-
εγω θα αγοραζα απο γερμανια μονο καποιο αμαξι που θα δυσκολευομουν να βρω στην ταλαιπωρη ελληνικη αγορα. Γενικα αν δεν εχεις κανα τελωνιακο να την βγαλεις καθαρη, δε νομιζω οτι γλυτωνεις και πολλα
-
Ο χρήστης mikegr έγραψε:
εγω θα αγοραζα απο γερμανια μονο καποιο αμαξι που θα δυσκολευομουν να βρω στην ταλαιπωρη ελληνικη αγορα. Γενικα αν δεν εχεις κανα τελωνιακο να την βγαλεις καθαρη, δε νομιζω οτι γλυτωνεις και πολλαΚάνε τους υπολογισμούς και θα δεις πως γλιτώνεις.....
Τελωνειακό δεν χρειάζεσαι, εκτελωνιστή χρειάζεσαι και το κόστος είναι ήδη προ-συμφωνημένο (σύμφωνα με τους καταλόγους Χονδρικής Τιμής).....τα έχω ξαναπεί....
-
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
εγω θα αγοραζα απο γερμανια μονο καποιο αμαξι που θα δυσκολευομουν να βρω στην ταλαιπωρη ελληνικη αγορα. Γενικα αν δεν εχεις κανα τελωνιακο να την βγαλεις καθαρη, δε νομιζω οτι γλυτωνεις και πολλα
Κάνε τους υπολογισμούς και θα δεις πως γλιτώνεις.....
Τελωνειακό δεν χρειάζεσαι, εκτελωνιστή χρειάζεσαι και το κόστος είναι ήδη προ-συμφωνημένο (σύμφωνα με τους καταλόγους Χονδρικής Τιμής).....τα έχω ξαναπεί....
καλο ειναι να υπολογιζεις ομως και καποιο εξτρα ποσον γιατι δεν ξερεις τι γινεται
-
Ο χρήστης mikegr έγραψε:
Κάνε τους υπολογισμούς και θα δεις πως γλιτώνεις.....
καλο ειναι να υπολογιζεις ομως και καποιο εξτρα ποσον γιατι δεν ξερεις τι γινεται
Το αυτ/το της υπογραφής μου το εκτελώνισα πριν 10 μέρες, ξέρω τι λέω...
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Ψαξε στις εταιρειες χρονομισθωσης μηπως εχουν καμια μισθωση Z4 που ληγει τωρα κοντα και μπορουν να στο νοικιασουν για 2-3 χρονια.Ενδιαφερομαι μονο για καινουριο .
Τοσα χρονια με μεταχειρισμενα κυκλοφορω.
Θελω να μυρισω εργοστασιο -
Επειδή χτες μόλις κοιτούσα τις τιμές μεταχειρισμένων 4μήνου από Γερμανία, οι καλύτερες ευκαιρίες του 2.3 παίζουν στις 36-37χιλιάδες. Με εκτελωνισμούς συμφέρει οριακά πχ από μια εξίσου εξοπλισμένη που πάει 50χιλιάδες εδώ. Για καινούργιο φαντάζομαι δεν θα συμφέρει καθόλου.
Νομίζω το Δεκέμβρη θα έχει πολύ περισσότερη προσφορά σε ελαφρώς μεταχειρισμένα αυτοκίνητα αλλά οι τιμές θα είναι πάνω κάτω ίδιες. Επειδή κι εγώ είμαι στην φάση, βλέπω πως μόνο με την απόσυρση -αν έχεις κάποιο σαπάκι πρόχειρο- που θα είναι επίσιμη απ τον άλλο μήνα θα έχω κάποιο αξιόλογο κέρδος.
Leasing πάλι δεν σου βγαίνει πιο φτηνά ως ιδιώτης, μόνο μέσω κάποιας ΑΕ να περαστεί στα έξοδα κτλ. Αν βέβαια θες αμάξι σήμερα και να το αλλάξεις σε 2-3 χρόνια το leasing είναι πο ξέγνοιαστο.
-
Ο χρήστης tolkki έγραψε:
Ψαξε στις εταιρειες χρονομισθωσης μηπως εχουν καμια μισθωση Z4 που ληγει τωρα κοντα και μπορουν να στο νοικιασουν για 2-3 χρονια.
