-
Ο χρήστης auber002b έγραψε:
καλησπέρα , μήπως ξέρει κανείς κάτι για το focus st ? (θα μου πείτε εδω δεν κυκλοφόρησε το 'απλό' τι ρωτάω τώρα ε?)
θα κυκλοφορήσει μαζί με το fiesta st (2lt 150hp) ή άλλη στιγμή?
έχει ακούσει κανείς τι κινητήρα θα φοράει?Εγω νομιζω οτι θα φοραει τον κινηρηρα του παλιου RS 215 αλογα
-
Τελικά πότε θα το βγάλουν στην αγορά το ρημάδι? Μας πρήξανε τόσο καιρό ερχεται και έρχεται. Τί περιμένουν να πουλήσουν μέχρι και το τελευταίο παλιό focus σε κανένα κακομοίρη που δεν ξέρει ότι βγήκε το νέο? Στη Γερμανία πωλείται από τον Νοέμβριο αλλά βέβαια εκεί είναι άνθρωποι όχι ζώα και σέβονται το καταναλωτή, δε προσπαθούν να τον δουλέψουν για να του πάρουν τα χρήματα. Εμείς όμως φταίμε που ασχολούμαστε.
-
Ο χρήστης jd έγραψε:
Τελικά πότε θα το βγάλουν στην αγορά το ρημάδι? Μας πρήξανε τόσο καιρό ερχεται και έρχεται. Τί περιμένουν να πουλήσουν μέχρι και το τελευταίο παλιό focus σε κανένα κακομοίρη που δεν ξέρει ότι βγήκε το νέο? Στη Γερμανία πωλείται από τον Νοέμβριο αλλά βέβαια εκεί είναι άνθρωποι όχι ζώα και σέβονται το καταναλωτή, δε προσπαθούν να τον δουλέψουν για να του πάρουν τα χρήματα. Εμείς όμως φταίμε που ασχολούμαστε.πες τα ρε παλικαρι
-
jd δεν τους γράφεις στα «μύδια» σου να κοιτάξεις κ αλλού...;
εξάλλου δεν θεωρήται και ευκαιρία στα 19,5 χιλιάρικα... ...αυτά να τα ακούνε εκεί στην Ford Hellas άκου ευχάριστη έκπληξη οι τιμές του. -
Etsi Etsi........Pes ta arxige
Pernwntas apo L. Lauriou mia bolta apo thn BMW, eida pio dipla mia antiprwsopia ths Ford me ena terastio pano gia to Focus I !!!! (collection an thumamai kala). Gia tin germania opws ta eipes....(http://www.ford.de) Ta idia kai h alfa me to facelift ths 147....Psaxnoun gia arnidesΤελικά πότε θα το βγάλουν στην αγορά το ρημάδι? Μας πρήξανε τόσο καιρό ερχεται και έρχεται. Τί περιμένουν να πουλήσουν μέχρι και το τελευταίο παλιό focus σε κανένα κακομοίρη που δεν ξέρει ότι βγήκε το νέο? Στη Γερμανία πωλείται από τον Νοέμβριο αλλά βέβαια εκεί είναι άνθρωποι όχι ζώα και σέβονται το καταναλωτή, δε προσπαθούν να τον δουλέψουν για να του πάρουν τα χρήματα. Εμείς όμως φταίμε που ασχολούμαστε.
-
Ο χρήστης jd έγραψε:
Τελικά πότε θα το βγάλουν στην αγορά το ρημάδι? Μας πρήξανε τόσο καιρό ερχεται και έρχεται. Τί περιμένουν να πουλήσουν μέχρι και το τελευταίο παλιό focus ....ακριβώς όπως το είπες 'να πουλήσουν μέχρι και το τελευταίο παλιο focus'
βέβαια αν το σκεφτείς αυτο κανουν όλοι , στην αρχή αρχίζουν με προσφορές και ατοκο διακανονισμό ,και μετα με εκπτωση αρκετά euro κάτω ή πακέτα εξοπλισμού δώρο (collection) μέχρι όσο πάει. π.χ το Polo που θα αλλάξει εδω και ένα χρόνο είναι έτσι , η xsara ενα χρονο πριν βγει το c4 τα ιδια, και πολλα άλλα μοντέλα... Όμως σίγουρα δεν δικαιολογείται αυτή η καθυστέρηση της ford ειδικά οταν ειχε ανακοινωσει στο τέλος του 2004 μετά αρχές Ιανουαρίου , μέση , τέλος, μέσα Φεβρουαρίου τελικα!!!
