-
Θα υπάρξει και 'ελαφρωμένη' έκδοση με 230 ίππους. (autoexpress, UK)
-
30 το απλο,32 το ντι εσ τζι ερχεται το φλεβαρη
εγω ψηφιζω ασπρο!!!με την ωραια τη ταπετσαρια... στο καρ το αγγλικο συγκριτικο με κουπερ works σιβικ και μεγκαν το βγαλε 2ο μετα το κουπερ -
Ο χρήστης dapost έγραψε:
Θα υπάρξει και 'ελαφρωμένη' έκδοση με 230 ίππους. (autoexpress, UK)Ωραία κόλπα αλλά....Μ3 CSL ?
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Το 2006 θα υπάρξει και έκδοση του GTi ελαφρωμένη στα πρότυπα της CSL. Δίχως κλιματισμό και ηλεκτρικές ευκολίες, ελαφρύτερο καπό και επενδύσεις στις πόρτες και με 230 άλογα απο τον TFSI θα χρειάζεται πλέον μόνο 6 δεύτερα για τα 100χλμ./ώρα . -
...30 το απλο,32 το ντι εσ τζι ...
Είναι επίσημες οι τιμές; Που τις έμαθες;
-
http://www.in.gr/auto/expositions/expos ... tyID=43153
τελικά επιβεβαιώθηκαν οι '30άρηδες'
-
Ο χρήστης booZe έγραψε:
To Τop Gear είχε το Golf GTi για δοκιμή στο χθεσινό επεισόδιο και ο Clarkson (παρουσιαστής) ήταν ενθουσιασμένος με στήσιμο, κινητήρα, χαρακτήρα κτλ κτλ.. Μίλησε για επιστροφή στο πνεύμα του πρώτου GTi και άλλα τέτοια ωραία....Σήμερα είδα το επεισόδιο του Fifth Gear της 13ης 12ου 2004 όπου το Golf Gti ανακηρύχτηκε αυτοκίνητο της χρονιάς. Στο τέλος το έστριψαν στην πίστα. Ήταν αρκετά εντυπωσιακό. Δεν περίμενα πότε ότι θα έβλεπα Golf να στρίβει με τα τέσσερα και να κάνει στροφή 360 μοιρών, με χειρόφρενο φυσικά...
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
To Τop Gear είχε το Golf GTi για δοκιμή στο χθεσινό επεισόδιο και ο Clarkson (παρουσιαστής) ήταν ενθουσιασμένος με στήσιμο, κινητήρα, χαρακτήρα κτλ κτλ.. Μίλησε για επιστροφή στο πνεύμα του πρώτου GTi και άλλα τέτοια ωραία....
Σήμερα είδα το επεισόδιο του Fifth Gear της 13ης 12ου 2004 όπου το Golf Gti ανακηρύχτηκε αυτοκίνητο της χρονιάς. Στο τέλος το έστριψαν στην πίστα. Ήταν αρκετά εντυπωσιακό. Δεν περίμενα πότε ότι θα έβλεπα Golf να στρίβει με τα τέσσερα και να κάνει στροφή 360 μοιρών, με χειρόφρενο φυσικά...
Πρόοδος......
-
αλματώδης
(αυτό δεν σημαίνει το φόρσπρουνγκ της υπογραφής σου?)Σπύρος
-
Σήμερα είδα το gti live με γερμανικές πινακίδες στην οδό λαγκαδά της θεσσαλονίκης. Πάντως εμφανησιακά ωραίο, μου φάνηκε καλύτερο από τις foto.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
αλματώδης
Πρόοδος μέσω τεχνολογίας σημαίνει και είναι αποκλειστικό σλόγκαν της Audi, άρα απαγορεύεται να το χρησιμοποιεί σε VW
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
αλματώδης
Πρόοδος μέσω τεχνολογίας σημαίνει και είναι αποκλειστικό σλόγκαν της Audi, άρα απαγορεύεται να το χρησιμοποιεί σε VW
Σωστά
5η φορά που συμφωνούμε....!
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
αλματώδης
Σωστά
Στο τέλος θα αγοράσω Golf GTI και συ RX-8
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
αλματώδης
Σωστά
Στο τέλος θα αγοράσω Golf GTI και συ RX-8
Θα καταντήσω να βάλω...72 δόσεις για ένα 'σχιστομάτικο'.....
-
Καλησπέρα σας παιδια!
Ειμαι νεος (22 ετων) και στα 4 χρονια που οδηγω (επισημα τουλαχιστον) εχουν περασει αρκετα αυτοκινητα (αλλα αυτο δεν με κανει σε καμια περιπτωση ειδειμονα).
