-
Αυτό που καταλαβαίνω εγώ είναι ότι οι αισθητήρες προανάφλεξης για να την ανιχνεύσουν πρέπει έστω και στιγμιαία να συμβεί, μετά αναλαμβάνει η ηλεκτρονική διαχείρηση του κινητήρα. Ισως αυτό να εννοούν γράφοντας ότι χτυπάει πυράκια-προανάφλεξη. Αν ακούγεται παρατεταμένο κροτάλισμα μάλλον είναι θέμα της συντακτικής ομάδας να απαντήσει, όπως είπες στην αρχή
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Εγω παντως στο Focus 1.6 βαζω παντα απλη και δεν εχω κανενα προβλημα (Και το πηρα 16500 με ολα τα extra!). Μηπως ν’ ανησυχω;Μα εσένα δεν είναι FSI....άσε που είναι απλό αυτοκίνητο και ..... απλό αυτοκίνητο=απλή βενζίνη.....!
-
παιδια θα συμφωνησω με οσα ειπατε απλα θελω κι εγω να τονισω οτι το golf ειναι fsi δηλαδη κινητηρας αμμεσου ψεκασμου.
κι ερωτω: οταν βαζεις βενζινη κατωτερου μ.ο. οκτανιων σε ενα τετοιο κινητηρα και δημιουργειται προωρη αναφλεξη οταν το μειγμα συμπιεζεται και το εμβολο βρισκεται σε ανοδο, πως προλαβαινει ο αισθητηρας να καταλαβει την αυταναφλεξη και τι κανει γι'αυτο; μεταβαλει την πορεια του εμβολου; δε γινεται κατι τετοιο απόσο γνωριζω.
αρα μηπως οντως 'χτυπαει πυρακια' και η vw ειναι καλυμμενη αφου εσυ ο αδαης της αυτοκινησης εβαλες κατωτερη βενζινη;
δε θελω να θιξω καποιον κι ουτε να παρεξηγηθω. αν ειμαι λαθος πειτε το!!!!
οσο για τον φιλο του συνforumιτη αμα το γουσταρε καλα εκανε και το πηρε! καλοταξιδο!!!! -
Ο χρήστης gfantom έγραψε:
παιδια θα συμφωνησω με οσα ειπατε απλα θελω κι εγω να τονισω οτι το golf ειναι fsi δηλαδη κινητηρας αμμεσου ψεκασμου.
κι ερωτω: οταν βαζεις βενζινη κατωτερου μ.ο. οκτανιων σε ενα τετοιο κινητηρα και δημιουργειται προωρη αναφλεξη οταν το μειγμα συμπιεζεται και το εμβολο βρισκεται σε ανοδο, πως προλαβαινει ο αισθητηρας να καταλαβει την αυταναφλεξη και τι κανει γι'αυτο; μεταβαλει την πορεια του εμβολου; δε γινεται κατι τετοιο απόσο γνωριζω.
αρα μηπως οντως 'χτυπαει πυρακια' και η vw ειναι καλυμμενη αφου εσυ ο αδαης της αυτοκινησης εβαλες κατωτερη βενζινη;
δε θελω να θιξω καποιον κι ουτε να παρεξηγηθω. αν ειμαι λαθος πειτε το!!!!
οσο για τον φιλο του συνforumιτη αμα το γουσταρε καλα εκανε και το πηρε! καλοταξιδο!!!!Ο αισθητήρας είναι πρακτικά ένα ειδικό μικρόφωνο κολλημένο πάνω στο μπλόκ της μηχανής, το οποίο είναι ρυθμισμένο να 'ακούει' τον χαρακτηριστικό ήχο που κάνει όταν χτυπάνε πυράκια.
Φυσικά και δεν προλαβαίνει ο αισθητήρας τα πυράκια πρίν καν αρχίσουν! Πρώτα ακούγονται και μετά αναλαμβάνει δράση.
Αν θυμάμαι καλά, μόνο δύο πράγματα μπορεί να κάνει ο εγκέφαλος για να μειώσει τα πυράκια. 1ον να δώσει πιο πλούσιο μείγμα, 2ον να μειώσει την προπορεία ανάφλεξης.
-
Επίσης να σημειώσω οτι δεν είναι και τόσο τραγικό να χτυπήσει πυράκια το μοτέρ, αρκεί να μήν το κάνει παρατεταμένα.
