-
Καλή η ισοπαλία-θα ήταν καλύτερα να νικούσαμε.Πάντως μου φάνηκε ότι η Εθνική χωρίς τον Ζαγόρ κάπου χωλαίνει....Αν παίξουμε έτσι και με την Ουκρανία θα τα βρούμε σκούρα.
Οι σχολιαστές δε μου άρεσα,αλλά μου φάνηκαν κλάσεις ανώτεροι από τους Βερνίκο & σία!
-
Πόσες αλλαγές έκανε ο Ρεχάγκελ? Μία?
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Πόσες αλλαγές έκανε ο Ρεχάγκελ? Μία?Μία και μάλιστα πολύ αποτυχημένη :έβγαλε τον Γιανακόπουλο και έβαλε τον Λάκη.Δεν μπορώ να φανταστώ τι είχε στο μυαλό του ο Ραχάγκελ,αλλά σίγουρα δεν του βγήκε.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Ðüóåò áëëáãÝò Ýêáíå ï Ñå÷Üãêåë? Ìßá?
Ìßá êáé ìÜëéóôá ðïëý áðïôõ÷çìÝíç :Ýâãáëå ôïí Ãéáíáêüðïõëï êáé Ýâáëå ôïí ËÜêç.Äåí ìðïñþ íá öáíôáóôþ ôé åß÷å óôï ìõáëü ôïõ ï Ñá÷Üãêåë,áëëÜ óßãïõñá äåí ôïõ âãÞêå.
Βασικά ο Γιαννακόπουλος είχε κουραστεί αρκετά και τον άλλαξε.Η αλλαγή(ο Λάκης)όμως ήταν σκέτη αποτυχία!
-
Συγκλονιστικός ο Κατσουράνης!!!!! Υπήρχε παντου και πάντα... έπαθα πλάκα! Καλοί οι Γκούμας και Καψής.
Γιουρκας, Φύσσας, Μπασινάς... 'για τα μπάζα'. Νικοπολίδης, έτσι και πήγαινε η μπάλα πάνω του είχε καλώς, άμα πήγαινε όμως λίγο δεξιά ή λίγο αριστερά 'άγαλμα' ο Αντώνης... ευτυχώς που καμιά από αυτές τις μπάλες δεν πήγε μέσα. Για εξόδους δεν το συζητάμε, αυτά που ξέραμε πάντα για τον Αντώνη (δηλαδή χάλια).
Χαριστέας και Βρύζας μέτριοι και απελπιστικά μόνοι, ειδικά μετά την έξοδο του Γιαννακόπουλου (και την είσοδο του Λάκη). Καραγκούνης προσπάθησε, έτρεξε πολύ, αλλά πολλά λάθη στις μεταβιβάσεις.Μου έκανε μεγάλη εντύπωση η ανασταλτική μετριότητα των Γιούρκα (ούτε επιθετικά έκανε τίποτα), Φύσσα, Μπασινά και Καραγκούνη
Έλειψε ο Θοδωρής από την ομάδα, ενώ η απουσία του Τραϊανού αναπληρώθηκε (ίσως και με το παραπάνω).
Γενικά η ομάδα δεν μου άρεσε και μας θεωρώ τυχερούς που φύγαμε με το Χ (κι ας είχαμε 2 κλασσικές ευκαιρίες και μια όχι και τόσο κλασσική, αλλά καλή). Όχι πως οι Τούρκοι ήταν τίποτε το ιδιαίτερο, ήταν όμως καλύτεροι.
Πάμε τώρα για τους Ουκρανούς την Τετάρτη. Ελπίζω να βρεθούμε σε καλύτερη μέρα, γιατί θέλουμε μόνο νίκη.
ΥΓ. Πυροβολήστε με άφοβα
-
Συμφωνώ μαζί σου migf1, αλλά για το χώρο του κέντρου ήταν δύσκολο να κάνουν καλή τη δουλειά τους και ήταν κουρασμένοι σε τέτοιο παιχνίδι με φανατισμένη ατμόσφαιρα και πιο γρήγορους παίκτες οι Τούρκοι. Αν έκανε και αλλό δύο αλλαγές μπορεί να ήταν καλύτερα, αν δεν βγαίνανε και αυτές αποτυχημένες σαν του Λάκη! Όσο για τον Λάκη είναι φανερό πως πρέπει να εμπεδώσει κάποια πράγματα ακόμη αν τον βοηθήσουν στις προπονήσεις. Το συγκεγκριμένο πρόβλημα που με ενόχλησε στο ματς, είναι ο Φύσσας(από το 1ο ημίχρονο) και ο Σειταρίδης(2ο ημίχρονο). Ο 1ος δεν μπορούσε να μαρκάρει σωστά και έχανε και την μπάλα αρκετές φορές, ενώ και ο 2ος τραβήχτηκε πιο κοντά στην περιοχή αντί στα άκρα με αποτέλεσμα να κάνουν επελάσεις οι Τούρκοι στην πλευρά του.
