-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
A Punto Sporting will arrive with a 95bhp, 16-valve version of the 1.4-litre engine next year, and 2007 will see an ultra-rapid Abarth model with 220bhp and twin turbo-chargers.
Από ... http://motoring.independent.co.uk/road_ ... 312115.ece
Να υποθέσω οτι σημαίνει .... μακάρι θεε μου ;;
-
Eμ,τί σημαίνει?
Αμήν,και στων Ιταλών το αυτί!
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Να υποθέσω οτι σημαίνει .... μακάρι θεε μου ;;
Ακριβώς
Χαίρομαι μονάχα με τη σκέψη μια τέτοιας έκδοσης... -
εγώ πάντως ΗΔΗ άλλαξα avatar!
-
Τρομαζω στην ιδεα οτι αυτο το Πουντο χαλαρουιτα θα πιανει τα 30 χιλιαρικα... Πειτε με ξενερωτο αλλα τετοιες σπασμενες εκδοσεις δεν μου αρεσουν. Το Πουντο θα μου ακουγονταν καλα μεχρι τα 150 αντε 160 αλογα... μετα θες και flaps-slats για την απογειωση...
Μεταξυ μας τωρα... το καθε περιοδικο-τυπος u name it... λεει ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ για την hot και καλα εκδοση... Η Fiat το μονο που εχει πει ειναι πως το σκεφτονται... τιποτα αλλο. Επισης 2007 παει μακρια η βαλιτσα...
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
A Punto Sporting will arrive with a 95bhp, 16-valve version of the 1.4-litre engine next year, and 2007 will see an ultra-rapid Abarth model with 220bhp and twin turbo-chargers.
Από ... http://motoring.independent.co.uk/road_ ... 312115.ece
Αντι-Golf
να τος κι ο άλλος ο εγκάθετος
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Τρομαζω στην ιδεα οτι αυτο το Πουντο χαλαρουιτα θα πιανει τα 30 χιλιαρικα... Πειτε με ξενερωτο αλλα τετοιες σπασμενες εκδοσεις δεν μου αρεσουν. Το Πουντο θα μου ακουγονταν καλα μεχρι τα 150 αντε 160 αλογα... μετα θες και flaps-slats για την απογειωση...Διάλογος (μέσα σε bar, παρέα με 10 μπύρες):
Sakiss: Ακούσατε για το νέο Grande Punto και την έκδοση με τα 220 άλογα, που...Ctrl-C, Ctrl-V, Ctrl-C, Ctrl-V...;
Krusenstern: Άντε, πότε θα πάει 2007; Αργεί; Μήπως μέχρι τότε έχω αγοράσει καμιά Alfa Romeo; Και πώς θα την αποχωριστώ; Ουφ, όλο σε διλήμματα είμαι...
Corsair:(Μπροστά σε όλους) Δεν μου αρέσουν τόσο σπασμένες εκδόσεις. Φεύγω, πάω σπίτι...
Petran: Αν του βάλουν και προγραμματάκι...τα 400 τα έχει στον τροχό!
lkar: (Σπρώχνοντας τον Petran ψιθυρίζει) Για Fiat λέει...
Petran ξανά: ...εεε...Και γιατί να μην πάρεις ένα Superb, να έχεις και χώρους; Εγώ ξαπλώνω χαλαρά εκεί μέσα!
Funkyreverend: (Ψιθυρίζει στον adis4r) Πολύ ξενέρωτος ο Corsair...δεν θα του κάνω παρέα άλλο...
Popol@ros:... ... ... ....(μια φράση που τα λέει όλα!)
Και εγώ πιστεύω ότι 220 άλογα θα δυσκολευτούν να τα βάλουν στο δρόμο, αλλά πιστεύω ότι μπορούν να τα καταφέρουν. Μην ξεχνάμε ότι πλέον δεν μιλάμε για ένα σκαλί παραπάνω σε μέγεθος (και δυο-τρία σε τεχνολογία) από το υπάρχον Punto. Αν το βγάλουν, δεν θα αργήσει να φανεί πόσο καλά το δουλέψανε...
-
με 30Κ αγοραζω καφετερια πρωτη θεση στο κυμα στη χαλκιδικη και παιρνω και μχ5 για μπαντες και απολαυση οδηγικη που μονο το φορουμ μπορει να προσφερει!
