-
Καλημέρα κι από εμένα.
Νομίζω ότι έτρεξα ένα από τους ωραιότερους ασφάλτινους αγώνες της καριέρας μου. Τόσο σε επίπεδο διαδρομών όσο και σε συναγωνισμού.
Πολύ ωραία εκκίνηση, με πολύ κόσμο, μουσική, show, πυροτεχνηματα, δυστυχώς χωρίς μια ξεχωριστή νότα σε επίπεδο παρουσιών...
Ειδικές διαδρομές με καλό tempo, πολύ συναγωνισμό στο Ελληνικό WRC, την Α5 και διαφοροποιήσεις ρυθμού, εφαρμογών τακτικής(!) κ.α.
Κρίμα που την κυριακή, φτάνοντας στο Park (χωρίς το ferme) βρήκαμε κόσμο ανάμεσα στα αυτοκίνητα που μετά από 45 λεπτά καλούνταν να στρίψουν 2 χιλιομετρα στις Γλαφυρές με πάνω από 180χλμ...
Κρίμα που δεν έχει γίνει κατανοητό το ότι το Service Park πρέπει να είναι σημείο προβολής και όχι μόνο Service...
Ωραία βήματα στους αγώνες, τίποτα ολοκληρωμένο ακόμα...
Στα καλύτερα
Και πάλι καλημέρα
-
Ο χρήστης insane_race έγραψε:
ή θα ειναι κιτ καρ ή super...λιγο απο γιουβετσι δεν παιζει...
τουλαχιστον ετσι εχουν τα πραγματα στην κοντινη μας ιταλια
To συγκεκριμένο είναι σύμφωνο με το βασικό δελτίο αναγνώρισης A5636 και με το VK 04/01, που περιλαμβάνεται στο Α5636, και άρα είναι κιτ καρ.
Το τι δηλώνεται (απαντώντας και στον takinen) είναι, όπως έχουν σήμερα οι κανονισμοί, άσχετο. Αν δεις τις συμμετοχές ενός οποιουδήποτε αγώνα, άλλος λέει 'Renault Clio 1.6', άλλος 'Renault Clio 16V' και πρόκειται για το ίδιο αυτοκίνητο, όπως ορίζεται από το ίδιο και για τα κιτ καρ και για τα S1600 δελτίο αναγνώρισης. Οταν κάνεις τεχνικό έλεγχο δεν κοιτάς αν συμφωνεί με ό,τι έχει δηλωθεί στις συμμετοχές του αγώνα αλλά αν συμφωνεί με τους τεχνικούς κανονισμούς, στην προκείμενη περίπτωση με το J.255 και το δελτίο αναγνώρισης.
Το παγκόσμιο είναι κακό παράδειγμα διότι εκεί απαγορεύεται η χρήση κιτ καρ και S1600. Αλλά και να επιτρεπόταν, η απάντηση είναι πως αν ελεγχθεί ο νικητής της Α/6 γενικώς (και όχι ειδικώς του JWRC, όπου επιβάλλεται τα αυτοκίνητα να είναι S1600) και πει 'το αυτοκίνητό μου είναι κιτ καρ και όχι S1600', τότε σαν κιτ καρ θα ελεγχθεί. Πότε θα το πει αυτό ? Οποτε ερωτηθεί από τους τεχνικούς εφόρους, πχ. στον έλεγχο εξακρίβωσης ή τον τελικό τεχνικό έλεγχο, και πάντως όχι όταν δηλώνει συμμετοχή.
H Ιταλία είναι επίσης κακό παράδειγμα διότι εκεί παίρνουν βαθμούς για το πρωτάθλημα τα S1600 και όχι τα κιτ καρ.
Το πρόβλημα δεν είναι το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, το οποίο, με τους συγκεκριμένους τεχνικούς κανονισμούς, είναι νόμιμο. Το πρόβλημα είναι οι τεχνικοί κανονισμοί, που επιτρέπουν τέτοια μπερδέματα. Επίσης το πρόβλημα είναι που δεν υπάρχει ούτε συγκεκριμένη υποχρέωση ούτε και γνώση οργανωτών και συμμετεχόντων να δηλώνουν το 'σωστό' αυτοκίνητο στον πίνακα των συμμετοχών.
-
Καλημέρα
Αν θυμάμαι καλά στις δηλώσεις συμμετοχής δηλώνεται η ομολογκασιόν με την οποία συμμετέχει το αυτοκίνητο. Αν είναι έτσι τα πράγματα, τότε με ποιά ομολογκασιόν έτρεξε το Clio; Με την VK ή την VKs. Και πως μ΄πορεί να ελέγξει ο τεχνικός έφορος τα πιστόνια π.χ. του αυτοκινήτου; Θα πρέπει να το λύσει, γίνεται, θα γίνει, θα προγραμματισθεί; Δύσκολο έως ακατόρθωτο.
