-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Πότε είναι ο επόμενος αγώνας της Εθνικής?
ΕΛΛΑΔΑ- ΚΑΖΑΝΚΣΤΑΝ 17/10/2004
Νοέμβριο μάλλον ε?
Εννοείτε 17/11/04....
-
Καλά δεν χάλασε και ο κόσμος. Απλά θα γυρίζαμε πίσω τα ρολόγια μας .............................................................μερικές μέρες.
-
Γιατί νιώθω ότι η ομάδα έκανε τον κύκλο της?
Ξεφουσκώσαμε ρε γαμώτο!!!!!!Η πρόκριση μάλλον απομακρύνεται..... τα μπλουζάκια και οι σημαίες ξαναμπαίνουν στο συρτάρι....
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Ξεφουσκώσαμε ρε γαμώτο!!!!!!Η πρόκριση μάλλον απομακρύνεται..... τα μπλουζάκια και οι σημαίες ξαναμπαίνουν στο συρτάρι....
Οχι , δεν νμιζω , ειναι νωρις ακομη.
Απλα τα 2 πρωτα παιχνιδια ηταν σε ασχημη περιοδο, οπου οι παικτες δεν ειχαν αγωνες, ηταν φανερο οτι με την Ουκρανια ειμασταν πολυ καλυτερη και αν δεν εκανε την μαλακια ο Νικοπολιδης που εκοψε τα ποδια της ομαδας ειχαμε επλιδες να το παρουμε.
Εξαλλου ειμαστε και κολοφαρδοι , ολοι για μας παιζουν.....
ΠΧ. Η Δανία με 2 ισοπαλιες στην εδρα της, κιολας, ειναι σε χειροτερη θεση απο εμας...
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Λάθος για μένα αυτό που λες. Τώρα πρέπει να τη στηρίξουμε αν θέλουμε να διατηρήσει η εθνική μας δικούς τις οπαδούς έτσι ώστε να βοηθηθεί κάποια ανανέωση σε όλο το ποδοσφαιρικό οικοδόμημα της χώρας μας.
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Λάθος για μένα αυτό που λες. Τώρα πρέπει να τη στηρίξουμε αν θέλουμε να διατηρήσει η εθνική μας δικούς τις οπαδούς έτσι ώστε να βοηθηθεί κάποια ανανέωση σε όλο το ποδοσφαιρικό οικοδόμημα της χώρας μας.
Την στηρίζω (έχω και διαρκείας στο Καραϊσκάκη) αλλά δεν μπορώ να μην είμαι και αντικειμενικός....
Με την Τουρκία είμασταν πολύ κουρασμένοι, χωρίς πάθος, χωρίς μυαλό.....
Το σακκούλι μετράει τι έχει στο τέλος και όχι οι εντυπώσεις ......
Δεν λεω έτσι είναι η μπάλα αλλά θέλει πολύ προσπάθεια...
Άσε που μου έκατσε λίγο στραβά και η υπόθεση με τα πριμ.....
Πάντως στις 17 θα είμαι μέσα και ελπίζω να φύγω νικητής!!!!!! -
Η αληθεια ειναι οτι η ομαδα θελει νεο αιμα....
Δεν μπορει ρε παιδια...Ζηκος,Λυμπεροπουλος,Γεωργατος,Ταβλαριδης μπορουν να βοηθησουν...
Απο τους Ελληνες διεθνεις που παιζουν στο εξωτρερικο,μονο οι Γιαννακοπουλος κ Καψης παιζουν βασικοι...Οι υπολοιποι παιζουν 5 λεπτα σε καθε παιχνιδι μονο και αν παιζουν κ αυτα...
Παντως η προκριση θα παιχτει στα επομενα 3 παιχνιδια...
Αν παρουμε 7 βαθμους σε αυτα τοτε ειμαστε ξανα μεσα στο παιχνιδι...
Αλλα θελουμε ανανεωση οπωσδηποτε... -
Να δώ πόσες σημαίες θα βγάλουμε στην εθνική εορτή.
