-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
180-185 εγγυημένα και παραπάνω υποθέτω υπό ευνοϊκές συνθήκες. Σιγά όμως την όρεξη (και τον χώρο) που έχω να τα πιάσω. Αν ήθελα να κινούμαι σε τέτοιες ταχύτητες θα είχα στραφεί σε άλλου τύπου αυτοκίνητο.Emena o father μου το ειχε παει 190 σε ισομα και ημουν μεσα
-
Και (επιτέλους ) τιμές!
Οι τιμές είναι για το 5θυρο Focus 1600 115ps και δεν περιλαμβάνουν έξοδα ταξινόμησης , προετοιμασίας κτλ.:
Trend 16,979 -
[quote='Ernest']Και (επιτέλους ) τιμές!
Οι τιμές είναι για το 5θυρο Focus 1600 115ps και δεν περιλαμβάνουν έξοδα ταξινόμησης , προετοιμασίας κτλ.:
Trend 16,979 -
Για τις 3θυρες δεν έχω πληροφορίες...Στη Γερμανία, οι 3θυρες είναι 800
-
Μήπως γνωρίζει κάποιος πότε θα παρουσιαστεί επίσημα το Focus?
Επίσης ο κινητήρας 1.6 άμεσου ψεκασμού που διαθέτει θα χρειάζεται σούπερ αμόλυβδη όπως και στο golf? -
παρουσιαστηκε εδω και κανενα μηνα..........
για βενζινη δεν νομιζω οτι χρειαζεται 100αρα -
Ο χρήστης gramacar έγραψε:
Επίσης ο κινητήρας 1.6 άμεσου ψεκασμού που διαθέτει θα χρειάζεται σούπερ αμόλυβδη όπως και στο golf?O νέος 1.6 Ti-VCT του Focus δεν είναι άμεσου ψεκασμού, αλλά μεταβλητού χρονισμού εκκεντροφόρων (Twin Independent Variable Camshaft Timing).
-
Ο χρήστης gramacar έγραψε:
Μήπως γνωρίζει κάποιος πότε θα παρουσιαστεί επίσημα το Focus?
Επίσης ο κινητήρας 1.6 άμεσου ψεκασμού που διαθέτει θα χρειάζεται σούπερ αμόλυβδη όπως και στο golf?Επίσημα εδώ και μήνες αλλά στις εκθέσεις τέλη Γενάρη. Μόνο στους ήδη κατόχους focus έχει παρουσιαστεί μετά παο μια σειρά εκδηλώσεων.
-
Εμένα για εδώ (Γιαννιτσά) μου είπαν οτι θα υπάρχει αυτοκινητο στην έκθεση στις 20 Ιανουαρίου
-
Πήγα το είδα και μου αρέσει τελικά πολύ. Ένα όμως με στράβωσε. Απ' οτι μου είπαν στη Ford θα φοράει πίσω δισκόφρενα μόνο το δίλιτρο. Στα 1.4 και 1.6 βολευτείτε με ταμπούρα. Αν όντως ισχύει αυτό είναι foul της Ford, αφού ο ανταγωνισμός βάζει δισκόφρενα και πίσω.
-
Ο χρήστης doctorvgs έγραψε:
Πήγα το είδα και μου αρέσει τελικά πολύ. Ένα όμως με στράβωσε. Απ' οτι μου είπαν στη Ford θα φοράει πίσω δισκόφρενα μόνο το δίλιτρο. Στα 1.4 και 1.6 βολευτείτε με ταμπούρα. Αν όντως ισχύει αυτό είναι foul της Ford, αφού ο ανταγωνισμός βάζει δισκόφρενα και πίσω.Όντως πίσω δισκόφρενα+ESP θα είναι έξτρα 1000
-
Αν προσθέσω δλδ, 1000 ευρώ (δισκόφρενα-ESP) στην αρχική τιμή,
....στα πόσα πάμε ?
-
[quote='Ernest']Και (επιτέλους ) τιμές!
Trend 16,979 -
Επιτελους, πλησιαζει ο καιρος.
-
Ο χρήστης Ernest έγραψε:
Πήγα το είδα και μου αρέσει τελικά πολύ. Ένα όμως με στράβωσε. Απ' οτι μου είπαν στη Ford θα φοράει πίσω δισκόφρενα μόνο το δίλιτρο. Στα 1.4 και 1.6 βολευτείτε με ταμπούρα. Αν όντως ισχύει αυτό είναι foul της Ford, αφού ο ανταγωνισμός βάζει δισκόφρενα και πίσω.
Όντως πίσω δισκόφρενα+ESP θα είναι έξτρα 1000
-
Έχουν ήδη σταλεί στους εμπόρους τα μοντέλα που θα χρησιμοποιηθούν για test drive. Μέχρι όμως να παρουσιαστεί επισήμως στις εκθέσεις τα έχουν κρυμμένα στα υπόγεια. Αν επιμείνεις λίγο ή αν σε ξέρει ο πωλητής στο 'δείχνει' (εντός εισαγωγικών γιατί επισήμως δεν έχει τίποτα να σου δείξει). Είναι επίσης φοβερό το γεγονός ότι δέχονται από τώρα παραγγελίες χωρίς ωστόσο να ξέρουν ακριβή στοιχεία του αυτοκινήτου. Για το θέμα των δισκόφρενων μου απάντησαν μετά από 2 ημέρες.
Πάντως το αυτοκίνητο είναι κορυφαίο μέσα-έξω και νομίζω ότι οι φωτογραφίες το αδικούν. Όσο για τις τιμές.... καίνεΤο είδα κι εγώ χθες και συμφωνώ απόλυτα ότι οι φωτογραφίες το αδικούν κατάφωρα... Όσο για τιμές, ο πωλητής μου είπε οτι μπορεί να μιλήσει επίσημα από Δευτέρα...
-
Έκδοση CC...
Eδώ έχει και μερικές ακόμα φωτογραφίες:
http://mondialauto.yahoo.net/site/1/5/6 ... a21dee.php
Επίσημη παρουσίαση το Σεπτέμβριο του 2005. -
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Η έκδοση CC:http://homepage.uvt.nl/~s828282/AutoSco ... 1%20(Small).jpg
http://homepage.uvt.nl/~s828282/AutoSco ... 2%20(Small).jpg
-
Απαίσιο
-
Έχουν ήδη σταλεί στους εμπόρους τα μοντέλα που θα χρησιμοποιηθούν για test drive. Μέχρι όμως να παρουσιαστεί επισήμως στις εκθέσεις τα έχουν κρυμμένα στα υπόγεια. Αν επιμείνεις λίγο ή αν σε ξέρει ο πωλητής στο 'δείχνει' (εντός εισαγωγικών γιατί επισήμως δεν έχει τίποτα να σου δείξει).
Το οδήγησα, στη Κύπρο φυσικά. Αισθητικά, κατά την γνώμη μου, είναι άσχημο, πολύ καλύτερο το προηγούμενο. Οδήγησα το 1.6tdci το οποίο όντως είναι πάρα πολύ καλό, εξαιρετικό τιμόνι και επιλογέας ταχυτήτων, η αίσθηση των φρένων (με ταμπούρα πίσω) όχι κάτι το ιδιαίτερο, οι αναρτήσεις προσφέρουν εξαιρετικό έλεγχο του αμαξώματος και πολύ καλή άνεση αλλά η ποιότητα κύλισης δεν μπορώ να πω ότι βρίσκεται στα ίδια επίπεδα. Διαθέτει μεγάλους εσωτερικούς χώρους και πολύ καλή ποιότητα κατασκευής (όχι κορυφαία)
Ford Focus II