-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Ενα σετ καλά λάστιχα, ενα σετ καλά λάστιχα.....δεν θα πάμε κάποτε με καλά λάστιχα?
ΟΧΙ Σάκη ΔΕΝ θα παμε με καλά λάστιχα! ΘΑ ΤΑ ΛΙΩΣΕΙΣ και αυτά!!!! Λύσσαξες πια!!!!!!
(ποια μιλάει ε? Που μπήκα για 3 γύρους και ξέχασα να βγω)
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Δεν φάγαμε και δεν ήπιαμε τίποτα! Μόνο γυρίζαμε!!!!Οχι και δεν φάγατε !!!!!!!!!!!!! Τα λάστιχα ποιός τα έφαγε η Μαρία ή πενταγιότισσσα ??????? Και την μπενζίνα ποιός την ήπιε !!!!!!
Πήγαμε εκει κατα τις 10.30. Υπήρχαν άπειρες μηχανές λόγω τριημέρου Ducatti και μπαίναμε ανα μισάωρο. (γιατί να μην έχω μία δερμάτινη φορμίτσα να με πανε κι εμένα καμια βόλτα????)
Αυτό μάλιστα θα ήταν Η εμπειρία, και μόνο που τις άκουγα..........
Πρώτη φορά πήγα at the pista στις Σερρες και εντυπωσιάστηκα! Πάρα πολύ καλοστιμένη, πολύ γρήγορη και τεχνική! Υπέροχη! Θέλει πολύ δουλειά για να τα βγάλεις πέρα! Γενικά όλες οι στροφές με τρίτες και καναδυο με τέταρτες. (καλά τα λέω Αντρέα?)
Πές τα κοπέλλα μου να ζηλεύουν κάποιοι......that's the REAL pista !!!!!!
Ολα λοιπον τέλεια, εκτός από τον ΓΥΦΤΟ που μας έκλεψε το άδειο μπετόνι της βενζίνης (!) Δηλαδή τι να πω....
Mας πήρε το καλό μπιτόνι, το κόκκινο ???????????
Μπράβο γούστο..........αυτό ήταν τρύπιο,δεν του το είπατε.....?????Πάντα τέτοια.
-
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
Πρώτη φορά πήγα at the pista στις Σερρες και εντυπωσιάστηκα! Πάρα πολύ καλοστιμένη, πολύ γρήγορη και τεχνική! Υπέροχη! Θέλει πολύ δουλειά για να τα βγάλεις πέρα! Γενικά όλες οι στροφές με τρίτες και καναδυο με τέταρτες. (καλά τα λέω Αντρέα?)
Πές τα κοπέλλα μου να ζηλεύουν κάποιοι......that's the REAL pista !!!!!!
:
Ναί Αγγελε,νά ζηλεύουν όσοι δέν ήρθανε,καί προτίμησαν νά κάτσουν σπίτια τους καί νά ....κόβουν τό χαλβά!!!
-
Αυτό που δεν ανάφερε κανείς ήταν για την καρακουκλάρα στη γραμματεία της πίστας. Ηταν ένας από τους λόγους που ανέβηκε τόοοοοοσο η θερμοκρασία.... Υπήρχαν ακόμη πολλές μηχανόβιες κούκλες που ξύναν γόνατο στη πίστα με τα παλιοducatia.
Οχι για να μη λένε ότι δεν υπήρχαν pit-babes.... -
Φτου ρε γμτ ... τι χάσαμε !!!!
Αχ αυτή η δουλειά τι μας κάνει
-
εμείς τη Δευτέρα είμασταν στο Αιγίνιο. Αυτοκίνητα από Κοζάνη και Θεσ/νίκη, πάνω από 10
Εγώ δοκίμασα το 206 του αδερφού μου και φύγαμε με ένα αμορτισερ μειον, αλλά είχε προδιάθεση να τα φτύσει
-
Ο χρήστης glf έγραψε:
εμείς τη Δευτέρα είμασταν στο Αιγίνιο. Αυτοκίνητα από Κοζάνη και Θεσ/νίκη, πάνω από 10Εγώ δοκίμασα το 206 του αδερφού μου και φύγαμε με ένα αμορτισερ μειον, αλλά είχε προδιάθεση να τα φτύσει
Για πες τίποτα για την πίστα,σε τι κατάσταση βρίσκεται κτλ,Σήμερα ήρθαν τα γρανάζια και με την πρώτη ευκαιρία θα πάω....
-
το Αιγίνιο είναι μια χαρά και καθαρό.
-
Ο χρήστης glf έγραψε:
το Αιγίνιο είναι μια χαρά και καθαρό.Ωραία,ωραία,Κυριακή με βλέπω εκεί
-
παιδιά λίγη προσοχή στο Αιγίνιο. Σε καποια σημεία στην πίστα υπάρχουν νερά, λάσπες και πρασινάδα που γλυστράει. Μην ξεχνάτε επίσης οτι δεν υπάρχει ασφάλεια και ότι αν βγείτε θα πέσετε σε καμια λιμνούλα!
Είναι πολύ ωραία πιστα πάντως!!! Καλή διασκέδαση!
