-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Κρίμα που δεν το κάρφωσε ο Μήτρογλου να τελειώνει το θέμαditto x2
Έλκος θα αποκτήσουμε στο τέλος, αλλά ελπίζω να αξίζει το αποτέλεσμα...
-
Μητρογλου, τι χασογκολης ειναι αυτος ρε.....
-
Σχεδόν όλοι έχουν παίξει πολύ καλά και σήμερα. Χολέμπας είναι σίγουρα στους 2-3 καλύτερους. Απλά θεωρώ πως MVP είναι ο Μανωλάς.
-
Δεν εχει βοηθήσει ΚΑΘΟΛΟΥ ο προπονητής
-
O cabala θα βγει Ομόνοια...
-
Kαλό ήταν όσο κράτησε.
-
Μπράβο Ελλάδα. Δεν πειράζει. Σε 4 χρόνια πιο ψηλά!!!
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
O cabala θα βγει Ομόνοια...Εξω είναι ήδη.
Sent from Corsair's brick
-
Μπράβο, δεν πειράζει. Ξεπέρασαν εαυτούς σήμερα και ήταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο. Αυτή είναι η περηφάνεια.
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Σχεδόν όλοι έχουν παίξει πολύ καλά και σήμερα. Χολέμπας είναι σίγουρα στους 2-3 καλύτερους. Απλά θεωρώ πως MVP είναι ο Μανωλάς.πολύ καλοί ήταν ο Χριστοδουλόπουλος (ο καλύτερος), ο Χολέβας κ ο Μανωλάς.
ο Χριστοδουλόπουλος πολύ ταχύς, αθλητικός, έξυπνο παιχνίδι. Αυτός κ ο Χολέβας τους περνούσαν στο 110 σαν τα κοτόπουλα...έχω την εντύπωση ότι ο Καρνέζης κάπου το έχασε στα πέναλτυ... Άρχισε να πέφτει από την αρχή στις γωνίες, όταν οι άλλοι τα 4 πρώτα τα έριξαν στο κέντρο...
επίσης δεν περίμενα να το σουτάρει μέσα Μήτρογλου... -
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Μπράβο, δεν πειράζει. Ξεπέρασαν εαυτούς σήμερα και ήταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο. Αυτή είναι η περηφάνεια.Εξαιρετική εμφάνιση απο εμας. Και φοβερός τερματοφύλακας που πραγματικα έδωσε την πρόκριση στην Κόστα Ρίκα. Ελπίζω να στείλουν εκτός τα Ολλανδα αλλά δεν είμαι σίγουρος αν έχουν δυνάμεις μετα το σημερινο παιχνίδι.
Sent from Corsair's brick
-
Α ρε Χριστοδουλόπουλε.
5 με 2 και κάνεις σουτ από μακριά. -
μπραβο σε ολους!Αξιοπρεπεστατοι ,το παλεψαν,ειχαν τις ευκαιριες,αλλα αυτοι ειχαν τον Σπαιντερμαν.
Ευχαριστουμε !
-
Νομίζω ότι Χολέβας Μανωλάς και Λάζαρος έδωσαν οτι είχαν και δεν είχαν. Κρίμα για τον γκεκα, ασχέτως αν τον συμπαθει κανεις η οχι, ειναι λυπηρό να χρεώνεται το χαμένο πέναλτι.
-
Ε χρεώσου το εσύ.
Αφού αυτός το έχασε. Ποιος θα το χρεωθεί; Ο Τσιαντάκης; -
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Ε χρεώσου το εσύ.
Αφού αυτός το έχασε. Ποιος θα το χρεωθεί; Ο Τσιαντάκης;Ο Κατσουράνης
-
καλο παιχνιδι καναμε, τα πεναλτι ειναι ρουλετα, θετικη κρινεται η παρουσια μας τελικα.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Ε χρεώσου το εσύ.
Αφού αυτός το έχασε. Ποιος θα το χρεωθεί; Ο Τσιαντάκης;Ο Κατσουράνης
Μεγάλο ματς ο Κατσουράνης σήμερα. Τι να λέμε. Τρεχαντήρι, πάνω κάτω, κάτι πλεμόνια σαν τρόμπες. Έκοβε,μοίραζε, έβγαζε μπροστά.
Συμμάζεψε το κέντρο το οποίο είχε φροντίσει να εξαφανίσει ο καρπουζάς από το Εστορίλ βγάζοντας τον Σάμαρη. -
Εννοώ θα ειναι λυπηρό να τον κραξουν γι αυτό. Όπως και να ´χει, πολλα μπράβο στην εθνική.
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Νομίζω ότι Χολέβας Μανωλάς και Λάζαρος έδωσαν οτι είχαν και δεν είχαν.+Αρχηγάρα !!!
Χρεωθήκαμε την ανύπαρκτη επίθεσή μας με τις επιλογές του Σάντος, αλλά και από τέρμα δεν πήγαμε καλύτερα.
Δεν πειράζει. Νέο αίμα σε κάποιες θέσεις και πάμε γι άλλα...
Εθνική Ελλάδος mundial 2014(πρωην euro 2004,2012)