-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Ρε σεις,τι ήταν αυτό;Πριν τον αγώνα πίστευα ότι θα φάμε 2-3,αλλά...Μέχρι και στην Αλεξ/πολη είχε πολύ κόσμο έξω να πανηγυρίζει.Απίστευτο!ΣΤΕΙΛΕ ΤΑ ΚΟΚΟΡΙΑ ΣΤΟ ΣΦΑΓΕΑ,ΧΑΡΙΣΤΕΑ,ΧΑΡΙΣΤΕΑ!
Και γω έτσι πίστευα αλλά ποια Αλεξανδρούπολη ρε συ.... έπρεπε να δεις εδώ Germany πως ξεχυθήκαμε στους δρόμους και τα παιξε η Polizei και κολλήσανε γερμανικές πόλεις!!!! Γιατί η χαρά ήταν απερίγραπτη!!!!
Stuttgart, Berlin, Frankfurt κλπ έλληνικό παραλήρημα!!! Οι δρόμοι γεμάτοι γαλανόλευκα, κόρνες και Ελλάδα!!!
Μπράβο τους!!!!!!!!!!!! -
ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΕΙΝΑΙ, ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΙΑΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ, ΜΠΛΕ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ, ΕΝΑΣ ΧΑΜΟΣ ΧΘΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΤΟ FORUM? ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΩ ΤΗΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΚΟΛ ΜΕ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΑ ΖΟΥΜΙΑ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ?
ΤΟΥΣ ΞΕΡΑΝΑΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ -
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΝΕΙΡΟ .....................................ΜΗΝ ΜΕ ΞΥΠΝΑΤΕ!!!!
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.....ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ!!ΕΛΛΑΔΑΡΑ
-
Παιδια ακουγοντας τον εθνικο υμνο απο 6000 και πλεον Ελληνες στο γηπεδο δακρυσα.....
Βαζοντας το γκολ ο Χαριστεας υστερα απο εκπληκτικη ενεργεια του Ζαγορακη πηγα να λιποθυμισω απο τις φωνες που εβαλα......
Οταν σφυριξε για τελευταια φορα βγηκαμε ολοι στους δρομους.....
Απο το 87 εχω να δω κατι τετοιο...Ολοι συμμετειχαν στο πανηγυρι....
Πλεον η φωνη μου εχει κλεισει,αλλα δεν πειραζει.Να ειναι καλα για τις χαρες που μας δινουν...Χελακης:ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΕΣ .ΕΛΛΑΔΑ-ΓΑΛΛΙΑ 1-0........
Φωτογραφικο υλικο απο τους χθεσινους πανηγυρισμους στην Αθηνα...
http://briefcase.pathfinder.gr/contents/Bagus/23706Να ειστε καλα......
Και ξαναγραφω: Πρεπει να ειμαστε ρεαλιστες....Να κυνηγαμε το ακατορθωτο.....Ernesto 'Che' Guevara.Deggman γιατρος δεν ειμαι ακομα,αλλα απο αυτα τα λιγα που ξερω εχεις το ιδιο ακριβως προβλημα με ολους μας.....
-
Χελακης:ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΤΟ.ΕΛΛΑΔΑ-ΓΑΛΛΙΑ 1-0........
Εχει ζωγραφίσει ο ανθρωπος. Γιατι το 'Τους εσκισε σαν σαρδελες.....
Deggman γιατρος δεν ειμαι ακομα,αλλα απο αυτα τα λιγα που ξερω εχεις το ιδιο ακριβως προβλημα με ολους μας.....
Ειπα και εγω....
-
-
http://users.ntua.gr/ge02172/EllasGalliaEuro2004.mp3
ΤΟ ΓΚΟΛ ΑΠΟ ΕΡΑ. -
Κανείς που να ξέρει πως θα πάμε στην πορτογαλία?????
Εισητήρια που πουλάνε????
ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΙΑ ΒΑΡΙΑ Η Π*Α ΤΟΥ ΤΣΟΛΙΑ
-
Χε χε. Τελικά έγινε αυτό που ελάχιστοι πιστεύανε..... Η Ελλάδα στους 4!!!!
