-
Μέσω ευρωπαϊκών δικαστηρίων θα δικαιωθείς ..αλλά θα πάρει τόσο χρόνο και χρήματα που πρέπει να έισαι δικομανής για να μπείς στην διαδικασία.
Για να έχω καλό ρώτημα, για μια ΒΜW Μ3 του 87 πού εχω θα πρέπει να πληρώσω 346% (2.5 lt)
Αξία το 87' (30 K ευρώ)
Αξια με 80% μείωση 6000346% φορολόγηση σε αυτό 20760 Ευρώ ....
Το αυτοκίνητo εμένα μου κόστισε 4.000 ευρώ στην πραγματικότητα και
θα πρέπει να δώσω άλλα 20.760 ?Νταβατζιλίκι.... καλύτερα να πάω Αγγλία να βγάλω βρετανική υποκότητα και να το κυκλοφωρώ ώς ξένος ... πιο φτηνά θα έρθει.. και όρκιστώ στην βασίλισσα.
Τελικά σε αυτή την χώρα, είναι πολύ ακριβό να είσαι Έλληνας
-
Σωστός....
-
Ο χρήστης boo έγραψε:
Από 1 Ιουλίου αλλάζει ο τρόπος φορολόγησης μεταχειρισμένων αυτοκινήτων από το εξωτερικό....
Σίγουρα τις επόμενες μέρες θα μάθουμε περισσότερα...
Κανένα νέο? Κοντεύει να τελειώσει ο Ιούνιος!
-
Δυστυχώς δεν πήγε νέα εγκύκλιος στα τελωνεία ακόμη (Ελληνικό Δημόσιο)...
-
ΜΕΝΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΣΠΑΝΙΔΑ.
ΕΧΕΙ ΑΥΤ ΜΕ ΙΣΠΑΝΙΚΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΟΔΗΓΩ ΕΓΩ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΜΕΣΑ (ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.)
ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ , ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ SITE, Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ??ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΥΠΟΧΡΕΟΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ
ΣΕΛΕΝΗΣ ΝΙΚΟΣ -
Any news? Nobody
Υποτειθεται μετα την 1η Ιουλιου θα ειχαμε αλλαγες? -
Αυτα τα 'news' περιμενουμε τοσα χρονια...
Δε θελω να σας απογοητευσω παιδες, αλλα πιστευω οτι θα αργησει η μερα που θα τα ακουσουμε
-
Σήμερα θα μάθω περισσοτερες λεπτομέρειες από το τελωνείο μιας και ετοιμάζομαι να εισάγω ένα αυτοκίνητο για μένα από Γερμανία...
-
Μόλις μάθεις πες μας και μας! Ένα καλό νέο περιμένουμε!
-
Ο χρήστης selenis nikos έγραψε:
ΜΕΝΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΣΠΑΝΙΔΑ.
ΕΧΕΙ ΑΥΤ ΜΕ ΙΣΠΑΝΙΚΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΟΔΗΓΩ ΕΓΩ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΜΕΣΑ (ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.)
ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ , ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ SITE, Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ??ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΥΠΟΧΡΕΟΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ
ΣΕΛΕΝΗΣ ΝΙΚΟΣΣε παρόμοια περίπτωση στην Ιταλία χρειάστηκε να κάνουμε ένα χαρτί στο Προξενείο που έλεγε ότι μπορώ να οδηγώ το αυτοκίνητο.Ρώτα σε Πρεσβεία ή Προξενείο.
-
Ο χρήστης SPITFIRE έγραψε:
Αυτα τα 'news' περιμενουμε τοσα χρονια...Δε θελω να σας απογοητευσω παιδες, αλλα πιστευω οτι θα αργησει η μερα που θα τα ακουσουμε
Για ένα χρόνο απο τώρα θα ισχύουν τα ίδια. Το είχα διαβάσει πριν 2 βδομάδες νομίζω στην ναυτεμπορική. Αυτό που δεν καταλαβαίνω πάντως είναι πως αν πας σε ένα μαστορα και του πεις να σου φέρει ενα αμάξι που έχεις βρει στο mobile.de πχ σου λεει ακριβώς τα λεφτά που χρειάζονται.
-
Ο χρήστης boo έγραψε:
Σήμερα θα μάθω περισσοτερες λεπτομέρειες από το τελωνείο μιας και ετοιμάζομαι να εισάγω ένα αυτοκίνητο για μένα από Γερμανία...Λοιπόν η προηγούμενη εγκύκλιος αποσύρθηκε και έτσι ισχύει ακριβώς το προηγούμενο καθεστώς μέχρι το τέλος του χρόνου. Για μετά δεν ξέρει κανείς. Ελληνική προχειρότητα στο μεγαλείο της...
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Αυτό που δεν καταλαβαίνω πάντως είναι πως αν πας σε ένα μαστορα και του πεις να σου φέρει ενα αμάξι που έχεις βρει στο mobile.de πχ σου λεει ακριβώς τα λεφτά που χρειάζονται.Είναι απλό αν γνωρίζεις στο περίπου τις εργοστασιακές τιμές. Συνήθως είναι στο 60% με 70% της τιμής λιανικής πώλησης.
-
Σε πρόσφατη επίσκεψή μου σε αντιπροσωπεια της Τογιοτα και ενώ ενδιαφερόμουν για αβένσις πετρέλαιο, μου είπαν ότι δεν το φέρνουν αλλά ότι αν θέλω μπορώ να κάνω μόνος ανεξάρτητη εισαγωγή καινούργιου αυτοινήτου και ότι η αγορά είναι πλέον ανοιχτή σε όλοποιον θέλει να εισάγει (ακόμα και για μεταπώληση) καινούργιο αυτοκίνητο.
Γνωρίζετε κάτι???
Δε νομίζω να πρέπει να αγοραστεί το αυτοκίνητο από αντιπροσωπεία του εξωτερικού , μιας και τότε μετους δασμούς θα φτάει η τιμή σε εξωπραγματικά επίπεδα... -
Ωραια, μετα το τελος του χρονου τι γινεται? Θα ειναι φτηνοτερα τα μεγαλου κυβισμου η οχι?
-
Ο χρήστης leventis έγραψε:
Ωραια, μετα το τελος του χρονου τι γινεται? Θα ειναι φτηνοτερα τα μεγαλου κυβισμου η οχι?Μετά το τελος του χρόνου οι φόροι θα αυξηθούν.
-
δειτε και αυτο...
-
Ξερει κανεις τι τυπους καταλυτη εγκρινει το Υπουργειο Συγκοινωνιων για εισαγωγη αυτοκινητου απο Αμερικη?
-
Εχει φερει κανεις αυτοκινητο απο το εξωτερικο με μετοικεσια? Τι πληρωνεις τελωνειο, φπα ,τελη ταξινομισης και τελος τι περιορισμοι υπαρχουν σε κυβικα για καινουριο η μεταχειρισμενο? Ολες οι πληροφοριες δεκτες
Ευχαριστω! -
Απορία:
Μπορεί κάποιος να εισάγει ως μεταχειρισμένο μια έκδοση αυτοκινήτου που δεν είχε εισαχθεί ποτέ ως καινούργιο στην Ελλάδα;
Δεν έχω βέβαια τα λεφτά, αλλά βλέπω ότι το όνειρό μου έχει αρχίσει να κυκλοφορεί πολύ στις αγγελίες της Γερμανίας.
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΠΟ Ε.Ε.