-
Τωρα το πρωι στην Αγ. Παρασκευη παρκαρισμενο Dacia Logic 1.1...αυτα που ειναι σε συνεργασια με την Renault......με γαλλικες πινακιδες μαλιστα
-
H Logic που είναι; παρα-Logic θα ταίριαζε καλύτερα
-
Ο χρήστης ΚΩΣΤΑΣ 1970 έγραψε:
Τωρα το πρωι στην Αγ. Παρασκευη παρκαρισμενο Dacia Logic 1.1...αυτα που ειναι σε συνεργασια με την Renault......με γαλλικες πινακιδες μαλισταLogan μήπως;;;
-
Μήπως αυτό συγκεκριμένα:
-
Ναι...logan....ακου Logic...πως το ειδα ??
-
Μ6 & Μ3 CSL χθες στην Γλυφάδα.
-
Πρίν από λίγο στον Κηφισό, Daihatsu Copen...
Αυτό δλδ...
Μακράν το ασχημότερο αυτοκίνητο που έχω δει ποτέ. Η απόλυτη σχεδιαστική αποτυχία...
-
Ε δεν έχεις δει πολλά αυτοκίνητα τότε...
Μπροστά σε άλλα, το Copen είναι η Μήλος της Αφροδίτης!
-
Ο χρήστης theo111r έγραψε:
Ε δεν έχεις δει πολλά αυτοκίνητα τότε...Μπροστά σε άλλα, το Copen είναι η Μήλος της Αφροδίτης!
Μια χαρά είναι το copen. Εξαιρετικά ενδιαφέρον και σχεδιαστικά και στο δρόμο, κι ας είναι μπροστοκίνητο. Στενόχωρο πολύ όμως. Πριν λίγο καιρό ήρθε Ελλάδα επίσημα.
Έχουμε και θέμα: http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic.php?t=14732
theo, αυτή η 'Μήλος της Αφροδίτης' είναι νησίπου ανακαλύφθηκε στον κοντινό μας πλανήτη?
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
theo, αυτή η 'Μήλος της Αφροδίτης' είναι νησίπου ανακαλύφθηκε στον κοντινό μας πλανήτη?Ε δεν έχεις δει πολλά αυτοκίνητα τότε...
Αφού το λες εσύ...
-
-
theo, αυτή η 'Μήλος της Αφροδίτης' είναι νησίπου ανακαλύφθηκε στον κοντινό μας πλανήτη?Όταν γλωσσεύεις την μπέρδα σου, όλα δικαιολογούνται! Ακόμα και οι ανακαλύψεις αρχαιοελληνικών αγαλμάτων και γεωγραφικών τοποθεσιών σε άλλους κοντινούς πλανήτες!!!
kostas_20vt Ελπίζω να κατάλαβες τί θέλω να πω και να μην παρεξηγήθηκες! Πιστεύω πως η αυτό υπαινίσσεται...
Πάντως εμένα το Copen, όταν το είδα πριν λίγα χρόνια **με **άρεσε!:) Είχε πλάκα που ο 'πωλητής' μ'έπεισε πως χωρούσα κι εκεί μέσα... Απο κει φαίνεται πως κόλλησα το μικρόβιο και απέκτησα τελικά κι εγώ το μικρό σπορ μου διθέσιο!
-
-
Και τα κατήργησαν λέει, γιατί δεν άρεσαν στους... αμερικανούς αγοραστές...
-
Και τα κατήργησαν λέει, γιατί δεν άρεσαν στους... αμερικανούς αγοραστές...Για την αμερικάνικη έγκριση τύπου τα κατάργησαν κρούση
όπως και να χει και για αυτό οι αμερικάνοι φταίνε
-
-
Double-post, WTF? .
-
Voila la belle Ferrari que je vu ce matin:
Ferrari GTS Turbo, αν δεν κάνω λάθος είναι ένα μοντέλο δίλιτρο για την Ιταλική αγορά (που υπέφερε σαν την δική μας από τρελλή φορολογία για μεγαλομήχανα αυτοκίνητα.)
ΥΓ Στην 'μάντρα' της Αμφιθέας έχουν πρόβλημα - πρόβλημα να χωρέσουν τις Ferrari προς πώληση...
ΥΓ2 Απο την Wikipedia
*
'The **208 *was produced for the Italian market only, for tax reasons. The car produced only 155bhp which meant that performance was underwhelming, especially for a Ferrari. 160 208GTS and 140 208GTB cars were produced in 1980 and 1981. In 1982, turbo-charging and fuel injection upped power output to 220bhp. It was initially only available in GTB form, but the 208 GTS was introduced in 1983. Production ended in 1985 after 437 GTB turbo and 250 GTS turbo cars were produced.' -
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Voila la belle Ferrari que je vu ce matinδεν τα λέει καλά ο wikipediaς...
αυτό δεν είναι το 'απλό' 208 GTS Turbo ('82-'85)...αυτό είναι το Turbo Intercooler (το καταλαβαίνεις από το 328 από τους μικρούς αεραγωγούς χαμηλότερα) που είναι από το '86-'89 και βγάζει 257 ίππους...http://www.carfolio.com/specifications/ ... 31&Ferrari
η απλή 208 turbo μοιάζει κάπως έτσι (σαν 308 με έξτρα αεραγωγούς):
http://www.qv500.com/Ferrari 308 P4 2.jpg -
430 στην Βάρκιζα και 612 στην παραλιακή...
Carspotting