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Είναι δυνατόν να συμβαίνουν αυτά σε σύγχρονο αυτοκίνητο???
Ναι!!!
Δοκίμασε να βάλεις απλή αμόλυβδη (Ελληνικών προδιαγραφών...) σε μοτέρ 1,6 16ν (110PS) της PSA και θα με θυμηθείς όταν το μοτέρ επιταχύνει από πολύ χαμηλές στροφές (αρχίζει περίπου 1700 και τελειώνει περί τις 2000σαλ - Μην το θεωρείται πολύ χαμηλά... στην κίνηση και μέσα στην πόλη δεν είναι και τόσο σπάνιο... Ιδίως με 2η... που να βάζεις πρώτη εν κινήσει...)
Είπαμε...knock sencor? I don't know this word...Θέλει από 98 οκτάνια και πάνω και λειτουργεί άψογα... Το αστείο είναι ότι το βιβλιαράκι δεν αναφέρει τίποτα... Υποτίθεται ότι στο λένε, αλλά εμένα ο πωλητής που έκανε την παράδοση προφανώς το ξέχασε... Ώσπου άρχισα να φοβάμαι ότι καμιά ώρα θα μου μείνει κανένα πιστόνι στο χέρι... και άρχισα να βάζω Super και Super+...
Άρα, για τον φίλο με το Golf FSI θα προτείνω ασυζητητί 98 οκτάνια... Γιατί συν τοις άλλοις αν βάζεις απλή και πάθει κάτι, είσαι και εκτός εγγύησης... Και δεν θέλω να ακούσω τον λογαριασμό σε συνεργείο της VW (παθών...)
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Εγω παντως στο Focus 1.6 βαζω παντα απλη και δεν εχω κανενα προβλημα (Και το πηρα 16500 με ολα τα extra!). Μηπως ν’ ανησυχω;
Μα εσένα δεν είναι FSI....άσε που είναι απλό αυτοκίνητο και ..... απλό αυτοκίνητο=απλή βενζίνη.....!
Συμφωνα με την ιδια τη VW δεν ειναι ΑΠΛΟ αυτοκινητο, ειναι ΑΠΛΑ αυτοκινητο, ενω το Golf δεν ειναι! Οσο για το FSI, μη σωσω ν' αποκτησω, εδω η απλη αμολυβδη κοντευει 1 ευρω. Λεφτα για νταβατζηλικια δεν εχω...
-
Τα 20.000 ευρώ τα έδωσε όσο κι αν ακούγεται (και είναι) παράλογο. Και πράγματι με τόσα παίρνεις όλα τα άλλα σε 1.6. Επίσης ο ίδιος μου έλεγε ότι 'μη φανταστείς ότι έχει καμιά φοβερή κατανάλωση.Καμιά σχέση με ό,τι γράφεται'. Τις δε επιδόσεις του... τις ξέρετε. 'Βάζει φωτιά στο δρόμο...'
Πάντως ευχαριστώ για τις απαντήσεις που μου δώσατε! -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Εγω παντως στο Focus 1.6 βαζω παντα απλη και δεν εχω κανενα προβλημα (Και το πηρα 16500 με ολα τα extra!). Μηπως ν’ ανησυχω;
Μα εσένα δεν είναι FSI....άσε που είναι απλό αυτοκίνητο και ..... απλό αυτοκίνητο=απλή βενζίνη.....!
Συμφωνα με την ιδια τη VW δεν ειναι ΑΠΛΟ αυτοκινητο, ειναι ΑΠΛΑ αυτοκινητο, ενω το Golf δεν ειναι! Οσο για το FSI, μη σωσω ν' αποκτησω, εδω η απλη αμολυβδη κοντευει 1 ευρω. Λεφτα για νταβατζηλικια δεν εχω...
