-
Ο χρήστης CLIO-V6 έγραψε:
Αποδοκιμαστηκαν εντονα ο Αρχιεπισκοπος Χριστοδουλος,ο Γκαγκατσης και ο Ορφανος...Οντως αυτο δειχνει οτι ο κοσμος περιμενε να ακουσει τους πρωταγωνιστες και οχι τους παραγοντες να καπιλευονται την επιτυχια αυτη...Σχόλια:
Ο κύριος Λεωνίδας 'Χριcτόδουλοc' Παρασκευαΐδης ήθελε σαφέστατα να καπηλευθεί, ως γνήσιος μαϊντανός που είναι, την επιτυχία των αθλητών μας. Δικαίως απεδοκιμάσθη.
Ομοίως ο Γκαγκάτσης. Δεν λησμονούμε τα πεπραγμένα του...
Όσον αφορά δε τον Ορφανό, οι αποδοκιμασίες είναι αναμενόμενες από τον κόσμο της ΑΕΚ, η οποία πάει για φούντο, χάρη στα λαμόγια και στο στρατό των χουλιγκάνων/αυτοκλήτων και αυτοχρισθέντων υπερασπιστών του ονόματός της (λέγε με Original 21) που την περιποιήθηκαν από την εποχή Μπάρλου και μετά.
-
Παρατηρησα πολλ αρνητικα αλλα το μεγιστο ηταν η ομιλια του Χριστοδουλου,πριν και πανω απ'όλους.Σαν να ειμαστε σε κανενα Ιραν ή καποια αλλη θρησκοληπτη χωρα,οπου βλεπεις τα καναλια τους απο το πρωι μεχρι το βραδυ γεματα με παπαδες...
-
Έχουν περάσει τρις μέρες και ακόμα δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω.
Είμαστε πρώτοι σε όλη την Ευρώπη!!!!!!
Κοντέψαμε να τρελαθούμε από την αγωνία αλλά τους συγχωρούμε!!!!Να μην ξεχάσω να ζητήσω ένα μεγάλο συγνώμη από όλους τους αντιπάλους μας που δεν παίξαμε έτσι όπως τους βόλευε ώστε να μας ρίξουν ο καθένας από 3 με 4 γκολ. Ξανά συγνώμη για τη στεναχώρια που σας δώσαμε. Να μας συμπαθάτε δεν το είχαμε σκοπό από την αρχή, στην πορεία μας προέκυψε.
Για τους γελοίους πολιτικούς και θρησκευτικούς ταγούς μας που νόμιζαν ότι αυτή η καρικατούρα που οργάνωσαν για να τιμήσουν του ποδοσφαιριστές μας θα είχε ανταπόκριση στο λαό θα πω μόνο
ΕΙΣΤΕ ΒΑΘΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ Η ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΛΛΟ.Για τον Οττο μην είστε τόσο σίγουροι. Άρχισε να τα μασάει. Δεν είναι εύκολο να κλήσεις τα αφτιά στις φωνές τόσον συμπατριωτών σου που σε παρακαλούν ως άλλο μεσσία να πας να τους σώσεις από την κατρακύλα.
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Να μην ξεχάσω να ζητήσω ένα μεγάλο συγνώμη από όλους τους αντιπάλους μας που δεν παίξαμε έτσι όπως τους βόλευε ώστε να μας ρίξουν ο καθένας από 3 με 4 γκολ.
ένα συγνώμη στον figo που έλεγε για 3άρα...
Για τον Οττο μην είστε τόσο σίγουροι. Άρχισε να τα μασάει. Δεν είναι εύκολο να κλήσεις τα αφτιά στις φωνές τόσον συμπατριωτών σου που σε παρακαλούν ως άλλο μεσσία να πας να τους σώσεις από την κατρακύλα.
έτσι είναι....
μην τα θέλουμε όλα δικά μας....
Λογικό είναι κάποια στιγμή να φύγει...
Απλά κανείς δεν θα τον ξεχάσει ποτέ........... -
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Τώρα είναι η χρυσή ευκαιρία να αλλάξει το Ελληνικό ποδόσφαιρο.
Υπάρχει νέα κυβέρνηση που δεν την ενδιαφέρει άμεσα το περίφημο ‘πολιτικό κόστος’, και επίσης το ποδόσφαιρο είναι στα ‘πάνω’ του, άρα υπάρχει μεγάλη ανοχή και απαίτηση από τον κόσμο να γίνει αυτό.
