-
Ο χρήστης panark έγραψε:
Chevy Avalanche με ελληνικότατες - κανονικότατες πινακίδες.Ίσα που χώραγε στο δρόμο...
Υπάρχει εισαγωγέας κάπου στήν Αθήνα.
Nick Lalas. -
Ο χρήστης panark έγραψε:
Chevy Avalanche με ελληνικότατες - κανονικότατες πινακίδες.Ίσα που χώραγε στο δρόμο...
Φορτηγάκι δεν είναι αυτό? (φορτηγό δηλαδή.... )
-
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Chevy Avalanche με ελληνικότατες - κανονικότατες πινακίδες.
Ίσα που χώραγε στο δρόμο...
Υπάρχει εισαγωγέας κάπου στήν Αθήνα.
Nick Lalas.Δεν υπάρχει πιο άχρηστο αυτοκίνητο για αυτή την πόλη (μαζί με τα Hummer κτλ.).
Σε λίγο θα αρχίσουμε να εισάγουμε και τράκτορες Mack για τους 'την λέμε' στα μαγαζιά της παραλιακής και στα σκυλάδικα της επαρχίας...
Άντε να είσαι με κανα παπί τώρα και να σε μαζέψει η 'χιονοστιβάδα'...
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Ναι ναι, αυτό το φορτηγάαααακι ήταν, στο ίδιο χρώμα κιόλας...
-
Νομίζω ότι έχει 7300 κ.εκ.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Νομίζω ότι έχει 7300 κ.εκ.Body style:
Pickup/SUVSeating:
5-6 (depending on model)Engines:
295-hp Vortec 5300 (1500 models)
320-hp Vortec 8100 (2500 models)Transmissions:
Hydra-Matic 4-speed automatic with overdrive and Tow/Haul mode (1500 models)
Heavy-duty Hydra-Matic 4-speed automatic with overdrive and Tow/Haul mode (2500 models)Cargo room:
41 cu. ft.(1)Towing capacity:
7,000-12,000 lbs.(2) (depending on model) -
Σωστός!!!
Αλα η τιμημένη αγροτιά!!! -
Ο χρήστης panark έγραψε:
Hταν μπροστα μου στη Ποσειδωνος μια φορα το καλοκαιρι. Η καροτσα του ηταν πιο ψηλα απο την οροφη μου. Well, περιπου..
Τo εχω 3αναδει παρκαρισμενο σε ενα μαγαζι διπλα στη σταση μετρο της Δαφνης. -
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
Hταν μπροστα μου στη Ποσειδωνος μια φορα το καλοκαιρι. Η καροτσα του ηταν πιο ψηλα απο την οροφη μου. Well, περιπου..
Τo εχω 3αναδει παρκαρισμενο σε ενα μαγαζι διπλα στη σταση μετρο της Δαφνης.Νομίζω οτι ο φίλος theo111r μπορεί να παρκάρει άνετα ...απο κάτω του!
-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
Τo εχω 3αναδει παρκαρισμενο σε ενα μαγαζι διπλα στη σταση μετρο της Δαφνης.Έχει στην αρχή της Αλίμου από παραλιακή έκθεση/συνεργείο με... American Cars
Κάτω από 4,8 μέτρα δεν βλέπεις
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Τo εχω 3αναδει παρκαρισμενο σε ενα μαγαζι διπλα στη σταση μετρο της Δαφνης.Έχει στην αρχή της Αλίμου από παραλιακή έκθεση/συνεργείο με... American Cars
Κάτω από 4,8 μέτρα δεν βλέπεις
ψεύτη! Έχει ένα τσερόκι δίπορτο και ένα Mini Cooper ( )
-
Αντίστοιχα στην Δεκελείας υπάρχει μια έκθεση με παρόμοια SUV-λάκια γίγαντες...
-
Σήμερα το μεσημέρι F430 , Άνω Γλυφάδα
Το θετικό, είναι γνωστός μου, μπορεί να πάω και καμιά βόλτα , όταν σταματήσει τις βόλτες κολωνάκι και σία
-
Στη βουλιαγμενη σημερα ειδα:
2 612 σκαλιετι μια σκουρο μπλε και μια μπεζ !! -
Κοιτάξτε εδώ τη Saleen S7: http://autos.yahoo.com/newcars/saleen_s ... 5GicoW8cIF
-
Κοιτάξτε εδώ τη Saleen S7: http://autos.yahoo.com/newcars/saleen_s ... 5GicoW8cIF
ΕΙΔΕΣ saleeen s7 ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ :Ο
-
Όχι δεν είδα οπότε ξεφεύγω λίγο από το Carspotting, αλλά καλό δεν είναι να τη δούμε έστω και στο Internet?
-
Σήμερα, πριν από κανένα 2ωρο είδα το νέο Swift σε έκθεση στην Β. Όλγας!!!
Ομορφούλι και με πολύ στενά λάστιχα!!!
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Έχει στην αρχή της Αλίμου από παραλιακή έκθεση/συνεργείο με... American Cars
Αν δε με απατά η μνήμη μου, ο συγκεκριμένος dealer ήταν απο τους ελάχιστους που έφερναν Jeep κάποτε (κατόπιν παραγγελείας). Το θυμάμαι γιατί ο πατέρας μου είχε πάει να ρωτήσει για το wagoneer την εποχή που έλεγες 'Jeep' και όλοι σκεφτόντουσαν το στρατό και μόνο . Το προσπέκτους το είχα χρόνια!!!!!!
edit...
Και τώρα πια βλέπεις εκατοντάδες ξανθές κυρίες & κύριους να ανεβαίνουν στα πεζοδρόμια με Jeep
Carspotting