Μια χαρά αυτοκίνητο είναι το focus σου και το πήρες σε πολύ καλή τιμή. Αν μάλιστα κάποιος το χρησιμοποιεί εντός πόλης ή σε σαλίγκαρους της επαρχίας, πιο πιθανό είναι να ρίξει όχι κολώνες αλλά στενά και στροφές σε κάποια υπερτροφοδοτούμενα τουτούνια που είναι μεν καλά και γρήγορα, αλλά φτιαγμένα για πίστες αεροδρομίου
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Δοκίμασε να βάλεις απλή αμόλυβδη (Ελληνικών προδιαγραφών...) σε μοτέρ 1,6 16ν (110PS) της PSA και θα με θυμηθείς όταν το μοτέρ επιταχύνει από πολύ χαμηλές στροφές (αρχίζει περίπου 1700 και τελειώνει περί τις 2000σαλ - Μην το θεωρείται πολύ χαμηλά... στην κίνηση και μέσα στην πόλη δεν είναι και τόσο σπάνιο... Ιδίως με 2η... που να βάζεις πρώτη εν κινήσει...)
Είπαμε...knock sencor? I don't know this word...Θέλει από 98 οκτάνια και πάνω και λειτουργεί άψογα... Το αστείο είναι ότι το βιβλιαράκι δεν αναφέρει τίποτα... Υποτίθεται ότι στο λένε, αλλά εμένα ο πωλητής που έκανε την παράδοση προφανώς το ξέχασε... Ώσπου άρχισα να φοβάμαι ότι καμιά ώρα θα μου μείνει κανένα πιστόνι στο χέρι... και άρχισα να βάζω Super και Super+...
Δυστυχώς είναι έτσι όπως τα λες...
-
ΤΙΜΕΣ GOLF 5 ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΕΚΔΟΣΗ SPORTLINE H MONH POY AJIZEI ?
1,4 75PS 17630€1,4 90PS FSI 19435€
1,6 115PS FSI 22160€
ΧΩΡΙΣ ΕΣΠ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΟ RCD ΠΟΥ ΤΟ ΧΡΕΩΝΟΥΝ 508€[/b] -
1.ον golf 1.4 fsi (97 ιπποι κοιτα στο auto moto spor) 15.800e(και μην ακουω βλακεις για τελη και χρωμα ποσο παει συνολο,γιατι οι τιμες στα περιοδικα για τα αλλα αυτοκινητα ειναι χωρις αυτα)
2.το ξερω πως ειναι ποιο ακριβο απο καποια αλλα ΄,αλλα οχι στο σημειο που τα λετε.
πχ. corrola 1.4 3d 15.060, 4d 15900 e
honda civic 1.4 15740e
ktl.οπωτε μη λετε οτι του πιασαν το κωλο ,η δεν εχετε καμια σχεση με αμαξια ή κανετε τους τυφλους και προσπερνατε καποια θεματα.- οπως και να το κανουμε αλλο να λες πως εχω vw,audi,bmw,mersendes και αλλο toyota, honda, datsun ,nissan,hunday και αλλα σχιζοματικα.
γιατι εμενα προσωπικα παιζει και πολυ μεγαλο ρολο αν θα μετραει στη κοινωνια το αμαξι που θα εχω,σε συγκεκριμενα ατομα βεβαια.
4.οπως και να το κανουμε το αμαξι ειναι και prestize και image, δεν εχω δει εγω προσωπικα καποιον φτασμενο και φραγκατο να οδηγαει γιαπονεζικο αμαξι ,μη κοροιδευομαστε ετσι.
-
αν ειναι λιγο ποιο ακριβο το golf δε με πειραζει καποια πραγματα τα πληρωνεις ποιο ακριβα . πχ το ξερεις πως μια mercendes mia audi h porse ειναι ποιο ακριβα απο καποια αλλα της κατηγοριας.οποιος μπορει ομως παει κ τα περνει.