Το πρωτο αυτοκινητο που ειχα στην διαθεση μου ηταν ενα 106 ΧΝ 1.1Λτ (ουδεν σχολιο).
Τωρα οδηγω μια κορολα Ε12 (προ face lift) και σκεφτομαι να παρω και ενα δικο μου αμαξι (και να αφησω τα οικογενειακα στους γονεις μου)
Εν τω προκειμενω. Απο το αυτοκινητο μου θελω τον δυνατο καλυτερο συδυασμο κυρους και επιδωσεων γι'αυτο προσανατολιζομαι στο Γολφ GTi.
Εμφανισιακα μου αρεσει πολυ. Απο επιδωσεις δεν το συζητω... αψογο! Τιμη τσιμπιμενη αλλα θα βοηθησει ο μπαμπας.
Το μονο που με ανησυχει ειναι η καταναλωση. Ποσο ρεαλιστικο ειναι αυτο το 8.1Λτ/100Κμ πιστευετε????
Επισης αν εχετε προτασεις για κατι αλλο συμφωνα με τισ απαιτησεις μου θα ηθελα να τις ακουσω!!
Ευχαριστω!!!
-
Ο χρήστης lazanton έγραψε:
Το μονο που με ανησυχει ειναι η καταναλωση. Ποσο ρεαλιστικο ειναι αυτο το 8.1Λτ/100Κμ πιστευετε????
Επισης αν εχετε προτασεις για κατι αλλο συμφωνα με τισ απαιτησεις μου θα ηθελα να τις ακουσω!!
Αυτο το 8.1 προφανως ειναι εκτος πραγματικοτητας,όπως ειναι ολες αυτες οι τιμες των εταιρειων,αν προσθέσεις περιπου +2 λιτρα, συνηθως παίρνεις την πραγματικη καταναλωση για πραγματικες συνθήκες.
Σε αυτα τα λεφτα εγω θα προτεινα να παρεις το Type-R,ακομα και μετάχειρισμένο.
Αν θες αυτοκινητο κυρους,τότε θες mercedes και οχι τριθεσιο μικρομεσαίο.
-
lazanton
Καταρχήν , καλωσήλθες
Τώρα .... δεν ξέρω τι εμπειρία έχεις από γρήγορα αυτοκίνητα , αν δεν έχεις , θα σου συνιστούσα τουλάχιστον να παρακολουθούσες ένα σεμινάριο ασφαλούς οδήγησης (πχ. http://www.4tsafetrack.gr ) πριν προχωρήσεις στην αγορά του. Θα σε βοηθήσει να καταλάβεις την δυναμική ενός αυτοκινήτου , χωρίς βέβαια να σημαίνει ότι από την μια μέρα στην άλλη έγινες και οδηγός.Το γρήγορο αυτοκίνητο είναι πειρασμός
Για σχετικά άπειρο οδηγό ένα 1600 (Α3 , Golf , BMW 1 , 147 ) κατά τη γνώμη μου είναι προτιμότερο.Το αυτοκίνητο θεωρείται ως κορυφαίο στην κατηγορία του ... αλλά μην περιμένεις φθηνή συντήρηση και χαμηλή κατανάλωση. Τα 8 λίτρα ακούγονται σαν όνειρο (μόνο σε ανοιχτό δρόμο με 80 χλμ. ίσως) ..... να περιμένεις πάνω από 10. Στους 4Τ υπάρχει τεστ με μετρήσεις.
-
Σας ευχαριστω για τισ γρηγορες απαντησεις σας και ευχαριστω για το καλωσορισμα!!!
Σε αυτα τα λεφτα εγω θα προτεινα να παρεις το Type-R,ακομα και μετάχειρισμένο.
Αν θες αυτοκινητο κυρους,τότε θες mercedes και οχι τριθεσιο μικρομεσαίο.
Το Type R ειναι εντυποσιακα γρηγορο και ομορφο αμαξι ΑΛΛΑ πολυ στημενο και σκληρο! Δεν θελω να προκαλω, απλα θελω ενα δυνατο αυτοκινητο για προσωπικη μου ευχαριστηση (οταν θελω να το πατησω να εχω την δυνατοτητα). Δεν θελω να εχς την κοπελα μοθ μεσα και να μοθ στηνονται τα δεκαδες τουμπανα και να μου μαρσαρουν για κοντρα. Οσο να' ναι το Type-R προκαλει (ασε που φοβαμαι οτι οταν εξοικειωθω με το αμαξι θα αρχισω να ενδιδω). Γενικα οδηγω γρηγορα αλλα οχι ανταγωνιστικα.
