-
Ο χρήστης αεροζολ έγραψε:
Ε ναι , παλια ηταν καλυτερα. Και οχι μονο στο χωρο της αθλητικης δημοσιογραφιας, αλλα και στο χωρο του ποδοσφαιρου . Θα ξαναδουμε Βραζιλια των εϊτις με 5 δεκαρια καλλιτεχνες (Σωκρατες , Ζικο, Φαλκαο , Ζουνιορ , τον αλλονε τον ξεχναω ) στην εντεκαδα ? θα ξαναδουμε το ανυπερβλητο 4-4-2 ? Θα ξαναδουμε τους οχι λιγους αμπαλους αμυντικους ξυλοκοπους ?Εντερ και Σερέζο. Ο Ζούνιορ ήταν αμυντικός.
Δεν ξέρω πόσοι είδανε τα ματς που έδειχνε η τηλεόραση από παλιά Μουντιάλ. Με εντυπωσιάσε το Ολλανδία - Βραζιλία του 1974. Τέτοια κλωτσοπατινάδα καιρό είχα να δω (παλιό καλό καιρό για την ακρίβεια). Ιπτάμενοι Ολλανδοί, μάγοι Βραζιλιάνοι και πίπες κατσαρές.
Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου ο Λαμουσί έδωσε σεμινάριο ανατροπής αποτελέσματος. Βάζει 2ο φορ και κρατάει καβάτζα αλλαγή. Πιέζει στην αναμπουμπούλα, το γυρνάει και βγαζει επιθετικό για να γυρίσει το σύστημα εκεί που ήταν. Εμείς απλά βάλαμε τον πρώην ποδοσφαιριστή Καραγκούνη.
Για τη συνέχεια θα συμφωνήσω με μία σοφή γνώμη που διάβασα εδώ. Είτε θα πάρουμε το Μουντιάλ είτε θα φάμε από 5 γκολ στα 2 επόμενα είτε κάτι ενδιάμεσο.
-
Ο χρήστης JimClark έγραψε:
...Τα λουκανικα...
κυκλοφορεί λέει και μια φωτοσοπιά με ένα λουκάνικο ποδοσφαιριστή .
#tifash?
http://to-fresko.blogspot.gr/2014/06/bl ... _3663.html
Ό,τι να 'ναι
-
Ευκολα η Γαλλια την μαχητικη Ονδουρα
Ποτε εφτιαξαν ποδοσφαιρο οι Γαλλοι ρε πουστη μου και ειναι και σταθερα διεκδικητες των τιτλων;
Μεχρι και σημερα στο CL δεν τους ξερει η μανα τους -
Οι Γάλλοι ε ; έχουν καμιά εικοσαριά χρόνια που χουν 'φτιάξει ποδόσφαιρο'.
-
Ειχε απο χρονια που τα λεγε ο γιγαντας ο αλεφαντος για την κοπρια τον χαριστεα..Εφτασε τωρα να βγαζει και κοινωνικα συμπερασματα ο αμορφωτος επειδη καποτε κοιμηθηκε ο θεος και εβαλε 2 γκολ στο euro...
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
-
+ένα καλό άρθρο για τους γελοίους Έλληνες ρεπόρτερ, μπροστά στους οποίους η γενιά του Μανώλη του Μαυρομάτη είναι ομάδα γιγάντων:
http://www.contra.gr/Soccer/World/World ... 45206.htmlΕ ναι , παλια ηταν καλυτερα. Και οχι μονο στο χωρο της αθλητικης δημοσιογραφιας, αλλα και στο χωρο του ποδοσφαιρου . Θα ξαναδουμε Βραζιλια των εϊτις με 5 δεκαρια καλλιτεχνες (Σωκρατες , Ζικο, Φαλκαο , Ζουνιορ , τον αλλονε τον ξεχναω ) στην εντεκαδα ? θα ξαναδουμε το ανυπερβλητο 4-4-2 ? Θα ξαναδουμε τους οχι λιγους αμπαλους αμυντικους ξυλοκοπους ?
