-
OK, Δημήτρης
-
Το απόγευμα στο κηφισό Honda Prelude τελευταίας γενιάς, στη βούλα SLK 55 AMG και BMW M6, μια Corvette και μια Μodena κοντά στη βάρκιζα και μερικές Porsche...
-
Μαύρη **Maybach ** στην Νέα Σμύρνη, με μία κυρία στο πίσω κάθισμα. Μα τι έκανε εκεί, πήγε σε φτηνό κομμωτήριο?
Ημουν με την γυναίκα μου η οποία μου είπε 'τι είναι αυτό το έκτρωμα?' - τις απάντησα 'είναι η Maybach και κοστίζει ίσως και 200Κ'.
Στό σπίτι είδα στους 4Τ ότι κάνει κοντά στα 500Κ και έμεινα χαζός.
ΥΓ *Maybach 62 550 N / 6 / Clima / RCD 602.000,00 € *
-
maxmara
Ναι αλλα δίνει και κλιματισμό και ράδιοCD
-
Άμα ήταν με ελληνικά νούμερα η Maybach, ήταν της Αγγελοπούλου
-
Ο χρήστης mak έγραψε:
Το απόγευμα στο κηφισό Honda Prelude τελευταίας γενιάς, στη βούλα SLK 55 AMG και BMW M6, μια Corvette και μια Μodena κοντά στη βάρκιζα και μερικές Porsche...Aυτό με τις Porche έχει παραγίνει πλέον ... μέχρι και η μάνα μου τις αναγνωρίζει πλέον..... Προχθες μου έλεγε ότι η 2 πρέπει να είναι καλύτερη από την 4 αλλά δεν έχει δει ποτέ την 1!!!!!! είναι της παλιάς σχολής και θεωρει το Νο1 είναι το καλύτερο
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
maxmaraΝαι αλλα δίνει και κλιματισμό και ράδιοCD
Βγαίνει άραγε και χωρίς ραδιοCD; Αν ναι, θα κοστίζει 599.999ευρώ. Ούτε καν 600.000
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
maxmara
Ναι αλλα δίνει και κλιματισμό και ράδιοCD
Βγαίνει άραγε και χωρίς ραδιοCD; Αν ναι, θα κοστίζει 599.999ευρώ. Ούτε καν 600.000
Βρε παιδιά, να δώσει κάποιος 600Κ για μιά 'φουσκωμένη' S-Class...είναι μεγάλη τρέλλα .
Πάντως, όντως ήταν με Ελληνικά νούμερα, ο 'σωφέρ' οδηγούσε άψογα ( ) και στο πίσω κάθισμα ήταν μια κυρία με άψογη coiffe.
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Μαύρη **Maybach ** στην Νέα Σμύρνη, με μία κυρία στο πίσω κάθισμα. Μα τι έκανε εκεί, πήγε σε φτηνό κομμωτήριο?...Μήπως ήταν η Αγγελοπούλου?
Την έχω δει να βγαίνει από μια μαύρη Maybach έξω από την Εθνική Πινακοθήκη.
Βέβαια δε μπορώ να φανταστώ τι θα ήθελε η συγκεκριμένη κυρία στη Νέα ΣμύρνηΥ.Γ.
Βρε παιδιά, να δώσει κάποιος 600Κ για μιά 'φουσκωμένη' S-Class...είναι μεγάλη τρέλλα.
Αν τα έχεις τα δίνεις...
Φαντάσου πόσοι δίνουν ετήσιους και βάλε μισθούς για να πάρουν ένα αυτοκίνητο και σκέψου ότι υπάρχουν άτομα που μπορούν να αγοράσουν αυτό το αυτοκίνητο με εισοδήματα μιας εβδομάδας. -
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Βρε παιδιά, να δώσει κάποιος 600Κ για μιά 'φουσκωμένη' S-Class...είναι μεγάλη τρέλλα .
Η s-class είναι μία ακόμη mercedes! Έχει το ίδιο σηματάκι με την c-class του μπαρμπα-Μήτσου...
Μπορεί να το ανεχτεί ο εν δυνάμει αγοραστής της Maybach; Μάλλον όχι!
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Φαντάσου πόσοι δίνουν ετήσιους και βάλε μισθούς για να πάρουν ένα αυτοκίνητο και σκέψου ότι υπάρχουν άτομα που μπορούν να αγοράσουν αυτό το αυτοκίνητο με εισοδήματα μιας εβδομάδας.
Ή έστω με μίζα από ένα μόνο προπονητήριο
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Η s-class είναι μία ακόμη mercedes! Έχει το ίδιο σηματάκι με την c-class του μπαρμπα-Μήτσου...
δεν βγαίνει και σε ταξί η Maybach
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
δεν βγαίνει και σε ταξί η Maybach
Kαλά, μςε πείσατε. Πάω στην Αντιπροσωπεία.
-
Μαυρη Gallardo την Παρασκευη απο Σουνιο προς Αθηνα.
-
Το Σαββάτο που μας πέρασε περίπου στις 13:30 Ferrari Club στην Παραλιακή (7 F430, 2 Stradale, και μερικές Modena Coupe & Spider) συνολικά γύρω στα 15 αυτοκίνητα
-
Paraskeuh brady stin Tsimiski, Ferrari 360 spider me ellinika noumera Leasing.
E kai tha mou peite...Mou ekane entyposi o odigos tis kai me ekane na ksanaskefto to mellon mou.
Odigos to Medium Xortareas.
Mpravo ston maga ... -
Ο χρήστης jgio1987 έγραψε:
Το Σαββάτο που μας πέρασε περίπου στις 13:30 Ferrari Club στην Παραλιακή (7 F430, 2 Stradale, και μερικές Modena Coupe & Spider) συνολικά γύρω στα 15 αυτοκίνηταΚαι τολμάς να το αναφέρεις χωρίς αποδεικτικά στοιχεία (καμιά φωτογραφία για έμας τους φτωχούς που δεν είχαμε την τύχη να είμαστε εκεί) .............................. ...................................
-
τους ειδα και εγω, σημειο συναντησης ηταν το παρκινγ του galea (απεναντι απο την βουλα). δυστυχως η δικια μου ηταν στο συνεργειο και αναγκαστηκα να κυκλοφορησω με το ταπεινο μου πουντο ( ) φυγανε ολοι μαζι και πηγανε για καφε στο βιβα μαρε,
-
Copen στη Συγγρού. Ωραίο!
-
Ο χρήστης lotusnick έγραψε:
Paraskeuh brady stin Tsimiski, Ferrari 360 spider me ellinika noumera Leasing.
E kai tha mou peite...Mou ekane entyposi o odigos tis kai me ekane na ksanaskefto to mellon mou.
Odigos to Medium Xortareas.
Mpravo ston maga ...Τον ειχα δει και στην TV να λεει για την 360 του...
Carspotting