πάντως είδα χθες την πρώτη διαφήμιση στην τηλεόραση, αυτό σημαίνει οτι υπάρχει και επισημα στις εκθέσεις ????? έλεγε κατι από 12-13 χιλιάδες.... -
http://www.4troxoi.gr/technical/newprice.php
ΤΙΜΕΣFocus 3d(new) 1.4 Base Plus 13679
Focus 3d(new) 1.4 Ambiente 13679
Focus 3d(new) 1.4 Ambiente Plus 14684
Focus 3d(new) 1.4 Sport 15744
Focus 3d(new) 1.4 Sport Plus 16344
Focus 3d(new) 1.6 Diesel Sport 19944
Focus 3d(new) 1.6 Diesel Sport Plus 20574
Focus 3d(new) 1.6 Trend 16649
Focus 3d(new) 1.6 Trend Plus 17144
Focus 3d(new) 1.6 Duratec Sport 17244
Focus 3d(new) 1.6 Sport 17844
Focus 3d(new) 1.6 Duratec Sport Plus 17874
Focus 3d(new) 1.6 Sport Plus 18474
Focus 3d(new) 1.6 Titanium 20294
Focus 3d(new) 2.0 Sport 20244
Focus 3d(new) 2.0 Sport Plus 20934
Focus 3d(new) 2.0 Titanium 22694
Focus sedan(new) 1.4 Trend 15294
Focus sedan(new) 1.4 Trend Plus 15724
Focus sedan(new) 1.6 Diesel Trend 18494
Focus sedan(new) 1.6 Trend(100ps) 16794
Focus sedan(new) 1.6 Ghia 19744
Focus sedan(new) 2.0 Ghia 22144
-
Γνωρίζει κανείς τις τιμές του πεντάπορτου ή θα κυκλοφορήσει μονό σε τρίπορτο στην αρχή;
-
Εχετε δει το station πουθενα;
-
Oi times kai tou 5portou (arketa pio akribo apo to 3thuro se sxesi me to focus I pou htan 300 euro mono)
http://www.autotriti.gr/_NEA/preview_ne ... A_ID=30763
Xaneis ligo thn mpala me tis ekdoseis eksoplismou....Prepei na exoun kanei kai kapoia lathi stis times....Ο χρήστης xenophon74 έγραψε:
Γνωρίζει κανείς τις τιμές του πεντάπορτου ή θα κυκλοφορήσει μονό σε τρίπορτο στην αρχή; -
Μα και σε αυτή την έκδοση περίπου στα 300 ευρώ βλέπω τη διαφορά...
-
Ο χρήστης strangewonderer έγραψε:
Εχετε δει το station πουθενα;Τιμές Focus S/W 1,4
Έκδοση Τιμές (σε ευρώ)
Trend 15.594
Trend Plus 16.024
Τιμές Focus S/W 1,6
Έκδοση Τιμές (σε ευρώ)
Ghia (100 PS) 19.444
Ghia Plus (100 PS) 19.614
Ghia (115 PS) 20.044
Ghia Plus (115 PS) 20.214 -
slivi
Πως τις είδες τις τιμές του sedan / sw ;;
-
Καλημέρα Bill....
Δεν παίζονται φίλε...αν στο μετρητοίς έχει και έκπτωση δεν το συζητώ...
Να σου πω όμως, στο 5πορτο στην sport έκδοση, μόνο 1,6 100άρι βγαίνει? Το 115?
Και θέλω να δω και λίγο τις καταναλώσεις, service (συχνότητα, ενδεικτικές ψιλοτρακαρίσματος, κλπ).
Έτσι κι αλλιώς το συγκεκριμένο τουτούνι θα μπει μικροσκόπιο και ίσως και στο γκαράζ (όταν αποκτήσω ) -
Ο χρήστης slivi έγραψε:
Καλημέρα Bill....
Δεν παίζονται φίλε...αν στο μετρητοίς έχει και έκπτωση δεν το συζητώ...
Να σου πω όμως, στο 5πορτο στην sport έκδοση, μόνο 1,6 100άρι βγαίνει? Το 115?
Και θέλω να δω και λίγο τις καταναλώσεις, service (συχνότητα, ενδεικτικές ψιλοτρακαρίσματος, κλπ).
Έτσι κι αλλιώς το συγκεκριμένο τουτούνι θα μπει μικροσκόπιο και ίσως και στο γκαράζ (όταν αποκτήσω )Προφανώς είναι πολλά τα μοντέλα και δεν μπορούν να γραφτούν όλα.
Πάντως Σπύρο μου φαίνεται ότι άξιζε τον κόπο η αναμονή .... ψάξιμο από κοντά θέλει τώρα
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Πάντως Σπύρο μου φαίνεται ότι άξιζε τον κόπο η αναμονή .... ψάξιμο από κοντά θέλει τώρα
Ισχύει, κύριέ μου, ισχύει...
Υπομονή διαθέτει το κατάστημα και ποτέ δεν χάσαμε από αυτήν....
Είδα και φωτό από το καινούργιο mondeo (έρχεται μάλλον 2007) Κουκλί... λες να περιμένω και άλλο?
Τελικά ο πάπιος έχει δίκιο, πάρκινσον από τους πολλούς καφέδες θα πάθουμε... -
μια χαρα οι τιμες.......nice , very nice
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
μια χαρα οι τιμες.......nice , very niceστην τηλεοραση ήταν 12900 ή 13900.... μου φανηκε 12 κατι να λεει?
ιδεα μου? -
Koitaza to 2.0..... isws ftaiei oti to ena einai ghia kai to allo sport bebaia///
Kai exoun kanei kai kati periergo stis times, to 100ps sport pio akribo apo to 115 trend kata 500+eurw. Mallon den exoun balei olo ton katalogo opws egrapse kai kapoios allos filos....Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Μα και σε αυτή την έκδοση περίπου στα 300 ευρώ βλέπω τη διαφορά... -
Ο χρήστης coyote έγραψε:
μια χαρα οι τιμες.......nice , very nice
στην τηλεοραση ήταν 12900 ή 13900.... μου φανηκε 12 κατι να λεει?
ιδεα μου?Σωστά είδες γιατί και γω αυτό είδα... θα είναι η έκδοση με το στάνταρ τασάκι κλπκλπ
Έτσι κι αλλιώς αν θα πας στον πωλητή θα αρχίσει:
μεταλλικό +τόσα
τέλη-ταξινόμηση +τόσα
μεταφορικά +τόσα
να μην βάλουμε και κανένα αξεσουάρ?Α, ρε toyota που μας χρειάζεται...
Ford Focus II