-
Είδα ένα μαύρο Χαμερ πριν δυοτρεις μέρες! Πάνω στην ΕΛΠΑ, όμως, στην Εθνική χαμηλά στο ποτάμι!!!!
Πολύ θα ήθελα να δω και τα μούτρα του ιδιοκτήτη του!!!
Γιατί όταν βλέπω αυτό το 'αυτοκίνητο' μου χαλάει η διάθεση; Καλά, στην προκειμένη περίπτωση μου'φτιαξε! -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Είδα ένα μαύρο Χαμερ πριν δυοτρεις μέρες! Πάνω στην ΕΛΠΑ, όμως, στην Εθνική χαμηλά στο ποτάμι!!!!
Πολύ θα ήθελα να δω και τα μούτρα του ιδιοκτήτη του!!!
Γιατί όταν βλέπω αυτό το 'αυτοκίνητο' μου χαλάει η διάθεση; Καλά, στην προκειμένη περίπτωση μου'φτιαξε!Έχουμε ξαναπει ότι το να δεις μια Porsche, μια Ferrari, η ένα Hummer πάνω σε ΕΛΠΑ δεν σημαίνει ότι έχει χαλάσει 100% καθώς πολλές φορές για την μεταφορά τους σε κάποια Έκθεση ή και στην επαρχία ακόμα χρησιμοποιείται τέτοιου είδους γερανός αντί της νταλίκας που μεταφέρει οκτώ αυτοκίνητα!!!
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Έχουμε ξαναπει ότι το να δεις μια Porsche, μια Ferrari, η ένα Hummer πάνω σε ΕΛΠΑ δεν σημαίνει ότι έχει χαλάσει 100% καθώς πολλές φορές για την μεταφορά τους σε κάποια Έκθεση ή και στην επαρχία ακόμα χρησιμοποιείται τέτοιου είδους γερανός αντί της νταλίκας που μεταφέρει οκτώ αυτοκίνητα!!!Ε, μη μου το χαλάς τώρα...
Το θέαμα είναι θέαμα, πάντως, όποια και να είναι η προέλευση! Δεν είχα τη μηχανή να το απαθανατίσω, μόνο!
Πάντως νούμερα, νομίζω, είχε.
Για την ιστορία, όταν χαλούσε μια RR και τη φόρτωναν σε οδική, πάντοτε της έβαζαν κουκούλα για να μη φαίνεται η βασίλισσα ταπεινωμένη!
Τώρα, θα μου πεις, που να βρουν κουκούλα για το Χάμμερ... -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Για την ιστορία, όταν χαλούσε μια RR και τη φόρτωναν σε οδική, πάντοτε της έβαζαν κουκούλα για να μη φαίνεται η βασίλισσα ταπεινωμένη!
Τώρα, θα μου πεις, που να βρουν κουκούλα για το Χάμμερ...Το έχω δει κι εδώ στην Ελλάδα.
Χαλασμένη (προφανώς γιατί δεν είχε αλλοιωθεί το σχήμα ..... της κουκούλας) Mercedes S Class , πάνω σε γερανό. -
-
δεν μπορώ ακόμα να το χωνέψω αλλά το πρωι σήμερα είδα στο μεταξουργείο έξω από εταιρεία παρακαρισμένο πάνω στη ράμπα του γκαράζ τους ένα clk-dtm !!! κανονικότατο με τα χρώμαα και και τα χαμηλώματα κλπ λκπ... όποιο περάσει από την οδό σερρών θα καταλάβει...!! έχω και φωτό από το κινητό αλλά δεν μπορώ τώρα να ανεβάσω..
και σαν να μην έφτανε αυτό προχωρόντας στο επόμενο στενό περνάει από μπροστά μου κατακίτρινη corvette μάλλον η stingray του 68....
Ti το θελα και βγήκα από το σπίτι σήμερα ο άνθρωπος....
-
Person-spotting:
Χτες κατα τις 6 ανεβαινα την -πιγμενη στην κινηση- Κηφισσιας με ενα Opel Astra GTC με αυτοκολλητα του Drive κ οδηγο τον Πατελο.
Εγω εκανα σκεψεις για ατελειωτες πλαγιολισ8ησεις κτλ αλλα στη συμβολη με Λ.Αλε3ανδρας, ετυχε να σταματησει πανω στη διασταβρωση κ πρεπει να τον χτυπησε ενας κα8ετα. Ατυχια! -
Σήμερα το πρωί ---> AUDI A8 4.0 TDi
Φυσικά ήταν με γερμανικές πινακίδες...
-
σημερα το απογευμα η κιτρινη BMW Ζ1 της θεσσαλονικης ανεβαινε προς πανοραμα.......
-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
Person-spotting:
Χτες κατα τις 6 ανεβαινα την -πιγμενη στην κινηση- Κηφισσιας με ενα Opel Astra GTC με αυτοκολλητα του Drive κ οδηγο τον Πατελο.
