-
Ευχαριστούμε popol@ros για την πολύ καλή παρουσίαση που μας έκανες για το Focus! Είναι αρκετά κατατοπιστική!
-
Μια μερα τεστ;;;;;;;;;;; Θελω κι εγω!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
http://briefcase.pathfinder.gr/download ... armara.jpg
http://briefcase.pathfinder.gr/download ... esmo+2.jpg
http://briefcase.pathfinder.gr/download ... +genie.jpg
http://briefcase.pathfinder.gr/download ... os-neo.jpg
http://briefcase.pathfinder.gr/download ... 0/rode.jpgοι φωτογραφιες μας
-
Πολύ καλό review φίλε ποπολάρε!
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
τελικα αξιζουν τα χρηματα τους??? μαλλον θεμα προτεραιοτητων ειναι και τιποτε παραπανω......Σ'αυτό που λες συμφωνώ...
Όμως σ'αυτό που είχα ρωτήσει παλαιότερα δηλαδή.....Aν τελικά κάποιος το αγοράσει θα μείνει ευχαριστημένος ή θα σκεφτεί ότι μάλλον βιάστηκε και θα το μετανοιώσει και αν ναι, τότε ποιά είναι μια καλή εναλλακτική λύση στο ίδιο περίπου κόστος?
Ποιό είναι το σχόλιο σου?
-
Ο χρήστης Koboyian έγραψε:
τελικα αξιζουν τα χρηματα τους??? μαλλον θεμα προτεραιοτητων ειναι και τιποτε παραπανω......
Σ'αυτό που λες συμφωνώ...
Όμως σ'αυτό που είχα ρωτήσει παλαιότερα δηλαδή.....Aν τελικά κάποιος το αγοράσει θα μείνει ευχαριστημένος ή θα σκεφτεί ότι μάλλον βιάστηκε και θα το μετανοιώσει και αν ναι, τότε ποιά είναι μια καλή εναλλακτική λύση στο ίδιο περίπου κόστος?
Ποιό είναι το σχόλιο σου?
να το μετανοιωσει , λιγο δυσκολο. προσφερει τα παντα σε ενα αρκετα λογικο κοστος θα ελεγα. φυσικα τοποθετωντας πισω δισκοφρενα μαζι με ESP τοτε δενεις το γλυκο και αποκτας ισως και το κορυφαιο συνολο (στο θεμα κορυφαιο φυσικα συμπεριλαμβανεται και το γκολφ με την μονη διαφορα οτι εκει {προσοχη δεν κοιταω κοστος αποκτησης} θα σε φαει η σουπερ αμολυβδη και το service).
κοιτα αμα θελεις το απολυτο εσωτερικο , παιρνεις απλα γκολφ
αμα θελεις τοπ οδικη συμπεριφορα παιρνεις μαζνα 3
αμα θελεις κατι και απο τα δυο που να τα πλησιαζει και τα δυο , παιρνεις φοκους. -
popol@aros's longest post
-
Παιδια αν και ειμαι απο Αχαια σκεφτομαι να παρω το αυτοκινητο(Focus II) απο Αθηνα που βρισκομαι κυριως, λογω σπουδων. Επειδη λογικα εχετε συνεργαστει με περισσοτερους αντιπροσωπους απο οσους γνωριζω οτι υπαρχουν(!) προτεινετε μου απο που να προτιμησω να το αγορασω. Διαβασα με κατι προβληματα με καποιον αντιπροσωπο κτλ και επειδη δεν εχω ορεξη για προβληματα... Μενω Πειραια οποτε αν ειναι και εδω κοντα καλυτερα. Εγω εχω δει μεχρι τωρα το αυτοκινητο στην Στακορ στην Ιερα Οδο και δεν εχω κανενα προβλημα με τον πωλητη αλλα εσεις θα ξερετε καλυτερα. Επισης αν σκεφτω να το παω απο Πατρα ο αντιπροσωποςι που υπαρχει στην Πατρα ειναι οκ;
-
Φίλε μου πάρε το αυτοκίνητο απο εκεί που σου δίνουν τα περισσότερα έξτρα και την καλύτερη τιμή. Πρόβλημα στην αγορά δύσκολο να έχεις, αυτοί να πουλήσουν θέλουν! Απο κει και πέρα για τυχόν προβλήματα και για το θέμα των σέρβις μπορείς να ρωτήσεις στο Ford foum ποιοι είναι οι καλοί εξουσιοδοτημένοι.
-
ωραίο το τετράπορτο, με στυλ μοντέο, αλλά και τιμή μοντέο! Γιατί να το προτιμήσει από αυτό ένας οικογενειάρχης; Πόσο μάλλον που το μοντέο έκανε και φεϊς λιφτ;
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
ωραίο το τετράπορτο, με στυλ μοντέο, αλλά και τιμή μοντέο! Γιατί να το προτιμήσει από αυτό ένας οικογενειάρχης; Πόσο μάλλον που το μοντέο έκανε και φεϊς λιφτ;γιατι ειναι πιο καινουργιο και εχει λιγοτερα τελη ασφαλειας.....
