-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ψάχνω να αλλάξω τους υαλοκαθαριστήρες μου (εμπρός). Κοιτάω αρχικά για τους Bosch : Αγγλία 32 λίρες με μεταφορικά Ελλάδα 60 ευρώ χωρίς μεταφορικά.
Επειδή όμως βαριέμαι να περιμένω 10 μέρες τους αγγλάρες θα κοιτάξω να αλλάξω μόνο τα λάστιχα που είναι κ πιο οικονομικό ως λύση. Εχει κανείς κάποιο μαγαζί που να πουλάει τέτοια ; Το μήκος τους είναι 650mm.
Εξοχή Θεσσαλονίκης; Αν και σα να θυμάμαι ότι είσαι Αθήνα... Γιατί στη Σαλονίκη έχω μαγαζάκι πρώτης για τέτοια σκηνικά.
Για πες,για πες!
-
Κατεβαίνοντας την Εθνικής Αντιστάσεως, περί τα 150 μέτρα πριν την Αιγαίου, στο δεξί σου χέρι. Ένα πολύ μικρό μαγαζάκι με αξεσουάρ αυτοκινήτων που αν δεν το ξέρεις δύσκολα το πιάνει το μάτι σου. Τάκη τον λένε τον ιδιοκτήτη. Δεν ξέρω όμως αν οι υαλοκαθαριστήρες του Bravo, όντας νέου τύπου, είναι συμβατοί με αλλαγή μάκτρου μόνο.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Κατεβαίνοντας την Εθνικής Αντιστάσεως, περί τα 150 μέτρα πριν την Αιγαίου, στο δεξί σου χέρι. Ένα πολύ μικρό μαγαζάκι με αξεσουάρ αυτοκινήτων που αν δεν το ξέρεις δύσκολα το πιάνει το μάτι σου. Τάκη τον λένε τον ιδιοκτήτη. Δεν ξέρω όμως αν οι υαλοκαθαριστήρες του Bravo, όντας νέου τύπου, είναι συμβατοί με αλλαγή μάκτρου μόνο.Το εχω δει!Ουτε και εγω ξερω αλλα δεν χανω κατι να ρωτησω!
Σε ευχαριστω πολυ Δια! -
Παρακαλώ.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
αυτοι οι αερο twin μπαινουν στα 'στελεχη' που εχουν οι απλοι υαλοκαθαριστηρες ή θελουν αλλο στελεχος?
Όταν λες στελέχη εννοείς τα μεταλλικά μπράτσα που αποτελούν τμήμα του αυτοκινήτου και πάνω στα οποία κουμπώνουν οι καθαριστήρες; Αν ναι, τότε ΝΑΙ, κουμπώνουν απευθείας πάνω σ' αυτά οι Aerotwin, δε χρειάζονται κάποιου είδους μετατροπή. Μπαίνουν δηλαδή όπως έμπαιναν και οι παλαιού τύπου καθαριστήρες...
δυστυχως τελικα υπαρχουν 2 ειδη, οποτε πρεπει πριν αγορασεις να δεις αν ταιριαζει στο μπρατσο.
Και πώς το βλέπουμε αυτό Σπύρο?
Έμεινες ικανοποιημένος από τους aerotwin? Είναι να αλλάξω τώρα και το ψάχνω λίγο.
οπτικα το βλεπεις, ειναι ευκολο να δεις αν το κουμπωμα ταιριαζει με το δικο σου αυτοκινητο.
οχι, δεν εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος με τους aerotwin
τελικα οι αero twin δεν ειναι κατι ιδιετερο Πεταμενα λεφτα
σημερα εβαλα λαστιχακια 'Guard' (φθηνα, απο Πρακτικερ) στα παλια μπρατσα που ειχα και τελειωσε το θεμα. Δε θυμαμαι κοστος, αλλα ειναι αμελητεο μπροστα στην περιουσια που κανουν τα aero twin. Αλλωστε και οι 2 απο ενα χρονο αντεχουν.
-
Και σε εμένα ρε γμτ ενώ στην αρχή ήταν άψογοι απότι κατάλαβα την τελευταία φορά που τους χρειάστηκα τον χρόνο τον βγάλαν δεν τον βγάλαν...
Την επόμενη φορά θα σκάσω το 60άρι στη Mercedes και θα είμαι ήσυχος για την επόμενη 4ετία ( τεχνική για να ισοσταθμίζω κάπως τα αυξημένα τέλη ) -
Ποιούς θεωρείτε καλύτερους υαλοκαθαριστήρες ? Τους κλασικούς η τους flatblade (αν λέγονται έτσι ).