Πιο παλια κοιμομασταν με ανοιχτα παραθυρα. Ακομη πιο παλια οι αντρες ειχαν μουστακι και οχι λιγες γυναικες επισης ειχαν μουστακι. Παλια ηταν καλυτερα :nostalgia:
Δηλαδή όλα τα καινούρια είναι νομοτελειακά καλύτερα από τα παλιά;
Το γράφει κάπου αυτό ή είναι η άποψή σου;Ήταν εφάμιλλος ο Διοκογιάννης, ο Μαυρομάτης, ακόμα κι ο Σωτηρακόπουλος από τα παιδάκια που πάνε σήμερα σαν κότες να ζητήσουν δηλώσεις από τους γίγαντες της ελληνικής μπάλας και ντρέπονται να γράψουν ότι το πουλέν του Μαρινάκη ή του Αλαφούζου έπαιξε χάλια;
Καλά, ΟΛΑ τα υπόλοιπα ήταν ένα μάτσο άσχετες pipes. Μην τα σχολιάσω δα.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Ε ναι , παλια ηταν καλυτερα. Και οχι μονο στο χωρο της αθλητικης δημοσιογραφιας, αλλα και στο χωρο του ποδοσφαιρου . Θα ξαναδουμε Βραζιλια των εϊτις με 5 δεκαρια καλλιτεχνες (Σωκρατες , Ζικο, Φαλκαο , Ζουνιορ , τον αλλονε τον ξεχναω ) στην εντεκαδα ? θα ξαναδουμε το ανυπερβλητο 4-4-2 ? Θα ξαναδουμε τους οχι λιγους αμπαλους αμυντικους ξυλοκοπους ?
Εντερ και Σερέζο. Ο Ζούνιορ ήταν αμυντικός.
Δεν ξέρω πόσοι είδανε τα ματς που έδειχνε η τηλεόραση από παλιά Μουντιάλ. Με εντυπωσιάσε το Ολλανδία - Βραζιλία του 1974. Τέτοια κλωτσοπατινάδα καιρό είχα να δω (παλιό καλό καιρό για την ακρίβεια). Ιπτάμενοι Ολλανδοί, μάγοι Βραζιλιάνοι και πίπες κατσαρές.
Αν και τα τελευταια χρονια ποδοσφαιρο βλεπω σπανια (αρα δεν ειμαι και ο πιο καταλληλος να μιλησει για την εξελιξη του ποδοσφαιρου) , νομιζω οτι τωρα (α) οι παιχτες εχουν γινει πιο γρηγοροι και πιο δυνατοι , πρεπει να κανουν 9-10 χλμ για να κανουν καλα τη δουλεια τους (β) οι παιχτες σε ολες τις θεσεις εχουν αναγκαστει - λογω του οτι εχει γινει πιο γρηγορο το ποδοσφαιρο – να εχουν καλη τεχνικη καταρτιση (γ) εχει πιο σημαντικο ρολο η οργανωση , η πειθαρχια , η στρατηγικη [αυτο συνεπαγεται περιορισμο της ελευθεριας των παιχτων στο παιχνιδι].
Νομιζω οτι σε γενικες γραμμες το τωρινο ποδοσφαιρο ειναι πιο θεαματικο-ανταγωνιστικο.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
+ένα καλό άρθρο για τους γελοίους Έλληνες ρεπόρτερ, μπροστά στους οποίους η γενιά του Μανώλη του Μαυρομάτη είναι ομάδα γιγάντων:
http://www.contra.gr/Soccer/World/World ... 45206.htmlΕ ναι , παλια ηταν καλυτερα. Και οχι μονο στο χωρο της αθλητικης δημοσιογραφιας, αλλα και στο χωρο του ποδοσφαιρου . Θα ξαναδουμε Βραζιλια των εϊτις με 5 δεκαρια καλλιτεχνες (Σωκρατες , Ζικο, Φαλκαο , Ζουνιορ , τον αλλονε τον ξεχναω ) στην εντεκαδα ? θα ξαναδουμε το ανυπερβλητο 4-4-2 ? Θα ξαναδουμε τους οχι λιγους αμπαλους αμυντικους ξυλοκοπους ?
Πιο παλια κοιμομασταν με ανοιχτα παραθυρα. Ακομη πιο παλια οι αντρες ειχαν μουστακι και οχι λιγες γυναικες επισης ειχαν μουστακι. Παλια ηταν καλυτερα :nostalgia:
Δηλαδή όλα τα καινούρια είναι νομοτελειακά καλύτερα από τα παλιά;
Το γράφει κάπου αυτό ή είναι η άποψή σου;Ήταν εφάμιλλος ο Διοκογιάννης, ο Μαυρομάτης, ακόμα κι ο Σωτηρακόπουλος από τα παιδάκια που πάνε σήμερα σαν κότες να ζητήσουν δηλώσεις από τους γίγαντες της ελληνικής μπάλας και ντρέπονται να γράψουν ότι το πουλέν του Μαρινάκη ή του Αλαφούζου έπαιξε χάλια;
Καλά, ΟΛΑ τα υπόλοιπα ήταν ένα μάτσο άσχετες pipes. Μην τα σχολιάσω δα.