Πάντως ο χθεσινός αγώνας ήταν σχετικά χαλαρός. Η Ελλαδάρα στο ρελαντί κατάφερε να νικήσει την πρωταθηλήτρια Ευρώπης. Οι Γάλλοι δεν δούλεψαν ούτε στο ρελαντί. Μάλλον το είχαν σβήσει το μοτόρι...... Όπως και να χει είμαστε στους 4!!!!!!!!!!!! -
OLEEEEEEEEEEEEEEEEEE
ILS SONT FOUS CES GREQUES!!!.........
-
Ο χρήστης Pmavros έγραψε:
Κανείς που να ξέρει πως θα πάμε στην πορτογαλία?????Εισητήρια που πουλάνε????
Αν όλα πάνε καλά και πάμε τελικό, ετοιμάζετε εκδρόμη με πλοίο, 50 ώρες ταξίδι για 800 άτομα, κόστος αρκετά χαμηλό.
Τωρα για ημιτελικο απο σήμερα το απογευμα θα ξέρουμε.
Ο syele γύρισε? -
ΜΠΡΑΒΟ!! ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!
Δεν ήταν απλά μία νίκη, ήταν μία πολύ καλή εμφάνιση και ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου από εκείνα που συνήθως δεν βλέπουμε ποτέ στην Ελλάδα και από την Ελλάδα. Πανάξια στους 4 και ελπίδες και για κάτι καλύτερο!!
ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!! -
http://www.sport-fm.gr/media/other/XELAKIS_MIKRO.mp3
Η ΑΠΟΘΕΩΣΗ. ΑΡΕ ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΩ ΔΕΝ ΧΩΡΤΕΝΩ, ΠΑΩ ΝΑ ΚΛΑΨΩ ΠΑΛΙ -
ΜΠΡΑΒΟ στα παιδιά !
Αλήθεια, ποιός το έχει συνειδητοποιήσει.....;
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
ΜΠΡΑΒΟ στα παιδιά !Αλήθεια, ποιός το έχει συνειδητοποιήσει.....;
εγώ πάντως όχι!!!
δεν γίνονται αυτά τα πράγματα, ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ!!!
ΟΛΟΣ Ο FUCKIN' ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΜΑΣ ΜΙΛΑΕΙ
Σπύρος
-
Αλήθεια παίζετε στοίχημα??
Μέσω internet?
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Σούπα το έκαναν οι Άγγλοι, ούτε Ιταλοί του 60 να ήταν (πως και ξέφυγε από τους Ιταλούς αυτός ο Έρικσον; ). Ευτυχώς που είδαμε μισή ώρα μπαλίτσα αφού το έβαλαν οι Πορτογάλοι.
Με το αποτέλεσμα αυτό παίρνει μεγαλύτερη αξία και η νίκη μας κατά των Πορτογάλων. Αν τον έπιναν θα έβγαιναν οι καλοθελητές και θα έλεγαν ότι νικήσαμε ψοφίμια.Σήμερα πίτσα, μπύρα και στο τέλος ελπίζω ν'ανοίξω μια γαλλική σαμπάνια που μου έχει περισσέψει
Έφαγα τις πίτσες, ήπια τις μπύρες, άνοιξα και τη γαλλική σαμπάνια αλλά είχε γίνει ξύδι
ΟΛΕ!!! ΟΛΕ!!! ΟΛΕ!!!
-
Moderator!!!!
Για να μην ανοιξουμε καινουργια ψηφοφορια, δεν γινεται να διαμορφωθει η υπαρχουσα με μονο 4 επιλογες, για να ξαναριξουμε τη ψηφο μας.
-
Τελικά ο γυιός μου είχε δίκηο!! Και πλήρωσα τα 10 έουρος με πολλή χαρά!!
Απίστευτη απόδοση....απίστευτο παιχνίδι!!!Πάντως Φορουμάς εκπρόσωπος υπήρχε μέσα στο γήπεδο!!!Και μετά δεν ακουγότανε η φων'η του!!!
ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ!!
Ολοι δακρύσαμε...αλλά εγω χοροπήδαγα μόνος μου για 10 λεπτά!!
-
Υπέροχη η παρουσία των παικτών μας στο παιχνίδι με τη Γαλλία! Πάντα έτσι!
Εθνική Ελλάδος mundial 2014(πρωην euro 2004,2012)