-
Τα σαμαράκια στο ΕΚΠΑ έχουν τοποθετηθεί περίπου το 1999-2000 μετά από ένα σοβαρό ατύχημα που έγινε στην έξοδο του ΜΙΘΕ προς τον κεντρικό δρόμο του Παν/μιο. Τότε, ένας φοιτητής με Punto GT έπιασε 140 στην κατηφόρα, μια κοπελίτσα βγήκε από το STOP χωρίς να κοιτάξει καλά και το κακό έγινε (νεκροί κτλ). Στη συνέχεια, μπήκαν σαμαράκια τόσο ψηλά που ακόμα και νορμάλ αυτοκίνητα έβρισκαν, παρά τις διαμαρτυρίες μου στην τεχνική υπηρεσία του ΕΚΠΑ που έλεγε εμείς εντολές εκτελούμε. Πριν τους Ο.Α. που έγιναν έργα, η άσφαλτος φρεζαρίστηκε, περάστηκε νέα, ψήλωσε λιγάκι και έτσι τα σαμαράκια έχουν γίνει υποφερτά πλέον. Το όριο είχε γίνει 10 Km/h, ναι 10, μέχρι που πήγα από 2 φορές καροτσάκι τους Πρυτάνεις ΕΚΠΑ και ΕΜΠ (Μπαμπινιώτη με την E2000 και Μαρκάτο με την 911 και το 9-5), οπότε άλλαξαν και τα όρια σε 50. Τα σαμαράκια πριν την Πληροφορική μπήκαν το 2002 και το 2005 όταν το 1ο που είχε τοποθετηθεί ήταν αρκετά πίσω και μου επέτρεπε να μπαίνω με χειρόφρενο στη σχολή πράγμα που ενόχλησε κάποιους καθηγητές που μου είχαν κάνει και ορισμένες φορές παρατήρηση*.
Τα σαμαράκια στο ΕΜΠ είναι έτοιμα από κάποια εταιρεία και έχουν σωστές διαστάσεις και ύψη ενώ αναγκάζουν τον οδηγό να κόψει, χωρίς να κινδυνεύει να βρει στην άνοδο ή κάθοδο, αν και ορισμένα μεγάλα αυτοκίνητα μπορούν να βρουν από κατώ λόγω των τροχών που βρίσκονται ταυτόχρονα στις ράμπες ανόδου / καθόδου.
Αυτά σαν ενημέρωση για να γνωρίζουν οι νέοι τι κάναμε εμείς οι παλιοί.
Ευχαριστώ.
- Έμπαινα ώρες που δεν υπήρχε κόσμος με την εξαίρεση μίας ημέρας που σήκωσα κάτι χαλίκια και χώματα και πέτυχα 2 ερευνητές και 1 κοπέλα που ήταν μαζί τους, οπότε ο Συβρίδης μου έκανε παρατήρηση, αν και ο ίδιος έχει κάνει ακόμα χειρότερα (για όποιον ξέρει, έχει μπει με το XM μέσα στην είσοδο μιας πολυκατοικίας).
-
Ο χρήστης pipinos1976 έγραψε:
Τα σαμαράκια πριν την Πληροφορική μπήκαν το 2002 και το 2005 όταν το 1ο που είχε τοποθετηθεί ήταν αρκετά πίσω και μου επέτρεπε να μπαίνω με χειρόφρενο στη σχολή πράγμα που ενόχλησε κάποιους καθηγητές που μου είχαν κάνει και ορισμένες φορές παρατήρηση*....... * Έμπαινα ώρες που δεν υπήρχε κόσμος με την εξαίρεση μίας ημέρας που σήκωσα κάτι χαλίκια και χώματα και πέτυχα 2 ερευνητές και 1 κοπέλα που ήταν μαζί τους, οπότε ο Συβρίδης μου έκανε παρατήρηση, αν και ο ίδιος έχει κάνει ακόμα χειρότερα (για όποιον ξέρει, έχει μπει με το XM μέσα στην είσοδο μιας πολυκατοικίας).
Λέω να μην το σχολιάσω καν, γιατί μόνο συγκεκριμένο εικονίδιο ταιριάζει.
