-
[>quote='GeorgeTabs']ΝΑΙ, ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ!!!!!
ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ;;;
ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ, ΟΧΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ!!!Στην Ζυρίχη έγινε πανικός (για τα Ελβετικά δεδομένα και μόνο... ). Τα λεωφορεία της γραμμής και αυτοκίνητα δεν περνούσαν αν δεν περίμαναν πρώτα κάμποση ώρα, και δεν πέρναγαν κάτω από την τεράστια σημαία που είχαμε. Κι όμως, κανένας δεν παραπονέθηκε (εκτός από μία Ελβετογερμανίδα που είχε να δει χαρά ποιος ξέρει από πότε...) ίσα ίσα που κόρναραν μέσα στα μεσάνυχτα και ζητωκραύγαζαν λες και κέρδισαν κι αυτοί κάτι, παρόλο που τους κατάβρεχαν με μπίρες τα καλογυαλισμένα αμάξια τους. Όλοι μαζί τον εθνικό ύμνο, και η κόκκινη Ελβετία έγινε ΜΠΛΕ!
Ακόμα και οι Πορτογάλλοι που περνούσαν με τις Πορτογαλλικές σημαίες μισοκρυμμένες πανηγύριζαν μαζί μας (αν και λίγοι, οι άλλοι μάλλον έμειναν σπίτι...)
Μετά όταν διαλύθηκε από εκεί και πήγαν αλλού να το γιορτάσουν φύγαμε, γιατί σήμερα είναι εργάσιμη και είχαμε και 3 ώρες δρόμο να γυρίσουμε (και με τα ραντάρ εδώ δύσκολα το συντομεύεις... ). Παρόλα αυτά κάναμε σχεδόν μία ώρα να βγούμε από τον λαβύρινθο της πόλης λόγω κίνησης, περασμένα μεσάνυχτα Κυριακής, που κανονικά ούτε εμείς δε θα ήμασταν στο δρόμο. Και βλέπαν τη σημαία και αρχίζαν να κορνάρουν έτσι, από μόνοι τους!
Ποτέ δεν έχω ξαναδεί ζωή στην Ελβετία τέτοια ώρα, και σε τέτοιο βαθμό ανεξαρτήτως ώρας, και στενοχωριόμουν που δεν ήμουν Ελλάδα να το γιορτάσω όπως έπρεπε (αν και πάλι χθες δεν μπορούσα να μιλήσω άλλο από τις φωνές! )
Από την άλλη σήμερα, την επόμενη ημέρα ακούω ερωτήσεις προβληματισμούς και κατηγορίες. Δεν κοιταζόμαστε καλύτερα στον καθρέφτη;
Ποιος το άξιζε περισσότερο; Οι Ιταλοί που δεν κατάφεραν να κερδίσουν κανένα εκτός της ομάδας που έχασε από όλους, και αυτήν πάλι στο... αμήν; Οι Ισπανοί που έχασαν από την ομάδα που κερδίσαμε δις και δεν μπόρεσαν να μας νικήσουν παρότι προηγήθηκαν; Οι Γερμανοί που έχασαν από την αναπληρωματική ομάδα της χώρας της οποίας κερδίσαμε τους ΒΑΣΙΚΟΥΣ; Οι Γάλλοι που κέρδισαν την Αγγλία με ευχέλαια στο αμήν ενώ έχαναν και την Κροατία μία από τα ίδια και που όλα τους τα αστέρια έσβησαν με την εθνική μας; Αυτός ήταν ο Ζιντάν ο νέος Πελέ, ο νέος Μαραντόνα; Θέλετε να μου πείτε πως ήταν καλύτερος από τον ΕΛΛΗΝΑ που τον μαρκάριζε; Ομοίως για όλα τα 'αστέρια' που βρήκαμε στο δρόμο μας. Η Τσεχία πάλι, καλή ομάδα, γιαυτό και μας έφτασε στην παράταση. ΞΥΠΝΑΤΕ!!! ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΠΗΓΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ, ΟΧΙ ΤΟ ΑΝΑΠΟΔΟ!!! ΕΜΕΙΣ ΗΜΑΣΤΑΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ, ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ!!! Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟ ΕΔΕΙΞΕ!!! Και ναι, έχασαν το Νέτβεντ νωρίς. Αλλά ούτε πριν, ούτε μετά είδα να αλλάζει το παιχνίδι τόσο πολύ. Αυτοί έκαναν τις περισσότερες επιθέσεις και εμείς τους σβήναμε. Συνολικά ΚΑΙ η άμυνά μας κέρδισε την επίθεσή τους με το ΜΗΔΕΝ που μας έβαλαν, ΚΑΙ η επίθεσή μας κέρδισε την άμυνά τους με το ΕΝΑ που τους βάλαμε!! Καλύτεροι και στα δύο μέτωπα λοιπόν!! Και ομοίως και με Γαλλία, και με Πορτογαλλία (δις!).Ποιος ρε γαμώτο, ποιος άξιζε περισσότερο; Να το βράσω που η Σουηδία σκόραρε 5-0 και 2-2 αν μετά δεν μπορεί να συνεχίσει! Και αν στην πρεμιέρα πιάσαμε τους Πορτογάλλους στον ύπνο, ποιος τους φταίει για χθες;; Ο μόνος που σκόραρε στον Νικοπολίδη χθες ήταν ο θεατής, που και αυτός εναντίον τους σκόραρε, οργανωτικά και απο πλευράς ασφάλειας και ελέγχου στο γήπεδο αυτήν την φορά!
