-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Χμμμ... το εμπρός μέρος του GPunto MS Design μήπως... Golfίζει λίγο;http://www.engine-power.com/img/specs/v ... gti_01.jpg
Μάλλον... καγκουρίζει. Ακόμα δεν βγήκε το αμαξάκι, το περιλάβανε οι 'βελτιωτές'... έλεος
-
H μάσκα είναι αντιγραφή της νουβολάρι της Audi!
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
H μάσκα είναι αντιγραφή της νουβολάρι της Audi!H μάσκα ειναι σαφέστατη και χωρίς ντροπή αντιγραφή της Maserati 3200GT
που προηγήται χρόνικά με διαφορά από όλα τα Audi/VW κτλ κτλ...
επίσης υπάρχουν στοιχεία απο Barchetta FL. -
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
H μάσκα είναι αντιγραφή της νουβολάρι της Audi!
H μάσκα ειναι σαφέστατη και χωρίς ντροπή αντιγραφή της Maserati 3200GT
που προηγήται χρόνικά με διαφορά από όλα τα Audi/VW κτλ κτλ...
Eγώ πάλι δεν βρίσκω ομοιότητες με αυτή της 3200gt...
-
To Audi είναι σαν 'Η αυτοκρατορία αντεπιτίθεται' Darth Vader κτλ..... το Punto είναι απλό κομψό και απέριττο...
Ρίξε μια ματιά και στο Barchetta FL.
http://zeneva2003.szm.sk/P3120009.JPG -
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
H μάσκα είναι αντιγραφή της νουβολάρι της Audi!30 μερες φυλακη με επιεικια.... στην επομενη αντιστοιχου περιεχομενου δηλωση θα ξανακανεις θητεια
-
όχι πάλι!!!!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Άσπρο.-
Εναλλακτικά, κόκκινο.Εγώ τα είχα ανάποδα, αλλά η μαμά ΦΙΑΤ αποφάσισε πως τα 5Θ δεν κάνει να ντρέπονται, οπότε τους απαγόρευσε να γίνουν κόκκινα...
Όχι πως με χαλάει, και το άσπρο μούρλια είναι!!
-
Τό βγάζει σε μεταλλικό κόκκινο ....
Η τελεία του Μr.dot
Μπλέ = Active
Λευκό = Dynamic
Μαυρο = Emotion
Κοκκινο = Sporting -
Το μεταλλικό κοστίζει (και το κόκκινο νομίζω κοστίζει, αλλά πολύ λιγότερο), και το μεταλλικό κόκκινο λογικά είναι κάτι σε μπορντώ...
Βλέπω την Σπορτβάγκον μου που είναι κόκκινη, βλέπω και άλλες μπορντώ μεταλλικό και είναι... καμία σχέση...
Η μεν είναι σπορ και όταν τη βλέπω λιώνω, η δε άλλη πάει προς κυρίλα μεριά, κι εγώ δεν είμαι για τέτοια!! -
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Το μεταλλικό κοστίζει (και το κόκκινο νομίζω κοστίζει, αλλά πολύ λιγότερο), και το μεταλλικό κόκκινο λογικά είναι κάτι σε μπορντώ...Βλέπω την Σπορτβάγκον μου που είναι κόκκινη, βλέπω και άλλες μπορντώ μεταλλικό και είναι... καμία σχέση...
Η μεν είναι σπορ και όταν τη βλέπω λιώνω, η δε άλλη πάει προς κυρίλα μεριά, κι εγώ δεν είμαι για τέτοια!!Δεν είναι το παλίο κόκκινο που πάει προς το μπορντώ/βυσσινί.... είναι πιο λαμπερό προς το κόκκινο.. λίγο περίεργο...
Το χρυσαφο-μπέζ είναι επίσης μυστήριο χρώμα...
-
Έχει κανένας κάνα link για το user manual του Grande Punto;
-
Ξέρει κανένας τι εννόει η Fiat όταν γράφει στο site της για το G.Punto ότι το βάρος σε κατάσταση λειτουργίας (DIN) είναι 1130 Kg.
Έχουν συμπεριλάβει οδηγό και συνοδηγό και πόσα καύσιμα;
-
και σε σεντάν... αλλά μάλλον όχι για την Ευρώπη
-
Ευτυχώς θα έλεγα...
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
και σε σεντάν... αλλά μάλλον όχι για την ΕυρώπηΓΙΑΤΙ;;;
-
Da New Albea;;;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Da New Albea;;;Palio δεν το έλεγαν?
-
σαν μοντεο ειναι προς τα πισω..
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Da New Albea;;;
Palio δεν το έλεγαν?
Palio είναι το hatchback 3d/5d που έιχε το πάτομα του Punto I
Albea/Sienna είνια η sedan έκδοση.
Palio Weekend ήταν η Station έκδοση.Για ένα βράδυ έφερε η αντιπροσωπία τα Albea και Palio Weekend
αλλά ευτυχώς τα πήραν πίσω γιατί αυτά δεν κάνουν για Ευρώπη.To Nuova Αlbea (μετά από το χρέπι που ήρθε Ελλάδα) είναι αυτό
Fiat Grande Punto 2005