-
Το μοντέλο δίπλα στο C6 στην έκθεση ήταν πάντως
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Το μοντέλο δίπλα στο C6 στην έκθεση ήταν πάντωςΨΙΤ κύριος! ΕΓΩ την είδα πρώτος!
Εμένα μου αρέσει η C6 πάντως
-
Mercedes B-Class ταξί ,προχθές κοντά στον Πύργο Αθηνών.
και Αudi Q7 πριν από λίγο στην Κηφησίας...Τεράστιο είναι...
-
Μια και ανεφερες την Β-class σε ταξι......εχει δει κανεις το diesel to xsara picasso το ταξι που κυκλοφορει?? Το εχο δει 3 φορες.....εκτος και αν υπαρχουν 3 τετοια!!!!
-
Μιας και το πιάσαμε για ταξί:S class αγοραίο (2 μοντέλα πίσω) και κανονικό.525 (προηγούμενο μοντέλο) ταξί κανονικό και 520 αγοραίο (παλιότερο μοντέλο).Επίσης Μερσεντές στέϊτιον αγοραίο και μάλιστα το παλιό μοντέλο D180 ή κάπως έτσι!!
-
Ο χρήστης b_x έγραψε:
Μιας και το πιάσαμε για ταξί:S class αγοραίο (2 μοντέλα πίσω)Αυτο στη Θεσσαλονίκη το είδες;
-
Αυτό έχει φύγει το πούλησε στην Λάρισα μετά δεν ξέρω τι απέγινε. Πάντως κυκλοφορεί τώρα S προηγούμενο μοντέλο
-
Χτες στην παραλιακή είχε πήξει ο τόπος στα παλιά Ιμπρέζα, τα 'Μακρέι'... Αποκορύφωμα ένα άσπρο δίθυρο!!! Αααααχχχχ....
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Το μοντέλο δίπλα στο C6 στην έκθεση ήταν πάντως
ΨΙΤ κύριος! ΕΓΩ την είδα πρώτος!
Εμένα μου αρέσει η C6 πάντως
ΨΙΤ! Καθίστε καλά, έτσι? Εγώ πόσταρα και φωτό της εδώ μεσα...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Χτες στην παραλιακή είχε πήξει ο τόπος στα παλιά Ιμπρέζα, τα 'Μακρέι'... Αποκορύφωμα ένα άσπρο δίθυρο!!! Αααααχχχχ....Είναι Sti Type R edition, είναι το μοναδικό στην Ελλάδα και αρκετά δυνατό...
Προηγούμενος ιδιοκτήτης του ήταν ο Κακλαμανάκης...
Πιστεύω να σε κάλυψα...
-
Ο χρήστης kostas_20vt έγραψε:
Χτες στην παραλιακή είχε πήξει ο τόπος στα παλιά Ιμπρέζα, τα 'Μακρέι'... Αποκορύφωμα ένα άσπρο δίθυρο!!! Αααααχχχχ....
Είναι Sti Type R edition, είναι το μοναδικό στην Ελλάδα και αρκετά δυνατό...
Προηγούμενος ιδιοκτήτης του ήταν ο Κακλαμανάκης...
Πιστεύω να σε κάλυψα...
Αν μου κανονίσεις και μια βόλτα με αυτό θα με καλύψεις ακόμα περισσότερο...
-
-
Καλώς ήρθες!! Γιατί ντράπηκες να μας δείξεις τον εαυτό σου, καλέ; Είμαστε καλά παιδιά, δε γιουχάρουμε τους νέους!
-
εμμ...σορυ! (βασικα ηθελα να εστιασετε στο αυτοκινητο,μη θαμπωθειτε απο μενα )
στην επομενη!
τωρα διαβαζω για τα καγκουραμαξα,ειναι 150 σελιδες και το ευχαριστιεμαι!
εδω στη πατρα εχει σωρο,8α αρχισω να φωτογραφιζω! -
Ώπ! Φίλε g47 σε έχω δει στην Πάτρα (ειμαι φοιτητής εκεί) 2-3 φορές...
Χρησιμοποιείς αν θυμάμαι καλά και bluetooth hands-free?
Δε νομίζω να υπάρχει πάντως άλλο κίτρινο Hummer στη περιοχή...
-
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Ώπ! Φίλε g47 σε έχω δει στην Πάτρα (ειμαι φοιτητής εκεί) 2-3 φορές...Χρησιμοποιείς αν θυμάμαι καλά και bluetooth hands-free?
Δε νομίζω να υπάρχει πάντως άλλο κίτρινο Hummer στη περιοχή...
σωστα θυμασαι αλλα δεν ειμαι εγω ο ιδιοκτητης δυστυχως!αφησα να εννοηθει κατι τετοιο?
παντως ο ιδιοκτητης του ναι εχει συνεχεια τετοιο hands free,ειμαστε πολυ φιλοι,γιαυτο και οι φωτο απο μια εκδρομη μας! -
-
-
Carspotting