-
Παει ο Νευμαρ... Εξω κι ο Σιλβα για τη Γερμανια, πλεον θα χρειαστει υπερβαση η Μπραζιλ να παει τελικο.
Παντως να σηκωσει κουπα ο Φρεντ ειναι υβρις...
Μεσσι και παλι Μεσσι. -
+1 για Μέσι.
-
τι έπαθε ο n.marr ?
edit: βουάου, τώρα το είδα. Κοιμήθηκα στο β ημιχ
-
Toυ σπασε τη μεση ο αλλος στην κυριολεξια...
Αν το σηκωσει ο Μεσσι με αυτη τη μετριοτατη Αργεντινη περναει και επισημα σε στατους ζωντανου μυθου του αθληματος...
-
Εμένα από ένα σημείο κ μετά μου φαίνεται οτι σε αυτό το μουντιάλ πάνε να πλασάρουνε μηνύματα ισότητας, μη υπερδύναμης ανάδειξης μικρότερων κρατών a la eurovision και μάλλον το οδηγάνε προς βραζιλία (+ ηρωική εμφάνιση χωρίς νευμάρ, j.marr και άυρτον σέννα στο πλευρώτους) για να πανε τα λεφτά στον κόζμο κτλ.
-
Εντάξει... 'Μετριότατη Αργεντινή' με Di Maria, Aguero, Higuain, Mascherano, Zabaleta, Garay κι ένα ΣΚΑΣΜΟ άλλους παιχταράδες. Απλά αυτός ο μπάρμπας που έχουνε στον πάγκο δεν έχει ιδέα πως να τους κάνει ομάδα. Ακόμα κι έτσι όμως, έχουν 5-6 παίχτες που μπορούν με μια ενέργεια να κρίνουν το ματς, άσχετα αν προς το παρόν αυτό το έχει καταφέρει μόνο ο Messi.
-
Η Γερμανία θέλει να μας δείξει ότι είναι κυρίαρχος παντού και θα κάνει τα αδύνατα - δυνατά για να κατακτήσει το μουντιάλ, κάποιος όμως πρέπει να τους σταματήσει, αλλά δεν γουστάρω να είναι μια ομάδα βορειοευρωπαϊκή αλλά κάποια από το νότο που θα τους δείξει ότι τα κουρέλια τραγουνάνε ακόμα.
-
το βαζω εδω για να δειτε τι εκανε στον χουλκ στο πρωτο ημιχρονο το ζωο ο κολομβιανος..
και παρολα αυτα δεν πηρε τιποτα..
http://gfycat.com/SarcasticDisgustingFlycatcher -
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Παει ο Νευμαρ... Εξω κι ο Σιλβα για τη Γερμανια, πλεον θα χρειαστει υπερβαση η Μπραζιλ να παει τελικο.
Παντως να σηκωσει κουπα ο Φρεντ ειναι υβρις...
Μεσσι και παλι Μεσσι.Κούπα θα σηκώσει ο Θωμάς ο Μυλωνάς !
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Η μια στον τελικο θα ναι η Ολλανδια θεωρω.. ο αντιπαλος ειναι το θεμα, με Βραζιλια πιο πιθανη λογω εδρας.... Θα θελα πολυ ομως να δω Αργεντινη-Βραζιλια..
Και εγώ τους πιστεύω τους Οράνιε.
Όσο για τον τελικό θα 'θελα το ευρωπαϊκό κλάσικο Γερμανία-Ολλανδία.Στεναχωρεθηκα που δε τους φαγανε οι Αλγερινοι, για να καταλαβεις λατρεια....
Φαντάζομαι θα στεναχωρήθηκες και για τους Γάλλους που και εκείνοι δε τα καταφέρανε
-
Ο χρήστης Silberpfeil έγραψε:
Η μια στον τελικο θα ναι η Ολλανδια θεωρω.. ο αντιπαλος ειναι το θεμα, με Βραζιλια πιο πιθανη λογω εδρας.... Θα θελα πολυ ομως να δω Αργεντινη-Βραζιλια..
Όσο για τον τελικό θα 'θελα το ευρωπαϊκό κλάσικο Γερμανία-Ολλανδία.Στεναχωρεθηκα που δε τους φαγανε οι Αλγερινοι, για να καταλαβεις λατρεια....