Μ'ονο οι Ρώσσοι βρήκαν το αντίδοτο για την μεγάλη ομάδα, αλλά ευτυχώς αντιδράσαμε και τα καταφέραμε ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΜΑΣ, και όχι βάσει άλλων αποτελεσμάτων (βλέπε Δανία Σουηδία 2-2...)Κακό είναι που όλοι έτρεξαν να αγοράσουν σημαίες; Δηλαδή καλύτερα όταν αγοράζουν κασκόλ του ΠΑΟΣΦΠΑΟΚλπ; Αν μη τι άλλο τη σημαία έπρεπε να την έχουμε όλοι μας (για να μην πω και να την αναρτούμε που και που όταν η ημέρα το προστάζει...). Και ναι, την ανέμιζα ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ από την περηφάνια μου, που αν κερδίζουμε συχνά θα γίνει κουρελού. Πιστεύω καλύτερα από το να μυρίζει ναφθαλίνη, έτσι;;;
Απορρώ πως πολλοί ενοχλούνται να βλέπουν κόσμο να έχει κατακλύσει τους δρόμους και όλοι να είναι ζωσμένοι με την σημαία, τη στιγμή που τα ίδια πιθανώς άτομα λίγα χρόνια πριν την ποτίζαν βενζίνη και να την έκαιγαν στον οίκο της Παιδείας (πολυτεχνείο)... Δηλαδή να σκεφτώ πως αυτό τους άρεσε περισσότερο.Και μην ξεχνιόμαστε. Η νίκη αυτή είναι κάτι που πέτυχαν 30 άτομα με οργάνωση, μεθοδικότητα, συνέπεια και δουλειά. Δεν μας ανήκει προσωπικά. Εμείς την γευόμαστε, μας αρέσει, μας κάνει περήφανους και μας δίνει ερεθίσματα να πετύχουμε ο καθένας την δική του νίκη που θα φέρει την χώρα μας πιο μπροστά.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!
[/quote]
ΜΠΡΑΒΟ!!!
-
Ωραίος, GeorgeTabs!!! Έξοχη δημοσίευση!!!
-
Για να δούμε τι λέει κι ο βετεράνος των γηπέδων, ο θρυλικός Gary Lineker:
Σχετικά με την Ελλάδα:
http://news.bbc.co.uk/sport1/hi/footbal ... 729321.stm
Σχετικά με την Πορτογαλία:
http://news.bbc.co.uk/sport1/hi/footbal ... 729357.stm
Οι καλύτεροι και οι χειρότεροι του Euro 2004:
http://news.bbc.co.uk/sport1/hi/footbal ... 865387.stm
-
Εναλλακτικά βραβεία για το Euro 2004:
http://news.bbc.co.uk/sport1/hi/footbal ... 859921.stm
Καλύτερος σωσίας:
George Clooney. Έπαιξε καταπληκτικό τέρμα στην εθνική Ελλάδος (!)
Πιο βαρετή ομάδα:
Ρωσσία
Βραβείο Σαμψών:
Με τα μαλλιά του μακριά, είναι αστεράτος. Όταν τα'χει κομμένα, είναι για τα μπάζα. Ποιος είναι; Μα φυσικά ο Fernando Torres.
Χειρότερη στολή:
Κροατία... Κατάλληλη μόνο για τραπεζομάντηλο.
-
Δειτε virtual όλα τα γκολ του EURO από πολλές καμερες με πολλές επιλογές!
http://www.bbc.co.uk/virtualreplay/euro ... html?29058
-
Eυχαριστούμε που από χθές μας κάνατε πλουσιότερους !!!
-
Παω στο Παναθηναικο σταδιο τωραααααααα....
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Ποιος το άξιζε περισσότερο;ΚΑΝΕΙΣ! Δίκαια το πήραμε!
