-
Ο χρήστης 106S16 έγραψε:
Ένας ήταν ο Θεός στην Ελλάδα και όχι μόνο
http://www.dailymotion.com/video/x17ga9e_βασίλης-χατζηπαναγής-ντρίμπλες_sport
Youtube VideoΟ καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής!
-
Manolis Grigorakis @mgrigorakis
Θα έχουν να θυμηθούν πολλά την Πέμπτη ο Μήτρογλου με τον Χόντα. Είχαν βρεθεί κάποτε στο ίδιο συνεργείο.
-
Οι Ιαπωνες θα μπουν καυλωμενοι γιατι ξερουν οτι αμα χασουν απο τα παρτάλια του ομιλου δεν παιζει προκριση με την καμια
«Είναι σημαντικό να εμφανιστούμε 'φρέσκοι' στο επόμενο παιχνίδι. Πρέπει να αλλάξουμε τη νοοτροπία μας και να δώσουμε το 100% για να πάρουμε τη νίκη» τόνισε ο τερματοφύλακας της Σταντάρ Λιέγης και κατέληξε:
«Έχουμε καλή ομάδα και επίσης έχουμε αυτοπεποίθηση, οπότε δεν μπορούμε να χάσουμε τον επόμενο αγώνα. Πιστεύουμε στους εαυτούς μας». -
Ο χρήστης Silberpfeil έγραψε:
Εμεις οι παλαιοτεροι ειδαμε και Μαραντονα και σημερα ολα αυτα μας φαινονται λιγο ξενερουα
Προσπερναει τωρα ο επιθετικος δυο αμυντικους και ξεσηκωνεται το συμπαν αυτανδρο,ο Μαραντονα περνουσε καμια δεκαρια για πρωινο!
Πρεπει να πω ομως οτι απο το συγχρονο ποδοσφαιρο μου αρεσουν ομαδες οπως η Γερμανια οπου η ταχυτητα και η ομαδικοτητα εκμεταλλευονται στο επακρον,αντιθετως με κουραζει το μπασκετικο στυλ της Ισπανιας οπου οι πασες διδονται λες και παιζουν ζεσταμαΠροσωπικά σαν νεώτερος εύχομαι να είχα δει την Ολλανδία (και τον Άγιαξ) του '70.
Σήμερα θα δεις ότι και οι Γερμανοί θα έχουν κάτι από την 'βαρετή' εικόνα της Ισπανίας και το μόνο που θα συνεχίζει να δίνει ταχύτητα θα είναι το σύστημα που λογικά θα έχει 2 επιθετικογενή εξτρέμ (Müller, Podolski). Κατά τα άλλα με τις επιρροές του Γκουαρντιόλα στην Bayern και αν ο Λαμ ξεκινήσει σε κεντρική θέση και συνεπώς με ακραίο μπακ κανέναν Μπόατενγκ ή και Höwedes, η ταχύτητα που έδειξαν στο Μουντιάλ του 2010 εξαφανίζεται αμέσως.Απο τους συγχρονους παιχτες παντως,πρεπει να πω οτι ο Ρομπεν ξεχωριζει
(και οχι μονο εμφανισιακα-η γυναικα με ρωταγε αν ειναι ο χανιμπαλ λεκτερ )
Ειναι απο αυτους που ξερουν πως να κολανε την μπαλα στο ποδι
Νεϊμαρ και Μεσι δεν πιστευω οτι θα αφησουν ιστορια,θα μεινουν γνωστοι απλως ως καλοι παιχτες,αλλα ο Ρομπεν εχει την ευκαιρια με την Ολλανδια για το κατι παραπανω -
Ο χρήστης greo έγραψε:
Μια χαρα πιπες επαιρναν οι τοτε δημοσιογραφοι απο τον Βαρδινογιαννη, τον Νταϊφα και τον Μπαρλο. Αλλα πες ναι να ξενοιασεις. Ετσι κι αλλιως ειτε θα φαμε πεντε ειτε θα παρουμε τα παντα.Πίπες παίρνουν όλοι όσοι τρίβονται για κάτι και παρακαλάνε για οτιδήποτε.
Άλλο όμως το ειδικό βάρος ενός αθλητικογράφου περιωπής, με ιστορία δεκαετιών που τον διαβάζουν και σέβονται τη γνώμη του οι περισσότεροι κι άλλο ενός χθεσινού που τρέμει στην ιδέα του να ενοχλήσει ακόμα κι έναν τριτοδεύτερο μάνατζερ.