Ο καλύτερος της Ελλάδας στα ανσταλτικά καθήκοντα, χωρίς αμφιβολία, ο Κώστας Κατσουράνης(ΑΕΚ ολέ ). Ήταν απανταχού παρών, κεφαλιές, διωξίματα, τάγκλινγκ ακόμη και όταν έπαιζε με κίτρινη κάρτα έβγαινε δυνατά πάνω στο μαρκάρισμα.
Όσο για Ουκρανία, δεν ξέρω τι να πω. Θα δείξει. -
Οι παίκτες μου θύμισαν Ολυμπιακό στην Ευρώπη. Έπαιζαν με μέτρια ομάδα και αποφάσισαν χωρίς λόγο να κλειστούν πίσω διώχνοντας την μπάλα στα τυφλά και δίνοντας συνέχεια επιθέσεις στους Τούρκους. Φυσική κατάσταση μετά το 60-70 χάλια, πολλοί δεν μπορούσαν να κάνουν 10 μέτρα με τη μπάλα στα πόδια. Αφού δεν χάσαμε πάλι καλά.
Στο Καραϊσκάκη θα είναι αλλιώς, αλλά αν μας πάρουν χαμπάρι οι Ουκρανοί και πιέσουν δεν μας βλέπω καλά.
Νομίζω ότι αντί του Λάκη θα έπρεπε να μπει εκείνος ο 'Γερμανός' που έπαιξε λίγο στο προηγούμενο παιχνίδι (δεν θυμάμαι το όνομά του). Προφανώς επιλέχθηκε ο Λάκης γιατί έχει τη φήμη γρήγορου παίκτη στις αντεπιθέσεις, αλλά δεν έκανε τίποτα. -
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Συγκλονιστικός ο Κατσουράνης!!!!! Υπήρχε παντου και πάντα... έπαθα πλάκα! Καλοί οι Γκούμας και Καψής.
Γιουρκας, Φύσσας, Μπασινάς... 'για τα μπάζα'. Νικοπολίδης, έτσι και πήγαινε η μπάλα πάνω του είχε καλώς, άμα πήγαινε όμως λίγο δεξιά ή λίγο αριστερά 'άγαλμα' ο Αντώνης... ευτυχώς που καμιά από αυτές τις μπάλες δεν πήγε μέσα. Για εξόδους δεν το συζητάμε, αυτά που ξέραμε πάντα για τον Αντώνη (δηλαδή χάλια).
Χαριστέας και Βρύζας μέτριοι και απελπιστικά μόνοι, ειδικά μετά την έξοδο του Γιαννακόπουλου (και την είσοδο του Λάκη). Καραγκούνης προσπάθησε, έτρεξε πολύ, αλλά πολλά λάθη στις μεταβιβάσεις.Συμφωνώ απόλυτα. Ο Σεϊταρίδης είναι εξοργιστικά αδιάφορος.Λες και κάνει αγγαρεία Ο Μπασινάς αυτό μπορεί να παίξει και όχι παραπάνω αλλά τουλάχιστο δεν κοροϊδεύει. Ο Φύσσας....καλά...
Συμφωνώ και για Κατσουράνη με τη διαφορά ότι από τις 5 φορές που θα κόψει τη μπάλα, τις 2 θα τη στείλει 'στο θεό' , τις άλλες δύο στον αντίπαλο και τη μια στην εξέδρα. Πάντως χθες ήταν πάρα πολύ καλός. Ο καλύτερος.Νικοπολίδης!! Μιλάμε για μεγάλη φαση αυτό το παιδί!!! Μέχρι τα 50 του πρέπει να παιζει στην εθνική.
Βουντού κάνει στην μπάλα;; Αγαλμα ο Αντώνης, άουτ η μπάλα!!!
Tέλος σεζόν είναι, φυσικό να είναι κουρασμένοι.
Από τον Λάκη δε μπορούμε να έχουμε απαιτήσεις.
Τον πάγκο 'γυάλιζε' στην Κρυστάλ Πάλας. Δεν έχει ακουμπήσει μπάλα για πάρα πολύ καιρό.
Είμαι αισιόδοξος ότι θα περάσουμε στα τελικά , μέσω των μπαράζ. -
Μπραβο στην ομαδαρα μας,αν και οπως μου φανηκε σεβαστηκαμε περισσοτερο απο οσο θα επρεπε τους Τουρκους.
Πηραμε ενα θετικο αποτελεσμα κ πλεον με νικη απεναντι στην Ουκρανια,μπορουμε ακομα και πρωτη θεση.
Ο Κατσουρ ηταν μακραν ο καλυτερος,μαζι με Καψη και τον Γιαννακοπουλο που προσπαθησε αρκετα.
Ο Σαργκανης με νευριασε με τα ΟΟΥ ΟΟΟΟΟΥ που εκανε σε καθε κατεβασια των Τουρκων...
Παμε για νικη τη Τεταρτη και μετα το αγχος θα ειναι στους Ουκρανους...