Πρέπει επιτέλους να εφαρμοστούν οι νόμοι για όλους και για όλα, να μπει τέλος στην αλητεία των γηπέδων και κυρίως τον παραγόντων ... (λαμογιών).Φίλε μου ακόμα δεν έχω πειστεί. Δεν βοήθησε και η συμπεριφορά πέρα από τα λόγια της πολιτικής ηγεσίας του χώρου.
Το γιο μου δεν τον παίρνω ακόμα μαζί μου στο γήπεδο κι ας είναι πια τεσσάρων όσο και εγώ δηλαδή όταν πρωτοείδα από κοντά αυτούς που θαύμαζα από τα λόγια του πατέρα μου. Πρέπει πολλά να γίνουν για να πειστώ και να αλλάξω στάση. -
Υπάρχει νέα κυβέρνηση που δεν την ενδιαφέρει άμεσα το περίφημο ‘πολιτικό κόστος’, και επίσης το ποδόσφαιρο είναι στα ‘πάνω’ του, άρα υπάρχει μεγάλη ανοχή και απαίτηση από τον κόσμο να γίνει αυτό.
Πρέπει επιτέλους να εφαρμοστούν οι νόμοι για όλους και για όλα, να μπει τέλος στην αλητεία των γηπέδων και κυρίως τον παραγόντων ... (λαμογιών).Φίλε μου ακόμα δεν έχω πειστεί. Δεν βοήθησε και η συμπεριφορά πέρα από τα λόγια της πολιτικής ηγεσίας του χώρου.
Το γιο μου δεν τον παίρνω ακόμα μαζί μου στο γήπεδο κι ας είναι πια τεσσάρων όσο και εγώ δηλαδή όταν πρωτοείδα από κοντά αυτούς που θαύμαζα από τα λόγια του πατέρα μου. Πρέπει πολλά να γίνουν για να πειστώ και να αλλάξω στάση.όταν στην διοργάνωση για τους νικητές μας κάποιοι πετάνε πάνω από 100 μπουκάλια επειδή κάποιοι άλλοι έφτασαν πιο κοντά από ότι θα έπρεπε στο διάδρομο....τότε τι θα γίνει πάλι με ένα λάθος σφύριγμα?
Και όλα αυτά μία μέρα μετά το euro... -
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Για τον Οττο μην είστε τόσο σίγουροι. Άρχισε να τα μασάει. Δεν είναι εύκολο να κλήσεις τα αφτιά στις φωνές τόσον συμπατριωτών σου που σε παρακαλούν ως άλλο μεσσία να πας να τους σώσεις από την κατρακύλα.
έτσι είναι....
μην τα θέλουμε όλα δικά μας....
Λογικό είναι κάποια στιγμή να φύγει...
Απλά κανείς δεν θα τον ξεχάσει ποτέ...........πιστεύω ότι και ο ίδιος είναι κάπως μπερδεμένος αυτή τη στιγμή, και μάλλον δεν έχει πάρει τις αποφάσεις του. από τη μία, κατάφερε με την ομάδα μας να πετύχει το απόλυτο, να μας πάρει από την πλήρη ανυποληψία και να μας στείλει στην κορυφή - επίτευγμα που δύσκολα θα πλησιάσουμε έστω στο μουντιάλ. επομένως η πρόκληση απουσιάζει μελλοντικά.
από την άλλη, αν αναλάβει την εθνική γερμανίας, οι πιέσεις θα είναι αφόρητες, τόσο από τον κόσμο, που μετά τις απανωτές αποτυχίες δεν θα συμβιβάζεται με τίποτα λιγότερο από συμμετοχή στον τελικό (ειδικά τώρα που θα φιλοξενηθεί στη χώρα τους), όσο και από την εσωτερική αντιπολίτευση, από τον ειδικό σε αυτά μπεκεμπάουερ.
μακάρι να μείνει, αλλά ακόμα κι αν φύγει, ελπίζω το μάθημα που μας δίδαξε να μείνει ζωντανό. άλλωστε, τα γκολ τα έβαλαν οι παίκτες, όχι ο όττο
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Το γιο μου δεν τον παίρνω ακόμα μαζί μου στο γήπεδο κι ας είναι πια τεσσάρων όσο και εγώ δηλαδή όταν πρωτοείδα από κοντά αυτούς που θαύμαζα από τα λόγια του πατέρα μου. Πρέπει πολλά να γίνουν για να πειστώ και να αλλάξω στάση.όταν στην διοργάνωση για τους νικητές μας κάποιοι πετάνε πάνω από 100 μπουκάλια επειδή κάποιοι άλλοι έφτασαν πιο κοντά από ότι θα έπρεπε στο διάδρομο....τότε τι θα γίνει πάλι με ένα λάθος σφύριγμα?
