-
350Z εχτες στην Πετρουπολη.....στο κλασσικο μουσταρδι χρωμα
-
Χρωματάρα. Περτικαλί λέγεται, όχι μουσταρδί .
-
Mercedes R350 σήμερα στην Αθηνών-Κορίνθου. Ερώτηση: βγαίνει και τετρακίνητη; Μου φάνηκε ότι έγραφε και κάτι '4M????'. Μήπως '4Motion';
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Mercedes R350 σήμερα στην Αθηνών-Κορίνθου. Ερώτηση: βγαίνει και τετρακίνητη; Μου φάνηκε ότι έγραφε και κάτι '4M????'. Μήπως '4Motion';4M νομίζω σημαίνει 4matic και πρέπει να αναφέρεται στο κιβώτιο. Δεν είμαι και σίγουρος...
-
Opel Kadett A χθες το πρωί στην Α.Ο.
Δυστυχώς δεν έχω φωτό, αλλά έμοιαζε κάπως έτσι:Κάπνιζε και έφτυνε το αυτοκινητάκι στη μεσαία λωρίδα της Α.Ο. με καμιά 70αριά.
Θυμάμαι μια θειά μου είχε ένα τέτοιο σε πράσινο (σε απόχρωση... κάμπιας) όταν ήμουν πιτσιρίκι και ήταν από τότε ρετάλι (σημειωτέον μετρώ 33 Μαϊους σήμερα). -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
4M νομίζω σημαίνει 4matic και πρέπει να αναφέρεται στο κιβώτιο. Δεν είμαι και σίγουρος...
4Matic είναι τα τετρακίνητα (μόνιμη τετρακίνηση) της ΜΒ (τουλάχιστον οι παλιότερες σειρές...).
Πετρο, Χρόνια σου Πολλά! Να τους εκατοστήσεις τους Μαϊους!(το καντεττακι δε μπορώ να το δω... )
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Mercedes R350 σήμερα στην Αθηνών-Κορίνθου. Ερώτηση: βγαίνει και τετρακίνητη; Μου φάνηκε ότι έγραφε και κάτι '4M????'. Μήπως '4Motion';Η R-Class είναι μόνιμα τετρακίνητη αφού είναι πλαίσιο M-Class εξ αμερικής
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
4M νομίζω σημαίνει 4matic και πρέπει να αναφέρεται στο κιβώτιο. Δεν είμαι και σίγουρος...
4Matic είναι τα τετρακίνητα (μόνιμη τετρακίνηση) της ΜΒ (τουλάχιστον οι παλιότερες σειρές...).
Πετρο, Χρόνια σου Πολλά! Να τους εκατοστήσεις τους Μαϊους!(το καντεττακι δε μπορώ να το δω... )
4Matic ήθελα κι εγώ να γράψω, αλλά παρασύρθηκα από την VW
-
Ο χρήστης Petros έγραψε:
σημειωτέον μετρώ 33 Μαϊους σήμεραΣήμερα ειδικά;
Να τους εκατοστήσεις τουλάχιστον!
-
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Θυμάμαι μια θειά μου είχε ένα τέτοιο σε πράσινο (σε απόχρωση... κάμπιας) όταν ήμουν πιτσιρίκι και ήταν από τότε ρετάλι (σημειωτέον μετρώ 33 Μαϊους σήμερα).Και τι θες; Ένα τέτοιο για δώρο;
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Χρωματάρα. Περτικαλί λέγεται, όχι μουσταρδί .**Sunset Orange **:whistlink: .
Αυτό σκεφτόμουν και με απέτρεψε ο πωλητής της Νισσάν .
-
Γούστα είναι βέβαια αυτά, προσωπικά το βρίσκω το πιο ταιριαστό (μαζί με το μαύρο) για το Datsun .
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Αυτό σκεφτόμουν και με απέτρεψε ο πωλητής της Νισσάν .Κακώς. Πρόκειται για χρωματάρα, ΚΤΤΜΓ!!
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Γούστα είναι βέβαια αυτά, προσωπικά το βρίσκω το πιο ταιριαστό (μαζί με το μαύρο) για το Datsun .Kαι σε κόκκινο είναι τέλειο! Κυκλοφορεί ένα κόκκινο στα Χανιά!
-
Μαύρη νεκροφόρα για σκύλους............. εεε, συγγνώμη, Peugeot 1007 κατέχει κάποιος στην Ποσειδώνος (Μοσχάτο), ο οποίος (όπως και τα πλείστα homo erectus στην Αττική) το 'χε παρκάρει και πάνω στο πεζοδρόμιο...
-
Όχι και μουσταρδί ρε παιδιά...
Πορτοκαλί! Και το ΚΤΤΜΓ τι σημαίνει;
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Όχι και μουσταρδί ρε παιδιά...Πορτοκαλί! Και το ΚΤΤΜΓ τι σημαίνει;
Κατα Την Ταπεινή Μου Γνώμη (φαντάζομαι)
αν αρχίσουμε να γράφουμε έτσι ΓΤ
-
Toyota Sprinter και της εποχής της AE86 και μια γενιά μετά, στην ίδια βόλτα!
Και οι δυο άσπρες...
-
Υπάρχει Nissan Micra σε έκδοση CC;;;
Είδα κάτι τέτοιο χτες το βράδυ στο Παγκράτι! Κακάσχημο όπως τα περισσότερα CC! -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Υπάρχει Nissan Micra σε έκδοση CC;;;
Είδα κάτι τέτοιο χτες το βράδυ στο Παγκράτι! Κακάσχημο όπως τα περισσότερα CC!Ναι! Μόλις βγήκε! Είναι ακόμη πιο άσχημο και από το κλειστό micra-όχι μικρό κατόρθωμα, δηλαδή!
Carspotting