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Τρομαζω στην ιδεα οτι αυτο το Πουντο χαλαρουιτα θα πιανει τα 30 χιλιαρικα... Πειτε με ξενερωτο αλλα τετοιες σπασμενες εκδοσεις δεν μου αρεσουν. Το Πουντο θα μου ακουγονταν καλα μεχρι τα 150 αντε 160 αλογα... μετα θες και flaps-slats για την απογειωση...
Διάλογος (μέσα σε bar, παρέα με 10 μπύρες):
Sakiss: Ακούσατε για το νέο Grande Punto και την έκδοση με τα 220 άλογα, που...Ctrl-C, Ctrl-V, Ctrl-C, Ctrl-V...;
Krusenstern: Άντε, πότε θα πάει 2007; Αργεί; Μήπως μέχρι τότε έχω αγοράσει καμιά Alfa Romeo; Και πώς θα την αποχωριστώ; Ουφ, όλο σε διλήμματα είμαι...
Corsair:(Μπροστά σε όλους) Δεν μου αρέσουν τόσο σπασμένες εκδόσεις. Φεύγω, πάω σπίτι...
Petran: Αν του βάλουν και προγραμματάκι...τα 400 τα έχει στον τροχό!
lkar: (Σπρώχνοντας τον Petran ψιθυρίζει) Για Fiat λέει...
Petran ξανά: ...εεε...Και γιατί να μην πάρεις ένα Superb, να έχεις και χώρους; Εγώ ξαπλώνω χαλαρά εκεί μέσα!
Funkyreverend: (Ψιθυρίζει στον adis4r) Πολύ ξενέρωτος ο Corsair...δεν θα του κάνω παρέα άλλο...
Popol@ros:... ... ... ....(μια φράση που τα λέει όλα!)
Και εγώ πιστεύω ότι 220 άλογα θα δυσκολευτούν να τα βάλουν στο δρόμο, αλλά πιστεύω ότι μπορούν να τα καταφέρουν. Μην ξεχνάμε ότι πλέον δεν μιλάμε για ένα σκαλί παραπάνω σε μέγεθος (και δυο-τρία σε τεχνολογία) από το υπάρχον Punto. Αν το βγάλουν, δεν θα αργήσει να φανεί πόσο καλά το δουλέψανε...
Εισαι πολυ κακος... Μα ρεσε ο διαλογος...
Πλακα πλακα 220 αλογα απο τι κυβικα μιλαμε? 1400 και 1600? Αν ειναι απο αυτα.... εχω τις επιφυλαξεις μου για την αξιοπιστια του συνολου. Τωρα θα μου πει κανεις για το Golf GT... αλλα ειναι νωρις να μιλαμε για την γουνα του... -
Για την αξιοπιστία όντως, δεν μπορούμε να μιλήσουμε, αφού ακόμα καλά-καλά δεν ξέρουμε αν θα βγει. Θεωρητικά πάντως, πιστεύετε ότι θα τα καταφέρει να στρίβει καλά; Δεν θα θέλατε (ειδικά αν μιλάμε και για υψηλή τιμή) και ένα διαφορικούλι τόσο δα (με το συμπάθειο δηλαδή);
-
http://www.km77.com/marcas/fiat/2006/pu ... gra/33.asp
-
Και τουμπανισμένο Grande Punto
-
μακαρι να βγαλει τοσο δυνατες εκδοσεις και 10 φορες μακαρι να ειναι και σε λογικο κοστος, οπως μας εχει συνηθισει η Φιατ!
-
Το περιεργάστηκα εκτενέστερα το νέο punto χτες. Δυστυχώς μόλις το είχαν ξεφορτώσει από το φορτηγό οπότε δεν μπόρεσα να αποκτήσω και άποψη για τις οδηγικές του αρετές. Εξωτερικά απλά πανέμορφο. Είτε σε γαλάζιο, είτε σε πορτοκαλί, είτε σε μπλε. Περνώντας στο εσωτερικό δεν τρελάθηκα. Ειδικά αυτό το πορτοκαλί μάλλον με κούρασε. Προσεγμένο πάντως και με χώρους μεγαλύτερους από την 147. Άντε να το δούμε και στο δρόμο τι πιάνει.