Και όλα αυτά μία μέρα μετά το euro...Αυτο ακριβως εννοουσα με το οτι με στεναχωρησαν καποια πραγματα....
Επισης οι ανεγκεφαλοι που ανεβαιναν στις κολωνες της ραμπας,μη αναλογιζομενοι το οτι μπορει να γινει καποια μ@μ@κια.... -
Και όλα αυτά μία μέρα μετά το euro...Αυτο ακριβως εννοουσα με το οτι με στεναχωρησαν καποια πραγματα....
Επισης οι ανεγκεφαλοι που ανεβαιναν στις κολωνες της ραμπας,μη αναλογιζομενοι το οτι μπορει να γινει καποια μ@μ@κια....Μπορεί να προχωρήσαμε στην εξέλιξη μας και προσπεράσαμε τον πίθηκο αλλά δεν αποβάλαμε φαίνεται ακόμα όλα τα χαρακτηριστικά του.
Θα μείνω για την ώρα στα θετικά αυτής της εκπληκτικής πορείας (δεν θα πω ανεπανάληπτης γιατί θα ήθελα να επαναληφθεί) ο απολογισμός μπορεί να περιμένει δεν έχουν ακόμα τελειώσει τα γλέντια. -
**Μπορεί να προχωρήσαμε στην εξέλιξη μας και προσπεράσαμε τον πίθηκο αλλά δεν αποβάλαμε φαίνεται ακόμα όλα τα χαρακτηριστικά του.
Θα μείνω για την ώρα στα θετικά αυτής της εκπληκτικής πορείας **(δεν θα πω ανεπανάληπτης γιατί θα ήθελα να επαναληφθεί) ο απολογισμός μπορεί να περιμένει δεν έχουν ακόμα τελειώσει τα γλέντια.Ακριβώς,πιστεύω πως για λίγες μέρες ακόμη έχουμε την πολυτέλεια να σκεφτόμαστε μονάχα τα θετικά της πορείας αυτής! Πετάμε στα σύννεφα χωρίς αυτό να είναι αναγκαστικά κακό και θέλω να συνεχίσει για λίιιιιιιιιιιιιιιιιιιγο ακόμη!!!
-
Ειλικρινά πιστεύετε ότι θα αλλάξει κάτι στο ποδόσφαιρο;
Περαστικά σας ....
Ούτε οι παράγοντες θα αλλάξουν, ούτε οι οπαδοί (εξάλλου .... αυτούς έχουμε και αυτούς θέλουμε...)
Και όσο για τον υπέροχο λαό (ενα μέρος του τουλάχιστον) που πήγε το ταξίδι να υποστηρίξει την ομάδα μας, διαβάστε τα συνθήματα που λέγανε στο γήπεδο και θα καταλάβετε το είδος που αντιπροσώπευε ...
Και κάποιος που είναι κάφρος στην γιορτή του ποδοσφαίρου, θα είναι για πάντα. Ας χάναμε 'άδικα' από τους Τσέχους ή τους Πορτογάλους και θα βλέπαμε κάτι επεισόδια μούρλια ... Ας σφύριζε κανα λάθος οφσαιντ ο επόπτης και θα τα βλέπαμε όλα...
Αυτοί λοιπόν οι 'υπέροχοι' οπαδοί είναι οι ίδιοι που καταστρέφουν τον χώρο τα προηγούμενα χρονάκια. Και θα συνεχίσουν. Γιατί είναι φανατισμένοι κάφροι... Έτσι έμαθαν και έτσι θα συνεχίσουν.
Θυμάστε μήπως τον 'Κύριο' Πρετεντέρη με το μπουκάλι προς εκτόξευση στο χέρι; Ένας καθόλα 'αξιοσέβαστος κύριος', που θα μπορούσε κάλιστα να είναι στην Πορτογαλία, ανάμεσα σε πολλούς ομοίους του 'αξιοσέβαστους' πάντα 'κυρίους'. Και -προφανώς- να βρίσκει χαριτωμένα τα συνθήματα και επομένως να τα ενστερνίζεται και να τα φωνάζει. Η καφρίλα είναι βαθειά ριζωμένη μέσα μας!Και είμαι σίγουρος ότι αρκετοί απο αυτούς θα είναι και στους Ολυμπιακούς, έτοιμοι να γιουχάρουν τον αντίπαλο του π.χ. Κεντέρη. Τέτοια παιδεία και τέτοιο επίπεδο.
Αυτοί είναι (δυστυχώς) η σύγχρονη Ελλάδα ....
