-
Γεια σας.Ζάντες για grande punto 1.2 15'.Έχετε κάτι να μου προτείνετε?Καμιά foto?
-
15'' σε 1.2αρι ειναι μια κακη ιδεα
-
Ο χρήστης dannyrallye έγραψε:
15'' σε 1.2αρι ειναι μια κακη ιδεα175/65/15 φοράει μαμά. Τι να του βάλουμε,14άρα?
-
τι λάστιχα προτείνετε για το αμαξάκι; το 1.3 πετρέλαιο έχω.
Σκεφτόμουν για Michelin Pilot, τίποτα άλλο υπ’ όψιν;
-
ΤΟ δικό μου δεν το έχω πάρει ακόμα αλλά είδα τι φοράει:
Continental ContiEcoContact 3. -
Ο χρήστης nikospva έγραψε:
Continental ContiEcoContact 3.Οτι να 'ναι λαστιχα... Και το δικο μας αυτα φοραει δυστυχως.. Θα αλλαχθουν ομως λιαν συντομως..
-
Ο χρήστης Farmakopoios έγραψε:
Continental ContiEcoContact 3.Οτι να 'ναι λαστιχα... Και το δικο μας αυτα φοραει δυστυχως.. Θα αλλαχθουν ομως λιαν συντομως..
Δεν είναι καλά;Εγώ νομίζω οτι είναι και απο τιμές που είδα απο τα πιο ακριβά.
-
Eγω ειμαι υπερ ευχαριστημενος,ειναι αψογα ειδικα σε βρεγμενο δεν παιζονται
-
Ο χρήστης nosferatu_gr έγραψε:
Eγω ειμαι υπερ ευχαριστημενος,ειναι αψογα ειδικα σε βρεγμενο δεν παιζονται
Σχετικα κάλα (στο βρεγμένο όντως είναι καλά) είναι αλλά νομίζω ότι φθείρονται πολυ γρήγορα και δεν έχουν τόσο προβλέψιμη συμπεριφορά στο όριο. Έχει βάλει κανένας Michelin Pilot στο Punto να πεί εντυπώσεις;
-
Πώς πάει το Grande Multijet για πες μας... Θέλω να διαβάσω τι κατανάλωση πέτυχες. Με ενδιαφέρει άμεσα!
-
Ο χρήστης Puntofato έγραψε:
Πώς πάει το Grande Multijet για πες μας... Θέλω να διαβάσω τι κατανάλωση πέτυχες. Με ενδιαφέρει άμεσα!
Αν ρωτάς εμένα ακόμα δεν το έχω πάρει
Είναι 10 μέρες στην αντιπροσωπία αλλά ακόμα τίποτα.Πάντως αν ο Luke dreamwalker μπορεί ας μας πεί κατανάλωση. -
Καλά τα pm σας δεν τα κοιτάτε καθόλου; Nikospva σου έχω στείλει μήνυμα εδώ και χρόνια και δεν το έχεις ανοίξει ακόμη. Το ίδιο και ο Lukedreamwalker...
-
Η κατανάλωση με αρκετά βαρύ πόδι δύσκολα θα ξεπεράσει τα 6λτ.
Μια λογική τίμη που μπορεί να περιμένει κανείς είναι τα 5-5,5 λτ ανα 100χλμ. (Πάντα για το 90αρί Πουντό)Σορρύ, αλλά κανα δύο μέρες πρίν ανανεωθέι το φόρουμ είχα εργασιες και δεν είχα δεί τα ΠΜ.
-
Εγώ παρέλαβα προχθές το αυτοκινητάκι με μέση κατανάλωση 12!'Εχοντας κάνει περίπου 400 χλμ η κατανάλωση έχει πέσει στα 5,8 λίτρα και ακόμα είναι και άστρωτο.Αν πραγματικά πέσει στα 5-5,5 θα είμαι πολύ ευχαριστημένος.'Οσο αφορά την απόδοση του κινητήρα,πραγματικά αν είσαι κάτω απο 2000 στροφές τότε θα αντιμετωπίσεις προβλήματα σε ανηφόρες!Αλλά απο 2000 στροφές και πάνω αν πατήσεις τέρμα το γκάζι πραγματικά το αμάξι πάει πολύ καλά.
-
Καλοριζικο το αμαξακι!!! Πολυ ωραιο.
-
Ευχαριστώ
-
Γεια σας
Θα ηθελα την γνωμη σας για την καταναλωση του 120.Ειναι αληθεια οτι ποναει πολλυ??
Κατι για 12lt εχω ακουσει.
το σκεφτομαι σοβαρα το αμαξακι αλλα με προβληματιζει η καταναλωση (κ λιγο η ποιοτητα,αν εχει τριγμους δλδ στο εσωτερικο) Λευκο Dynamic 3π το σκεφτομαι.... -
Στο Spritmonitor , βλεπω μεχρι 9,5L/100Km με μικτη οδηγηση.
Γενικοτερα πρεπει να παιζει (απ'οσο εχω ακουσει στο Puntoclub) μεταξυ 9-10L/100, με συνετη οδηγηση. -
το 150αρι ειναι το προβλημα αποτι εχω καταλαβει...οχι το 120...
-
Για καποιον που σκεφτεται λοιπον το αυτοκινητο (120 Hp) για αγορα αλλα κ να το εχει στην κατοχη του για πανω απο 6 χρονια ποια η αποψη σας?? Θα επιλεγατε turbo (αξιοπιστια) ή καλυτερα να στραφω σε ατμοσφαιρικους κινητηρες??
Fiat Grande Punto 2005