-
Μην το σχολιάσεις γιατί θα έχεις άδικο. Ο δρόμος εκεί είναι άδειος και επιτρέπει αρκετό παιχνίδι, ειδικά απογευματινές ώρες που δεν έχει κίνηση. ΄Οταν έγινε το περιστατικό, το 2003 αν δεν κάνω λάθος, είχε μπει φορτηγό και είχαν πέσει υλικα στο δρομάκι που στρίβεις για Πληροφορική. Οι τύποι είχαν σταθεί ακριβώς στην κορυφή του δρόμου και μπαίνοντας δεν τους είδα. Τα χαλίκια έκαναν το αυτοκίνητο να φύγει και πέρασα όλο το δρόμο με ανάποδο για να το μαζέψω, οπότε έφυγαν μερικά χαλίκια προς το μέρος τους, αν και ήταν αρκετά χαμηλά για να τους πετύχουν. Η σκόνη που σηκώθηκε όμως τους σκέπασε και αυτό είδε και ο καθηγητής. Μου είπε τότε: εσύ ήσουν που μπήκες με τις μπάντες; ΄Οταν απάντησα καταφατικά μου είπε: καλά τους 2 μ...ες, αλλά την κοπολίτσα δεν τη λυπήθηκες; Γνωρίζοντας ότι και ο ίδιος έχει κάνει χειρότερα (δούλευε συμφοιτητή με πειραγμένο στα 140 Hp Rallye ότι πηγαίνει άργα) τον ρώτησα αν έχει κάνει τα ίδια και μου έλεγε ιστορίες με τα αμάξια και τέλικα παραδέχθηκε ότι του αρέσουν αυτές οι φάσεις.
Ευχαριστώ.
-
Κι επειδη ρε συ σιγονταριζε ο καθηγητης παει να πει οτι ηταν σωστο αυτο που εκανες??? κ το 'καθολου κοσμος' σ'εκεινο το σημειο ΔΕΝ υπαρχει. ξεχασε το. Διπλα ακριβως υπαρχει παρκο του δημου Καισαριανης. Τι να πω θεωρω πολυ ανανδρο να εκμεταλλευεται κανεις το ασυλο για να ξεκα#%^*νει. Αν θες να παιξεις εκτος πιστας κυριε, καν'το εκει που υπαρχει η δυνατοτητα να ελεγχθεις! Συγγνωμη για τον τονο αλλα στα σημεια αυτα βρισκεται πολυς κοσμος, ανυποψιαστος, που δε φταιει σε τιποτα να πληρωσει την απροσεξια οποιουδηποτε οδηγου.
-
Ο δρόμος εκεί είναι άδειος και επιτρέπει αρκετό παιχνίδι, ειδικά απογευματινές ώρες που δεν έχει κίνηση.Είναι τόσο λάθος αυτά που γράφεις, όλα, που δε θα σπαταλήσω καν τον κόπο και τον χρόνο να απαντήσω.
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Κι επειδη ρε συ σιγονταριζε ο καθηγητης παει να πει οτι ηταν σωστο αυτο που εκανες??? κ το 'καθολου κοσμος' σ'εκεινο το σημειο ΔΕΝ υπαρχει. ξεχασε το. Διπλα ακριβως υπαρχει παρκο του δημου Καισαριανης. Τι να πω θεωρω πολυ ανανδρο να εκμεταλλευεται κανεις το ασυλο για να ξεκα#%^*νει. Αν θες να παιξεις εκτος πιστας κυριε, καν'το εκει που υπαρχει η δυνατοτητα να ελεγχθεις! Συγγνωμη για τον τονο αλλα στα σημεια αυτα βρισκεται πολυς κοσμος, ανυποψιαστος, που δε φταιει σε τιποτα να πληρωσει την απροσεξια οποιουδηποτε οδηγου.1995-2010 στο ΕΚΠΑ, νομίζω ότι γνωρίζω περισσότερο από τον καθένα αν υπάρχει κόσμος και πού είναι το πάρκο. Για να φύγει αυτοκίνητο και να πάει στο πάρκο, πρέπει να διανύσει απόσταση > 50 m περνώντας ανάμεσα από δέντρα, κάγκελα, πεζοδρόμια, διαζώματα κτλ.
Όσο για το πολύς κόσμος, μπορώ να φέρω καμιά 100αριά+ βίντεο από Πληροφορική που δείχνει τον 'πολύ' κόσμο που υπάρχει εκεί.
