-
...χάνετε το ενδιαφέρον σας με την κατάντια της F1. Που δεν είναι κάτι το νέο. Απλά για τους παλιούς, για τους νέους, για αυτούς που βλέπουν ανα 2 κυριακές τηλεόραση, είναι θέμα χρόνου να πούνε πόσο βαρετοί είναι οι αγώνες πλέον. Όχι λόγω μονοκρατορίας του Σουμάχερ και κάθε Σουμάχερ. Θέλω προσπεράσεις, θέλω τα λίγα ελάχιστα powerslides θέλω να δω λιγότερο πέτρινα μονοθέσια, δεν θέλω να βλέπω αυτό που βλέπω τώρα. Θέλω θέαμα.
Στο προηγούμενο GP την κυριακή έπιασα τον εαυτό μου να αρπάζω έναν μεταπτυχιακό ύπνο (μεσημεριανό) ακριβώς την ώρα του GP. Κοιμήθηκα 2 και 15, ξύπνησα 4 και 15, είδα 10 τελευταίους γύρους, είδα στο βίντεο τον πρώτο γύρο.... είδα ότι χρειαζόταν. Μου λέω, πάει χάλασα και γω. Αν δεν έχω κάποιο φίλο να δω τον αγώνα μαζί, έχω πρόβλημα.
Είχα να χάσω GP από τη Γερμανία το 96 που ήμουν σε μια παραλία για μπάνιο. Έχασα μισό αγώνα, ήθελα να νικήσει ο Berger και με τιμώρησε ο Θεός....
Βαρέθηκα σφόδρα. Έχει άλλους εδώ σαν και μένα?
Υ.Γ. God save the 50s and the 60s
-
...χάνετε το ενδιαφέρον σας με την κατάντια της F1. Που δεν είναι κάτι το νέο. Απλά για τους παλιούς, για τους νέους, για αυτούς που βλέπουν ανα 2 κυριακές τηλεόραση, είναι θέμα χρόνου να πούνε πόσο βαρετοί είναι οι αγώνες πλέον. Όχι λόγω μονοκρατορίας του Σουμάχερ και κάθε Σουμάχερ. Θέλω προσπεράσεις, θέλω τα λίγα ελάχιστα powerslides θέλω να δω λιγότερο πέτρινα μονοθέσια, δεν θέλω να βλέπω αυτό που βλέπω τώρα. Θέλω θέαμα.
Στο προηγούμενο GP την κυριακή έπιασα τον εαυτό μου να αρπάζω έναν μεταπτυχιακό ύπνο (μεσημεριανό) ακριβώς την ώρα του GP. Κοιμήθηκα 2 και 15, ξύπνησα 4 και 15, είδα 10 τελευταίους γύρους, είδα στο βίντεο τον πρώτο γύρο.... είδα ότι χρειαζόταν. Μου λέω, πάει χάλασα και γω. Αν δεν έχω κάποιο φίλο να δω τον αγώνα μαζί, έχω πρόβλημα.
Είχα να χάσω GP από τη Γερμανία το 96 που ήμουν σε μια παραλία για μπάνιο. Έχασα μισό αγώνα, ήθελα να νικήσει ο Berger και με τιμώρησε ο Θεός....
-
-
Ο χρήστης JimClark έγραψε:
Βαρέθηκα σφόδρα. Έχει άλλους εδώ σαν και μένα?Πως δεν εχει...! Εχει κ παραεχει...!
-
Καντε κατι!
-
Έχει, έχει!!! Εγώ κόντεψε να πάρω τον υπνάκο, ενώ βλέπαμε τον αγώνα σε καφετέρια!!!
Σταύρος
Υ.Γ. Παλιότερα τηλεόραση έβλεπα κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο. Τώρα βλέπω κάθε δεύτερη Κυριακή. Και ο νοών νοείτο
-
Παλιότερα, Κυριακή με F1, δεν κανόνιζα ΤΙΠΟΤΑ.
Τώρα, που καλοκαιριάζει κιόλας, καφεδάκι παραλία.