-
λετε ειναι φτωχο το 1.4 fsi στην απλη του εκδοση.εχει λοιπον 4 ηλεκτρικα παραθυρα, ηλεκτικους θερμενομενους καθρεφτες,ηλεκτρικο τιμονι μεταβαλλομενης υποβοηθησης servotronic,abs-ebd,asr που απενεργοποιειται με κουμπακι,κλιματισμο, κεντικο κλειδωμα,immobilaizer,6 ηχεια, αναρτησεις με πολλαπλους συνδεσμους, το ποιο ευθυβολο τιμονι της κατηγοριας η καλυτερη ποιοτητα κυλισης,τρομερα κρατηματα και μικρες κλισεις αμαξωματος σε σπορ οδηγηση.,ενισχυμενο ακαμπτο πλαισιο,6 αεροσακους,ενεργα προσκεφαλα, καταναλωση η κορυφαια στη κατηγορια του. 4 δισκοφρενα 15800 ε
βρειτε αλλο να μου πειτε που τα εχει αυτα στη κατηγορια αυτη αστο μη κουραζεσαι
7.α! να πω και για τη καταναλωση που ειναι κ το θεμα και λιγοι μιλλαν, οντως ο κατασκευαστης προτεινει σουπερ μολυβδη για καλυτερη λειτουργια. ε αυτο εννοειται,δε το ξερετε εσεις οτι θα πηγαινει καλυτερα με syper? και τo αμαξι του πατερα μου (το 95 που το ειχε παρει)και τα περισσοτερα αν κοιταξετε στο βιβλιο οδηγιων έλεγε τοτε ,'δουλευει καλυτερα με βενζινη αμολυβδη 95+ οκτανιων') ,βαζει κανεις?
8.διαβασα μερικους που για να το κατηγορησουν λενε 'ρε ενας φιλος μου το πηρε και οταν το σβηνει βγαζει προβλημα στα ηλεκτρικα συστηματα και ειναι ακομα 1 μηνος ,γιατι με το που το σβηνει αλλαζουν θεση οι καθαριστηρες' αλλα δεν ξερει οτι ειναι σχεδιασμενο να το κανει αυτο(με το που σβηνει κινουνται λιγο ωστε να μη μενουν ποτε στην ιδια θεση και φθειρονται και κολλαν.φανταστειτε τι κλιμα επικρατει και τι οντως συμβαινει.
9.τοσο μισος για αυτο το αμαξι?το θεμα ηταν για το αν καιει super αμολυβδη το fsi, και αντι να γινεται συζητηση για αυτο απο αυτους που ενδιαφερονται για το golf εχει γεμισει το site με εχθρους που βριζουν το golf ασχετα με το θεμα.υποπτο μου ακουγεται
δυο μου ερχονται στο μυαλο
-οσα δε πιανει η αλλεπου τα κανει κρεμασταρια
-στο δεντρο με τους καρπους θα πεσουν πετρες ,οχι στο ξερο- ναι στο θεμα εμφανηση παω πασο ,οτι κιαν πειτε το δεχομαι ειναι θεμα γουστου.
11.στο θεμα επιδοσεων παλι μην ακουω βλακειες,αν εχεις τι δινατοτητα και θες επιδοσεις παρε το 2.0 fsi, ή το 3.2
οι επιδοσεις μετραν στο αμαξι παρε ενα suzuki swift gt τοτε με 3000ε να πηγενει σφερα,καλα θες και να στριβει τωρα λεπτομεριες ειναι αυτα.- συγνωμη για το ειρωνικο στυλ αλλα δε μπορω τους κομπλεξισμους.σαν να παω εγω τωρα στο site της mersendes και να λεω καλα ρε καραγκιοζηδες τη μαλακιες αμαξι περνεται με τοσα λεφτα,σα νεκροφορες ειναι ρε ,γεροντιστικα, πανακριβα ρε σας πιασαν το κωλο ,με 100.000 ε εγω αγοραζω 20 hynday genz τα βαζω γυρω γυρω απο τη πολυκατοικια,και χαλαει το ενα χεστηκα περνω ταλλο. ε δε θαμαι βλακας?
δε μπορω να φτασω εκει να παρω την slk, τη θαυμαζω και τη βαζω ως στοχο για το μελλον.
12.δε μιλαω εκ του ασφαλους γιατι δεν εχω αγορασει ακομα αμαξι διαθετω 6 εκατομυρρια και μαλλον θαπαρω το golf,καλιστα θα μπορουσα να παρω 102 αλλα αυτοκινηταμε αυτα τα λεφτα.
- οπως και να το κανουμε αλλο να λες πως εχω vw,audi,bmw,mersendes και αλλο toyota, honda, datsun ,nissan,hunday και αλλα σχιζοματικα.
-
Ε άμα το θέτεις έτσι τρέχω να πάρω κι εγώ... Ευχαριστούμε που μας άνοιξες τα μάτια
-
Ο χρήστης gio21 έγραψε:
3. οπως και να το κανουμε αλλο να λες πως εχω vw,audi,bmw,mersendes και αλλο toyota, honda, datsun ,nissan,hunday και αλλα σχιζοματικα.