Μην αλλοιώνετε την πραγματικότητα για να υποστηρίξετε κάποιες προσωπικές απόψεις. Η περιοχή είναι άδεια τελείως και ΚΑΜΙΑ σχέση δεν έχει με Φιλοσοφική και τις άλλες σχολές. Και τότε που έκανα αυτά που έκανα, δεν υπήρχαν τα νέα αμφιθέατρα (αυτό φαντάζομαι δεν το γνωρίζεις ή δεν το σκέφτηκες), οπότε ΔΕΝ υπήρχαν παρκαρισμένα στο δρόμο πάνω στα πεζοδρόμια όπως σήμερα*. Την ύπαρξη κόσμου τη βλέπεις άνετα στο συγκεκριμένο σημείο γιατί έχει άνοιγμα στη νησίδα και βλέπεις αν υπάρχει κάποιος στα πεζοδρόμια ή όχι. Αυτοί που δεν είδα ήταν πάνω στο δρομάκι στο τέλος απλά ανάμεσα στα δέντρα δεν μπορούσα να τους δω.
Κλείνοντας, ποιος λέει ότι αυτά δεν τα έχω κάνει και σε δημόσιο δρόμο που ελέγχομαι; Πάντως, αν θέλετε θα ανεβάσω 2-3 βίντεο από απογευματινές ώρες και σε διαφορετικές ημέρες και αν δείτε κόσμο να υπάρχει το δέχομαι ότι ήταν επικίνδυνα.
Είναι τόσο λάθος αυτά που γράφεις, όλα, που δε θα σπαταλήσω καν τον κόπο και τον χρόνο να απαντήσω.
Αν γνωρίζεις από ΕΚΠΑ, ανέβασε μερικά βίντεο από την περιοχή το απόγευμα, μετά τις 15.00. Δε νομίζω να πετύχεις συνεχή ροή κόσμου για πάνω από 30 s, δηλαδή την ώρα που έρχονται με τα 223/224/250 ή στις 17.00-18.00 που μαζεύονται για τα μετ/κα. Αν γνωρίζεις - αν δε γνωρίζεις ρώτησε, υπολόγισε πώς ήταν ο χώρος το 2000-2003 που έγιναν όλα αυτά και σκέψου αν υπήρχε κόσμος και οχήματα σε αυτό το δρόμο.
Ευχαριστώ.
- Κάποιος είχε ανεβάσει φωτογραφία από Πληροφορική και παρκαρισμένο όχημα στο πεζοδρόμιο. Αυτό βρισκόταν από την πάνω πλευρά του δρόμου και εκεί, αν περάσει κάποιος, είναι κάποιος που πηγαίνει για περπάτημα εντός του χώρου και αυτό συμβαίνει ελάχιστες φορές την ημέρα και ουσιαστικά ελέγχει άνετα αν έρχεται όχημα για να κατέβει στο δρόμο ή όχι.
-
1995-2010 στο ΕΚΠΑ, νομίζω ότι γνωρίζω περισσότερο από τον καθένα αν υπάρχει κόσμος [...]Όχι ρε γμτ, εγώ είμαι στο ΕΚΠΑ από 1998 μέχρι 2010. Νίκησες!
-
Σημασία έχει δούμε τις συνθήκες που μπορούν να κριθούν από άτομα που γνωρίζουν το χώρο. Οι συνθήκες εκεί επιτρέπουν να παίξεις, ειδικά μετά το μεσημέρι που ο κόσμος φεύγει σιγά σιγά. Και όπως είπα σε κάτι πιτσιρίκια με μηχανάκια που έκαναν σούζες έξω από την Φιλοσοφική (στον παράδρομο που οδηγεί στα parking) πριν κάτι χρόνια: 'αν τα κάνεις τώρα στις 14.00 που υπάρχει κόσμος, ούτε θα πηδήξεις, ούτε θα μπορείς να το κάνεις μετά από 1 χρόνο που θα βάλουν σαμαράκια'. Και, Ω του θαύματος, μετά από 1 χρόνο περίπου, έβαλαν κι εκεί σαμαράκια.