Αφού τα ξέρουμε τα αποτελέσματα, τι να δούμε?? Άντε την εκκίνηση. -
εγω βρηκα περισσοτερο ενδιαφερον σε χαμηλου επιπεδου αμερικανικη ταινια σε αλλο καναλι που ηταν τοσο ενδιαφερουσα ωστε να μην μπορω τωρα να θυμηθω ουτε καν κατι σχετικο με την υποθεση της κανοντας ζαπινγκ μηπως και γινει κατι πιο ενδιαφερον στον αγωνα.......ομως ματαια κουραζα το τηλεκοντρολ.
-
Άλλος ένας απογοητευμένος αποδός της Φορμουλα1...
-
Στους τρείς από τους πέντε αγώνες τησ φετινής σεζόν με πήρε ο ύπνος πριν τελειώσει ο αγώνας.Αντιθέτως στα motoGP έπιασα τον εαυτό μου να καρδιοχτυπά,ειδικά στον τελευταίο αγώνα με την μάχη του Rossi vs biaggi για την ΤΡΙΤΗ θέση.5 κορυφαίοι αναβάτες με διαφορά 2.5 δευτερολέπτων ο πρώτος με τον πέμπτο...Αυτοί είναι αγώνες.....
-
Ο χρήστης StAz έγραψε:
Στους τρείς από τους πέντε αγώνες τησ φετινής σεζόν με πήρε ο ύπνος πριν τελειώσει ο αγώνας.Αντιθέτως στα motoGP έπιασα τον εαυτό μου να καρδιοχτυπά,ειδικά στον τελευταίο αγώνα με την μάχη του Rossi vs biaggi για την ΤΡΙΤΗ θέση.5 κορυφαίοι αναβάτες με διαφορά 2.5 δευτερολέπτων ο πρώτος με τον πέμπτο...Αυτοί είναι αγώνες.....Οχι μόνο συμφωνώ αλλά να προσθέσω και τις 'σφαγές' που γίνονται στα 125 κύρια και στα 250.........5-10 οδηγοί να περνουν ο ένας τον άλλο σε όλον τον αγώνα.....Μ Α Χ Ε Σ ΟΧΙ (ΒΟΛΤΕΣ)
-
Για υπογραφή παραθέτω παλαιότερο post μου από το thread του Bahrain:
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
The bad news: Ο ανταγωνισμος για τον τιτλο θα ειναι μηδαμινος και το ρεκορ του Σεννα πιθανοτατα θα καταρριφθει απο εφετος κιολας.The good news: Οι φιλοι της F1 μπορουν επιτελους τα μεσημερια της Κυριακης να βγουνε για καφε, να δουν 'τα φιλαρακια' στο STAR η να κοιμηθουν. Το τελευταιο ειδικα, αν ανοιξεις τον Alpha, ειναι βεβαιο.
Περαστικα μας...
Να προσθεσω μονο οτι το καλοκαιρι 'παιζει' και η παραλια, οπως εγραψε κι αλλος φιλος παραπανω...
-
Εδώ κοντεύει να κοιμηθεί στο τιμόνι ο Σουμάχερ...
Πάντως, γι'αυτήν τη χρονιά (παρόλο που είμαι Ferrarικός και γουστάρω τη νίλα που'χουν πάθει Williams και McLaren ), νομίζω ότι πρέπει να'μαστε ντιπ τελειωμένοι για ν'ασχολούμαστε με το πρωτάθλημα. Το καλοκαίρι έφτασε, οι παραλίες λίαν συντόμως θα γεμίσουν με καλλίπυγες στρινγκοφορούσες καλλονές και, φυσικά, είναι απείρως πιο ενδιαφέρουσες από το γύρω-γύρω όλοι.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Εδώ κοντεύει να κοιμηθεί στο τιμόνι ο Σουμάχερ...Πάντως, γι'αυτήν τη χρονιά (παρόλο που είμαι Ferrarικός και γουστάρω τη νίλα που'χουν πάθει Williams και McLaren ), νομίζω ότι πρέπει να'μαστε ντιπ τελειωμένοι για ν'ασχολούμαστε με το πρωτάθλημα. Το καλοκαίρι έφτασε, οι παραλίες λίαν συντόμως θα γεμίσουν με καλλίπυγες στρινγκοφορούσες καλλονές και, φυσικά, είναι απείρως πιο ενδιαφέρουσες από το γύρω-γύρω όλοι.