-
Ο χρήστης tifosaros έγραψε:
Το κυπελο αυτο το πηραν παναξια,χωρις να σημαινει οτι ειχαμε την καλυτερη ομαδα...Αυτο ειναι η μαγεια του ποδοσφαιρου ομως...
Αξιοι.....Αντιφάσκεις φίλε μου. Αν δεν είχαμε την καλύτερη ομάδα δε θα παίρναμε κανένα κύπελο και αντίστροφα.
Επιτέλους ας μας φύγει αυτός ο κομπλεξισμός. Είχαμε την πιό άρτια οργανωμένη, αποτελεσματική και συντροφική ομάδα που συμμετείχε στο EURO.
Λες και είχαμε βαρεθεί να παίζουν οι Έλληνες θεαματικό ποδόσφαιρο και μας χάλασε τώρα που δεν παίξανε στην Πορτογαλία. Έφεραν το κύπελο, αυτό και μόνο μετράει και 10000000000 μπράβο τους!!!!!Μπράβο και στον προπονητή τους Όττο Ρεχάγκελ.
Το οτι ειχαμε την καλυτερα οργανωμενη ομαδα και την πιο αποτελεσματικη,δεν αναιρει το οτι δεν ειχαμε την καλυτερη ομαδα....
Δεν ειναι κομπλεξισμος να παραδεχεσαι οτι υπαρχουν καλυτερες ομαδες αντιθετα κομπλεξισμος ειναι να μην το παραδεχεσαι... -
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Σχόλια:
Ο κύριος Λεωνίδας 'Χριcτόδουλοc' Παρασκευαΐδης ήθελε σαφέστατα να καπηλευθεί, ως γνήσιος μαϊντανός που είναι, την επιτυχία των αθλητών μας. Δικαίως απεδοκιμάσθη.
Όσον αφορά δε τον Ορφανό, οι αποδοκιμασίες είναι αναμενόμενες από τον κόσμο της ΑΕΚ, η οποία πάει για φούντο, χάρη στα λαμόγια και στο στρατό των χουλιγκάνων/αυτοκλήτων και αυτοχρισθέντων υπερασπιστών του ονόματός της (λέγε με Original 21) που την περιποιήθηκαν από την εποχή Μπάρλου και μετά.
Μην τυχόν και χάσουν αηδίασα, έκλεισα τον ήχο ευτυχώς που μερικοί απλώς πήγαν και δεν μίλησαν
Το καλύτερο το είπε ο Διακογιάννης όταν είδε τον Γκαγκάτση να μιλάει με τον Πλατινί: 'μα καλά, σε τι γλώσσα του μιλάει;'
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Το καλύτερο το είπε ο Διακογιάννης όταν είδε τον Γκαγκάτση να μιλάει με τον Πλατινί: 'μα καλά, σε τι γλώσσα του μιλάει;'
Μιστερ, μι γκρικ ... χεβ σεξ ... me Portogalia....., γιου νόου ...
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Σχόλια:
Μην τυχόν και χάσουν αηδίασα, έκλεισα τον ήχο ευτυχώς που μερικοί απλώς πήγαν και δεν μίλησαν
χεχε!! Καλό!!!
-
Μετάνιωσα που δεν πήρα εφημερίδες εχθές...
Που λέτε να τις βρω?
-
Το κυπελο αυτο το πηραν παναξια,χωρις να σημαινει οτι ειχαμε την καλυτερη ομαδα...Αυτο ειναι η μαγεια του ποδοσφαιρου ομως...
Αξιοι.....Αντιφάσκεις φίλε μου. Αν δεν είχαμε την καλύτερη ομάδα δε θα παίρναμε κανένα κύπελο και αντίστροφα.
Επιτέλους ας μας φύγει αυτός ο κομπλεξισμός. Είχαμε την πιό άρτια οργανωμένη, αποτελεσματική και συντροφική ομάδα που συμμετείχε στο EURO.
Λες και είχαμε βαρεθεί να παίζουν οι Έλληνες θεαματικό ποδόσφαιρο και μας χάλασε τώρα που δεν παίξανε στην Πορτογαλία. Έφεραν το κύπελο, αυτό και μόνο μετράει και 10000000000 μπράβο τους!!!!!Μπράβο και στον προπονητή τους Όττο Ρεχάγκελ.
Το οτι ειχαμε την καλυτερα οργανωμενη ομαδα και την πιο αποτελεσματικη,δεν αναιρει το οτι δεν ειχαμε την καλυτερη ομαδα....