Θέλει γνώση της ώρας και των συνθηκών. Νομίζεις ότι με το παλίο, το Kadett, δεν έχω κατέβει το δρόμο με 140 όπως ο τύπος με το Punto GT; Η διαφορά μας είναι πως το έκανα ώρα που δεν υπήρχε ψυχή και όχι στις 14.00 που φεύγει ο κόσμος. Έτσι, ούτε ζημιά κάνεις, ούτε χάνεις το χώρο για παιχνίδι. Απλά, υπάρχουν μερικοί που δε σκέφτονται πριν εκτελέσουν / δράσουν / μιλήσουν και τότε, δημιουργούν προβλήματα, είτε από υπερβολικό ζήλο, είτε από υπεροβολικό θάρρος. Και τα δύο είναι αρνητικά και φεύγουν από το 'μέτρον άριστον' που έλεγαν οι Πακιστανοί...
Ευχαριστώ.
-
Πιπίνε αυτά που περιγράφεις είναι που τσαντίζομαι όταν τα βλέπω στο πανεπιστήμιο. Γιατί δεν θέλει ιδιαίτερες εξηγήσεις για να καταλάβει κανείς ότι είναι ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ με άπειρο κόσμο να κυκλοφορεί ακόμα και σε ώρες ανύποπτες και επειδή υπάρχει άσυλο είναι ένας παραπάνω λόγος να νιώθεις ένα αίσθημα ευθύνης για τις πράξεις σου. Το τελευταίο μέρος που θα σκεφτώ να τρέξω είναι το πανεπιστήμιο. Αλλά η πλειοψηφία του κόσμου που κυκλοφορεί εκεί, ανεξαρτήτως ώρας δείχνει ότι δεν συμμερίζεται αυτή τη λογική. Ίσως γιατι είναι πιτσιρίκια που πρωτοπήραν αμάξι, ίσως γιατί βρήκαν ευκαιρία να ξεδώσουν, ίσως γιατί ξέρουν ότι κανείς δεν θα τους κυνηγήσει ό,τι και να κάνουν, ίσως γιατί νομίζουν πως θα βρουν γκόμενα. Και απαντήσεις τύπου 'μα δεν είχε κόσμο, ήταν άδειος ο δρόμος, ξέρω το μέρος απ έξω και ανακατωτά' προσωπικά δεν με καλύπτουν. Βέβαια δεν είμαι εδώ για να κρίνω εσένα ή οποιονδήποτε άλλο.
Η γνώμη μου είναι ότι καθένας πρέπει να μπορεί να ξεχωρίσει πού μπορεί να γίνεται χαβαλές και πού πρέπει να κρατήσεις κάποιους τύπους ακόμα κι όταν κανείς δεν σε βλέπει.
-
Μην αλλοιώνετε την πραγματικότητα για να υποστηρίξετε κάποιες προσωπικές απόψειςΟι προσωπικες αποψεις που λες, δημιουργηθηκαν βασει προσωπικων εμπειριων. Δεν ειμαι εμπορος 'σαμαρακιων' μην ανησυχεις. Μαλλον εχουμε διαφορετικη αντιληψη περι της εννοιας 'υπαρχει κοσμος'. Για μενα,
εκτος των ωρων αιχμης, τα παιδια που βγαινουν το απογευμα να περπατησουν, οσοι πηγαινουν για τρεξιμο, βγαζουν βολτα το σκυλο τους, ή οι παρεες που καθονται τα βραδια στο πεζοδρομιο, οσο λιγοι και να ειναι πρεπει να τυγχανουν σεβασμου γιατι οσο 'χερας' κ να νομιζει πως ειναι κανεις, παντα υπαρχει η πιθανοτητα να γινει η 'στραβη'. -
Διαβάζω, διαβάζω και ξαναδιαβάζω και δεν καταλαβαίνω κάτι...
Κάτι 'παιχνδίδια', κάτι 'σούζες', κάτι Πανεπιστήμια, κάτι ΕΚΠΑ... και κάτι δρόμους όπου γίνονται όλα αυτά...
Σε αυτούς τους δρόμους δεν ισχύει ο ΚΟΚ;
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Διαβάζω, διαβάζω και ξαναδιαβάζω και δεν καταλαβαίνω κάτι...
Κάτι 'παιχνδίδια', κάτι 'σούζες', κάτι Πανεπιστήμια, κάτι ΕΚΠΑ... και κάτι δρόμους όπου γίνονται όλα αυτά...
