-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
ποσοι πραγματικα θα δουν παιχνιδι της εθνικης ελλαδας?Όλοι για να κράζουμε τον Καραγκούνη.
-
ποσοι πραγματικα θα δουν παιχνιδι της εθνικης ελλαδας?oι έλληνες όλοι.
οι ξένοι ...όσοι έχουμε αντίπαλο. -
θα πεσει γελιο στον πρωτο αγωνα με τα gtr θα περνανε απο πανω με την overdrive λεμε
-
Πόσο μ@λ@κ@ς πρέπει να είναι κάποιος όταν αφήνει εκτός τον Αθανασιάδη και παίρνει παλτά και ρόμπες, μακαρι να του βγει και να κάνω εγώ λάθος, ήθελε και ενάμιση εκατομύριο την σεζόν.
-
Έχει μια λογική η μη κλήση του Κλάους. Με το σύστημα που παίζει η εθνική (ταμπούρι και αντεπιθέσεις) θες γρήγορους επιθετικούς μπροστά. Βλέπε Γκέκα.
Βέβαια το ίδιο ισχύει και για τον Μήτρογλα. Θα δούμε. -
Τι παίζει με αυτόν; http://www.sport24.gr/football/ellada/e ... 94126.html
-
vodafone marketing
-
-
-
Εμένα πάντως και αυτό μου άρεσε πολύ και σε πάει και πίσω στα παλία καλά
*δεν μου γινόταν link για κάποιο λόγο
-
'τότε' η εθνική ήταν μια ομάδα της πλάκας και της φάπας, μην τρελλαθούμε κιόλας.
Παρόλα αυτά θα τον είχα παραδεχθεί τον μπάρμπα αν στο τέλος έλεγε: ΕΝΑ μόνο πράμα δεν έχω δει: την Εθνική μας να παίζει καλή μπάλα. Αυτό ΟΥΤΕ και φέτος θα το δω.
-
Δεν έχει σημασία, τώρα βγαίνουν τα πολλά λεφτά.
Βαρετή και σαχλή διαφήμιση.
Δεν ξεπερνάει βέβαια, του Π.Δήμα που συμφιλίωνε τους αντίπαλους υπό βροχή. -
πια παλια καλα? ποτε δηλαδη η ελλαδα επαιξε ποδοσφαιρο? μην τρελαθουμε κιολας
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
'τότε' η εθνική ήταν μια ομάδα της πλάκας και της φάπας, μην τρελλαθούμε κιόλας.Παρόλα αυτά θα τον είχα παραδεχθεί τον μπάρμπα αν στο τέλος έλεγε: ΕΝΑ μόνο πράμα δεν έχω δει: την Εθνική μας να παίζει καλή μπάλα. Αυτό ΟΥΤΕ και φέτος θα το δω.
Δεν έχει σημασία, τώρα βγαίνουν τα πολλά λεφτά.
Βαρετή και σαχλή διαφήμιση.
Δεν ξεπερνάει βέβαια, του Π.Δήμα που συμφιλίωνε τους αντίπαλους υπό βροχή.πια παλια καλα? ποτε δηλαδη η ελλαδα επαιξε ποδοσφαιρο? μην τρελαθουμε κιολας
Ρε παιδιά, θέλετα να μου πείτε δηλαδή οτι το 2004 δεν πανηγυρίσατε;δεν χαρήκατε; Δεν ισχυριστηκα ποτέ
οτι η εθνική ήταν η Barca και απλά με τα χρόνια έχασε την αίγλης της. Οτι παίζαμε καλύτερη μπάλα όμως ναι,
οτι μας βοήθησε η τύχη το 2004 ναι.Δεν ήταν μόνο τύχη.Μια καλή ομάδα δεν την ορίζουν μόνο οι νίκες τις.