Δεν καταλαβες τι λεω. Λεω οτι καθε καινουριο ειναι διαφορετικο απο το παλιο. Αυτοι που ασχολουνται με την αθλητικη δημοσιογραφια σημερα ειναι πολλοι περισσοτεροι απο οσους ασχολουνταν την δεκαετια του 80. Κατα συνεπεια θα ειναι και περισσοτεροι αυτοι που θα παιρνουν πιπες στον Μαρινακη ή στον Αλαφουζο απο οσους επαιρναν πιπες στους αντιστοιχους Μαρινακηδες ή Αλαφουζους της δεκαετιας του 80.
Δεν διαβαζω αθλητικο τυπο , αλλα ειμαι σιγουρος οτι σημερα θα υπαρχουν και πολλοι περισσοτεροι αντιστοιχοι Διακογιαννηδες , Συριγοι, Μαυροματηδες απο αυτους της δεκαετιας του 80. Ισως δεν ειναι ευρως γνωστοι .
Εκτος αν εχεις καποια ερμηνεια για το φαινομενο 'οι τωρινοι αθλητικογραφοι παιρνουν πιπες στον Μαρινακη ή στον Αλαφουζο ενω οι παλιοι δεν επαιρναν στους αντιστοιχους Μαρινακηδες ή Αλαφουζους της δεκαετιας του 80'.ΟΛΑ ηταν πιπες ? Και το οτι η Βραζιλια επαιζε την δεκαετια του 80 με 5 δεκαρια (νταξει εκανα λαθος με τον Ζουνινιο) ?
-
Μια χαρα πιπες επαιρναν οι τοτε δημοσιογραφοι απο τον Βαρδινογιαννη, τον Νταϊφα και τον Μπαρλο. Αλλα πες ναι να ξενοιασεις. Ετσι κι αλλιως ειτε θα φαμε πεντε ειτε θα παρουμε τα παντα.
-
Αν και τα τελευταια χρονια ποδοσφαιρο βλεπω σπανια (αρα δεν ειμαι και ο πιο καταλληλος να μιλησει για την εξελιξη του ποδοσφαιρου) , νομιζω οτι τωρα (α) οι παιχτες εχουν γινει πιο γρηγοροι και πιο δυνατοι , πρεπει να κανουν 9-10 χλμ για να κανουν καλα τη δουλεια τους (β) οι παιχτες σε ολες τις θεσεις εχουν αναγκαστει - λογω του οτι εχει γινει πιο γρηγορο το ποδοσφαιρο – να εχουν καλη τεχνικη καταρτιση (γ) εχει πιο σημαντικο ρολο η οργανωση , η πειθαρχια , η στρατηγικη [αυτο συνεπαγεται περιορισμο της ελευθεριας των παιχτων στο παιχνιδι].Νομιζω οτι σε γενικες γραμμες το τωρινο ποδοσφαιρο ειναι πιο θεαματικο-ανταγωνιστικο.
Συμφωνώ.
Χωρίς κι εγώ να παρακολουθώ ποδόσφαιρο, έχω γενικά την αίσθηση ότι οι σέντερ-μπακ κατσαπλιάδες τείνουν να εξαφανιστούν σε υψηλό επίπεδο, όπως αντίστοιχα και οι μπαλαδόροι-περιπατητές.
-
τι ωραια που θα ηταν να υπηρχε ενας αλλος σωκρατες σε αυτο το μουντιαλ (βασικα να υπηρχε καποιος σαν αυτον γενικα στο ποδοσφαιρο αυτη την εποχη..)