-
Ο χρήστης Trelos έγραψε:
Είχαν κάτι πανό με την ημερομηνία της Άλωσης 29/05/1453Ναι και ένα άλλο που έγραφε: «Σμύρνη 1922, χρυσό μετάλλιο της Ελλάδας στην κολύμβηση
-
Γιατι δεν σε πειραξε το 'ετσι, ετσι' που ελεγε καθε τρεις και λιγο;
Τελοσπαντων, για το πρωτο ημιχ μετα τα δεκα πρωτα λεπτα η ομαδα μας κρατουσε τους Τουρκους μακρια απο την περιοχη σαν σε προπονηση. Τι καφενειο που ηταν η Τουρκια απορω που διεκδικει προκριση.
Στο β ημιχ λες και οι δικοι μας επαθαν καθιζιση τι χαλι ηταν αυτο στο κεντρο και την αμυνα, γυρισαμε πισω, περισοτερο απο οσο επρεπε.
Παρα τις ευκαιριες και απο τις δυο ομαδες νομιζω οτι εμεις τους δωσαμε το δικαιωμα να μας πιεσουν. Ποιος ξερει ισως να ηταν και η κουραση απο τα συνεχη παιχνιδια. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Νομίζω ότι αντί του Λάκη θα έπρεπε να μπει εκείνος ο 'Γερμανός' που έπαιξε λίγο στο προηγούμενο παιχνίδι (δεν θυμάμαι το όνομά του). Προφανώς επιλέχθηκε ο Λάκης γιατί έχει τη φήμη γρήγορου παίκτη στις αντεπιθέσεις, αλλά δεν έκανε τίποτα.Ταυλαρίδης λέγεται. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Ο Λάκης δυστυχώς γυάλιζε πάγκο όλη τη χρονιά φέτος στην Κρύσταλ Πάλας, πού να μπει να παίξει τώρα..
-
Όχι, δεν είναι ο Ταυλαρίδης. Αυτός είναι 'Γάλλος' και αμυντικός. Μιλούσα τελικά για τον Αμανατίδη, που είχε καλά πατήματα στο παιχνίδι με την Αλβανία.
-
σωστός! mea culpa
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Όχι, δεν είναι ο Ταυλαρίδης. Αυτός είναι 'Γάλλος' και αμυντικός. Μιλούσα τελικά για τον Αμανατίδη, που είχε καλά πατήματα στο παιχνίδι με την Αλβανία.Ηταν τραυματιας .Καταβαλονται προσπαθειες να ειναι ετοιμος για το παιχνιδι με την Ουκρανια.
http://www.supersport.gr/default.asp?aid=101464 -
Μακάρι ν'ανεβούμε πιο πολύ αγωνιστικά, να περάσουμε με επιτυχία από την Ουκρανία. Το καταφχαριστήθηκα όμως που μείνανε απ'έξω οι καλοί μας φίλοι και γείτονες...
-
Ωραία τον 'είδα' τον αγώνα, από το να κοιτάω το 'κουτί' μαύρο και να ακούω δορυφοροσπορεφεμ, πήγα και το άκουσα από το ίντερνετ στη σχολή, και είχα δίπλα τον τούρκο να πιάνει που και που κανενα παραμορφωμένο καρέ από το Καναλ Ντι...
Την Ουκρανία πάλι ο Άλφα (ΔΕΝ) θα την δείξει;
Λογικά ναι...
Αει στα κομμάτια, αν δεν πάμε Γερμανία Εθνική δεν θα αξιωθω να δω με τις βλακείες...
Μα η ΕΡΤ δεν έπαιρνε πάντα τα μεγάλα εθνικά παιχνίδια;;; -
Τα εντός έδρας τα δείχνει το mega
-
Ο χρήστης Trelos έγραψε:
Τα εντός έδρας τα δείχνει το megaαπ'τη σκύλα στη χάρυβδη...
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Οι παίκτες μου θύμισαν Ολυμπιακό στην Ευρώπη. Έπαιζαν με μέτρια ομάδα και αποφάσισαν χωρίς λόγο να κλειστούν πίσω διώχνοντας την μπάλα στα τυφλά και δίνοντας συνέχεια επιθέσεις στους Τούρκους. Φυσική κατάσταση μετά το 60-70 χάλια, πολλοί δεν μπορούσαν να κάνουν 10 μέτρα με τη μπάλα στα πόδια. Αφού δεν χάσαμε πάλι καλά.Κάπως έτσι! Απαράδεκτη εμφάνιση για Πρωταθλητές Ευρώπης.
Οκ, δεν περιμένουμε να παίξουν μπάλα όπως η Εθνική Ισπανία, αλλά έλεος πια.
Πλήρης αδυναμία για δημιουργία μιας οργανωμένης επίθεσης.Ο Γερμανός καλός και χρυσός αλλά έχει αρχίσει να μου τη δίνει στα νεύρα. Καμία κίνηση για βελτίωση της κατάστασης. Να κάνουμε μια μπαλιά ρε παιδί μου. Κάτι...
Η αλλαγή του αιώνα ήταν όλα τα λεφτά.Απορώ με τις εφημερίδες και τους τίτλους τους.
ΥΓ: Μην ακούσω κανέναν να μιλάει για γκρίνια. Απλώς δείξε ότι θες να πάρεις το παιχνίδι κι ας μη σου βγει. Όχι έτσι
Εθνική Ελλάδος mundial 2014(πρωην euro 2004,2012)