γιατι εμενα προσωπικα παιζει και πολυ μεγαλο ρολο αν θα μετραει στη κοινωνια το αμαξι που θα εχω,σε συγκεκριμενα ατομα βεβαια.Συμφωνώ οτι για κάποιους μετράει το πρεστίζ πάνω απ όλα(όχι για μένα παντως). Όμως γιατί νομίζεις οτι το Golf έχει μεγαλύτερο πρεστίζ απο ένα Corolla, εφόσον έχουν παραπλήσια αξία? Επίσης δεν είναι ανόητο να μιλάμε για πρεστίζ σε αυτοκίνητα των 1400 κυβικών?
4.οπως και να το κανουμε το αμαξι ειναι και prestize και image, δεν εχω δει εγω προσωπικα καποιον φτασμενο και φραγκατο να οδηγαει γιαπονεζικο αμαξι ,μη κοροιδευομαστε ετσι.
Υπάρχουν πολλοί που είναι 'φραγκάτοι και φτασμένοι' όπως χαρακτηριστικά λές, και οδηγούν γιαπωνέζικα και κορεάτικα. Προφανώς δεν μπορείς να τους 'εντοπίσεις' γιατι κρίνεις τους ανθρώπους μόνο απο το αυτοκίνητο που οδηγάνε ή το ωρολόι και τα ρούχα που φοράνε.
-
Ήδη έχω αρχίσει να σκέφτομαι να ξαναπάω στην αντιπροσωπεία της VW, και να πάρω τιμή απόσυρσης προκειμένου με τα λεφτά που θα μου δώσουν και καμια €5000 να πάρω ενα Golf 1.4 με λίγο χειρότερο εξοπλισμό από το astra-h μου.
Χαίρομαι επίσης που δεν φαίνομαι φραγκάτος και φαντασμένος
Επίσης χαίρομαι αφάνταστα καθημερινά και μόνο που βλέπω το αυτοκίνητο έξω παρκαρισμένο... όταν δε το οδηγώ το χαμόγελό μου φτάνει στα αυτιά και νοιώθω ευγνωμοσύνη που έκανα test drive το Golf πριν αποφασίσω
Δεσμεύομαι για εντυπώσεις σε καμιά εβδομάδα. Όσο για την super αμόλυβδη, συνήθως απλά έχει την ποιότητα που θα έπρεπε να έχουν οι απλές στην Ελλάδα, οπότε μάλλον οι κατοστάρες ίσα που αρκούν για τους FSI... -
Ο χρήστης gio21 έγραψε:
1.ον golf 1.4 fsi (97 ιπποι κοιτα στο auto moto spor) 15.800e(και μην ακουω βλακεις για τελη και χρωμα ποσο παει συνολο,γιατι οι τιμες στα περιοδικα για τα αλλα αυτοκινητα ειναι χωρις αυτα).................................................................................
12.δε μιλαω εκ του ασφαλους γιατι δεν εχω αγορασει ακομα αμαξι διαθετω 6 εκατομυρρια και μαλλον θαπαρω το golf,καλιστα θα μπορουσα να παρω 102 αλλα αυτοκινηταμε αυτα τα λεφτα.
Δεν έχεις άδικο, νομίζω ότι μιλάς σωστά.
Μια αντίρρηση έχω στο θέμα της βενζίνης, άλλο να πηγαίνει καλύτερα (κι εγώ βάζω που και που για καθάρισμα του κινητήρα) κι άλλο να υποχρεώνεσαι εσαεί να βάζεις καύσιμο που σε νορμάλ περιόδους (όχι στην κρίση που παίζει σήμερα με το πετρέλαιο) κοστίζει 0,95-1,05 ευρώ, ενώ η απλή αμόλυβδη 0,75-0,80. Μακροπρόθεσμα η δαπάνη είναι πολύ σημαντική για ένα μέσο πορτοφόλι. Γιατί το παχύ πορτοφόλι δεν θα στραφεί στο γκολφ, θα πάρει μια φαγάνα με 3000 κ.εκ. και σκασίλα του..Επίσης άλλη αντίρρηση έχω στο ζήτημα του πρεστίζ. Υπάρχουν γιαπωνέζικα που σε κάνουν να γυρνάς να τα κοιτάξεις (άμα είσαι λίγο σχετικός, γιατί το τι θα σκεφτεί η χαζογκόμενα ή ένας μπάρμπας μου είναι αδιάφορο). Και επιπλέον τα VW δεν είναι δα και εφάμιλα των Mercedes, BMW, Porsche επειδή κατάγονται από την ίδια χώρα. 'Αμάξι του λαού' σημαίνει το VolksWagen στο κάτω κάτω
Τέλος, τι έχεις να πεις για τα θέματα αξιοπιστίας, τα προβλήματα με τα καμμένα λάδια δηλαδή και το (κατ'εμέ) άθλιο ζήτημα της μόλις διετούς εγγύησης; Τόσο βραχυχρόνια εγγύηση μου δίνουν πια μέχρι και σε DVD players μάρκας μ'έκαψες.