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Να δώ πόσες σημαίες θα βγάλουμε στην εθνική εορτή.λιγότερες από ότι στο Euro, να'σαι σίγουρος
Σπύρος
-
ΦΕΡΤΕ ΜΑΣ ΦΕΡΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΒΡΑΖΙΛΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://www.supersport.gr/default.asp?aid=98137
16/6/2005
Ιαπωνία-Μεξικό στο Ανόβερο
Βραζιλία-Ελλάδα στη Λειψία -
Θα τους σκίσουμε!
-
Ο χρήστης CLIO-V6 έγραψε:
Η αληθεια ειναι οτι η ομαδα θελει νεο αιμα....
Δεν μπορει ρε παιδια...Ζηκος,Λυμπεροπουλος,Γεωργατος,Ταβλαριδης μπορουν να βοηθησουν...Ο Γεωργατος ειναι τσακωμενος με τον Ρεχα απο τοτε που ο 1ος τον ειχε βρισει κατα την διαρκεια ενος αγωνα (ή μπορει κ προπονησης, αν κ λιγο σημασια εχει!).
-
Καλο ειναι να παραμεριζονται οι οποιες διαφορες τους για το καλο του συνολου...
Αντε θα δουμε και την Εθνικη μας απεναντι στον Ροναλντο/Ροναλντινιο και την παρεα τους...
Επισης θα παιξομεν με Μεξικο και Ιαπωνια...
Λετε να κατακτησουμε ακομα ενα τιτλο??? -
EXOYME ΑΓΩΝΑ ΣΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΜΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ!!!!!!!!!!!!!!!!ΧΑΜΟΣ, ΧΑΜΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΦΙΛΕΣ ΤΗΣ... ΕΓΩ ΤΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΑΟ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΒΑΖΕΛΟΣ....
ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝΑ ΟΑΚΑ ΘΑ ΜΑΣ ΘΕΡΙΖΕ ΤΟ ΚΡΥΟ ΚΑΙ Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΒΡΟΧΗΣΑΝ ΦΕΡΟΥΜΕ Χ Ή ΧΑΣΟΥΜΕ ΘΑ ΣΑΛΤΑΡΩ ΜΕ ΒΛΕΠΩ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΜΕΤΑ!!!!
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
EXOYME ΑΓΩΝΑ ΣΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΜΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ!!!!!!!!!!!!!!!!ΧΑΜΟΣ, ΧΑΜΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΦΙΛΕΣ ΤΗΣ... ΕΓΩ ΤΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΑΟ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΒΑΖΕΛΟΣ....
ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝΑ ΟΑΚΑ ΘΑ ΜΑΣ ΘΕΡΙΖΕ ΤΟ ΚΡΥΟ ΚΑΙ Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΒΡΟΧΗΣΑΝ ΦΕΡΟΥΜΕ Χ Ή ΧΑΣΟΥΜΕ ΘΑ ΣΑΛΤΑΡΩ ΜΕ ΒΛΕΠΩ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΜΕΤΑ!!!!
Εμενα θα ερθουν σπιτι μου φιλοι για να δουμε τον αγωνα,αλλα τις γυναικες δεν τις γλιτωσαμε......
Αντε παμε στους 5 ποντους σημερα...
Επισης παιζουν Τουρκια-Ουκρανια και Γεωργια-Δανια...
Με 2 χ σε αυτα τα ματσακια ειμαστε χαρουμενοι -
Mακάρι να πάρουμε τους 3 βαθμούς σήμερα,αλλά κι αν (λέω ΑΝ) δεν τους πάρουμε, **όσοι είναι στο γήπεδο να χειροκροτήσουν **τον Ζαγοράκη (έφτασε τις 100 ο 'Captain') και τους υπόλοιπους. Θα χειροκροτούμε κι εμείς από Θεσσαλονίκη! Γιατί αυτό που ζήσαμε το καλοκαίρι δεν ξεχνιέται...