Σε αυτούς τους δρόμους δεν ισχύει ο ΚΟΚ;Δεν ξέρω ούτε πού είναι όλα αυτά.... αλλά κι εκεί που ξέρουμε ότι σίγουρα ισχύει ο ΚΟΚ και ότι μπορεί να αστυνομεύεται τον τηρούμε;;
Το θέμα μας όμως είναι τα σαμαράκια.... και όσα παιχνίδια δεν έχουν σχέση με τα σαμαράκια είναι εκτός θέματος. Σαν παιχνίδια με σαμαράκια μπορώ να σκεφτώ αυτό που κάνουν οι dukes of Hazzard.... Επειδή μάλιστα παρά τη θέλησή μου το έχω κάνει αυτό το 'παιχνίδι' χρησιμοποιώντας ανάχωμα (=μεγάλο σαμαράκι) σας δηλώνω ότι είναι προς αποφυγή....Επίσης να αναφερθώ και σε ένα ακόμα κακό. Σαμαράκι πριν από στροφή! Εκεί ακριβώς που είναι η ζώνη επιβράδυνσης σου βάζουν κι ένα σαμαράκι.... Θα ήθελα να ήξερα ποιος επιστήμονας επιλέγει να μπουν εκεί.... Και η άσφαλτος είναι και λεία λόγω των φρεναρισμάτων. Ο σωστός χειρισμός είναι φρένο, ωχ σαμαράκι, άσε φρένο, πέρνα σαμαράκι και αμέσως πάλι φρένο όσο προλάβουμε και ενώ οι άξονες φορτίζονται και αποφορτίζονται περίεργα μπάσιμο στη στροφή όπως όπως ελπίζοντας να βγούμε.... στη μία από τις δύο τέτοιες περιπτώσεις που έχω στο νού μου έχει και μεγάλο καπάκι-τρύπα στην κορυφή της στροφής! Οι δρόμοι μας είναι πραγματικό super Mario, μια δοκιμασία για μυαλό και όχημα!
-
Ένας λόγος παραπάνω όμως να τον τηρούμε εκεί που εξαρτάται από εμάς, να αποδείξουμε ότι όντως δεν χρειαζόμαστε την αστυνομία για να μας επιβάλλει το σωστό.
Υπάρχει κάτι που με ενοχλεί πάρα πολύ στην ιδέα του να εκμεταλλεύεται το εκπαιδευτικό προσωπικό του πανεπιστημίου το άσυλο για κάτι τόσο ανόητο. Ας το κάνουν όπου άλλού θέλουν, τον συγκεκριμένο χώρο θα έπρεπε να τον σέβονται αυτοί πρώτα από όλους, ακόμα και αν κανείς άλλος δεν το κάνει.
-
Εγώ θα έλεγα να μπει η τροχαία στο forum και να πιάσει όλους όσους γράφουν εδώ και περηφανεύονται για τις παρανομίες τους στο χώρο του ασύλου.
Αλλά έτσι είστε οι Πανεπιστημιακοί. Θέλετε το άσυλο για να διαφυλάσεται η 'ελεύθερη διακίνηση ιδεών'.
Με αυτά που διαβάζω καταλαβαίνω ότι το άσυλο χρησιμεύει μόνο για να παρανομείτε με όποιο τρόπο μπορείτε.
Για τολμείστε να τα κάνετε αυτά μπροστά στη ΓΑΔΑ ή στο αρχηγείο της ΕΛΑΣ, και μετά ας μιλήσουμε πάλι.Όσοι είστε καθηγητές και οδηγάτε έτσι μέσα στο χώρο του Πανεπιστημίου, απλά πρέπει να σας 'συγχαρώ' που δίνετε το καλό παράδειγμα στους φοιτητές, δείχνοντάς τους πόσο μαγκιά είναι η παρανομία, και δείχνοντάς τους ότι το Πανεπιστημιακό άσυλο τελικά είναι για να κάνουμε ότι θέλουμε χωρίς να έχουμε το φόβο ότι θα μας πιάσουν για τις παρανομίες μας.
Μετά όμως απορούμε γιατί χρεοκωπίσαμε ώς κράτος.
-
Επειδή έχω περάσει συνολικά 7 χρόνια στην Πληροφορική του ΕΚΠΑ, το ότι δεν κυκλοφορεί πολύς κόσμος από το απόγευμα και μετά δεν σημαίνει ότι δεν κυκλοφορεί και κανένας.