-
Ο χρήστης gio21 έγραψε:
1.ον golf 1.4 fsi (97 ιπποι κοιτα στο auto moto spor) 15.800e(και μην ακουω βλακεις για τελη και χρωμα ποσο παει συνολο,γιατι οι τιμες στα περιοδικα για τα αλλα αυτοκινητα ειναι χωρις αυτα)
H καλύτερη βελτίωση για τα αυτοκίνητα. Αγοράζεις AMS και ξαφνικά αποκτάς 5-10 άλογα.
Λέτε να βγάζει το Fabia 110;
-
***[b][b]ΦΙΛΕ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 3000€ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΑΝΤΩΣ ΣΑΝ ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΛΗ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΕΚΑΝΑ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΤΟ ΝΕΟ GOLF ΣΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΜΑΛΛΟΝ ΔΥΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΠΑΝΤΩΣ ΠΑΡΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΜΠΕΙΣ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΗ Η ΠΟΡΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΗΣ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ **[/b][/b]*2.το ξερω πως ειναι ποιο ακριβο απο καποια αλλα ΄,αλλα οχι στο σημειο που τα λετε.
πχ. corrola 1.4 3d 15.060, 4d 15900 e
honda civic 1.4 15740e
ktl.οπωτε μη λετε οτι του πιασαν το κωλο ,η δεν εχετε καμια σχεση με αμαξια ή κανετε τους τυφλους και προσπερνατε καποια θεματα.- οπως και να το κανουμε αλλο να λες πως εχω vw,audi,bmw,mersendes και αλλο toyota, honda, datsun ,nissan,hunday και αλλα σχιζοματικα.
γιατι εμενα προσωπικα παιζει και πολυ μεγαλο ρολο αν θα μετραει στη κοινωνια το αμαξι που θα εχω,σε συγκεκριμενα ατομα βεβαια.
-
αν ειναι λιγο ποιο ακριβο το golf δε με πειραζει καποια πραγματα τα πληρωνεις ποιο ακριβα . πχ το ξερεις πως μια mercendes mia audi h porse ειναι ποιο ακριβα απο καποια αλλα της κατηγοριας.οποιος μπορει ομως παει κ τα περνει.
-
λετε ειναι φτωχο το 1.4 fsi στην απλη του εκδοση.εχει λοιπον 4 ηλεκτρικα παραθυρα, ηλεκτικους θερμενομενους καθρεφτες,ηλεκτρικο τιμονι μεταβαλλομενης υποβοηθησης servotronic,abs-ebd,asr που απενεργοποιειται με κουμπακι,κλιματισμο, κεντικο κλειδωμα,immobilaizer,6 ηχεια, αναρτησεις με πολλαπλους συνδεσμους, το ποιο ευθυβολο τιμονι της κατηγοριας η καλυτερη ποιοτητα κυλισης,τρομερα κρατηματα και μικρες κλισεις αμαξωματος σε σπορ οδηγηση.,ενισχυμενο ακαμπτο πλαισιο,6 αεροσακους,ενεργα προσκεφαλα, καταναλωση η κορυφαια στη κατηγορια του. 4 δισκοφρενα 15800 ε
βρειτε αλλο να μου πειτε που τα εχει αυτα στη κατηγορια αυτη αστο μη κουραζεσαι
7.α! να πω και για τη καταναλωση που ειναι κ το θεμα και λιγοι μιλλαν, οντως ο κατασκευαστης προτεινει σουπερ μολυβδη για καλυτερη λειτουργια. ε αυτο εννοειται,δε το ξερετε εσεις οτι θα πηγαινει καλυτερα με syper? και τo αμαξι του πατερα μου (το 95 που το ειχε παρει)και τα περισσοτερα αν κοιταξετε στο βιβλιο οδηγιων έλεγε τοτε ,'δουλευει καλυτερα με βενζινη αμολυβδη 95+ οκτανιων') ,βαζει κανεις?