Εγω εκανα σκεψεις για ατελειωτες πλαγιολισ8ησεις κτλ αλλα στη συμβολη με Λ.Αλε3ανδρας, ετυχε να σταματησει πανω στη διασταβρωση κ πρεπει να τον χτυπησε ενας κα8ετα. Ατυχια! -
Σήμερα το πρωί στη Μιχαλακοπούλου Alfa Romeo GT.
Που ειναι το περίεργο ?Ότι τα διακριτικά από πίσω της γράφανε :
3.2 V6 (!!!)Υπερβολική έκδοση για την GT ? Δεν ξέρω. Αυτό που ξέρω είναι ότι εκείνη την στιγμή ο φίλος οδηγός θα την τάιζε βενζίνη !!!
-
Μαλάκας με Bentley Coupe είχε παρκάρει στην πόρτα του γκαράζ παράνομα. Αυτό που έκανε εντύπωση ήταν οτι το λάστιχό του είχε 'φάει' μία μαχαιριά και δεν είχε ξεφουσκώσει τελείως.
-
συμπερασμα: δεν αρκουν δυο μ@λ@κες για να ακινητοποιηθει μια bentley
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Μαλάκας με Bentley Coupe είχε παρκάρει στην πόρτα του γκαράζ παράνομα. Αυτό που έκανε εντύπωση ήταν οτι το λάστιχό του είχε 'φάει' μία μαχαιριά και δεν είχε ξεφουσκώσει τελείως.Μάλλον είχε run flat ο τύπος
-
Εθεάθη, πριν μια ωρίτσα, φορτωμένο σε νταλίκα:
ένα μπλέ electric Α4 DTM.
(παίζει να ήταν κανα RS4, το είδα εν κινήσει από το πλάι, κι απλά διέκρινα ένα κόκκινο σηματάκι στο κάτω μέρος της πίσω πόρτας.)
ΥΓ.Aπό την έκθεση το έχω ερωτευθεί (DTM)
-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
Person-spotting:
Εγω εκανα σκεψεις για ατελειωτες πλαγιολισ8ησεις κτλ αλλα στη συμβολη με Λ.Αλε3ανδρας, ετυχε να σταματησει πανω στη διασταβρωση κ πρεπει να τον χτυπησε ενας κα8ετα. Ατυχια!Εμ, εσύ δεν είσαι να 'τσεκάρεις' άτομα και αυτοκίνητα στο δρόμο...
Φτου φτου φτου
Υ.Γ.
Προσθιοκίνητο Opel Astra GTC και πλαγιολισθήσεις, πώς κολλάνε μου λες;;; -
Ο χρήστης technik έγραψε:
Εθεάθη, πριν μια ωρίτσα, φορτωμένο σε νταλίκα:ένα μπλέ electric Α4 DTM.
(παίζει να ήταν κανα RS4, το είδα εν κινήσει από το πλάι, κι απλά διέκρινα ένα κόκκινο σηματάκι στο κάτω μέρος της πίσω πόρτας.)
Στην Audi στο Σταυρό Αγ. Παρασκευής, το μπλέ electric Α4 DTM θέαμα δεν είναι σπάνιο...
-
Ο χρήστης theo111r έγραψε:
Εθεάθη, πριν μια ωρίτσα, φορτωμένο σε νταλίκα:
ένα μπλέ electric Α4 DTM.
Στην Audi στο Σταυρό Αγ. Παρασκευής, το μπλέ electric Α4 DTM θέαμα δεν είναι σπάνιο...
Στις εκθέσεις, σαφώς. Στο δρόμο, ακόμα είναι 'σπάνιο'
-
Ο χρήστης theo111r έγραψε:
Person-spotting:
Εγω εκανα σκεψεις για ατελειωτες πλαγιολισ8ησεις κτλ αλλα στη συμβολη με Λ.Αλε3ανδρας, ετυχε να σταματησει πανω στη διασταβρωση κ πρεπει να τον χτυπησε ενας κα8ετα. Ατυχια!Εμ, εσύ δεν είσαι να 'τσεκάρεις' άτομα και αυτοκίνητα στο δρόμο...
Φτου φτου φτου
Υ.Γ.
Προσθιοκίνητο Opel Astra GTC και πλαγιολισθήσεις, πώς κολλάνε μου λες;;;Οι πλαγιολισ8ησεις δεν κολλανε με το Astra, με τον Πατελο κολλανε..
-
Εχθές το απόγευμα Αθήνα κέντρο δίπλα στο ΑΤΤΙΚΑ center.
Κατάμαυρη με κατάμαυρα φιμέ τζάμια Citroen C5 V6...
Δίπλα της καθόταν ο οδηγός και προφανώς η κυρία έκανε shopping therapy στο ATTIKA...
Carspotting