκ απο αερα, τι να πω δηλαδη.. πιο πριν τι οδηγουσες, χαρταετο?O coupeas πηγαίνει στην δουλειά με το καθημερινό του μεταφορικό μέσο (φωτό αρχείου) :
ΤΙ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑ ΕΧΕΤΕ ?