-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Έχω μπεί και έχω οδηγήσει Saab 9000 και 900 και θα συμφωνήσω μαζί σου. Άλλωστε οι υπεύθυνοι για την εργονομία των ταμπλό αν δεν κάνω λάθος προέρχονται ακόμα από το αεροπορικό κομμάτι της Saab. Εκείνο βέβαια που είναι πάρα πολύ καλό και κατευθείαν από την αεροπορική βιομηχανία είναι το night panel όλα τα λεφτά σε μεγάλα ταξίδια το βράδυ.Σωστός!
-
Στο Gripen J39 που εχω απλως κατζει μεσα μια φορα σε επισκεψη σε μια μοιρα, ηταν κατι το φανταστικο!Εκει να αισθανθειτε ποιοτητα σε πληροφορια στα CRT display!
Στο καινουργιο 9.3 στεισον, που υπαρχει μονο σε προτωτυπο, το ταχυμετρο γινεται μονιτορ και δειχνει το πισω μερος απο το αυτοκινητο, οταν βαζεις την οπισθεν!Εχω μερικες φοτο απο αυτο το αυτοκινητο απο ενα Σουηδικο περιοδικο που το παρουσιαζει σε ενα συντομο τεστ!Εκει πραγματι οι μηχανικοι της Σααμπ δειχνουν το μεγαλειο τους!Αλλα, δεν ειναι σιγουρο οτι θα ερθει αυτη η λυση στα αυτοκινητα παραγωγης!
Σπυρος -
O παππους μου στο χωριο του εχει boiler 8ερμανσης Lamborghini! Πωρωνομαι κα8ε φορα που παιρνει μπρος.. Δε νομιζω να απασχολει κ πολυ ομως την αυτοκινητοβιομηχανια κ το πρεστιζ της..
-
Ο χρήστης alfasud έγραψε:
Στο καινουργιο 9.3 στεισον, που υπαρχει μονο σε προτωτυπο, το ταχυμετρο γινεται μονιτορ και δειχνει το πισω μερος απο το αυτοκινητο, οταν βαζεις την οπισθεν!Εχω μερικες φοτο απο αυτο το αυτοκινητο απο ενα Σουηδικο περιοδικο που το παρουσιαζει σε ενα συντομο τεστ!Εκει πραγματι οι μηχανικοι της Σααμπ δειχνουν το μεγαλειο τους!Αλλα, δεν ειναι σιγουρο οτι θα ερθει αυτη η λυση στα αυτοκινητα παραγωγης!
Σπυροςτέτοιο μόνιτορ (ξεχωριστό όμως, όχι στο ταχύμετρο) έχει ήδη το πριμέρα που κυκλοφορεί.
-
Εχω μερικες φοτο απο αυτο το αυτοκινητο, αλλα δεν ξερω πως τις αναιβαζουν στο φορουμ σας!
Σπυρος -
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Σπυροςτέτοιο μόνιτορ (ξεχωριστό όμως, όχι στο ταχύμετρο) έχει ήδη το πριμέρα που κυκλοφορεί.
Πράγματι έχει κάμερουλα το primera αλλά είναι τελείως διαφορετικό με αυτό που λέει ο Σπύρος.
-
Εχω μερικες φοτο απο αυτο το αυτοκινητο, αλλα δεν ξερω πως τις αναιβαζουν στο φορουμ σας!
ΣπυροςΑν τις φωτογραφίες τις βρήκες σε σελίδα στο ίντερνετ,πατάς Img από εδώ πάνω δεξιά,βάζεις το λινκ και μετά πατάς το Img*.
Αν τις έχεις στα χέρια σου,τις σκανάρεις.
(δες στο θέμα που ακολουθεί πληροφορίες:
http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic ... light=quiz ) -
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Εδώ φαίνεται η κάμερα του Πριμέρα:
-
Η Σααμπ δεν βγαζει ουτε αεροπλανα, εβγαζε, ουτε φορτηγα, χωρηστικε απο την Σκανια εδω και 10/15 χρονια!Βγαζει ομως οπλικα συστηματα, οπλα δηλαδη που σκοτωνουν ανθρωπους και καταστρεφουν την γη και το περιβαλον!
Η Φιατ βγαζει πολλα αλλα πραγματα, πολυ λιγος ο χωρος εδω για να τα αναφερω!
ΣπυροςΓια να μην ξεχναμε την ιστορία, Fiat CR.42:
http://www.photovault.com/Link/Military ... OV01P02_18
-
Ο χρήστης nimer έγραψε:
εδειχνε ενα φορτηγο mercedes με διωροφη πλατφορμα μεταφορας αυτοκινητων οπου μετεφερε πολυτελεις και απαστραπτουσες bmw.
