-
Ουφφφφφφφ.
Οι Ρωσσοι επαιζαν σαν σε τελικο euro αλλα αυτο δινει μεγαλυτερη αξια στην προκριση μας.....
Στη φαση του 86 δε πηγε να σπασει η καρδια μας
Ειμαστε στους 8 της Ευρωπης και οτι και να γινει απο εδω και περα δεν εχει καμμια απολυτως σημασια....
Ολα τα συγχαρητηρια πανε στον Χερ Οττο και στους παικτες που τα εδωσαν ολα για να μας φερουν εδω...Μπραβο τους.Υγ:Χθες πρεπει να ειχε πανω απο 10000 κοσμο στην Ομονοια..
-
Μας στείλανε στην κόλαση και αφού μας ξερόψησαν μας μετέφεραν στο παράδεισο.
Τι θρίλερ ήταν αυτό. Μπορεί να υπάρχει μια μικρή πικρία για την ήττα και την κακή απόδοση στο πρώτο ημίχρονο αλλά μην ξεχνάμε ότι η Ρωσία είναι πολύ καλή ομάδα και κυρίως με υπερηφάνεια. Για αυτήν έπαιξε εχθές και απέδωσε τα μέγιστα που μπορούσε. Δεν έκανε χάρη σε κανένα και μπράβο τους.
Ελλάδα εμπρός ακόμα ποιο μακριά. Μας άνοιξες την όρεξη!!!!! (Νίκο μην το πάρεις της μετρητής αυτό και εγώ κάνω δίαιτα). -
Όποιο 'όφωνο' ξαναπεί 'α, την τάδε εθνική την έχουμε στο χέρι' θα πάει απ'το χέρι μου.
Μπάλα δεν παίχτηκε χθες, αλλά ξύλο οι Ρώσσοι... ΠΟΛΥ.
-
Πολύ σίγουρους τους είχαμε τους Ρώσους και παρά λίγο να την πατήσουμε!
Για να δούμε πόσο βοηθάει η ψυχολογία...Το αποτέλεσμα μετράει οπότε ΜΠΡΑΒΟ!
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Τι θρίλερ ήταν αυτό. Μπορεί να υπάρχει μια μικρή πικρία για την ήττα και την κακή απόδοση στο πρώτο ημίχρονο αλλά μην ξεχνάμε ότι η Ρωσία είναι πολύ καλή ομάδα και κυρίως με υπερηφάνεια.
Οι μισοί Ρώσοι έπαιξαν για μεταγραφή στην Ισπανία. Τέτοια λύσσα να μας ρίξουν το τρίτο δεν θα είχαν ούτε οι Ισπανοί! Άντε γεια!
-
Μπράβο στην ομάδα αυτή! Είναι η καλύτερη διαφήμιση για την χώρα μας.
ΠΑΜΕ ΓΕΡΑΑΑ
-
Τώρα θα παίξουμε με Γαλλία...Άντε να τους βγάλουμε γρήγορα έξω -μην τους έχουμε μπροστά μας στον τελικό...
-
Ελπίζω όλα να πάνε καλά με την Γαλλία...
Αν δεν πάνε όλα καλά, τότε ελπίζω να μην βγει ο έλληνας από μέσα μας και αρχίσουμε και βρίζουμε παίχτες και προπονητή...
-
Εγω το παιχνιδι με τη Γαλλια το φοβαμε λυγοτερο ειδατε πως παιξαν με την Ελβετια παιζουν πολυ υπεροπτικα λες και μονο αυτοι ξερουν μπαλα και φανταζομαι καπως ετσι θα μας αντιμετοπισουν και εμας. Και η Εθνικη εχει αποδηξει οτι οταν ο αλλος την υποτιμηση τοτε γινεται πολυ επικινδυνος αντιπαλος
-
Ο χρήστης panoscorfu έγραψε:
Εγω το παιχνιδι με τη Γαλλια το φοβαμε λυγοτερο ειδατε πως παιξαν με την Ελβετια παιζουν πολυ υπεροπτικα λες και μονο αυτοι ξερουν μπαλα και φανταζομαι καπως ετσι θα μας αντιμετοπισουν και εμας. Και η Εθνικη εχει αποδηξει οτι οταν ο αλλος την υποτιμηση τοτε γινεται πολυ επικινδυνος αντιπαλοςΈχασε όμως η Ελβετία!
-
ας ειμαστε ρεαλιστες... Με τη γαλλια απο 2 γκολ και κατω, και με καλη εμφανιση, (οχι αν βαλουνε 2, και 5 δοκαρια) ειναι επιτυχια...
ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να περασουμε... -
Ο χρήστης Spiros19 έγραψε:
ας ειμαστε ρεαλιστες... Με τη γαλλια απο 2 γκολ και κατω, και με καλη εμφανιση, (οχι αν βαλουνε 2, και 5 δοκαρια) ειναι επιτυχια...
ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να περασουμε...Συμφωνώ.
Ελπίζω πάντως τώρα που πλέον δεν έχουν να χάσουν τίποτα να παίξουν (οι Έλληνες) καλή μπάλα για να παρακολουθήσουμε ένα καλό ματσάκι.
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Εγω το παιχνιδι με τη Γαλλια το φοβαμε λυγοτερο ειδατε πως παιξαν με την Ελβετια παιζουν πολυ υπεροπτικα λες και μονο αυτοι ξερουν μπαλα και φανταζομαι καπως ετσι θα μας αντιμετοπισουν και εμας. Και η Εθνικη εχει αποδηξει οτι οταν ο αλλος την υποτιμηση τοτε γινεται πολυ επικινδυνος αντιπαλος
Έχασε όμως η Ελβετία!
Απο την Ελβετια ειμαστε καλυτερη ομαδα
ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να περασουμε...Ο Τσε Γκεβαρα ελεγε ' Να ειμαστε ρεαλιστες.....Να κυνηγαμε το ακατορθωτο......'
-
H Γαλλία είναι σαφώς ισχυρότερη ομάδα που έχει σχεδόν τα πάντα! Είναι υποψήφια και για τον τίτλο. Η λογική λέει 'μέχρι εδώ ήταν'. Αν γίνει κάτι και τα καταφέρουμε θα έχουμε επιτύχει το ακατόρθωτο! Καλή επιτυχία!
-
Ο χρήστης CLIO-V6 έγραψε:
Έχασε όμως η Ελβετία!
Και για την Ρωσία έτσι λέγαμε!
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Έχασε όμως η Ελβετία!
Και για την Ρωσία έτσι λέγαμε!
Ε δεν τους περασαμε?????
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
H Γαλλία είναι σαφώς ισχυρότερη ομάδα που έχει σχεδόν τα πάντα! Είναι υποψήφια και για τον τίτλο. Η λογική λέει 'μέχρι εδώ ήταν'. Αν γίνει κάτι και τα καταφέρουμε θα έχουμε επιτύχει το ακατόρθωτο! Καλή επιτυχία!Η λογική λεει αυτό αλλά ποτέ δε ξέρεις τι γίνεται με τη στρογγυλή θεά (Πώς την είπε κάποτε ο Όσιμ?)
Και φυσικά αναχωρώ την Πέμπτη για Λισαβώνα με επιστροφή το Σαββατο (αν όλα πάνε καλά γιατί είναι δύσκολο να κλείσεις. Χαμός γίνεται)
-
Και μεχρι εδω που φτασαμε καλα ειναι, ειχαμε μαθει και καλυτερα και θα μας λειψει???
Τώρα ενας αγωνας ειναι , η Γαλλία πρεπει να αποδειξει την αξια της εμεις θα παιξουμε χωρις αγχος και οτι γινει!!!!
Δεν μπορουσαμε να περασουμε πρωτοι γκαντεμιά τωρα πρεπει να ταξιδεψω Παρασκευη μεσα στο μεσημερι για να ειμαι εγκαιρα μπροστα στην τηλεοραση το βραδυ**ΟΛΕ-ΟΛΕ **
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Και φυσικά αναχωρώ την Πέμπτη για Λισαβώνα με επιστροφή το Σαββατο (αν όλα πάνε καλά γιατί είναι δύσκολο να κλείσεις. Χαμός γίνεται)
Καλό ταξίδι, να μας πεις εντυπώσεις από μέσα..
Να κοιτάζουμε να σε δούμε με βαμμένο ασπρο-μπλε πρόσωπο στην κερκίδα? -
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Και μεχρι εδω που φτασαμε καλα ειναι, ειχαμε μαθει και καλυτερα και θα μας λειψει???
Τώρα ενας αγωνας ειναι , η Γαλλία πρεπει να αποδειξει την αξια της εμεις θα παιξουμε χωρις αγχος και οτι γινει!!!!
Δεν μπορουσαμε να περασουμε πρωτοι **γκαντεμιά **:evil: τωρα πρεπει να ταξιδεψω Παρασκευη μεσα στο μεσημερι για να ειμαι εγκαιρα μπροστα στην τηλεοραση το βραδυ**ΟΛΕ-ΟΛΕ **
Καλά....δεν είμασταν και πολύ γκαντέμιδες στους 3 αγώνες....ε? (το ε? είναι σε στυλ Διακογιάννη.)
Εθνική Ελλάδος mundial 2014(πρωην euro 2004,2012)