-
Εδώ μπορούμε να δούμε και την εικόνα που αντικρύζει ο οδηγός από το Skoda RS της διαφήμισης... Οι ενδείξεις είναι σε Warp Speed ασφαλώς...
Youtube Video -
Εδώ μια διαφήμιση από μια εταιρεία που αντί να εξαγοραστεί...βομβαρδίστηκε! Είχα την τύχη-ατυχία να έχω δύο τέτοια στην κατοχή μου... Το ένα έγινε ανταλλακτικά για το άλλο, όταν παρτάλιασε τελείως...
Καταπληκτικό αυτοκίνητο για το...αστείο ποσό που ζητούσε να το αγοράσεις και να το συντηρήσεις! Δεν μπορεσα δυστυχώς να το κρατήσω μετά από ένα χαζο-τράκο...
Η διαφήμιση είναι απίστευτα ποιητική θα έλεγα! Δείτε την, αξίζει. Θυμίζει και μια διαφορετική εποχή.
Youtube Video -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Εδώ μπορούμε να δούμε και την εικόνα που αντικρύζει ο οδηγός από το Skoda RS της διαφήμισης... Οι ενδείξεις είναι σε Warp Speed ασφαλώς...
Youtube Videoβλεπω εισαι συνηθισμενος σε warp-speed, ε?
...μη σου πω οτι σου ριχνει το favorit!
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
Youtube Videoσυνηθισμενος σε warp-speed, ε?
Youtube VideoΔεν μπορείς να πεις, καλό το αστειάκι πάντως...
Για να με ...αντιγράφεις, θα σου άρεσε φαντάζομαι...
Πάει μέχρι 190 το δικό μου τουλάχιστον, αλλά πρέπει να βάλεις την μουσική στο τερμα γιατί λόγω κοντής 5ης είναι στον κόφτη και καταναλώνει τρελά...(άλλο μειονέκτημα κι αυτό...φαντάζομαι τα Skoda σ' αυτά τα χιλιόμετρα είναι κοντά στα 7-8 lt/100 km όπως έχω διαβάσει στο φόρουμ....εγώ χάλια, καίω πάνω από 10lt/100 σε ταξίδι με τέτοιους ρυθμούς... ). Για να μην μιλήσω για την τρελή ανασφάλεια με τέτοιο κοντό αυτοκίνητο και τέτοια χιλιόμετρα...
Μόνο μια στο τόσο για ...ξεκάπνισμα κι αυτό σε κλειστό αυτοκινητόδρομο που ξέρω (παράκαμψη Αρτας πχ....δεν έχει και μπλόκα ).
Δεν βαριέσαι... Ούτως ή άλλως 3-4 ταξίδια το χρόνο, καλά είναι και το Αθήνα-Ιωάννινα 4.30 ώρες πάνω κάτω...ας είναι... -
οχι αυτο το video που εχεις κανει quote!!!
γιααα δες το καινουργιο κυριε αστρόπλοιε.
νομιζω οτι 60-100 σου ριχνει το favorit που κοροϊδευεις...
και εκεινος μετραει ρεπριζ, μια ταχυτητα, χωρις αλλαγες.
ενω στο video με το elephantino rosso, το σπαει και αλλαζει τρεις ταχυτητες..
οποτε
καλυτερα την επομενη φορα να σκεφτεσαι πιο πολυ πριν κοροϊδεψεις... -
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
οχι αυτο το video που εχεις κανει quote!!!γιααα δες το καινουργιο κυριε αστρόπλοιε.
νομιζω οτι 60-100 σου ριχνει το favorit που κοροϊδευεις...
και εκεινος μετραει ρεπριζ, μια ταχυτητα, χωρις αλλαγες.
ενω στο video με το elephantino rosso, το σπαει και αλλαζει τρεις ταχυτητες..
οποτε
καλυτερα την επομενη φορα να σκεφτεσαι πιο πολυ πριν κοροϊδεψεις...Μπα όχι δυστυχώς....Και λέω δυστυχώς γιατί ενώ στην πόλη είναι πολύ βολικό, το κοντό σασμάν που έχει είναι πολύ εκνευριστικό...
Η 3η τραβάει πολύ καλά από χαμηλά και σκάει ψηλά ψηλά 7200 έχοντας κάπου 130 αν θυμάμαι....Πολύ κοντή, γαμ~το! Η 5η έχει 4500 στροφές στα 150. Τρελό χάλι, δεν ησυχάζει ποτέ!
Ασε που στο ταξίδι καίει περισσότερο...