-
Εγώ τους έχω ένα χρόνο και κάτι ψιλά τους aerotwin. Παράπονο κανένα, καθαρίζουν εξίσου καλά με την πρώτη μέρα είναι αθόρυβοι και δεν έχουν θέματα μέχρι τα 150 χλμ/ωρα που έχω κινηθεί υπο βροχή Ίσως να παίζει ρόλο που το αμάξι είναι σε κλειστό υπογειο γκαράζ και προστατεύεται τόσο από το κρύο όσο και από την ζέστη, η οποία δεν φτάνει τα ελληνικά επίπεδα
-
Eγώ έχω της Trico αγορασμένους από εδώ http://www.wiperblades.co.uk/
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Εγώ τους έχω ένα χρόνο και κάτι ψιλά τους aerotwin. Παράπονο κανένα, καθαρίζουν εξίσου καλά με την πρώτη μέρα είναι αθόρυβοι και δεν έχουν θέματα μέχρι τα 150 χλμ/ωρα που έχω κινηθεί υπο βροχή Ίσως να παίζει ρόλο που το αμάξι είναι σε κλειστό υπογειο γκαράζ και προστατεύεται τόσο από το κρύο όσο και από την ζέστη, η οποία δεν φτάνει τα ελληνικά επίπεδαΚι εγώ τους είχα 1,5 χρόνο και με εξαίρεση μια γωνία 5 εκ. ήταν άψογοι.
Μου τους έκλεψαν* και πήρα ίδιους.*μπαίνω πρωί στο αυτοκίνητο και ρίχνω νερό για να φύγει η βρωμιά/πρωινή υγρασία (οι υαλοκαθαριστήρες ξεκινάνε αυτόματα). Ακούω 'σκριιιτςςςς' στο παρμπρίζ και βγάζω αμέσως το κλειδί, γιατί διαφορετικά θα δούλευαν 3-4 φορές ακόμα. Υπήρχαν μόνο τα μεταλλικά χερούλια.
-
Μία ερώτηση τώρα.Από κόστος που κινούνται οι aerotwin?
-
Κανουν για ολα τα αυτοκινητα; Πχ για Focus κανουν;
-
Ναι υπάρχουν και με κλασσικό κούμπωμα
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Μου τους έκλεψαν* -
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
Eγώ έχω της Trico αγορασμένους από εδώ http://www.wiperblades.co.uk/στελνει Ελλαδα το wiperblades? Γιατι στο checkout δεν βλεπω Ελλαδα...
Κανα αλλο αξιοπιστο site για online αγορα υπαρχει περα του wiperblades?
-
Βρίσκεις και στο amazon. Και τι δεν πουλάει πια!!
Προτίμησε το amazon.co.uk.
-
Οι δικοί μου στο Γκολφ, μετά από ενάμιση χρόνο σχεδόν, έχουν αρχίσει να τα παίζουν.. του οδηγού αφήνει νερό στο παρμπρίζ. Σκέφτομαι να χτυπήσω τους aerotwin, τους έχω βρει στο amazon εδώ. Τι λέτε; Έχει νόημα να το ψάξω άλλο το θέμα; Βασικά, με ενδιαφέρει να κάνουν καλά τη δουλειά τους, ακόμα και σε (σχετικά, ΟΚ) μεγάλες ταχύτητες, δεν με ενδιαφέρει και τόσο η διάρκεια ζωής τους. Εξ άλλου, στην Ελλάδα ήμαστε, ο,τι βλέπει ο ήλιος το τρώει..
-
Μάγκες έκανα ταξίδι σήμερα με καταρρακτώσδη βροχή και οι υαλοκαθαριστήρες τα έπαιξαν, κόντεψαν να βγουν τα λαστιχάκια τους και το παρμπριζ γέμιζε γραμμές. Κάτι valeo που τους έχω 1,5 χρόνο περίπου, ευτυχώς που έφτανα σιγά σιγά στον προορισμό μου αλλιώς υποχρεωτικά θα άλλαζα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού στο πλησιέστερο βεζινάδικο.
Οι bosch τι λένε ; Λέω να πάω σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο bosch να τους πάρω και να μου τους βάλουν. Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω; -
Ο χρήστης dimitris__27 έγραψε:
Μάγκες έκανα ταξίδι σήμερα με καταρρακτώσδη βροχή και οι υαλοκαθαριστήρες τα έπαιξαν, κόντεψαν να βγουν τα λαστιχάκια τους και το παρμπριζ γέμιζε γραμμές. Κάτι valeo που τους έχω 1,5 χρόνο περίπου, ευτυχώς που έφτανα σιγά σιγά στον προορισμό μου αλλιώς υποχρεωτικά θα άλλαζα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού στο πλησιέστερο βεζινάδικο.
Οι bosch τι λένε ; Λέω να πάω σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο bosch να τους πάρω και να μου τους βάλουν. Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω;valeo απο προσωπικη εμπειρια οτι χειροτερο εχω βαλει.
βαλε bosch τουλαχιστον ενα χρονο θα κανεις καλα την δουλεια σου ακομα και αν το αφηνεις εξω παρκαρισμενο. -
Οκ. Και εγώ δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένος μπορώ να πώ.
Γνωρίζεται και σε τι τιμή κυμαίνονται στο περίπου οι aerotwin για να μη με πιάσουν κότσο;
Περι Υαλοκαθαριστηρων