φυσικα την διαφημιση υπεγραφε η bmw και ειχε και ενα πολυ καλο σχολιο το οποιο ομως μου διαφευγει αυτη την στιγμη.
A MERCEDES CAN ALSO BRING DRIVING PLEASURE
δυστυχως δεν ξερω πως να την ανεβασω
[/code]
-
-
Γεια σας
Οι φοτο ειναι απο απο περιοδικο και ειναι σε σκαννερ!
Αν μπορει ο sado , που τις εχει λαβει, μπορει να τις βαλει στο φορουμ.
Εδω μιλαμε για Σααμπ στην καλυτερη μορφη, ετσι οπως σκεφτονται τα δημιουργικα παιδια της πριν μπουν οι παπουδες απο το Ντιτροιτ και τα βγαλουν εξω αυτα τα δημιουργηματα!
Αστο το Ντατσουν, αυτο δεν ειναι ταμπλω, βρε ποιον αντεγραψαν εδω, μου θυμιζει λιγο το μινι η κανω λαθος;
Το Σααμπ ειναι ππωτοτυπο και ακομα δεν εχει δειχτει σε εκθεση, οποτε οι Γιαπσωνεζοι δεν το εχουν κανει κλικ, κλικ ακομα!
Ειναι και το πρωτο Σααμπ που μου αρεσει προσωπικα, εκτος απο την μασκα!Εκει την κανουν ηδη Αμερικανοποιημενη εξαρχης, γιατι θα χασουν την δουλεια τους οι σχεδιαστες!
Σπυρος -
Θαυμάστε την αμαξάρα που γι' αυτή μιλάει ο αγαπητός Σπύρος που έφτιαξε η SAAB!!
[/img]
-
Πολυ καλο! θα βγαινει μονο σε station εκδοση;
Ξερει κανεις τα τεχνικα χαρακτηριστικα του; -
Ο χρήστης Aerandir έγραψε:
Πολυ καλο! θα βγαινει μονο σε station εκδοση;Αν προσέξεις στην δεύτερη εικόνα το δεύτερο αμάξι είναι χατσμπακ.
Επιτέλους ένα πραγματικό SAAB oxi μια φτηνή αντιγραφή 'κοινών' αυτοκινήτων!
-
Ο χρήστης Aerandir έγραψε:
Ξερει κανεις τα τεχνικα χαρακτηριστικα του; -
μπροσ8ιοκινητο η τετρακινητο? μου αρεσε παρα πολυ! ειναι και αυτοματο
μπραbο στην saab! -
Συμφωνω και εγω, για πρωτη φορα με τον αγαπητο sado!
Ενα φανταστικο σχεδιαστικο δημιουργημα!Προσεξτε το τιμονι αεροπορικης εμπνευσεως, το υλικο ειναι ......αλουμινιο!
Επισης εχει ο sado μια φοτο που δειχνει το πατωμα στο χωρο αποσκευων!Εκει ειναι μια λεπτομερεια που με εκανε να βγαλω το καπελο στους σχεδιαστες!Τι εμπνευση!Αν μπορει ο sado μπορει να την βαλει και αυτην!
Η μηχανη θα ειναι μια διλιτρη τουρμπο με απευθειας ψεκασμου τεχνικη και θα αποδιδει 250 αλογα!Εγκαρσια τοποθετηση, μαλλον μιλαει για μονο μπροστιμη κινηση!
Προσεξτε οτι η σκεπη ειναι ολη γυαλινη και το κιβωτιο αυτοματο!
Στο λεβιε ταχυτητων υπαρχει ενα μικρo joystick που ρυθμιζει το συστημα πλοηγησεως!
Τα καθισματα ειναι πολυ γενναιοδωρα και ειναι κατασκευασμενα ειδικα για αυτο το μοντελο απο την Recaro!
Ειναι ενα στεισον μοντελο και θα λεγεται sportkombi, δηλ sportwagon στα Σουηδικα!
Αυτο το ερημικο τοπειο, υπαρχει και μια σελιδα διπλα με ολη την φοτο, αλλα δεν την εστειλα, ειναι μονο μερικα χιλιομετρα απο το εργοστασιο και ειναι μια ερημικη ακτη, ενα πολυ παλαιο εγκαταλελημενο λιμανι!
Σπυρος -
Περισσότερο θα χάζευα το ταχύμετρο παρά θα κοίταζα τον δρόμο
-
....Επισης εχει ο sado μια φοτο που δειχνει το πατωμα στο χωρο αποσκευων!Εκει ειναι μια λεπτομερεια που με εκανε να βγαλω το καπελο στους σχεδιαστες!Τι εμπνευση!Αν μπορει ο sado μπορει να την βαλει και αυτην!Eφτασεεεεεεεεε!!!!
Δραστηριότητες κάθε μάρκας και επιρροή στο κοινό