-
-
-
Ford Focus και μουσικά όργανα...έγινε τώρα που παίζουν με αυτά μουσική...
-
Χάλια διαφήμιση (;) IMHO.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Χάλια διαφήμιση (;) IMHO.Εντελώς.
-
Εντυπωσιακό τελικό σχόλιο στη διαφήμιση του Saab 9 3 Aero turbo ότι 'με καλύτερες επιδόσεις κλπ ... απο υβριδικό SUV'
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Χάλια διαφήμιση (;) IMHO.
Εντελώς.
Εμένα μ' αρεσε πολύ, αλλά θα συμφωνήσω με το ερωτηματικό του drdino. Δεν κατάλαβα τι διαφημίζει.
-
Αισχος η διαφημιση του νεου Α4
-
Ποια είναι, για θύμισέ μου.
-
Θα ξεράσω με την διαφήμιση του Volvo S40...
ελεεινή μουσική
ελεεινός βαμμένος ασπρομάλλης με μπλαζέ υφάκι λες και οδηγά Μaybach οδηγός
A, έχει και navigation ...από αυτά που έχουν όλοι βεβαίως εδώ και χρόνια. Τώρα τα ανακαλύψανε αυτοί.
Εν τω μεταξύ παίζει εδώ κ αρκετό καιρό...άσχετα αν από κάτω λέει στα ψιλά 'για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων':shifty: -
Ο χρήστης GTSi έγραψε:
ελεεινή μουσική
A, έχει και navigation ...από αυτά που έχουν όλοι βεβαίως εδώ και χρόνια. Τώρα τα ανακαλύψανε αυτοί.
Εν τω μεταξύ παίζει εδώ κ αρκετό καιρό...άσχετα αν από κάτω λέει στα ψιλά 'για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων':shifty:γιατί τα πουλήσανε?
-
Εχει ακούσει κανείς τη ραδιοφωνική διαφήμιση του Prius?
Πιο χάλια δε γινόταν.... -
με τον τύπο που αβίαστα εξυπνεί την τεχνολογία της toyota? Που παει την τεχνολογία με χίλια....
Φιλαράκι ειναι πολύ μπροστά το αμάξι.... Σβήνει μόνο του....
Υ.Γ. Και το δικό μου σβήνει μόνο του. Αμα μείνω
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
με τον τύπο που αβίαστα εξυπνεί την τεχνολογία της toyota? Που παει την τεχνολογία με χίλια....Φιλαράκι ειναι πολύ μπροστά το αμάξι.... Σβήνει μόνο του....
Υ.Γ. Και το δικό μου σβήνει μόνο του. Αμα μείνω
+1
Την έχουν και σε παραλλαγές, να μη βαριόμαστε...
-
ναι παίρνει και μπροστά μόνο του
-
Ο χρήστης GTSi έγραψε:
ελεεινή μουσική
Εν τω μεταξύ παίζει εδώ κ αρκετό καιρό...άσχετα αν από κάτω λέει στα ψιλά 'για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων':shifty:Και εμένα μου έκανε ( αρνητική ) εντύπωση. Είναι δυνατόν η Volvo να διαφημίζει ότι στο αμάξι της μπαίνει GPS και αυτό να είναι της ΜΙΟ ;
-
και με τρύπα έτσι? Στο τρυπάνε πιστεύω το αμάξι
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
και με τρύπα έτσι? Στο τρυπάνε πιστεύω το αμάξιΑ...Είναι εργοστασιακή εγκατάσταση....
Δεν μπαίνει κανονικό GPS ενσωματωμένο στο ηχοσύστημα ; Νομίζω πως έχει τέτοιο η Volvo. Πιθανολογώ ότι είναι καγκουριά της εδώ αντιπροσωπίας.
-
είναι
-
Σιγά μην κάνανε δώρο εργοστασιακό νάβι ρε σεις...
Διαφημίσεις αυτοκινήτων