-
Ο χρήστης alfista έγραψε:
Το περιεργάστηκα εκτενέστερα το νέο punto χτες. Δυστυχώς μόλις το είχαν ξεφορτώσει από το φορτηγό οπότε δεν μπόρεσα να αποκτήσω και άποψη για τις οδηγικές του αρετές. Εξωτερικά απλά πανέμορφο. Είτε σε γαλάζιο, είτε σε πορτοκαλί, είτε σε μπλε. Περνώντας στο εσωτερικό δεν τρελάθηκα. Ειδικά αυτό το πορτοκαλί μάλλον με κούρασε. Προσεγμένο πάντως και με χώρους μεγαλύτερους από την 147. Άντε να το δούμε και στο δρόμο τι πιάνει.Καλειστε κ. Αλφιστα στο πλησιεστερο αστυνομικο τμημα, να καταδωσετε την τοποθεσια θεασης του νεου Puntogralle
Που το ειδες το κουβαδακι? Εγω προχτες που περασα απο τον Εσκιαδη, τιποτα δεν ειδα...
Παντως, νταξ... κατι εκδοσεις με πορτοκαλι/κοκκινα/μπλε και λοιπα ειναι ολιγον αισχρες. Οι ποιο ωραιες και ποιοτικες σε ταπετσαριες εκδοσεις ειναι η sport με το σκουρο ταμπλο και τα καθισματα με βουλες... και η κλασσικη με το μαυρο/μπεζ ταμπλο. Τα αλλα ειναι... υπερβολικα φανταχτερα και cheap looking.edit: αππαπαπαπα.... σκιζει το τουμπανακι που δειξανε στο Bologna Show!!!
-
http://www.fiat.it/FIAT_ITALIA/uploads/ ... essori.pdf
kit NEED FOR SPEED
http://img214.imageshack.us/img214/4237/nfs14bp.jpg
http://img214.imageshack.us/img214/730/nfs22pq.jpg -
Καλειστε κ. Αλφιστα στο πλησιεστερο αστυνομικο τμημα, να καταδωσετε την τοποθεσια θεασης του νεου Puntogralle
Που το ειδες το κουβαδακι? Εγω προχτες που περασα απο τον Εσκιαδη, τιποτα δεν ειδα...Σε επαρχιακή αντιπροσωπεία φίλου. Είχαν μόλις φτάσει οπότε φαντάζομαι ότι μέχρι τώρα θα τα έχει φέρει και ο Εσκιάδης.
-
TZA....
To ειδα σημερα... και απο Δευτερα και τεστ ντραιβ. Λοιπον, μπαινω σε αυτα που καινε. Το Punto ΔΕΝ ειναι premium!!!
Grande Punto 1.4 με 77 αλογα τριθυρο Dynamic (μεσαιο επιπεδο εξοπλισμου, αυτο με τις εντονα χρωματα μεσα), βγαινει με το κλειδι στο χερι στα 13250 (5θυρο +360 euro). Για τον 95αρι που ερχετε Μαρτιο να υπολογιζεται 700-800 ευρω παραπανω.
Και τιμες εξοπλισμου:
Προβολακια ομιχλης - 150
Διζωνικος Κλιματισμος - 600
Mp3 - 70
Ζαντες 15αρες - 450
Υποβραχιονιο - 80
Αισθητηρες βροχης - 120
Δερματινο Σαλονι/λεβιες τιμονι - 700
Δερμα μονο τιμονι και λεβιε - 150
Ηλεκτρικο καθισμα οδηγου με ρυθμιση μεσης - 100Εντυπωσεις απο μεσα...
Λοιπον,μπαινοντας νοιωθεις μια οικειοτητα απο το περιβαλλον του σαλονιου. Καλη ποιοτητα υφασματων, ωραια σχεδιαση το ταμπλο... και τελικα η εκδοση με το εντονο μπλε μεσα δειχνει αρκετα sporty και ομορφη... οι φωτογραφιες το αδικουσαν λιγακι. Εργονομικα με μια πρωτη ματια δεν εντοπισα σφαλματα. Η θεση οδηγησης ηταν αρκετα καλη και με αρκετο ευρος ρυθμισης και για το καθισμα/τιμονι. Η ποιοτητα και συναρμοληγηση των πλαστικων φανηκε πολυ καλη (το υλικο που εχουνε και στο Fabia)... πλην ελαχιστων σημειων (γιατι βαλανε το λεβιε χειροφρενου και σκιαδια απο το Punto 2???... χρειαζοταν κατι καλυτερο) Αναλυτικοτερα την Δευτερα οπυ και θα το οδηγησω (ελπιζω χωρις τον 'μπραβο' απο διπλα μου)Ααααα... παραλιγο να το ξεχασω. Η εκδοση Emotion σε Diesel 1.3 90 αλογα, παει στα 17480 και συν καποια απο αυτα τα εξτρα (γιατι καποια τα συμπεριλαμβανει) βγαινει στα 18370.