Τώρα .... δεν ξέρω τι εμπειρία έχεις από γρήγορα αυτοκίνητα , αν δεν έχεις , θα σου συνιστούσα τουλάχιστον να παρακολουθούσες ένα σεμινάριο ασφαλούς οδήγησης (πχ. http://www.4tsafetrack.gr ) πριν προχωρήσεις στην αγορά του. Θα σε βοηθήσει να καταλάβεις την δυναμική ενός αυτοκινήτου , χωρίς βέβαια να σημαίνει ότι από την μια μέρα στην άλλη έγινες και οδηγός.Το γρήγορο αυτοκίνητο είναι πειρασμός
Για σχετικά άπειρο οδηγό ένα 1600 (Α3 , Golf , BMW 1 , 147 ) κατά τη γνώμη μου είναι προτιμότερο.ΒΑΣΙΛΗ, η εμπειρια μου δεν ειναι μεγαλη και ξερω ποσο δυσκολο και επικινδυνο ειναι ενα αμξι με τοσα αλογα. Εχα την τυχη να οδηγησω το Ιμπρεζα με τα 330 αλογα και πιστεψε με ειδα ποσο μικρος ειμαι γι' αυτα τα αυτοκινητα!!
Απλα πιστευω πως εχω την λογικη και την συναιση να περιμενω και να εξοικειωθω με το αμαξι πριν επιχειρησω να κανω 'τρελες'.Τωρα τα 115 αλογα των 1600αριων χωρισ προθεση να φανω υπεροπτης τα θεωρω λιγα! Εχω οδηγησει την 318ci ενοσ συγγενη μου και οσο υπεροχο και σπορτιφ ειναι το αφτοκινητο τοσο ασχημη γευση σου αφηνει το γαζι του!
Τωρα σχετικα με τα ΒΜW kai Mercendes που προτεινατε πιστευω οτι ενας νεαρος 22 ετων δεν δειχνει ωραια σε τετοιο αμαξι μου κανει λιγο νεοπλουτισμο (ξερω οτι το νεοπλουτος δεν σημαινει νεαροσ πλουσιοσ ηληκιακα αλλα 22 χρονων που τα βρηκα τα λευτα να παρω Μερσεντες???).
Παρ'ολα αυτα 2ο αμαξι στις προτιμησεισς μου ειναι το 116ι η το 120ι και μετα (μην με βρισετε) το RX-8 το μικρακι (αλλα με προβληματιζει η ανεση και ο κινητηρας που εκτος απο το οτι τρωει δεν εμπιστευομαι τους μηχανικους μας για να ανοιξουν wangel).
Τελος επανερχομενος στο GTI παρατηρησα οτι 8.1 που δινει ειναι μικροτερο απο το 8.2 της 156 στα 1.6
Αν οντως η αναλογια απο την εργοστασιακη καταναλωση και την πραγματικη ειναι η ιδια της 156 νομιζω οτι μπορω να ανταπεξελθω στις απαιτησεις μιας και ο κουμπαρος μου που την εχει δεν ειναι απογοητευμενος απο την καταναλωση της μεσα στην πολη.
Ελπιζω να καταφερα να δωσω ενα στιγμα του πως σκεφτομαι!!!
EDITΑ! επισης οτι για το κυρος του GTI μου θα φροντισω να ειναι 5Θ με νικελακι γυρω απο τα παραθυρα στις πορτες. Οπως επισης σκεφτομαι πολυ σοβαρα και την αφαιρεση των ΓΤΙ εμβληματων απο πανω για την αποφυγη προκλησεων Τι λετε???EDIT
-
Mή βγάλεις την ένδειξη 'GTi' από το Golf !
Eίναι το μόνο στο πίσω μέρος που το διαφοροποιεί από τις απλές εκδόσεις....
Άσε τους άλλους να κουρεύονται
Παρά ταύτα το Gti αποτελεί σίγουρα ένα αξιόλογο σύνολο, τόσο από πλευράς χαρακτήρα Gti, όσο και από θέματα άνεσης, ποιότητας κύλισης, πολυτέλειας, ποιότητας κτλ...
-
lazanton
Αν οδηγάς όσο μυαλωμένα ... γράφεις , τότε να το πάρεις το κορίτσι , να το πάρεις
Το RX-8 είναι σαφώς πιο προκλητικό , ενώ το 120i δεν είναι GTi αλλά είναι αλλιώς
Ετσι όπως το θέτεις το GTi και το 120i είναι τα πιο κατάλληλα για σένα ... το καθένα για διαφορετικούς λόγους.
- μην βγάλεις το σηματάκι από το GTi ... είναι ιεροσυλία , όπως έγραψε και ο technik
- σκέψου πάλι και για το safetrack
VW Golf GTI