Δεν ξέρω αν μπορείς να συλλάβεις τη διαφορά των περιπτώσεων, αλλά δεν θα χάσω τον ύπνο μου κιόλας αν δεν...Για το άλλο, επειδή έχεις θέμα κατανόησης απλών πραγμάτων, δεν πλησίασες καν αυτό που έγραψα.
Υποστήριξα ότι οι δημοσιογράφοι και οι 'ειδικοί' θα ξεχάσουν αμέσως το 0-3 αν, κάτι που είναι μια χαρά πιθανό για τους λόγους που ανέπτυξα, έρθουν 2 καλά αποτελέσματα με Ιαπωνία και Ακτή Ελεφαντοστού.
Πάμε ξανά:
Αν Ελλάδα κερδίσει παιχνίδι, φουστανελάς πανηγυρίσει και όχι συνεχίσει βρίσιμο. Καλύτερα ελπίζω. -
Θα σε συμβούλευα να ασχοληθείς με πράματα που κατέχεις. Δηλαδή .... τιποτα, αλλά δε βαριέσαι. Δες το σα μία ευκαιρία.
Silberfail αν αντέξεις τον πονόματο ιδού:
-
Δε δούλεψε ούτε η εναλλακτική σύνταξη.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Θα σε συμβούλευα να ασχοληθείς με πράματα που κατέχεις. Δηλαδή .... τιποτα, αλλά δε βαριέσαι. Δες το σα μία ευκαιρία.Silberfail αν αντέξεις τον πονόματο ιδού:
Αν και γράφεις λάθος το nick σε ευχαριστώ. Τον συγκεκριμένο αγώνα βέβαια τον είδα στην ΝΕΡΙΤ πριν από κάτι μέρες και αγάπησα τον Cruyff
-
Ε ναι,αυτοι παιζουν τρελη μπαλα! ΝΟΤ
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
-
και το κοντερ θα σταματησει στα 4-5
-
Οι Γερμανοί κάνουν πλάκα στην ομάδα του κλαψιαρη.
Στάλθηκε από το XT1032 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
'Και τους υποσχεθηκα αμα παιξουν θα τους βγαλω απο τα μνημονια'
-
Ο χρήστης nikospappas έγραψε:
Οι Γερμανοί κάνουν πλάκα στην ομάδα του κλαψιαρη.Στάλθηκε από το XT1032 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ναι αλλά τόσο το πέναλτι όσο και η κόκκινη ήταν κάπως τραβηγμένα...
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
μα δεν ειχε σφυριξει για το θεατρο ειπε συνεχιστε ο παπαρας πηγε και εριξε κουτουλια μπροστα στον διατητη..#posoxazospia
-
Λίγο πριν πλασάρει τον τραβάει και πέφτει, λογικό να το δώσει.
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
μα δεν ειχε σφυριξει για το θεατρο ειπε συνεχιστε ο παπαρας πηγε και εριξε κουτουλια μπροστα στον διατητη..#posoxazospia
Τον χτύπησε εσκεμμένα και έπρεπε να πάρει κόκκινη πριν την 'κουτουλια'.
-
Ο χρήστης nikospappas έγραψε:
Οι Γερμανοί κάνουν πλάκα στην ομάδα του κλαψιαρη.Στάλθηκε από το XT1032 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πολύ σωστό σχόλιο!
Η κόκκινη είναι ξεκάθαρη! Εδώ έπαιρνε κίτρινη από την φάση μέσα στον αγώνα. Αν μετά εκτός φάσης πάει να παίξει μαγκιτσες ο κουφιοκέφαλος, η κόκκινη δε μου φαίνεται καθόλου αυστηρή. Το είπαν ακόμη και οι δημοσιογραφίσκοι της ΝΕΡΙΤ, και είναι και ξεκάθαρο σε όποιον βλέπει ποδόσφαιρο. Οι Πορτογάλοι για μπούφοι παίρνουν άριστα.
-
Ο χρήστης Silberpfeil έγραψε:
Αν και γράφεις λάθος το nick σε ευχαριστώ. Τον συγκεκριμένο αγώνα βέβαια τον είδα στην ΝΕΡΙΤ πριν από κάτι μέρες και αγάπησα τον CruyffΣορι, τώρα το είδα πως γράφεται.
Το λογικό θα ήταν να σιχαθείς το ποδόσφαιρο με το θέαμα του ματς, όχι να αγαπήσεις κάποιον παίκτη.
-
Kόκκινη στον Pepe ΠΟΤΕ δεν είναι 'τραβηγμένη'.
-
Τους δωσαμε τα φωτα του πολιτισμου,αυτοι φωτιστικαν εμεις σκονταφτουμε στο σκοταδι......
http://www.topontiki.gr/article/76956
Εθνική Ελλάδος mundial 2014(πρωην euro 2004,2012)