-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Πολύ καλή διαφήμιση βρίσκω αυτές της σειράς 5....
Στην έρημο κάτι κινηματογραφεί ένα τεράστιο όχημα που κάνει ρεκόρ ταχύτητας. Το αυτοκίνητο με τις κάμερες είναι μια 5αρα BMW. Άψογη!
(όταν το βρω θα βάλω link)
Μια Μ3 για την ακριβεια (ή Μ5; δεν θυμαμαι) κ το σλογαν ειναι 'the fastest saloon car in the world'
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Εχει προσέξει κανείς,πίσω και αριστερά απο το 407,πάνω στην γέφυρα,ένα όχημα σε σχήμα δίσκου με δύο πλατιές πράσινες και μία άσπρη γραμμές?!!
Αυτό εννοείς ?
Nαι, το πρόσεξα!
Edit: έτσι όπως λες βέβαια είναι το άλλο με τις ρόδες, ο δίσκος είναι δύο τυρκουάζ και μία κίτρινη ρίγες.
Αυτό! Οι τύποι είναι φοβεροί!!
Α...στην έρημο Μ5 είναι!!!
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Θεόχαζη είναι η διαφήμιση της Corolla. Όσοι γνωστοί μου την είδαν μου είπαν πως νόμισαν ότι ο τύπος που λέει 'nice flight' ήταν συνηθισμένος σε τέτοιες καταστάσεις απ'την Corolla του.
Γιατί, αυτό δεν είναι?
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Θεόχαζη είναι η διαφήμιση της Corolla. Όσοι γνωστοί μου την είδαν μου είπαν πως νόμισαν ότι ο τύπος που λέει 'nice flight' ήταν συνηθισμένος σε τέτοιες καταστάσεις απ'την Corolla του.
Γιατί, αυτό δεν είναι?
????????????
-
Κώστα, κανείς δεν μπορεί τελικά να εξηγήσει τι σκέφτονταν οι άνθρωποι της διαφημιστικής εταιρείας, και πώς το εξήγησαν στους ανθρώπους της Toyota οι οποίοι ενέκριναν τη συγκεκριμένη διαφήμιση... Ισως πρέπει να επικοινωνήσω μαζί τους...
-
ΣΩΣΤΟΟΟΟΟ!!!!
http://www.funpic.hu/en.picview.php?id= ... 1&s=dd&p=3
Καί άλλο ένα:
http://www.funpic.hu/en.picview.php?id= ... &s=dd&p=50
-
Καινούργια αγαπημένη μου η διαφήμιση της σειράς 1 της BMW. Ωραία ιδέα και ίσως η καλύτερη μουσική επένδυση της χρονιάς.
Μεγάλη απογοήτευση οι διαφημίσεις των C2 VTS και C5...
Η Citroen έχει να βγάλει καλή διαφήμιση από την εποχή της Picasso με τα ρομπότ - καλιτέχνες -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Καινούργια αγαπημένη μου η διαφήμιση της σειράς 1 της BMW. Ωραία ιδέα και ίσως η καλύτερη μουσική επένδυση της χρονιάς.
Η Citroen έχει να βγάλει καλή διαφήμιση από την εποχή της Picasso με τα ρομπότ - καλιτέχνεςΠαίζει στην Αγγλία με το C4 σε στυλ Transformers! Χορεύει και κάνει διάφορα κόλπα, και όταν επιστρέφει ο ιδιοκτήτης, μεταμορφώνεται σε αυτοκίνητο!
-
Ο χρήστης apav έγραψε:
Η Citroen έχει να βγάλει καλή διαφήμιση από την εποχή της Picasso με τα ρομπότ - καλιτέχνεςΠαίζει στην Αγγλία με το C4 σε στυλ Transformers! Χορεύει και κάνει διάφορα κόλπα, και όταν επιστρέφει ο ιδιοκτήτης, μεταμορφώνεται σε αυτοκίνητο!