Αλλά τόσο η Τσεχία όσο και η Πορτογαλία (απ΄ όσο είδα) έπαιξαν ομορφότερο ποδόσφαιρο. Δεν μας κέρδισαν γιατί ήμασταν καλύτεροι σαν ομάδα. Αλλά δεν διαφημίσαμε το ποδόσφαιρο και το θέαμα που παρουσιάσαμε ήταν (αν εξαιρέσουμε το γεγονός πως ήταν η δική μας Εθνική) σχεδόν βαρετό.
Ο παραλληλισμός με το WRC είναι εύστοχος, ο Loeb κερδίζει και ο McRae στην εξέδρα. Αλλά εκεί διαμαρτύρονται όλοι, εδώ είμαστε ευχαριστημένοι επειδή κερδίσαμε εμείς
Μακάρι τουλάχιστον σε ένα χρόνο να έχουμε ακόμα λόγο να είμαστε ευχαριστημένοι (όπως τα κατάφερε η Εθνική του μπάσκετ το 87) και να μην αποδειχθεί η επιτυχία πρόσκαιρη 'φούσκα'.
Σταματώ εδώ για να μην διαταράσσω άλλο το κλίμα εθνικής αγαλίασης
-
Η πρόοδος του ελληνικού ποδοσφαίρου θα φανεί
σε όλες τις οργανώσεις που ακολουθούν από εδώ
και μπρος,όπως στο Champions League.
Για λόγους προστασίας της εύρυθμης λειτουργίας
του φόρουμ θεωρώ επιβεβλημένη την άμεση και
παντοτινή αποχώρησή μου.
Σας ευχαριστώ για τις όμορφες στιγμές.
Να είστε ΟΛΟΙ καλά! -
Ο χρήστης eizo έγραψε:
παντοτινή αποχώρησή μου.
Να είστε ΟΛΟΙ καλά! -
Αχχχχ βρε Μέρμηγκα !!!
Στα πήρε όλα ο Τζίτζικας !!!
Αίσωπος
-
Συγχαρητηρια στην φοβερη Ελληνικη ομαδα. Που δεν νικησε με τον προπονητη, δεν νικησε με τους ασσους, νικησε σαν ΟΜΑΔΑ.
Ας βλεπουμε τι μπορουμε να κανουμε ενωμενοι.
Ας ειμαστε ενωμενοι στο επομενο κατορθωμα. Τους Ολυμπιακους.
Ας ειμαστε ενωμενοι σαν Ελληνες, σαν Εθνος, σαν κρατος.
Εχουμε δει παμπολλα παραδιεγματα που ειματε ενωμενοι και ποτε νικημενοι.Συγχαρητηρια ξανα στα παιδια που εβγαλαν την Ελλαδα πρωτη οπως της αξιζει.
Νικος
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
παντοτινή αποχώρησή μου.
Να είστε ΟΛΟΙ καλά!ασχετο/
Ποτε δεν με ξαφνιαζει πως φευγουν απο το φορουμ.
Με αναγγελια.
Σαν να περιμενουν να τους πρακαλεσουμε να γυρισουν πισω και σαν να πρεπει να ρωταμε μα γιατι και πως και τι εγινε.Ρε παιδι μου αν δεν θελει καποιος να ειναι στο φορουμ δεν τον κραταει κανενας.
Ειμαστε εδω μεσα γιατι θελουμε να ειμαστε τιποτα παραπανω. Δεν ειναι τα ατομα που απαρτιζουν το φορουμ ειναι τα ατομα που οταν τα βαλεις ολα μαζι αξιζουν πολυ περισσοτερο μαζι παρα ξεχωριστα.Με αυτα καλα να εισαι και μονο επιτυχιες στη ζωη σου.
Οι υπολοιποι θα ειμαστε καλα και το φορουμ θα συνεχισει να προοδευει.
Φιλικα
Νικος
/ασχετο
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
..............Ειμαστε εδω μεσα γιατι θελουμε να ειμαστε τιποτα παραπανω. Δεν ειναι τα ατομα που απαρτιζουν το φορουμ ειναι τα ατομα που οταν τα βαλεις ολα μαζι αξιζουν πολυ περισσοτερο μαζι παρα ξεχωριστα.Πολλή μεγάλη και σωστή κουβέντα Νίκο!!Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο!!Κι εγω πιστεύω ότι είναι έτσι ακριβώς!!!!
-
Δεν νομίζω ότι έστω εμμέσως επιδίωξε κάποιος την αποχώρησή σου eizo. Κι εγώ που διαφώνησα με τα γραφόμενά σου το έπραξα με πολύ ήπιο τρόπο.
Τέλος πάντων, ελπίζω ν'αναθεωρήσεις.
