-
elteo
δε τσιμπαω λεμε! -
H skoda ειναι η θυγατρικη...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
elteo
δε τσιμπαω λεμε!εύγε!
baspats και η SEAT θυγατρική της VAG Group είναι.
-
υπαρχει μια μικρη διαφορα στο καθεστως μεταξυ vag και seat απ'οτι με την skoda μου το ειχαν εξηγησει αλλα η skoda εχει πιο στενη σχεση με την vag...
-
ερώτηση. Σε αντιπροσωπεία της φίατ κάνουν δώρο το συναγερμό, αλλά ο πολιτής είπε πως δεν είναι δυνατόν να τον συνδέσουν με τις ηλεκτρομαγνητικές κλειδαριές λόγω ιμπομπιλαϊζερ. Ισχύει;
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
ερώτηση. Σε αντιπροσωπεία της φίατ κάνουν δώρο το συναγερμό, αλλά ο πολιτής είπε πως δεν είναι δυνατόν να τον συνδέσουν με τις ηλεκτρομαγνητικές κλειδαριές λόγω ιμπομπιλαϊζερ. Ισχύει;Δεν είναι θέμα immobilezer. Απλά ο συναγερμός είναι της ΜΕΤΑ και δεν έχει βγει ακόμα η πλακέτα για να κλείνει παράθυρα κι ηλιοροφή.
-
τον συνδεουν με τις κλειδαριες.. με τα παραθυρα και την ηλιοροφη δεν μπορουν...
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
ερώτηση. Σε αντιπροσωπεία της φίατ κάνουν δώρο το συναγερμό, αλλά ο πολιτής είπε πως δεν είναι δυνατόν να τον συνδέσουν με τις ηλεκτρομαγνητικές κλειδαριές λόγω ιμπομπιλαϊζερ. Ισχύει;αυτου του ειδους τα δωρα ποτε δεν τα καταλαβα....
Τι παει να πει δωρο ο συναγερμος της ΜΕΤΑ? Αμα θελει να κανει δωρο, να μου κανει δωρο τον συναγερμο της Fiat και οχι της META. ΚΟΨΕ-ΡΑΨΕ πανω σε καινουργιλα αμαξι απο τα μαστορια... μπαααααααααααααα.....
Το ιδιο ισχυει και για τα radio cd φυσικα...
-
το κουτι του συναγερμου εγραφε fiat και στην μια γωνια ΜΕΤΑ αρα μαλλον η Fiat συνεργαζεται με την ΜΕΤΑ για τους συναγεμους...
-
Παιδια η ΜΕΤΑ συνεργαζεται με πολλες μαρκες αυτοκινητων. 2 φορες που ειχα παει στα γραφεια τους για ενα προβλημα με τον συναγερμο του παλιου ειχαν καταλογο με ολες τις μαρκες που συνεργαζονται. Προφανως προμηθευουν τους αντιπροσωπους με συναγερμους και τους περνανε στο service πριν παραδοθει το αμαξι. Δε νομιζω η fiat να τοποθετει συναγερμους απο το εργοστασιο πριν ερθουν στις αντιπροσωπειες τα αυτοκινητα.
-
Ο χρήστης baspats έγραψε:
το κουτι του συναγερμου εγραφε fiat και στην μια γωνια ΜΕΤΑ αρα μαλλον η Fiat συνεργαζεται με την ΜΕΤΑ για τους συναγεμους...Και στην Citroen βάζουν ΜΕΤΑ. Αλλά να μου λείπει το βήσσυνο για τους λόγους που ανέφερε ο corsair.
-
Είμαι πολύ κοντά στο να παραγγείλω Grande Punto Sporting και έχω κολλήσει στο θέμα της ζάντας 15' ή 17'. Θα ήθελα μερικές γνώμες, αξίζει να θυσιάσω την πιο εντυπωσιακή εμφάνιση της 17άρας για καλύτερες επιδόσεις/κατανάλωση/άνεση που προσφέρει η 15άρα; Η οδική συμπεριφορά αλλάζει πολύ;
Επίσης στο http://www.fiatpunto.com βλέπω ότι ενώ υπάρχουν πολλά σχέδια 15άρας για τις άλλες εκδόσεις, για το sporting δίνουν μία μόνο η οποία κατά τη γνώμη μου είναι Γνωρίζετε αν το sporting μπορεί να έρθει και με κάποια άλλη 15άρα ζάντα;
-
17αρα και παλι 17αρα...
-
Εγώ , θα επελεγα 15αρα γιατι την θεωρω υπερβολικη τη 17αρα , τοσο λογω επιδοσεων πιστευω 'πνιγει' το αμαξι , οσο κ λογω κοστους !
Παντως οτι κ να επαιρνα , επειδη δεν μαρεσουν κιολας οι ζαντες της Fiat , θα τις πουλαγα κ θα εβαζα άλλες , παντα 15αρες βεβαια... -
Ο χρήστης M3lkor έγραψε:
Είμαι πολύ κοντά στο να παραγγείλω Grande Punto Sporting και έχω κολλήσει στο θέμα της ζάντας 15' ή 17'. Θα ήθελα μερικές γνώμες, αξίζει να θυσιάσω την πιο εντυπωσιακή εμφάνιση της 17άρας για καλύτερες επιδόσεις/κατανάλωση/άνεση που προσφέρει η 15άρα; Η οδική συμπεριφορά αλλάζει πολύ;Επίσης στο http://www.fiatpunto.com βλέπω ότι ενώ υπάρχουν πολλά σχέδια 15άρας για τις άλλες εκδόσεις, για το sporting δίνουν μία μόνο η οποία κατά τη γνώμη μου είναι Γνωρίζετε αν το sporting μπορεί να έρθει και με κάποια άλλη 15άρα ζάντα;
Να πω την αλήθεια, εγώ 16άρα θα έβαζα. Υπάρχει ως επιλογή και έχει και ένα όμορφο 5ακτινο σχέδιο, αν θυμάμαι καλά...
Οι 17άρες μου φαίνονται απίστευτη υπερβολη, κυρίως όσον αφορά την τιμή των ελαστικών!
-
και οι 16άρες είναι too much.
15άρες . και -
δεν είναι ανάγκη να βάλεις από την Fiat. κοίτα και στο εμπόριο.
-
παρε τις 17αρες και δωστες εξω για 16αρες.... θα εχουν μεγαλυτερη εμπορικη αξια απο τις 15αρες...
-
Εννοείται 15άρες.... Έλεος πια, σε μερικά χρόνια θα θεωρούνται στάνταρ οι 19άρες στα 1600...
-
Ναι ρε παιδια συμφωνω και γω για τις 15αρες. Αλλα ρε γαμωτο με 15αρες φαινονται πολυ αδειοι οι θολοι! Τωρα αναλογα και τι προτεραιοτητες εχει ο καθενας. 15αρες για λιγο καλυτερες επιδοσεις (που δεν ειμαι και σιγουρος αν κανουν μεγαλη διαφορα) ή 17αρες με τις ισως πνιγμενες για πολλους επιδοσεις αλλα με προφιλ που το κανει σκετο κουκλι; Εγω παντως προτιμησα το 2ο
-
έχει κανείς επιδόσεις με 15' και 17' από το Sporting?
Fiat Grande Punto 2005