Εδω ειναι : http://www.StupidVideos.com/?VideoID=887
-
Δύο θέματα με τον ίδιο τίτλο και μάλλον καταλάθος 'ξεθάφτηκε' το παλιό.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Δύο θέματα με τον ίδιο τίτλο και μάλλον καταλάθος 'ξεθάφτηκε' το παλιό.Δημιουργήθηκε νέο θέμα, αλλά για ιστορικούς λόγους γράφουμε στο παλιό!
-
Ο χρήστης apav έγραψε:
Δύο θέματα με τον ίδιο τίτλο και μάλλον καταλάθος 'ξεθάφτηκε' το παλιό.
Δημιουργήθηκε νέο θέμα, αλλά για ιστορικούς λόγους γράφουμε στο παλιό!
Λοιπόν...
Η καλύτερη -πρόσφατη- διαφήμιση,
αυτή του GTI
-
Αφου κλειδωθηκε το αλλο μεταφερω το ποστ εδω
Εγω θα πω τις πλεον αθλιες
- 'Εχουμε Ιμπιζα'. Και μας αρεσε τοσο πολυ που το ξεχναμε Ή εναλλακτικα, το μπερδευουμε με οτι βρουμε
- 'Το ιπταμενο πικ-απ'. Νισαν Πικαπ που στον γκρεμο εκτοξευεται προς τα πανω
- ΚΙΑ Σπορτατζ. Διαφημιζουν ΣΟΥΒ και η διαφημιση ειναι 99% σε πολη!!!
- Nice flight. Και γαμω τα κρατηματα η Κορολλα
And the winner is...
Τoyota Avensis. Ο μπαρμπας που εχει δικο του ληαρ αλλα δεν εχει λεφτα να αγορασει Αβενσις
Πιο επικινδυνη ειναι του ΛαντΚρουιζερ. Ενα καρο μπαγλαμαδες θα πανε να ανεβουν στην κορυφη της Γκιωνας με το αμαξι (αφου μεχρι 50 μοιρες παει)
Πιο εκνευριστικη του Τσεροκι. Ε ΟΧΙ και να διαφημιζεις το Τσεροκι με τον Φιντελ και τον Τσε
Καλυτερες:
Μεγκαν με το βραχο και τη Μερσεντομπεμβε που τον καρφωνει απο πισω
Ινδος
407
Τασακι
και πολλες που δε θυμαμαιΚορυφαια ΑΡΝΗΤΙΚΗ διαφημιση ηταν η πρωτη του Ματιζ που εβγαινε ο Μπονατσος και ελεγε 'πηρες μικρο αμαξι και σου βγηκε π-Ατος!!!'
-
Από τις αγαπημένες μου του A4 με τον Elvis.
-
Διαφήμιση σε έντυπο με το Rover 75 και την 3αρα, έχετε πετύχει σε αγγλικό περιοδικό; Να τη σκανάρω και να την κάνω ποστ;
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Διαφήμιση σε έντυπο με το Rover 75 και την 3αρα, έχετε πετύχει σε αγγλικό περιοδικό; Να τη σκανάρω και να την κάνω ποστ;Για κάνε τον κόπο
-
Παιδιά η διαφήμιση του νέου Chevrolet Aveo μας αποδεικνύει ότι όλοι οι άντρες και οι νοήμονες γυναίκες οδηγοί δεν ξέρουν τίποτα.. Οι καθρέφτες είναι για μακιγιάζ!!!!! Όσοι νομίζατε ότι είναι για να ελέγχουμε την κίνηση των από πίσω μας, απλά δεν ξέρετε τι σας γίνεται.. Άχρηστοι..
-
Καθρεπτάκια στο σκιάδιο είναι.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Καθρεπτάκια στο σκιάδιο είναι.Και τώρα μπορώ να πάω να αυτοκτονήσω από την ντροπή..
-
Μπα, κάτσε εδώ.
Σωτήρια αυτά τα καθρεπτάκια πάντως. Μου έχει τύχει να κοιτάξω τον καθρέπτη και να δω...τον ουρανό του αυτοκινήτου. Χωρίς καθρεπτάκια ο κεντρικός καθρέπτης άλλαζε θέση εν ριπή οφθαλμού.
Διαφημίσεις αυτοκινήτων