-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Ρε παιδιά η αλήθεια είναι οτι ήθελα πολύ να πάω, αλλά αν ήμουν εγώ με τον ανηψίο μου μέσα αναμπουμπούλα και στο ξύλο που έπεσε εκεί τι κάνω; Αρχίζω και σπάω στο ξύλο και εγώ όποιον βρω μπροστά μου;;
Στην δική σου περίπτωση δεν νομίζω να τολμούσε κανείς να αρχίσει φασαρίες σε ακτίνα 50 μέτρων sado!!!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ρε παιδιά η αλήθεια είναι οτι ήθελα πολύ να πάω, αλλά αν ήμουν εγώ με τον ανηψίο μου μέσα αναμπουμπούλα και στο ξύλο που έπεσε εκεί τι κάνω; Αρχίζω και σπάω στο ξύλο και εγώ όποιον βρω μπροστά μου;;
μη φανταστείς κάνα βρωμόξυλο βρε. Εγώ που ήμουν 5 θύρες μακριά δεν πήρα χαμπάρι τίποτα να φανταστείς. Τίποτα σφαλιάρες θα πέσανε και τέλος. Αν δεν πας πέταλο δεν έχεις πρόβλημα ποτέ. Ειδικά στο Καραϊσκάκη. Μόνο για την ατμόσφαιρα αξίζει, στο λέω
Σπύρος
Αντεεεεε με έπεισες θα κοιτάξω να πάω με την Δανία!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Στην δική σου περίπτωση δεν νομίζω να τολμούσε κανείς να αρχίσει φασαρίες σε ακτίνα 50 μέτρων sado!!!
χαχαχαχαχαχαχαχα καλόοοο!
-
Θυμάμαι που λέγαμε το καλοκαίρι ότι πρέπει να αξιοποιήσουμε την ευκαιρία που μας δόθηκε...
Φτερά έκανε η ευκαιρία....(όχι από σήμερα μόνο βέβαια....)
-
Το Euro τελικά ήταν μια μικρή παρένθεση.
ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΤΕ, ΟΠΑΔΕ, ΟΠΑΔΕ!
-
Ερωτηση:ολους αυτους τους αληταραδες που κανουν επεισοδια στα γηπεδα,δεν υπαρχει τροπος για να τους συλλαβουν??????
Δεν δεχομαι οτι δεν μπορει η αστυνομια να κανει κατι για αυτο....Ενας οπαδος του πανιωνιου ειναι σε σοβαροτατη κατασταση με κρανιοεγκεφαλικες κακωσεις.....
Επιτελους ας χρησιμοποιησουν τα βιντεο... -
Και το χειρότερο? Κανείς δεν βγήκε να πει για ποιο ΛΟΓΟ έγιναν όλα αυτά! Δηλαδή ας κάνουν μια φορά ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ τους οι δημοσιογράφοι ρε γμτ
όσο για τις συλλήψεις, δεν ξέρω αν έγινε και καμία. Πάντως με βάση το βίντεο, αν θέλουν είναι πολύ εύκολο να τους μπουζουριάσουν στο επόμενο παιχνίδι, τους 'είδαν' τόσες κάμερες...
-
Ο χρήστης CLIO-V6 έγραψε:
Ερωτηση:ολους αυτους τους αληταραδες που κανουν επεισοδια στα γηπεδα,δεν υπαρχει τροπος για να τους συλλαβουν??????
Δεν δεχομαι οτι δεν μπορει η αστυνομια να κανει κατι για αυτο....Ενας οπαδος του πανιωνιου ειναι σε σοβαροτατη κατασταση με κρανιοεγκεφαλικες κακωσεις.....
Επιτελους ας χρησιμοποιησουν τα βιντεο...Προσωπικά θεωρώ ότι τα επισόδεια γίνονται με την ανοχή της πολιτείας.
Με δεδομένη την ανεργία, την έλλειψη παιδείας και γενικά την κοινωνικο-οικονομική κρίση που επικρατεί στη χώρα, είναι μάλλον προτιμότερο για το κράτος να ξεσπούν οι ομάδες αυτές σε περιορισμένους χώρους (γήπεδα) παρά στους δρόμους.
Παρά την ανικανότητα του συνόλου του ελληνικού κράτους, δεν μου φαίνεται λογικό το επιχείρημα ότιδ εν μπορούν να τους βρουν/συλλάβουν.
-
Όσο υπάρχουν υπάνθρωποι σαν τον παρακάτω τύπο, πως περιμένετε να πάει μπροστά το greek ποδόσφαιρο;;;
-
ρε Σταύρο! Ο Τσουκαλάς σε πείραξε? Ίσα ίσα που με τη φήμη που έχει δεν τον παίρνει να κουνηθεί και πολύ.
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι το πρόβλημα είναι γενικότερο. Και δυστυχώς εν μέρει δεν μπορώ να μην συμφωνήσω με τον yandr παραπάνω
Πολύ φοβάμαι ότι κάποιοι έχουν λόγους να ανέχονται τέτοια σκηνικά στα γήπεδα, αλλά και έξω από αυτά...
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
ρε Σταύρο! Ο Τσουκαλάς σε πείραξε? Ίσα ίσα που με τη φήμη που έχει δεν τον παίρνει να κουνηθεί και πολύ.Αυτό που θέλω να πω είναι ότι το πρόβλημα είναι γενικότερο. Και δυστυχώς εν μέρει δεν μπορώ να μην συμφωνήσω με τον yandr παραπάνω
Πολύ φοβάμαι ότι κάποιοι έχουν λόγους να ανέχονται τέτοια σκηνικά στα γήπεδα, αλλά και έξω από αυτά...