Επίσης, η είσοδος προς την σχολή είναι ανηφορική (κατηφορική για όσους εξέρχονται του χώρου της σχολής), οπότε αν ο ένας βγαίνει εκείνη την ώρα, και ο άλλος μπαίνει γαμιόντας, δεν είναι απίθανο να γινει το μπαμ. Είναι σαν αυτό που λέμε 'έλα μωρέ, άδειος ο δρόμος/το' χω/έχω ορατότητα' και παρ' όλα αυτά 1/10 αντιλαμβάνεται ότι τελικά ο δρόμος δεν ήταν άδειος, δεν το είχε, και δεν υπήρχε τόσο καλή ορατότητα. -
Τα έχω κάνει. Μάλιστα τους πήρα και ένα αυτοκίνητο πριν κάτι χρόνια και με πήραν χαμπάρι όταν είχα φτάσει στην Κηφισίας και έβαλαν 10 μηχανές να με κυνηγάνε... πολύ γέλιο είχε.
Χαλάρωσε λιγάκι. Το χειρόφρενο, δεν είναι δολοφονία και δεν έχουν δικαίωμα άρσης απορρήτου για αυτή την παράβαση, αν θες να μιλάμε νομικά.
Ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης Mercyful_Fate έγραψε:
Επειδή έχω περάσει συνολικά 7 χρόνια στην Πληροφορική του ΕΚΠΑ, το ότι δεν κυκλοφορεί πολύς κόσμος από το απόγευμα και μετά δεν σημαίνει ότι δεν κυκλοφορεί και κανένας.
Επίσης, η είσοδος προς την σχολή είναι ανηφορική (κατηφορική για όσους εξέρχονται του χώρου της σχολής), οπότε αν ο ένας βγαίνει εκείνη την ώρα, και ο άλλος μπαίνει γαμιόντας, δεν είναι απίθανο να γινει το μπαμ. Είναι σαν αυτό που λέμε 'έλα μωρέ, άδειος ο δρόμος/το' χω/έχω ορατότητα' και παρ' όλα αυτά 1/10 αντιλαμβάνεται ότι τελικά ο δρόμος δεν ήταν άδειος, δεν το είχε, και δεν υπήρχε τόσο καλή ορατότητα.Και δε θυμάσαι το Astra που έμπαινε με το πλάι; Πάντως έχεις άδικο. Ορατότητα του τι κατεβαίνει το έχεις από πολύ νωρίτερα. Είναι κρίμα να ανεβάσω βίντεο και να σας αποδείξω το αντίθετο.
Ευχαριστώ.
-
και να έχεις ορατότητα ΕΙΣΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ και ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ που ώς εργαζόμενος εκεί παρανομείς συνειδητά επειδή σε καλύπτει το άσυλο. ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ
-
Μα σου έγραψα ότι παρανομώ κι εκτός ασύλου. Το άσυλο λες να μου έδωσε τη δυνατότητα να τα κάνω αυτά; Μην βάζετε τον εαυτό σας στη θέση μου. Η δική μου ηθική μου λέει να μην κάνω ζημιά σε άλλον άνθρωπο. Όλα τα άλλα τα νόμιμα και δήθεν και ηθικά δεν τα λογαριάζω. Η πονηρή σου σκέψη όμως, αμέσως πήγε στο τι θα έκανες εσύ ή ποια θα ήταν η δική σου λογική. Ξαναλέω και κλείνω, γιατί βαριέμαι να ασχολούμαι με δήθεν νόμιμους που 1.000% δεν τηρούν τα όρια ταχύτητας, ότι εντός ασύλου έχω κάνει το 1/100 από αυτά που έχω κάνει εκτός πολύ απλά γιατί σέβομαι το χώρο και γιατί συνήθως σκέφτομαι άλλα όταν βρίσκομα εκεί.
Ευχαριστώ.
-
Φίλε Pipino αν το να ανέβεις τη ράμπα της Πληροφορικής με χειρόφρενο (90 μοίρες στροφή με περιορισμένη ορατότητα και είσοδος σε ανηφορική ράμπα με κλίση 20% όπου 2 αμάξια δίπλα-δίπλα χωράνε μόνο με πολύ στρίμωγμα) ανήκει στο 1% των παρανομιών που κάνεις οδηγώντας, τότε δε θέλω να βρεθώ κοντά στο αυτοκίνητό σου σε δημόσιο δρόμο
ΣΑΜΑΡΑΚΙΑ > Αντε πάλι