Δεν ειναι κομπλεξισμος να παραδεχεσαι οτι υπαρχουν καλυτερες ομαδες αντιθετα κομπλεξισμος ειναι να μην το παραδεχεσαι...Παραδέχομαι ότι δεν έχουμε σταρ στην ομάδα. Παραδέχομαι ότι οι μισοί από τους δικούς μας να παίζανε με τους μισούς Πορτογάλους, Γάλλους κλπ μπορεί και να χάνανε. Εφόσον όμως το ποδόσφαιρο παίζεται με 11 και οι 11 αυτοί αποτελούν την ομάδα και εφόσον οι δικοί μας 11 πήραν το κύπελο, τότε γιατί να πω ότι δεν είχαμε την καλύτερη ομάδα;
Άλλωστε αποστολή μιας ομάδας είναι να νικάει, άσχετα με το πως και αυτό την κάνει καλή.
Πχ, ο Μαραντόνα με την Αργεντινή, θα έμενε στην ιστορία αν έκανε τα μαγικά του αλλά δε νικούσε η ομάδα του νομίζεις;; -
Απο τη χθεσινή εκδήλωση ωστοσο , βγηκαν και κάποια θετικά συμπεράσματα : Ο κόσμος πλεον δεν γελιέται ,δεν περιπαίζεται.Ξέρει να διακρίνει και να εκτιμά την ΑΓΝΗ πρόθεση και τον αγώνα των παιδιών της Εθνικής και ταυτόχρονα να ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ τους νονούς ,και όσους ήδη προσπαθησαν και θα προσπαθήσουν να καταχραστουν μέρος της δόξης των παιδιών.
Μακάρι τη σπίθα να την κάνουμε φλογα , και να δούμε Αγγλική π.χ. εικόνα στο Ελληνικό πρωτάθλημα ,με προπωλημένα εισητήρια απο την αρχή της σεζόν και γηπεδα που ντρεπεσαι να τα κοιτάξεις , με καθαριοτητα και ασφαλεια για τους θεατές.Οσον αφορά τον Αρχιεπίσκοπο ,τον ειδα όταν του ζήτησε ο παρουσιαστής να ανέβει στο βήμα να μιλήσει ,να εκπλήσεται , και να διστάζει προς στιγμήν , υποδηλωνοντας έτσι οτι ήταν κατι που μάλλον δεν ήξερε ή δεν περιμενε να γινει σε εκεινη τη χρονική στιγμή και με αυτον το τρόπο. Σίγουρα προκειται για ακόμη ένα ακόμη σφάλμα εκ μέρους των οργανωτων,ενα απο τα αλλεπάλληλα της χθεσινής βραδιάς.Η προσωπική μου άποψη είναι οτι το timing της απονομής των δώρων της Εκκλησίας της Ελλάδος θα ηταν σεμνότερο και πιο ευστοχο να γίνει σήμερα , μια επίσκεψη στο Συνοδικό Μέγαρο από την Εθνική μας.
-
Σιγουρα ολα και ολοι κρινομαστε απο το αποτελεσμα...Κ σε αυτο τα καταφερανε τα παιδια μας τελεια...
Αλλα το γεγονος ειναι οτι δεν εχουμε την καλυτερη ομαδα...Πολλες φορες το ποδοσφαιρο θελει και τυχη,την οποια ειχαμε εμεις σε καποιους αγωνες...
Παντως δεν παιζουμε αντιποδοσφαιρο οπως θελουν μερικες εφημεριδες ξενων χωρων να μας παρουσιασουν(πχ Ισπανια) αν και η αμυνα μας ειναι το καλυτερο μας οπλο...
Ο Οττο τους ηθελε παντοτε να βγαινουν μπροστα....
Μακαρι η συνεχεια να ειναι ανταξια.... -
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Αρκετά ασχοληθήκαμε με άτομα που αποδεδειγμένα πλέον έχουν (ή είχαν) σαν σκοπό την κόντρα και να προκαλούν αναστάτωση και μόνο στο forum.
Αν είχαν επιχειρήματα τότε κανένα πρόβλημα αλλά με εξυπνάδες μόνο...κανείς δεν μπορεί να αποδείξει ότι δεν είχαν άλλο σκοπό από το να προκαλέσουν βαβούρα..ΦΤΑΝΕΙ ΛΟΙΠΟΝ...
Στο θέμα μας...
Είστε αισιόδοξοι ότι κάτι μπορεί να αλλάξει???
Αυτό που λές Κώστα είναι αποκλειστικά και μόνο δική σου άποψη!!
Και αυτό που υποστηρίζεις ούτε εσυ μπορείς να το αποδείξεις!!Ας το αφήσουμε εδω....και ας θυμόμαστε αυτά που έγραψε ο titsataki!!
Εθνική Ελλάδος mundial 2014(πρωην euro 2004,2012)