-
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
πετυχα πριν περιπου μια εβδομαδα ενα κοκκινο φεησλιφτ γκραντε πουντο κ μαλιστα μεταχειρισμενο(η ισως 0χλμ) σε ενα καταστημα με μεταχειρισμενα οχηματα κοντα στο σπιτι μου(ιταλια)..τελικα ειναι αρκετα πιο ομορφο απο οτι φαινοταν στις φωτογραφιες..Νομίζω ότι τελικά δε υπάρχει 'φωτογενές' αυτοκίνητο. Σχεδόν όλα τα αυτοκίνητα δείχνουν πιο όμορφα όταν τα βλέπεις ζωντανά και τελικά αποδεικνύεται σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις, ο,τι οι εταιρείες δεν είναι και τόσο αφελείς, όσο βιαζόμαστε να τiς χαρακτηρίσουμε πολλοί από εμάς, όταν βlέπουμε τις φωτογραφίες ενός νέου μοντέλου ή ενός fl. Το Gpunto ήταν και είναι ένα ωραίο αυτοκίνητο οπότε γιατί να μην είναι η το EVO;
-
καποιος πωλητης μου ειπε οτι τα evo μπορει να τα δουμε και την επομενη βδομαδα στις εκθεσεις. ισχυει?
-
μετα απο 5 μερες απραξιας το μολις 5 μηνων G.P. μου με αφησε στα κρυα του λουτρου !!!
προφανως απο μπαταριά μιας και δεν επαιρνε μπρος με τιποτα...
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ για καινουριο αυτοκινητο που δεν ηταν δα και παρκαρισμενο στο Βορειο Πολο.
Παιδια οτι πληρωνεις παιρνεις τελικα... -
Ο χρήστης Night Rider έγραψε:
μετα απο 5 μερες απραξιας το μολις 5 μηνων G.P. μου με αφησε στα κρυα του λουτρου !!!
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ για καινουριο αυτοκινητο που δεν ηταν δα και παρκαρισμενο στο Βορειο Πολο.
Παιδια οτι πληρωνεις παιρνεις τελικα...Για όνομα του Θεού, από μπαταρία έμεινες...
-
ναι ρε φιλε γιατι να μεινω απο μπαταρια με 5 μηνων αυτοκινητο? τοσο φυσιολογικο το θεωρεις? ενας λογος που παιρνουμε καινουριο αυτοκινητο ειναι για να μη τρεχουμε με τετοιες χαζομαρες.
αν το παθαινα μια μερα πριν που ημουν στα βουνα εκδρομη τι θα γινοταν? θα επαιρνα εσενα τηλ το βραδυ να μου φερεις καινουρια? ή να σταματουσα καμια αλεπου να μου τη φορτισει ...??? -
Είναι σπαστικό, δεν αντιλέγω, αλλά ο αφορισμός «ό,τι πληρώσεις παίρνεις» δεν έχει θέση εδώ. Η μπαταρία είναι από τα μέρη του αυτοκινήτου που δεν μπορείς να υπολογίσεις αν και πότε θα πρέπει να αντικατασταθεί. Το ίδιο πρόβλημα θα μπορούσε να σου συμβεί σε οποιοδήποτε αυτοκίνητο, από Punto και i30 μέχρι SLK και M3.
-
Παιδια οτι πληρωνεις παιρνεις τελικα...Μηπως ειχες ξεχασει καποιο φως;
-
5 μηνών και έμεινε από μπαταρία;
Αν πράγματι 'τα έφτυσε η μπαταρία', είναι επιεικώς απαράδεκτο για καινούριο αυτοκίνητο...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
5 μηνών και έμεινε από μπαταρία;Αν πράγματι 'τα έφτυσε η μπαταρία', είναι επιεικώς απαράδεκτο για καινούριο αυτοκίνητο...
Ετσι ετσι, απαραδεκτο... αμα ειχε Huyndai και λοιπες ασιατικες δυναμεις δεν θα ειχε καταταλαιπωρηθει τοσο πολυ ο φιλος μας... αλλα ετσι ειναι... οτι πληρωσεις παιρνεις!