-
Yπήρχε και ο ξυλοκόπος ( όμως καλός μπαλαδόρος ) Ντανιέλ Πασαρέλλα, αρχηγός της Αργεντινής την ίδια πάνω- κάτω εποχή αν θυμάμαι καλά, που έλεγε από εμένα δεν περνάει κανείς αν είναι κοντά μου, δεν γίνεται να τον αφήσω να περάσει όταν είναι κοντά στην περιοχή μου και κινδυνεύει η ομάδα μου να δεχτεί γκόλ, ακόμα και το πόδι θα του δώσω στο χέρι, το έλεγε, το εννούσε, και το έκανε πολλές φορές. Μια καρηγορία μόνος του, γκολτζής μεγάλος με το κεφάλι, είχε τεράστιο άλμα.
http://www.newsbeast.gr/mundial/arthro/ ... -pasarela/
-
Kάτι που είδα στο El Sombrero
'O Χριστός με τη φανέλα του πατέρα του'
(Σχόλιο από ξένο ακάουντ στο τουίτερ) -
Εμεις οι παλαιοτεροι ειδαμε και Μαραντονα και σημερα ολα αυτα μας φαινονται λιγο ξενερουα
Προσπερναει τωρα ο επιθετικος δυο αμυντικους και ξεσηκωνεται το συμπαν αυτανδρο,ο Μαραντονα περνουσε καμια δεκαρια για πρωινο!
Πρεπει να πω ομως οτι απο το συγχρονο ποδοσφαιρο μου αρεσουν ομαδες οπως η Γερμανια οπου η ταχυτητα και η ομαδικοτητα εκμεταλλευονται στο επακρον,αντιθετως με κουραζει το μπασκετικο στυλ της Ισπανιας οπου οι πασες διδονται λες και παιζουν ζεσταμα -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Εμεις οι παλαιοτεροι ειδαμε και Μαραντονα και σημερα ολα αυτα μας φαινονται λιγο ξενερουα
Προσπερναει τωρα ο επιθετικος δυο αμυντικους και ξεσηκωνεται το συμπαν αυτανδρο,ο Μαραντονα περνουσε καμια δεκαρια για πρωινο!Κόψε κάτι!!!
-
και ο rivelino που ακομη και το μουστακι του εκανε ντριμπλες (και ηταν ο μονος που θαυμαζε ο μαραντονα μαζι με τον ροναλντο )
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Προσπερναει τωρα ο επιθετικος δυο αμυντικους και ξεσηκωνεται το συμπαν αυτανδρο,ο Μαραντονα περνουσε καμια δεκαρια για πρωινο!Κόψε κάτι!!!
Το σποτακι της αθλητικης Κυριακης ειναι ακομα το ιδιο
-
Στο Ιραν-Νιγηρια,λετε να χασουν την ευκαιρια οι μαυροι για ενα καλο μεροκαματο;
Ημιχρονο 0-5 τελικο 5-6 -
Ένας ήταν ο Θεός στην Ελλάδα και όχι μόνο
http://www.dailymotion.com/video/x17ga9e_βασίλης-χατζηπαναγής-ντρίμπλες_sport
Youtube Video -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Προσπερναει τωρα ο επιθετικος δυο αμυντικους και ξεσηκωνεται το συμπαν αυτανδρο,ο Μαραντονα περνουσε καμια δεκαρια για πρωινο!
Πρεπει να πω ομως οτι απο το συγχρονο ποδοσφαιρο μου αρεσουν ομαδες οπως η Γερμανια οπου η ταχυτητα και η ομαδικοτητα εκμεταλλευονται στο επακρον,αντιθετως με κουραζει το μπασκετικο στυλ της Ισπανιας οπου οι πασες διδονται λες και παιζουν ζεσταμαΠροσωπικά σαν νεώτερος εύχομαι να είχα δει την Ολλανδία (και τον Άγιαξ) του '70.
Σήμερα θα δεις ότι και οι Γερμανοί θα έχουν κάτι από την 'βαρετή' εικόνα της Ισπανίας και το μόνο που θα συνεχίζει να δίνει ταχύτητα θα είναι το σύστημα που λογικά θα έχει 2 επιθετικογενή εξτρέμ (Müller, Podolski). Κατά τα άλλα με τις επιρροές του Γκουαρντιόλα στην Bayern και αν ο Λαμ ξεκινήσει σε κεντρική θέση και συνεπώς με ακραίο μπακ κανέναν Μπόατενγκ ή και Höwedes, η ταχύτητα που έδειξαν στο Μουντιάλ του 2010 εξαφανίζεται αμέσως.
Εθνική Ελλάδος mundial 2014(πρωην euro 2004,2012)