Ενδιαφερομαι μονο για καινουριο .
Τοσα χρονια με μεταχειρισμενα κυκλοφορω.
Θελω να μυρισω εργοστασιοΤοτε θα ελεγα να ψαξεις για καποιο καινουριο απο Ελλαδα με το χαμηλο ΕΤΤ,πιθανως καποιοι εμποροι να εχουν καβατζωμενο καποιο.
-
σίγουρα όχι στην αθήνα! για να παραφράσω τα λόγια ενός πωλητή προχτές 'μόνο ξύλο δεν έπαιξαν για 7 αυτοκίνητα'
-
Συνοψίζοντας, ρωτάς τον λογιστή σου αν εκπίπτει το μίσθωμα από τα έσοδά σου (ως ελεύθερος επαγγελματίας).
Αν ΝΑΙ, ασυζητητί leasing (peace of mind που λέμε στην Ελλάδα, δεν σε απασχολεί τίποτα αφού το όχημα δεν είναι δικό σου).Αν ΟΧΙ, αγορά από Ελλάδα για λιγότερο τρέξιμο-άγχος-εκπλήξεις.
Υ.Γ. Δυστυχώς κανένα από τα αυτοκίνητά μου δεν είναι leasing. Αν μπορείς, η χρονομίσθωση είναι must.
-
Ο χρήστης JpoLgr έγραψε:
Συνοψίζοντας, ρωτάς τον λογιστή σου αν εκπίπτει το μίσθωμα από τα έσοδά σου (ως ελεύθερος επαγγελματίας).
Αν ΝΑΙ, ασυζητητί leasing (peace of mind που λέμε στην Ελλάδα, δεν σε απασχολεί τίποτα αφού το όχημα δεν είναι δικό σου).Αν ΟΧΙ, αγορά από Ελλάδα για λιγότερο τρέξιμο-άγχος-εκπλήξεις.
Υ.Γ. Δυστυχώς κανένα από τα αυτοκίνητά μου δεν είναι leasing. Αν μπορείς, η χρονομίσθωση είναι must.
Ειναι βασικο ομως να εχεις εσοδα
Γιατι αυτο στις μερες μας δεν ειναι αυτονοητο -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Ειναι βασικο ομως να εχεις εσοδα
Γιατι αυτο στις μερες μας δεν ειναι αυτονοητοΑν και καθήμενος (μπροστά στο PC) ορθά εμίλησες...
-
Ο χρήστης gmak έγραψε:
Επειδή χτες μόλις κοιτούσα τις τιμές μεταχειρισμένων 4μήνου από Γερμανία, οι καλύτερες ευκαιρίες του 2.3 παίζουν στις 36-37χιλιάδες. Με εκτελωνισμούς συμφέρει οριακά πχ από μια εξίσου εξοπλισμένη που πάει 50χιλιάδες εδώ. Για καινούργιο φαντάζομαι δεν θα συμφέρει καθόλου.
Νομίζω το Δεκέμβρη θα έχει πολύ περισσότερη προσφορά σε ελαφρώς μεταχειρισμένα αυτοκίνητα αλλά οι τιμές θα είναι πάνω κάτω ίδιες. Επειδή κι εγώ είμαι στην φάση, βλέπω πως μόνο με την απόσυρση -αν έχεις κάποιο σαπάκι πρόχειρο- που θα είναι επίσιμη απ τον άλλο μήνα θα έχω κάποιο αξιόλογο κέρδος.Τι τελωνειο υπολογιζεις για 23ι? Τα γερμανικα τωρα εχουν ελαχιστα χλμ. Αστα να γραψουν λιγα και να πεσει η τιμη τους
-
Ο χρήστης roulis21 έγραψε:
Νομίζω το Δεκέμβρη θα έχει πολύ περισσότερη προσφορά σε ελαφρώς μεταχειρισμένα αυτοκίνητα αλλά οι τιμές θα είναι πάνω κάτω ίδιες. Επειδή κι εγώ είμαι στην φάση, βλέπω πως μόνο με την απόσυρση -αν έχεις κάποιο σαπάκι πρόχειρο- που θα είναι επίσιμη απ τον άλλο μήνα θα έχω κάποιο αξιόλογο κέρδος.Τι τελωνειο υπολογιζεις για 23ι? Τα γερμανικα τωρα εχουν ελαχιστα χλμ. Αστα να γραψουν λιγα και να πεσει η τιμη τους
τα αυτοκίνητα που έχουν πινακίδες από απρίλιο σε δύο μήνες θα εισάγωνται κανονικά. Αρκετά είναι μάλιστα εργαζόμενων της bmw και έχουν ένδειξη 'διαθέσιμο από νοεμβριο/δεκέμβριο'. Εκεί έχει ενδιαφέρον να κλείσεις κάποιο με 36-37 χιλιάρικα
χοντρικά υπολογίζω 27-30.000 εργοστασιακή αξία. Συν έξοδα κτλ κτλ κάπου 45-47 χιλιάδες. Όχι και τόσο συμφέρον, γλυτώνεις μόνο το κόστος των εξτρά. Ένα καλά εξοπλισμένο 2.3si καινούργιο πάει 50-54 χιλιάδες.