-
Τώρα οκ, όσο να 'ναι δεν είναι νορμάλ να μένει αμάξι 5 μηνών, εκτός αν είναι στοκαδούρα.
Σημαίνει πως κάτι δεν πήγε καλά: η μπαταρία είναι ελαττωματική, δεν φόρτιζε καλά, έμεινε κάποιος καταναλωτής αναμμένος κλπ κλπ. -
τελικα ειχε ξεφορτισει η μπαταρια γιατι βρεθηκε ανοιχτο το πορτμπαγκαζ, (θα πατησα λαθος κουμπι μαλλον) αρα και το φωτακι πισω, οποτε αδικα το κακολογησα το αμαξι, αλλα σπαστικα παρα πολυ οταν το ειδα,
παρολαυτα πιστευω πως οτι πληρωσεις παιρνεις, θεωρω ομως τιμιο για τα λεφτα του το συγκεκριμενο αυτοκινητο.
και σπαστικο να σου λενε ο γιαπωνεζος μπορεσε να σε φερει στη δουλεια (ενα παλιο τογιοτα...) -
τελικα ειχε ξεφορτισει η μπαταρια γιατι βρεθηκε ανοιχτο το πορτμπαγκαζ, (θα πατησα λαθος κουμπι μαλλον) αρα και το φωτακι πισω, οποτε αδικα το κακολογησα το αμαξι, αλλα σπαστικα παρα πολυ οταν το ειδα,
παρολαυτα πιστευω πως οτι πληρωσεις παιρνεις, θεωρω ομως τιμιο για τα λεφτα του το συγκεκριμενο αυτοκινητο.
και σπαστικο να σου λενε ο γιαπωνεζος μπορεσε να σε φερει στη δουλεια (ενα παλιο τογιοτα...) -
και το εφεδρικο ισπανικο μου αυτοκινητο ηταν στα πιτς οποτε το σχολιο ηρθε και εδεσε... ασχετα τωρα με αυτο, δε μπορω να πω οτι εχει ανοιξει ο κινητηρας απο το πρωτο 5μηνο (6.000 χλμ), ποτε θα πιασει ενα ικανοποιητικο επιπεδο αποδοσης?
-
και το εφεδρικο ισπανικο μου αυτοκινητο ηταν στα πιτς οποτε το σχολιο ηρθε και εδεσε... ασχετα τωρα με αυτο, δε μπορω να πω οτι εχει ανοιξει ο κινητηρας απο το πρωτο 5μηνο (6.000 χλμ), ποτε θα πιασει ενα ικανοποιητικο επιπεδο αποδοσης?ποτέ.
ο συγκεκριμένος κινητήρας είναι τραγικός χαμηλά, λόγω έλλειψης ροπής, πολύ κατώτερος του αντίστοιχου 77αρι (χαμηλά, επαναλαμβάνω)
απλά οδήγα το για να συνηθίσεις πως χαμηλά ειναι ψόφιο, κ αρχισε να το δουλεύεις ψηλά -
το 120αρι t-jet εχω και οχι το 95αρι...
δηλαδη το 95αρι θα ηταν τελειως πεθαμενο? -
με 17αρες ναι!
-
Εγώ που το έχω 6 μήνες και το αφήσω ακίνητο για δυο εβδομάδες λόγο διακοπών δεν έπαθε tpt.Πήρε με την μια μπρός.
-
εσυ ομως δεν ειχες αφησει το πορτ μπαγκαζ ανοιχτο ...
-
Ο χρήστης stathisgtr έγραψε:
Εγώ που το έχω 6 μήνες και το αφήσω ακίνητο για δυο εβδομάδες λόγο διακοπών δεν έπαθε tpt.Πήρε με την μια μπρός.Ε ναι βρε τί να πάθει Εγώ λόγω 2κυκλου συχνά κάνω και 3 ακόμα και 4 εβδομάδες να το κινήσω το χειμώνα και πάντα παίρνει με τη μία σε αμάξι 2,5 ετών. Αλλιώς μάλλον θα έχει διαρροή.
-
Ρε παιδιά άσχετο..Καμια καλή αντιπροσωπεία συνεργείο στη Θεσσαλονικη?
Fiat Grande Punto 2005