Αυτό ακριβως δείχνει ακι η διαφήμιση σε 'παει πίσω' δείχνοντας σου όλες τις παλίες καλές στιγμές όσες και αν είναι
αυτές. Ήταν στιγμές και άτομα που έστω όσους ασχολούμαστε με τι μπάλα μας ευχαρίστησαν. Αυτό. -
εσυ χαρηκες με το ποδοσφαιρο που επαιξε η ελλαδα το 2004? οταν μας εβριζαν ολοι ακομη και απο χωρες που δεν ηταν στο euro οτι αυτο που καναμε ηταν αντιποδοσφαιρο?
και αυτο θα φανει σε λιγες μερες ξανα που θα μας περνανε απο πανω τα γιαπωνεζακια στην overdrive..
-
Γιατι ειχες προοπτικες να παιξεις μπαλα με τους κατσαπλιαδες;
Ο Οττο ηταν πρακτικο μυαλο: Ταμπουρι πισω να κρατησουμε το μηδεν και ποιος τα γαμει τα τακουνακια και τα συστηματα.
Και πες στα γιαπωνεζακια ας παιξουν και αυτοι ταμπουρωμενοι να παρουν το μουντιαλ. -
Όταν τα κάνουν στις μέρες μας κάτι Μουρίνιο, Σιμεόνε και δεν ξέρω ποιος άλλος είναι τακτική και γουστάρουμε. Όταν τα έκανε ο Ρεχάγκελ, αντιποδόσφαιρο, λεωφορείο (αν και μόνο ο Μουρμουρίνιο το κάνει αυτό ) . Όπως μπορεί ο καθένας, τι να κάνουμε?
-
- Η εθνική κακοποιεί διαχρονικά το ποδόσφαιρο
- Ναι αλλά είναι αποτελεσματική και όλοι χαρήκαμε το 2004.
Αντίστοιχοι διάλογοι
- Η εθνική κακοποιεί διαχρονικά το ποδόσφαιρο
- Ναι αλλά έχει περισσότερες κατακτήσεις Euro από την Αγγλία
- Ναι αλλά ο Τσάρτας είχε την πιο ίσια χωρίστρα
- Ναι αλλά ο Καραγκούνης έχει δώσει το πιο θεϊκό τζιφ με παίκτη οποιασδήποτε εθνικής
- Nαι αλλά εμένα μου αρέσει η μακαρονάδα χωρίς τυρί
- Πράσινο
κλπ απαντήσεις με ίδιο relevance factor
-
Όταν χάναμε είμαστε ρεζίλια και ρεμάλια, όταν κερδίζαμε παίζαμε αντιποδόσφαιρο, όταν πήραμε το Euro οι μισοί δεν παμηγύρισαν γιατί δεν είχαν οι παίκτες μας την απόδοση του Μαραντόνα, του Πελέ και του Ζιντάν μαζί.
Όταν βλέπουμε τις μούρες μας στον καθρέφτη το πρωϊ γουστάρουμε και είμαστε θεοί και δεν βλέπουμε τον καραγκιόζη μέσα μας, έτσι είμαστε οι Έλληνες, μια στιγμή θεοί και μια ζωή καραγκιόζηδες, όταν κάποτε σε 1000-2000 χρόνια κατασταλάξουμε τι είμαστε και τι θέλουμε, τότε θα πάμε καλύτερα σε όλα.
-
εσυ χαρηκες με το ποδοσφαιρο που επαιξε η ελλαδα το 2004? οταν μας εβριζαν ολοι ακομη και απο χωρες που δεν ηταν στο euro οτι αυτο που καναμε ηταν αντιποδοσφαιρο?και αυτο θα φανει σε λιγες μερες ξανα που θα μας περνανε απο πανω τα γιαπωνεζακια στην overdrive..
Εγω μια χαρα χαρηκα γιατι πεταξαμε κατι ωραια γκολακια και καναμε τον Ροναλντο να κλαιει σαν μικρο παιδακι.
Στον πολεμο κερδιζει και αυτος που αμυνεται .
Αντε γεια κοροιδα,περιμενετε να παιξει η ελλαδα με μπαντζετ της πλακας το ιδιο ποδοσφαιρο με τις μεγαλες ευρωπαικες ομαδες.
Εθνική Ελλάδος mundial 2014(πρωην euro 2004,2012)