-
Kαινουριο απο Αγγλια βγαινει αρκετα φθηνο αλλα εχει 4 μηνες παραδοση.
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Kαινουριο απο Αγγλια βγαινει αρκετα φθηνο αλλα εχει 4 μηνες παραδοση.αριστεροτίμονο??
BMW UK
s23i on the road price GBP 28.650 = € 33.660 -
Ο χρήστης gmak έγραψε:
τα αυτοκίνητα που έχουν πινακίδες από απρίλιο σε δύο μήνες θα εισάγωνται κανονικά. Αρκετά είναι μάλιστα εργαζόμενων της bmw και έχουν ένδειξη 'διαθέσιμο από νοεμβριο/δεκέμβριο'. Εκεί έχει ενδιαφέρον να κλείσεις κάποιο με 36-37 χιλιάρικα
χοντρικά υπολογίζω 27-30.000 εργοστασιακή αξία. Συν έξοδα κτλ κτλ κάπου 45-47 χιλιάδες. Όχι και τόσο συμφέρον, γλυτώνεις μόνο το κόστος των εξτρά. Ένα καλά εξοπλισμένο 2.3si καινούργιο πάει 50-54 χιλιάδες.
πιστευω αξια CIF ειναι πιο λιγο
με 36-37K πας οσο εχει καινουργιο απλα παλι κερδιζεισ τα εξτρα, Γεναρη πιστευω θα δεις αμαξια (23i) με κατω απο 32-33 οποτε μη κλεισεις απο τωρα κατι. Ασε που μπορεις να πας και σε γυμνο (30i) -
Ο χρήστης roulis21 έγραψε:
Kαινουριο απο Αγγλια βγαινει αρκετα φθηνο αλλα εχει 4 μηνες παραδοση.
αριστεροτίμονο??
BMW UK
s23i on the road price GBP 28.650 = € 33.660Ναι, αριστεροτιμονο, απο Export & Diplomatic sales (link sto bmw.co.uk). Αφερεις 15% ΦΠΑ απο τις τιμες που αναγραφονται και πληρωνεις ΦΠΑ και ΤΤ στην Ελλαδα. Επηδει το αυτοκινητο ειναι καινουριο δεν κανουν εκπτωσεις αλλιως παιζει μεχρι και 7% εκπτωση αναλογα με το μοντελο. Το γραφειο τους ειναι κοντα στην Οξφορντ στριτ.
-
ναι αλλα θα το μπασεις στην Ελλαδα ως καινουργιο και θα πληρωσεις ολα κερατιατικα εε?
ειδα και αυτο
BMW is very pleased to offer you our special conditions whether you are currently living or working in the UK or outside of your home country.
To be eligible for the export sales programme you must be able to meet the following criteria:
Produce documentation confirming you are living or working in the UK or outside of your country of residence for more than 3 months. -
εμενα θα με ενδιεφερε μια Corvette Z06 μελλοντικα απο γερμανια μια και εδω δεν κυκλοφορουν πολλες.Συμφερει?Απο Αγγλια λογω της ισοτιμιας ευρω/λιρας τι παιζει??
-
αυτο αναρωτιεμαι αν τωρα οπως εχουν πεσει οι τιμες στα αυτοκινητα μεγαλου κυβισμου αξιζει η εισαγωγη τους...
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΠΟ Ε.Ε.