Επισης... ετησιο επιτοκιο στα 5.9%... και κανονικα 5ετη εγγυηση.
Αυτα...
-
Grande Punto 1.4 με 77 αλογα τριθυρο Dynamic (μεσαιο επιπεδο εξοπλισμου, αυτο με τις εντονα χρωματα μεσα), βγαινει με το κλειδι στο χερι στα 13250 (5θυρο +360 euro). Για τον 95αρι που ερχετε Μαρτιο να υπολογιζεται 700-800 ευρω παραπανω.οι φωτογραφιες το αδικουσαν λιγακι.....πλην ελαχιστων σημειων (γιατι βαλανε το λεβιε χειροφρενου και σκιαδια απο το Punto 2???... χρειαζοταν κατι καλυτερο)
Άντε, περιμένουμε και από Δευτέρα εντυπώσεις και στην οδήγηση! Είσαι και γνώστης του προηγούμενου, οπότε θα μετράει διπλή η κριτική σου!
Και εγώ πάντως νομίζω ότι οι φωτογραφίες το δείχνουν πολύ 'so '90s' εσωτερικό. Σε πιστεύω και ελπίζω να είναι τα πράγματα καλύτερα στην πραγματικότητα. Τώρα για το χειρόφρενο και τα σκιάδια, μακάρι να είναι τα μόνα 'προβλήματα' του μοντέλου! Να μπεις και σε Clio να μας πεις τι διαφορές βλέπεις εσωτερικά.
Ερώτηση: Νομίζετε ότι οι Fiatοσχεδιαστές βασίζονται στο 5θυρο ή στο 3θυρο; Στο Clio που περιεργάστηκα και στις δυο εκδόσεις, νομίζω ότι εσωτερικά και εξωτερικά, οι σχεδιαστές πρέπει να έφτιαξαν πρώτα το 5θυρο και μετά το 3θυρο, σε αντίθεση με το προηγούμενο μοντέλο, όπου το 3θυρο φαίνεται πιο 'σωστό'.
95άρι με 14.000 περίπου; Not bad, αρκεί να μην έχει γίνει καμιά γκάφα με το κιβώτιο. Από εξοπλισμό θα χρειαζόμασταν τίποτα άλλο από αυτήν την έκδοση που είδες;
-
Στον σχεδιασμο... αυτο που ειδα ηταν 5θυρο και φαινοταν αρκετα ταιριαστο σαν σχεδιο. Πολυ δεμενο.... Εαν το συγκρινω με το τριθρο που εχω δει στις φωτος μονο, θα ελεγα πως μααααααλον και στην Fiat σχεδιασαν πρωτα το 5θυρο... μαλλον... δεν μπορω να ειμαι σιγουρος.
Παντως στο μπλε σκουρο που το ειδα... το αμαξι δεν ηταν κραχτης. Ηταν διακριτικα ομορφο.
Παντως ναι... οι τιμες ειναι πολυ λογικες. Με 14000 θα μπορεις να παρεις 95αρι... και ενα full extra θα εβγαινε στα 16000 περιπου.
Απο αλλο εξοπλισμο ειχε ηλεκτρικα παραθυρα πισω (100 ευρω), τεραστια ηλιοροφη (δεν ρωτησα ποσο), ερμμμ τι αλλο....? Ααα ναι... αεροτομουλα πισω με 100 ευρω, μαρσπιε, dead locks για να μην ανοιγει με τιποτα, αισθητηρες παρκαρισματος, και απο εκει και περα hifi 100watt με sub, bluetooth κλπ.
H εκδοση dynamic υποψην πως ειναι κομπλε... εχει και ηλεκτρικα παραθυρα (μπιχτη για το Clio ) και 6 αεροσακους, και κλιματισμο....
Ααααα, επισης τωρα που θυμηθηκα κατι ακομα πραγματα που προσεξα. Ο ηχος κλεισιματος απο τις πορτες ΧΑΛΑΣΕ... ενω ηταν τοσο ωραιος στο 2... στο mk3 ακουγεται καπως ποιο μεταλλικος. Επισης το ντουλαπακι του συνοδηγου σε αυτο που ειδα, σαν καπου να σκαλωνε στην διαδρομη οταν ανοιγε, παντως εκλεινε πολυ ποιο σφιχτα απο το Mk2 (καλο αυτο).
Fiat Grande Punto 2005