Δείτε κι αυτό:
http://www.pcmag.gr/id/files/22063/dimsis_matrix3.jpg -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Δεν εχουν περασει 14 ωρες και παλι μας εχει πιασει η μιζερια που μας χαρακτηριζει.ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΙΑ.Αυτο σας αξιζει :Αν φταιει το δικο μου ποστ για την αποχωρηση του ΕΙΖΟ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ για τον τροπο που εξεφρασα την αποψη μου (ισως ηταν πολυ επιθετικη ),αλλα οχι για το πνευμα.Βαρεθηκα να ακουω οτι ολα μας τα κανουν δωρο και οχι οτι τα κερδιζουμε εμεις .
-
Το κύπελο το πήραμε παίζοντας. Δεν μας το χάρισαν. Το να ποούμε ότι ήμασταν τυχεροί σε κάποιες φάσεις και αγώνες, ναι ήμασταν. Όμως, όπως λένε και οι παροιμίες, 'αν έχεις τύχη διάβαινε' και 'η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς'. Συγχαρητήρια σε όλους τους παίχτες και ιδιαίτερα στον προπονητή. Εύχομαι να μη σταματήσει εδώ αυτή η επιτυχία. Να συνεχιστεί και να πάψουν ολα τα έκτροπα στα γήπεδα. Να αναγεννηθεί το ελληνικό ποδόσφαιρο
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
Συγχαρητηρια στην φοβερη Ελληνικη ομαδα. Που δεν νικησε με τον προπονητη, δεν νικησε με τους ασσους, νικησε σαν ΟΜΑΔΑ.Ας βλεπουμε τι μπορουμε να κανουμε ενωμενοι.
Ας ειμαστε ενωμενοι στο επομενο κατορθωμα. Τους Ολυμπιακους.
Ας ειμαστε ενωμενοι σαν Ελληνες, σαν Εθνος, σαν κρατος.
Εχουμε δει παμπολλα παραδιεγματα που ειματε ενωμενοι και ποτε νικημενοι.Συγχαρητηρια ξανα στα παιδια που εβγαλαν την Ελλαδα πρωτη οπως της αξιζει.
Νικος
Τα είπες όλα!
eizo σαν φανατικός αναγνώστης σου (και των links σου ) ελπίζω να παραμείνεις. Έχεις δίκιο σε αυτά που είπες απλώς τα ανέφερες μερικές μέρες... πιο νωρίς από ότι θα έπρεπε νομίζω...
Τώρα είναι στιγμές χαράς!!!!
Θέλουμε να χαρούμε και όχι δε την κάνουμε κουρέλι!!! -
ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΟ ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΙ.
ΜΟΛΙΣ ΠΑΤΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΜΠΛΕΞΑΝ ΜΕΣΑ ''ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ'' ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΓΩΣΕ ΤΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ.ΑΙΣΧΟΣ! ΑΦΗΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΤΗΝ ΑΓΝΗ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ!
ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ!
ΑΝ ΑΦΗΝΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΘΑ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΡΩΙ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟ ΘΡΙΑΜΒΟ !
ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΣΤΙΣ 0500.ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ?
ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΦΙΜΩΘΗΚΕ Η ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΝΥΚΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ.
-
Ο χρήστης Leoussis έγραψε:
ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΟ ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΙ.
ΜΟΛΙΣ ΠΑΤΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΜΠΛΕΞΑΝ ΜΕΣΑ ''ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ'' ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΓΩΣΕ ΤΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ.ΑΙΣΧΟΣ! ΑΦΗΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΤΗΝ ΑΓΝΗ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ!
ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ!
ΑΝ ΑΦΗΝΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΘΑ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΡΩΙ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟ ΘΡΙΑΜΒΟ !
ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΣΤΙΣ 0500.ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ?
ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΦΙΜΩΘΗΚΕ Η ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΝΥΚΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ.
Πέστα γαμώτο!
Επιτέλους πόσο δύσκολο είναι να παίρνει κάποιος το μήνυμα που του δίνουν?Τόσο δύσκολο είναι να καταλάβουν μερικοί τι σήμαινε το γιουχάρισμα στον Χριστόδουλο, Μπακογιάννη κλπ κλπ?
Όλοι θέλαμε να ακούσουμε αυτά τα παλικάρια να μιλάνε και ΚΑΝΕΝΑΝ άλλον..
Αποτέλεσμα??
Έβλεπες τον κόσμο να φεύγει!! ΗΜΑΡΤΟΝ!!! Έφευγε ο κόσμος!!!!!!Όσο για τον eizo...το φεύγω παντοτινά θα μου επιτρέψετε να μου θυμίζει την παροιμία με τον ψεύτη βοσκό...Ας μην ασχολούμαστε άλλο.
Εθνική Ελλάδος mundial 2014(πρωην euro 2004,2012)