Αυτό ακριβώς! Μετά την περσινή σαιζόν ο πρώτος φετινός αγώνας ήταν απίστευτος για εμάς τους Ferrariκούς. Και για 1-2 αγώνες ακόμη, όσο υπήρχαν κάποιοι οπαδοί άλλων ομάδων να επιμένουν να μιλάνε για ανάκαμψη, είχαμε κάποιους να πειράζουμε. Τώρα, και οι αγώνες είναι... υπνωτικοί, και ποιον να πειράξεις, δεν ασχολούνται ούτε οι ίδιοι! Υπογράφω κι εγώ λοιπόν...
-
Στο δια ταύτα:
Αφήστε τα μίση και βουρ στις παραλίες, που θα γεμίσουν καυτές υπάρξεις που ζητούν να τις δροσίσεις...
-
Μια ακόμη ψήφος και από εμένα...
Μετά το μοιραίο λάθος που έκανα πριν 15 μέρες να μην παρακολουθήσω την ειδική ΦΤΕΡΗ ΙΙ στο ράλλυ Αχαιός για να δω την σούπα της Βαρκελώνης....
Στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα -
Ο χρήστης JimClark έγραψε:
[snip]
[snip]Αν έχει λέει... έχει και παραέχει
and the 80s and the 90s
-
Λυπάμαι που θα σας απογοητεύσω, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχω βαρεθεί στο ελάχιστο!! Πολύ ένταση, πολύ άγχος φέτος, να πάει η ομάδα και ο Ιταλός καλά και ευτυχώς που κάθε φορά (μέχρι τώρα) είναι και καλύτερη.
Είναι τι βλέπεις τελικά. Προσπεράσεις και θέαμα σπανίως βλέπουμε, αλλά και χωρίς αυτά η ένταση υπάρχει, όπως ακριβώς υπάρχει ένταση και αγωνία σε ένα ποδοσφαιρικό ντέρμπι κορυφής, που δεν έχει καμία σπουδαία φάση.
Όσο, λοιπόν, αυτοί που υποστηρίζω στον αγώνα έχουν στόχους, τότε η αγωνία και το ενδιαφέρον θα υπάρχει για τη εκπλήρωσή των. Αν συνοδεύεται και από προσπεράσεις και θέαμα, τότε ακόμα καλύτερα. Δεν πρόκειται πάντως ποτέ να κλείσω την τηλεόραση ή να αλλάξω κανάλι.
-
Οι πιστοι φιλοι της F1, οσοι την αγαπουν πραγματικα, θα συνεχισουν να μη χανουν αγωνα. Ειδικα τη στιγμη που τεσσερις ομαδες μαχονται επι ισοις οροις για τη δευτερη θεση. Οι υπολοιποι καλη διασκεδαση στο κυριακατικο μπανιο τους.
-
Ο χρήστης pininfarina έγραψε:
Οι πιστοι φιλοι της F1, οσοι την αγαπουν πραγματικα, θα συνεχισουν να μη χανουν αγωνα.
[snip]Αυτό ομολογώ δεν το καταλαβαίνω. Από πότε η αγάπη (και μάλιστα η πραγματική) ισοδυναμεί με άκριτη παρακολούθηση όλων των αγώνων; Εμένα αυτό προς φανατισμό (έως... μαζοχισμό ) μου φέρνει παρά προς πραγματική αγάπη.
ΥΓ. Παρεμπιπτόντως, ούτε η πίστη ισοδυναμεί με αγάπη. Μπορείς να αγαπάς χωρίς να είσαι πιστός, όπως και μπορείς να είσαι πιστός χωρίς να αγαπάς.
Βάλτε εδώ μια υπογραφή αν....