-
Όσο εσείς ήσαστε στα βουνά εγώ με δύο Βασίληδες (Vasilios και ΒΑΣΙΛΗΣ) και τρία ιταλικά αυτοκίνητα (147, Sprint και Lancia Y) γυρνάγαμε στα σχεδόν άδεια Μέγαρα χθες από τις 10 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα. Μας έκανα παρέα καναδυό Ραλάκια, ένα Άστρα τούρμπο (το γνωστό με τη φτερούγα) ένα Ιμπρέζα WRX και μία M3.
Εγώ πρέπει να έκανα περί τους 50-60 γύρους συνολικά με τις δύο Άλφα και σήμερα πονάω, όχι από την οδήγηση αλλά από τη διαδικασία αλλαγής ελαστικών (τα Α032 της Alfasud ταιριάζουν και στη Sprint) αλλά το φχαριστήθηκα. Η Sprint γίνεται διαβήτης με τα 032 και ο ήχος του μπόξερ είναι φανταστικός και ο Βασίλης πείστηκε τελικά μετά από τρία χρόνια ότι η 147 είναι πραγματική Άλφα.
Το μόνο μελανό σημείο ήταν τα πεντάλ της Sprint (Sparco), τα οποία επεδή είναι πολύ κοντά μεταξύ τους και λόγω του σχήματος εκείνου του γκαζιού ('γάμμα') έκαναν σχεδόν αδύνατο το να πατήσεις φρένο χωρίς να πατήσεις μαζί και το γκάζι (μύτη-τακούνι με το στανιό δηλαδή ) πράγμα που αν μη τι άλλο με κατατρόμαξε. Τελικά κατάφερα να πατάω μόνο το φρένο αλλά δεν είμαι και πολύ σίγουρος ότι δεν έκανα καμμιά καρφωτή αλλαγή χωρίς συμπλέκτη. Πάντως η Sprint βγήκε αλώβητη από την ταλαιπωρία των Μεγάρων, όπως και όλα τα αυτοκίνητα άλλωστε.
Το ύψιλον στο οποίο συνοδήγησα μου έκανε πολύ καλή εντύπωση. Ιταλικό στήσιμο, εύηχος κινητήρας με νεύρο, καλά φρένα αλλά και πολύ μακριές σχέσεις (έβγαζε όλη την ευθεία με 3η ). Η άλλη Λάντσια του ΒΑΣΙΛΗ, η καλή, ήταν αδιάθετη χθες οπότε θα πρέπει να περιμένω το επόμενο TD για να δω πώς πάει σε πίστα.
Α, για πρώτη φορά άκουσα και κινητήρα M3 να δουλεύει όπως του αρμόζει και αναφώνησα: 'VTEC? Don't know this word!' ως γνήσιος AMEROLYPTOS.
Και τέλος, διασκεδάσαμε πάρα πολύ με μια παρέα που μπήκε στην πίστα με ένα Λάντα Σαμάρα, το οποίο μας έδειξε τι θα πει 'ορατή στρέβλωση αμαξώματος'. Μπράβο στον οδηγό του πάντως, που πήγαινε πάρα πολύ καλά με ένα εντελώς ακατάλληλο αυτοκίνητο.
-
Κώστα ,
θα πρέπει να ...ντρέπεστε , ΟΛΟΙ ΣΑΣ , για ότι κάνατε !!!
και θα σου βάλω πιπέρι στο στόμα ( ) αν ξαναπείς για καλό οδηγό
σε ακατάλληλο τού-τού (Lada ας πούμε !!!) .
Αντίθετα , θα σε κεράσω ...μπουγάτσα , αν γράψεις για ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ
οδηγό σε ΚΑΛΟ τού-τού (ονόματα δεν λέμε )Αποστόλης.
-
Ε,ρέ πόρωση!!!
Κώστα,τά λάστιχα πώς βγήκαν;Ρωτάω γιατί ο κανίβαλος κουμπάρος σου,είναι γνωστός γιά τίς λαστιχοβόρες επιδώσεις του;
νά τού δώσεις χαιρετισμούς,καί πές τού ότι τόν Αύγουστο θά οργανώσουμε κανένα Σέρρες Circuit!!! Τόν δεκαπενταύγουστο έχουμε...επαίτιο!!! -
Οντως πέρασα ένα ωραίο Κυριακάτικο απόγευμα !!!
Αυτό που θα μου μείνει ....
είχα πολλά χρόνια να μπω σε Sprint και ξαναθυμήθηκα τι θα πεί αυτοκίνητο !!!Τι να πρωτοθυμηθώ ;;;
Ηχος boxer ....... άνευ σχολίων
Στήσιμο ...... για σεμινάριο πως να στήνουν τα σημερινά αυτοκίνητα !!!
Design ...... διαχρονικό !!!
Τελικά τα αυτοκίνητα έχουν ψυχή ... ορισμένα όμως σου μιλάνε κι' όλας !!!ΥΓ 1. Alfa boxer (με τα διπλά ) -vs- BMW Μ3 .. vtec = Χ
ΥΓ 2. Αυτό για τας Σέρρας .. καλό ακούγεται
Ολα τά μωρά,στήν...ΠΙΣΤΑ