Άντε και με τη νίκη!! -
Θα είμαι μέσα! Το βραδάκι θα γράψω εντυπώσεις (πρώτη φορά πάω Καραϊσκάκη, που είναι και δίπλα στο σπίτι μου, και θέλω να λέγομαι και γάβρος τρομάρα μου... )
Σπύρος
-
3-1 χθες σε καλη ατμοσφαιρα....
Κατα διαστηματα παιξαμε καλη μπαλιτσα....
Το καλυτερο απο τα χθεσινα ειναι οτι η Τουρκια εχασε στην εδρα της 0-3 απο Ουκρανια κ θεωρω οτι το εργο της δυσκολευει παααρα πολυ και η Γεωργια ηρθε ισοπαλη στην εδρα της με την Δανια 2-2..αυτο το αποτελεσμα μας εκατσε καλα...
Επομενος αγωνας τον Μαρτιο με τους Δανους στην εδρα μας..Νικη κ φυγαμε για μουντιαλΗ βαθμολογια:
Ουκρανία 11 βαθμοί σε 5 αγώνες
Δανία 6 βαθμοί σε 4 αγώνες
Τουρκία 6 βαθμοί σε 5 αγώνες
Αλβανία 6 βαθμοί σε 4 αγώνες
Ελλάδα 5 βαθμοί σε 4 αγώνες
Γεωργία 5 βαθμοί σε 4 αγώνες
Καζακστάν 0 βαθμοί σε 4 αγώνες -
O χθεσινός αγωνας κατεληξε σε διαγωνισμο σαιτας........το Καζαχσατν ειναι ομαδα για γελια , πολυ αδυναμη......
Αντε παμε για αλλα , τωρα 9/2/05 με Δανια στο Καραισκακη και τελειωσαν οι Δανοι......αν κερδισουμε!!
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
O χθεσινός αγωνας κατεληξε σε διαγωνισμο σαιτας........το Καζαχσατν ειναι ομαδα για γελια , πολυ αδυναμη......ακριβώς έτσι ήταν Στο τέλος βαρεθήκαμε, το πέναλτι δεν νομίζω να ήταν κιόλας, αλλά δεν πειράζει.
Το γήπεδο είναι πραγματικά πολύ καλό. Καθαρά ποδοσφαιρικό, πολύ ζεστό, με καλή ακουστική και καλό (πλέον) χόρτο. Αξίζει να πάει κανείς μια φορά μόνο για να το δει. Η ατμόσφαιρα στις κερκίδες καλή, οικογένειες, ζευγάρια, παππούδες, νέοι, όλοι εκεί ήταν. ΑΛΛΑ:
2 πυρήνες οπαδών χαλάνε τη συνταγή κάθε φορά με την Εθνική.
Ο πρώτος είναι τα καλόπαιδα της επονομαζόμενης 'γαλάζιας στρατιάς', που από ότι ακούγεται είναι παρακλάδι εθνικιστικής οργάνωσης. Ε, σε όλο τον αγώνα δεν έπαψαν να βρίζουν τους Αλβανούς και τους Σκοπιανούς. Είναι δυνατόν??? Τέτοιο μίσος? Πραγματικά δεν θέλω να σκέφτομαι καν τι θα γίνει στον αγώνα με την Αλβανία.... Το χειρότερο??? Όταν κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τα θύματα του Πολυτεχνείου, συνέχιζαν το βιολί τους με τύμπανα και συνθήματα. Σεβασμός ρε π$^%@%^ μου, σεβασμός!
Ο δεύτερος (και ντρέπομαι ως φίλαθλος του Ολυμπιακού που το λέω), είναι οι ολυμπιακοί. Μαζεμένοι στο πέταλο, ντυμένοι στα κόκκινα (εγώ και τόσοι άλλοι γιατί τα αφήσαμε σπίτι και βάλαμε τα μπλέ δηλαδή???), έκατσαν ήσυχοι όσο το παιχνίδι είχε ενδιαφέρον. Μετά, θυμήθηκαν τον Παναθηναϊκό και την οικογένειά του.... Έφαγαν κράξιμο ευτυχώς και το βούλωσαν
Σπύρος
Εθνική Ελλάδος mundial 2014(πρωην euro 2004,2012)