-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Το pixelated effect γιατί το κάνουν; Για να τραβήξει την προσοχή; Για να μοιάζει με video που γίνεται stream από το Internet; Πολύ ξενέρωτο το βρίσκω.Μάλλον για να μην αναγνωρίζονται τα αυτοκίνητα ώστε να αποφύγουν νομικές επιπλοκές.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ποια; Η Όπeλ;όχι, η 0peΙ
-
Για δειτε αυτη της Steinmetz με το Speedster http://www.funnyplace.org/file.php?id=2501
-
Πολύ καλή.
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Μια με ένα συνοδηγό ράλι που συνέχεια έβλεπε την ίδια παρέα να τους επεφημεί. Φοβερή σύλληψη αλλά και φάτσα του συνοδηγού. Punto ήταν?Ηταν μια Delta Integrale και διαφημίζονταν το Punto.
-
Αν δεν έχετε τη διαφήμιση του νέου Golf GTI, ιδού (4,8 ΜΒ).
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Αν δεν έχετε τη διαφήμιση του νέου Golf GTI, ιδού (4,8 ΜΒ).Μπράβο ρε Μάνο. Πολύ καιρό ήθελα να την δω και δεν την έβρισκα. Πραγματικά τρομερή διαφήμιση.
-
Aπό τις καλύτερες γενικώς...
ΥΓ. Με τέτοια διαφήμιση, το αγοράζεις ή όχι ;;;
-
και αυτή της BMW X3, άσχετα από το προιόν των 39.999,99 η διαφήμιση είναι πολύ καλή! Έμπνευση και αποτέλεσμα.
-
Mόλις είδα τη διαφήμιση για τη νέα 159.
'Νέα ράτσα Alfa'
Καλό ή κακό είναι αυτό ;
-
Την τελευταία διαφήμιση της κορόλα με τον ναυαγό την είδατε??
Τι θέλει να μας πει, ότι για να ευχαριστιθείς την οδήγηση με μια κορόλα πρέπει να έχεις πολύ καιρό να μπεις σε αυτοκίνητο??
-
Ότι πρέπει να σου έχει σαλέψει.
-
Γιατί η καιρούργια διαφήμιση του Punto που ξεκινάει λέγοντας 'κλείσε τα μάτια σου...'
Εντάξει, είπαμε, δεν είναι και οτι πιο πρωτοποριακό σχεδιαστικά αλλά όχι οτι δε βλέπεται κιόλας!
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Την τελευταία διαφήμιση της κορόλα με τον ναυαγό την είδατε??Τι θέλει να μας πει, ότι για να ευχαριστιθείς την οδήγηση με μια κορόλα πρέπει να έχεις πολύ καιρό να μπεις σε αυτοκίνητο??
Εμένα πάντως μου άρεσε πολύ αυτή η διαφήμιση!!
-
Ο χρήστης Νεκταριος έγραψε:
Την τελευταία διαφήμιση της κορόλα με τον ναυαγό την είδατε??
Τι θέλει να μας πει, ότι για να ευχαριστιθείς την οδήγηση με μια κορόλα πρέπει να έχεις πολύ καιρό να μπεις σε αυτοκίνητο??
Εμένα πάντως μου άρεσε πολύ αυτή η διαφήμιση!!
Ωραία τότε να αγοράσουμε τη διαφήμιση και να αφήσουμε το αυτοκίνητο ήσυχο.
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Γιατί η καιρούργια διαφήμιση του Punto που ξεκινάει λέγοντας 'κλείσε τα μάτια σου...'Εντάξει, είπαμε, δεν είναι και οτι πιο πρωτοποριακό σχεδιαστικά αλλά όχι οτι δε βλέπεται κιόλας!
έχει πολλά υπονοούμενα του Punto, αν και θα πρέπε να λέει άνοιξε τα μάτια σου
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Γιατί η καιρούργια διαφήμιση του Punto που ξεκινάει λέγοντας 'κλείσε τα μάτια σου...'
Εντάξει, είπαμε, δεν είναι και οτι πιο πρωτοποριακό σχεδιαστικά αλλά όχι οτι δε βλέπεται κιόλας!
έχει πολλά υπονοούμενα του Punto, αν και θα πρέπε να λέει άνοιξε τα μάτια σου
Προσωπικά μου αρέσει πολύ και το αυτοκίνητο και η διαφήμιση (ωραία και η διασκευή του sweet dreams!) αλλά όταν την είδα αυτο σκέφτηκα
-
fsdgkjfdshg
-
Ο χρήστης Argyrismm έγραψε:
για να το ευχαριστηθείς πρέπει απλά να μην έχεις οδηγήσει αυτοκίνητο με καρμπυρατέρ και ανεξάρτητη ανάρτηση πίσω. Με άλλα λόγια να μην ξέρεις από οδηγική ευχαρίστησηΔεν είναι ότι δεν έχω οδηγήσει καρμπυρατεράτα, αλλά κρίνω λίγο μηδενιστική την προσέγγισή σου. Οδηγική ευχαρίστηση, τολμώ να πω ισάξια, μπορείς να βρεις και χωρίς καρμπυρατέρ, κατά την ταπεινή μου άποψη
-
γενικα η VW ειναι μπροστα.μια απο τις καλυτερες κατ'εμε
διαφημιση αυτη με το παιδακι με τα μολυβια του golf 4
οπως κ του golf η φετινη!
Διαφημίσεις αυτοκινήτων