Μα αγαπητέ Krusenstern οι διάφοροι τσουκαλάδες είναι αυτοί που υποκινούν τους hooligans των ομάδων και φυσικά ΠΑΝΤΑ οι ίδοι θα είναι εκτός....
-
Δεν έχεις άδικο. Αν όμως τα απόβλητα είχαν μυαλό και η πολιτεία ασχολιόταν σοβαρά με το θέμα, τότε δεν θα μέτραγε γι'αυτά η υποκίνηση του Τσουκαλά και κανενός Τσουκαλά
-
Σωστό! Αλλά μην ξεχνάς οτι είσαι στην Ελλάδα.... στην χώρα του ΘΑ και του σταρχιδισμού!...
-
Αγαπώ την ομάδα μου. Ισως είναι το μόνο πράγμα που ποτέ δεν απαρνήθηκα. Ομως δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα να παρακολουθήσω έναν αγώνα καθισμένος με φίλαθλο της αντιπάλου ομάδας. Παρ'όλα αυτά δεν έγεινα ποτέ μέλος ούτε τίποτα άλλο για το λόγο ότι δεν ήμουν διατεθειμένος να ανήκω σε κανένα ιδιοτικό στρατό. Πάντως θα παραδεχτώ ότι εκπομπές σαν και αυτή της θύρας 7 στο magic είναι αν μή τι άλλο άκρως εμπρηστικές, Και δεν κάνουν τίποτα άλλο απο το να φουσκώνουν τα μυαλά των ανεγκεφάλων. Και να τα επισόδια και να που όλοι οι κόκκινοι βρισκόμαστε στιγματισμένοι για όποια φασαρία γίνεται. Ελπίζω ότι τουλάχιστον αυτή τη φορά η πολιτεία εκμεταλευθεί την ανέλπιστη αυτή ευκαιρεία και επιβάλει παραδειγματικές ποινές. Μόνο έτσι θα σταματήσουν καταστάσεις σαν και τη χτεσινή. Βέβαια οι πρεζοναύτες της θύρας 7 ο Τάκης και οι άλλοι θα ξεσηκώσουν τον κόσμο και έτσι δεν ευελπιστώ ότι θα λυθεί το πρόβλημα. Πάντως τη μεγάλη πλάκα χτες είχε ο προπονητής του Πανιωνίου που ενώ ο κόσμος χάνονταν αυτός δεν πήρε χαμπάρι τίποτα. Δυστοιχώς πολύ φοβάμαι ότι κάπως έτσι θα εξελιχθούν και πάλι τα πράγματα. Θα με θυμηθήτε!
-
Παίδες το Euro2004 και η Εθνική δεν έχουν καμιά σχέση με το τι συμβαίνει στο Πρωτάθλημα!
Σας παρακαλώ σταματήστε την συζήτηση σχετικά με αυτά τα απαράδεκτα!
Μόνο προβλήματα μπορεί να δημιουργήσει!Μην παρεξηγήσετε!Η συζήτηση μέχρι τώρα είναι μια χαρά!Αλλά δεν θα ήθελα να αναγκαστούμε να κλειδωσουμε ένα θέμα που μόνο χαρές μας έδωσε!
-
Παίδες το Euro2004 και η Εθνική δεν έχουν καμιά σχέση με το τι συμβαίνει στο Πρωτάθλημα!
Σας παρακαλώ σταματήστε την συζήτηση σχετικά με αυτά τα απαράδεκτα!
Μόνο προβλήματα μπορεί να δημιουργήσει!Μην παρεξηγήσετε!Η συζήτηση μέχρι τώρα είναι μια χαρά!Αλλά δεν θα ήθελα να αναγκαστούμε να κλειδωσουμε ένα θέμα που μόνο χαρές μας έδωσε!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Παίδες το Euro2004 και η Εθνική δεν έχουν καμιά σχέση με το τι συμβαίνει στο Πρωτάθλημα!Σας παρακαλώ σταματήστε την συζήτηση σχετικά με αυτά τα απαράδεκτα!
Σκέψεις και απόψεις ανταλλάσουμε kouk. Και πιστεύω ότι όλοι μας εδω σε αυτό το forum και την ανάλογη παδεία έχουμε όπως επίσης και την ωριμότητα στο να κρατήσουμε τη σηζήτηση εντός των επιτρεπτών ορίων. Πάντως εσύ καλού-κακού καλά κάνεις και μας προειδοποιείς
-
Ο χρήστης kilo έγραψε:
Και πιστεύω ότι όλοι μας εδω σε αυτό το forum και την ανάλογη παδεία έχουμε όπως επίσης και την ωριμότητα στο να κρατήσουμε τη σηζήτηση εντός των επιτρεπτών ορίων.αρκετές φορές πάντως έχουμε αποδείξει περίτρανα ότι δεν ισχύει αυτό που λες...
-
Οπως είπε ο kouk:
Παίδες το Euro2004 και η Εθνική δεν έχουν καμιά σχέση με το τι συμβαίνει στο Πρωτάθλημα!Σας παρακαλώ σταματήστε την συζήτηση σχετικά με αυτά τα απαράδεκτα!
Το θέμα κλειδώνεται από τον administrator! -
Παίδες,ΠΡΟΣΟΧΗ!
Εθνική Ελλάδος mundial 2014(πρωην euro 2004,2012)