Φαντάζομαι θα στεναχωρήθηκες και για τους Γάλλους που και εκείνοι δε τα καταφέρανε
Λαζογερμανός είσαι και κάνεις έτσι για δαύτους;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Λαζογερμανός είσαι και κάνεις έτσι για δαύτους;
Πρώτα από όλα η καταγωγή μου δεν έχει να κάνει καθόλου με τον Πόντο.
Έζησα λίγους μήνες στην Γερμανία (τουρισμό) μιας και έχω θείο μετανάστη και έχω κάνει και μερικά ταξίδια εκεί (εκμεταλλεύονατας πλήρως τον θείο ).
Από τις επισκέψεις μου αυτές αγάπησα την Γερμανία. Ούτε θα κλάψω ούτε καν θα στεναχωρηθώ αν αποκλειστούν απλά συμπαθώ την χώρα αλλά και το ποδόσφαιρο που παίζουν πολύ περισσότερο από Βραζιλίες και Γαλλίες. -
Δεν υπαρχει ελληνας (γενικα ολοι οι ξενοι) στη Γερμανια που να θελει να το παρει η Γερμανια!!! Νομος!!!
Αιντε αποκλείστε τα γερμανακια να γελάσουμε λιγο!!! Μακαρι να του μαμ... το ολλανδακια να ειναι πιο γλυκη η π...!!!
-
-
Μια που αναφέρθηκε Γερμανοί + το θέμα έχει κ τη λέξη πρώην, θυμάμαι πιτσιρίκι δημοτικάκι την επέλαση των Γερμανών τουριστών στη Χαλκιδική. Στο ν. Μαρμαρά είχε ό,τι γερμανικό αμάξι, από κατσαριδάκια ως πορσικό ήθελες γενιάς 964 και mercedes πουλμάκια 609 κ τέτοια. Θυμάμαι μια διακοπή ρεύματος 2 3 λεπτά και ένα 'οοοοοο' για τη συσκότιση. Όταν ξαναήρθε το ρεύμα τo γκολ του Μπρέμε στο παραπέντε ακούστηκε κ πανηγυρίστικε ως το απέναντι πόδι.
Μετά εγινε ο πόλεμος στη Γιουγκοσλαβία τα σύνορα βαρβάτα και τα υπόλοιπα γνωστά.
-
@τζόρτζ ταύ
+1
Αν παίξουν όπως με τη Γαλλία και η Βραζιλία όπως με την Κολομβία δε τους βλέπω καλά τους Γερμανούς.Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
το βαζω εδω για να δειτε τι εκανε στον χουλκ στο πρωτο ημιχρονο το ζωο ο κολομβιανος..και παρολα αυτα δεν πηρε τιποτα..
http://gfycat.com/SarcasticDisgustingFlycatcherΓενικά γίναν πολύ σκληρά μαρκαρίσματα χθες και από τις 2 πλευρές αλλά ο διαιτητής δεν έκανε τίποτα για να τους συμμορφώσει. Αποκορύφωμα φυσικά ο τραυματισμός του Νευμάρ.
-
Ο τραυματισμός του Νεϊμαρ ήταν ατυχη στιγμή και εχω την αίσθηση ότι και ο ίδιος φταίει κάπως γιατί έκατσε χαλαρός για να πάρει το φάουλ. Ίσως και όχι, γιατρός δεν είμαι, αλλά έχω δει άπειρες τέτοιες φάσεις.
Η ουσία είναι ότι τόσο ο Χάμες όσο και ο Μέσι τρώνε τόνους ξύλο και τα κοράκια δε σφυράνε τίποτα. Κρίμα, γιατί νόμιζα πως οι δεκαετίες που οι διαιτητές δεν προστάτευαν το θέαμα και άφηναν το ξυλίκι αβέρτα έχουν περάσει ανεπιστρεπτί
-
Τι μορφή είναι αυτος ο προπονητής της Αργεντινής...
-
Για τη ζεμπεκιά λες?
-
ο Μεσι παντως απογοητευτικος στο τετατετ που εχασε.Τετοιας κλασης παιχτης να χασει τετοια ευκαιρια?
Εθνική Ελλάδος mundial 2014(πρωην euro 2004,2012)