8.διαβασα μερικους που για να το κατηγορησουν λενε 'ρε ενας φιλος μου το πηρε και οταν το σβηνει βγαζει προβλημα στα ηλεκτρικα συστηματα και ειναι ακομα 1 μηνος ,γιατι με το που το σβηνει αλλαζουν θεση οι καθαριστηρες' αλλα δεν ξερει οτι ειναι σχεδιασμενο να το κανει αυτο(με το που σβηνει κινουνται λιγο ωστε να μη μενουν ποτε στην ιδια θεση και φθειρονται και κολλαν.φανταστειτε τι κλιμα επικρατει και τι οντως συμβαινει.
9.τοσο μισος για αυτο το αμαξι?το θεμα ηταν για το αν καιει super αμολυβδη το fsi, και αντι να γινεται συζητηση για αυτο απο αυτους που ενδιαφερονται για το golf εχει γεμισει το site με εχθρους που βριζουν το golf ασχετα με το θεμα.υποπτο μου ακουγεται
δυο μου ερχονται στο μυαλο
-οσα δε πιανει η αλλεπου τα κανει κρεμασταρια
-στο δεντρο με τους καρπους θα πεσουν πετρες ,οχι στο ξερο- ναι στο θεμα εμφανηση παω πασο ,οτι κιαν πειτε το δεχομαι ειναι θεμα γουστου.
11.στο θεμα επιδοσεων παλι μην ακουω βλακειες,αν εχεις τι δινατοτητα και θες επιδοσεις παρε το 2.0 fsi, ή το 3.2
οι επιδοσεις μετραν στο αμαξι παρε ενα suzuki swift gt τοτε με 3000ε να πηγενει σφερα,καλα θες και να στριβει τωρα λεπτομεριες ειναι αυτα.- συγνωμη για το ειρωνικο στυλ αλλα δε μπορω τους κομπλεξισμους.σαν να παω εγω τωρα στο site της mersendes και να λεω καλα ρε καραγκιοζηδες τη μαλακιες αμαξι περνεται με τοσα λεφτα,σα νεκροφορες ειναι ρε ,γεροντιστικα, πανακριβα ρε σας πιασαν το κωλο ,με 100.000 ε εγω αγοραζω 20 hynday genz τα βαζω γυρω γυρω απο τη πολυκατοικια,και χαλαει το ενα χεστηκα περνω ταλλο. ε δε θαμαι βλακας?
δε μπορω να φτασω εκει να παρω την slk, τη θαυμαζω και τη βαζω ως στοχο για το μελλον.
12.δε μιλαω εκ του ασφαλους γιατι δεν εχω αγορασει ακομα αμαξι διαθετω 6 εκατομυρρια και μαλλον θαπαρω το golf,καλιστα θα μπορουσα να παρω 102 αλλα αυτοκινηταμε αυτα τα λεφτα.[/quote][quote][/quote]
- οπως και να το κανουμε αλλο να λες πως εχω vw,audi,bmw,mersendes και αλλο toyota, honda, datsun ,nissan,hunday και αλλα σχιζοματικα.
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
H καλύτερη βελτίωση για τα αυτοκίνητα. Αγοράζεις AMS και ξαφνικά αποκτάς 5-10 άλογα.
Λέτε να βγάζει το Fabia 110;
Η βελτίωση AMS ισχύει μόνο για τα goup VAG.....εγώ με το Hyundai τι να κάνω
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Η βελτίωση AMS ισχύει μόνο για τα goup VAG.....εγώ με το Hyundai τι να κάνω
Με ένα αυτοκολλητάκι μήπως γίνεται κάτι... Γιατί 4-5 ίππους τους ήθελα στο παλιό μου Hondaκι
Golf FSI:καίει μόνο super αμόλυβδη;