Ελα όμως που το μοντεο εχει και δισκοφρενα και μεγαλυτερους χώρους
Χτες διαβασα Επενδυτη (απο το σαββατο)... Ειχε παρουσιαση focus 4portes (φυσικα ουτε λογος για την ελλειψη δισκοφρενων).... καλο ελεγε... Δε περιμενα να ελεγε και κατι κακο για νεο αμαξι
Ειχε και astra 5portes 1.6 που το αποκαλεσε βασιλια της κατηγοριας!
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Βασιλιά σε τί?? Μου κανει φοβερή εντύπωση......
Όχι ότι το Astra είναι χάλια, αλλά όχι και βασιλιάς!!!
Εκτός αυτού εμένα μου φάνηκε ακριβό για αυτά που δίνει αφενός, αλλά και 9% επιτόκιο.... ???:o
Ξέρω γώ???? Τί να πώ???? -
Εκτός αυτού εμένα μου φάνηκε ακριβό για αυτά που δίνει αφενός, αλλά και 9% επιτόκιο.... ???:o
Ξέρω γώ???? Τί να πώ????αν δεν ειπε βασιλια θα ειπε κατι για πρωτοκαθεδρία.... ίσως
θα το δω αυριο παλι. το θέμα ειναι ότι ο ίδιος εγραψε και τα 2 αρθρα
Το αστρα σημειωνω εχει και 4 δισκόφρενα και τιμη καλη...
Το focus με τον κινητηρα των 115 δεν ειναι και φτηνο,,,, ετσι? -
Ξέρω γώ???? Τί να πώ????Τι έχει το επιτόκιο...;
Τόσο περίπου έχουν κ οι άλλοι κατα μέσο όρο, μην σου πω μερικοί κ παραπάνω... -
Μέχρι κι η Hyundai έχει 8,5-9 επιτόκιο. Είναι στάνταρ, μόνο ως προσφορά για να σπρώξουν παλιά μοντέλα δίνουν χαμηλότερο.
-
Ο χρήστης enginekiller έγραψε:
Παιδια αν και ειμαι απο Αχαια σκεφτομαι να παρω το αυτοκινητο(Focus II) απο Αθηνα που βρισκομαι κυριως, λογω σπουδων. Επειδη λογικα εχετε συνεργαστει με περισσοτερους αντιπροσωπους απο οσους γνωριζω οτι υπαρχουν(!) προτεινετε μου απο που να προτιμησω να το αγορασω. Διαβασα με κατι προβληματα με καποιον αντιπροσωπο κτλ και επειδη δεν εχω ορεξη για προβληματα... Μενω Πειραια οποτε αν ειναι και εδω κοντα καλυτερα. Εγω εχω δει μεχρι τωρα το αυτοκινητο στην Στακορ στην Ιερα Οδο και δεν εχω κανενα προβλημα με τον πωλητη αλλα εσεις θα ξερετε καλυτερα. Επισης αν σκεφτω να το παω απο Πατρα ο αντιπροσωποςι που υπαρχει στην Πατρα ειναι οκ;Πάρτο από τον Κοντέλλη. Το έχει με άτοκο και 10 χρόνια δωρεάν service (άκουσα τη καμπάνια στο ραδιόφωνο, δε ξέρω λεπτομέρειες). Σκέφτεσαι τίποτε καλύτερο ?
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Μέχρι κι η Hyundai έχει 8,5-9 επιτόκιο. Είναι στάνταρ, μόνο ως προσφορά για να σπρώξουν παλιά μοντέλα δίνουν χαμηλότερο.Τελικά έχετε δίκιο.. Όλοι το ίδιο επιτόκιο έχουν
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Ξέρω γώ???? Τί να πώ????αν δεν ειπε βασιλια θα ειπε κατι για πρωτοκαθεδρία.... ίσως
θα το δω αυριο παλι. το θέμα ειναι ότι ο ίδιος εγραψε και τα 2 αρθρα
Το αστρα σημειωνω εχει και 4 δισκόφρενα και τιμη καλη...
Το focus με τον κινητηρα των 115 δεν ειναι και φτηνο,,,, ετσι?ε θα πεσω κατω απο τα γελια........
μπαι δε γουεει ........ καταντας γραφικος με τα δισκοφρενα.........(απλη πληροφορηση) -
το φοκους 1,6 ειναι οντως ακριβο κατα την γνωμη μου. προσεγγιζει τις τιμες του mondeo 1,8. γιατι καποιος να προτιμησει το φοκους και να μην παρει το μοντεο? τι διαφορες εχουν στην οδικη συμπεριφορα? το μοντεο επειδη εχει μεγαλυτερο μεταξονιο δεν θα εχει και καλυτερη συμπεριφορα? εαν δεν κανω λαθος βγαινει με δυο κινητηρες 1,6 τι διαφορα εχει ο ενας απο τον αλλον απο τεχνολογικης αποψης?
-
Είναι μεγάλο για πόλη. Χθες ένας με Passat άφησε μια θέση γιατί δεν χώραγε. Πήγα εγώ που περίμενα πίσω του (κάνοντας νοητά βουντού ) και τσουπ-τσουπ το πάρκαρα το Astra (χεχεχε).
Ford Focus II