Το Favorit δεν θα τα κατάφερνε με τίποτε με τον κινητήρα των 60 ίππων δανεικό από το Target. Παρόλα αυτά, χάρη σ' αυτό επέζησε η Skoda μέχρι την εξαγορά, οπότε...τα έβγαλε τα λεφτά του (είχε τσιμπήσει χαρτζιλικάκι κι ο Bertone...).
Ηταν τιμιο αυτοκινητάκι, αλλά προς Θεού, χωρίς το...αυτοκόλλητο ξύλο στο ταμπλό made in Greece by ΒΙΑΜΑΡ.... -
εγω παντως μετραω τα δευτερολεπτα και στα 2 βιντεα και βλεπω οτι σου ριχνει το favorit....
-
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
εγω παντως μετραω τα δευτερολεπτα και στα 2 βιντεα και βλεπω οτι σου ριχνει το favorit....Μάλλον είσαι πολύ απασχολημένος με το μέτρημα των δευτερολέπτων και δεν βλέπεις πως το συγκεκριμένο Y είναι το Elefantino Blue των 60 ίππων και όχι το Elefantino Rosso των 85... Δες λίγο και το ελεφαντάκι στην κεντρική κολώνα αν θέλεις...
Πάντως και να με περνούσε (δύσκολο ξαναλέω....) no problem! Δεν είναι στις άμεσες προτεραιότητές μου να είμαι πιο γρήγορος είτε από καινούρια, είτε από παλιά Skoda! Τους επιτρέπω να με προσπερνάνε δεν έχω πρόβλημα! Αν είχα πρόβλημα θ' αγόραζα άλλο αυτοκίνητο.... -
Σαν παιδάκια... να φέρω και εγώ το κουβαδάκι μου να παίξουμε;
-
edit [Krus]
-
M άρεσε πολύ η διαφήμιση του c30! Με πολλά χρώματα, σαν να διαφημίζει παιδικό παιχνίδι. Έχω τις αμφιβολίες μου βέβαια για το αν κάποιος καταλαβαίνει ότι πρόκειται για διαφήμιση αυτοκινήτου, παρά μόνο στο τέλος της.
-
Ας το βάλω κι εδώ εν όψη του Μόντε που αρχίζει σήμερα!
O Loeb δίνει πίσω την xsara για την C4. Τι ακριβώς λέει δεν ξέρω, αφού τα γαλλικά μου περιορίζονται σε μερικά μπινελίκια! Είναι διαφήμιση βέβαια!
http://www.dailymotion.com/video/xxci2_ ... astien-loe
-
Aπ τα λίγα Γαλλικά που ξέρω(μιλάνε και γρήγορα οι ατιμοι): Ο πωλητής του λεει πως θα το πάρει το xsara και θα του κάνει καλη τιμή για την ανταλλαγή. Μετά πρεπει να ζητάει απο το Λεμπ μία φωτογραφία και του λεει πως ολα θα πρεπει να γίνουν σύμφωνα με τους κανόνες(άσχετα αν είναι διάσημος) και του λεει κάτι για επιταγή. Δεν έπιασα και πολλά δηλαδή τώρα που το σκέφτομαι!
-
'Opel Antara.....και η πόλη δεν έχει σύνορα'
Το 'είπανε το ποίημα' οι διαφημηστες της όπελ;Η μηπως συνειδητα πλέον τα τετρακίνητα απευθύνονται σε όσους θα τα προτιμήσουνε σαν αυτοκίνητα πόλης
-
Η πόλη δεν έχει σύνορα --> Μπορείς να βγεις και εκτός 'των τοιχών', εκτός ασφάλτου κλπ.
Έτσι μου μοιάζει εμένα. -
διαφημισούλα - videaki του Ford Escape Hybrid στην Αμερικη
Mε πρωταγωνιστη τον Κερμιτ απο τα παιδικά μας χρονια, για εμας τους 27 και ανω. Παιχτηκε στον τελικο του SUPERBOWL, κατι σαν το δικό μας Champions League αλλα για ραγμπυ, δεν ξερουν απο μπαλα εκει!
http://www.hybridcars.gr/ (κατω- κατω)
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
Η πόλη δεν έχει σύνορα --> Μπορείς να βγεις και εκτός 'των τοιχών', εκτός ασφάλτου κλπ.
Έτσι μου μοιάζει εμένα.Εμένα μου μοιάζει λίγο διαφορετικά:'καβαλα τα πεζοδρόμια,που μεχρι σημερα δεν μπορούσες να ανεβεις'.Κοίτα και την εικόνα.Καβαλάει ταράτσες το νεο αντάρα,δεν βγαίνει εκτός πόλης
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
'καβαλα τα πεζοδρόμια,που μεχρι σημερα δεν μπορούσες να ανεβεις'. -
Διαφημίσεις αυτοκινήτων