Από εκεί και πέρα νομίζω ότι στην προκήρυξη την Ελληνική δεν υπάρχει πρόβλεψη γιά αυτοκίνητα S1600 και έτσι αυτά συμμετέχουν μαζί με την Α6
Επομένως θάπρεπε να δοθεί βάρος στην δήλωση συμμετοχής, αφού αυτή πλέον διαφοροποιεί τεχνικά το αυτοκίνητο. Έτσι μπορεί να δηλώνουμε κάπως διαφορετικά το αυτοκίνητό μας, όμως όταν το αγόρασε ο συθμπαθέστατος Ευσταθίου σαν τι το αγόρασε; Κιτ Κάρ ή S1600; Διότι αν το αυτοκίνητο έχει τα πιστόνια του S1600 τότε θα πρέπει να έχει και το βάρος και την συμπίεση. Έγινε έλεγχος; Με τι συμπίεση βρέθηκε το αυτοκίνητο;
Αυτές είναι οι πρώτες σκέψεις μου, γιά την τάξη των πραγμάτων και όχι γιά την ουσία του θέματος, αφού η επίδοση είναι δεδομένη, και κατά την γνώμη μου δεν ενδιαφέρει επί της ουσίας τους εμπλεκόμενους οδηγούς. Όμως οι κανονισμοί πρέπει να τηρούνται και να επιτηρούνται. Γιαυτό φίλε Νάσσο βάλε φόρμα εργασίας και βγες στο βουνό μαζί με τους Μιχαλοπουλους, Κοτρωνάρο, Μαδετζίδη (τόγραψα σωστά ή το σκότωσα;), Ιωαννίδη και τάλλα παιδιά μπας και δούμε άσπρη μέρα. Θέλω ρε παιδάκι μου (τι παιδάκι δύο μέτρα και ...κιλά) να σε δω τελείωμα Μερκούρη, ή Φτέρης να ανοίγεις καπώ.
Χαιρετώ
Lev -
Ο χρήστης Lev έγραψε:
Αν θυμάμαι καλά στις δηλώσεις συμμετοχής δηλώνεται η ομολογκασιόν με την οποία συμμετέχει το αυτοκίνητο. Αν είναι έτσι τα πράγματα, τότε με ποιά ομολογκασιόν έτρεξε το Clio; Με την VK ή την VKs.Εδώ είναι ένα πρόβλημα, διότι δηλώνεται μόνο το βασικό δελτίο αναγνώρισης (A5636) και όχι τυχόν σημαντικές επεκτάσεις (WR, VK, VK-S). Δηλαδή μπορεί κάποιος να δηλώσει 'Renault Clio 1.6 16V Α5636' και να εννοεί 'κανονικό Α', 'κιτ καρ' ή 'S1600'. Επιπλέον, ούτε οι συμμετέχοντες πολλές φορές δεν ξέρουν τι δηλώνουν, ούτε και οι οργανωτές ενδιαφέρονται. Σίγουρα αυτό πρέπει να διορθωθεί.
Και πως μ΄πορεί να ελέγξει ο τεχνικός έφορος τα πιστόνια π.χ. του αυτοκινήτου; Θα πρέπει να το λύσει, γίνεται, θα γίνει, θα προγραμματισθεί; Δύσκολο έως ακατόρθωτο.
Χωρίς ένσταση, απλά δεν γίνεται...
Από εκεί και πέρα νομίζω ότι στην προκήρυξη την Ελληνική δεν υπάρχει πρόβλεψη γιά αυτοκίνητα S1600 και έτσι αυτά συμμετέχουν μαζί με την Α6
Σωστό
Διότι αν το αυτοκίνητο έχει τα πιστόνια του S1600 τότε θα πρέπει να έχει και το βάρος και την συμπίεση. Έγινε έλεγχος; Με τι συμπίεση βρέθηκε το αυτοκίνητο;
Αφού όταν έγινε ο έλεγχος ο άνθρωπος είπε πως το αυτοκίνητό του είναι κιτ καρ, τότε και τα πιστόνια και η συμπίεση είναι ελεύθερα. Θα μπορούσε πχ. να είχε βάλει τα πιστόνια του S1600
Η μαλ.... ξεκινά από τη FIA, που επιτρέπει στα κιτ καρ να έχουν βάρος 920 κιλά και στα S1600 1000 κιλά. Τα υπόλοιπα είναι παρεπόμενα...
Όμως οι κανονισμοί πρέπει να τηρούνται και να επιτηρούνται. Γιαυτό φίλε Νάσσο βάλε φόρμα εργασίας και βγες στο βουνό μαζί με τους Μιχαλοπουλους, Κοτρωνάρο, Μαδετζίδη (τόγραψα σωστά ή το σκότωσα;), Ιωαννίδη και τάλλα παιδιά μπας και δούμε άσπρη μέρα. Θέλω ρε παιδάκι μου (τι παιδάκι δύο μέτρα και ...κιλά) να σε δω τελείωμα Μερκούρη, ή Φτέρης να ανοίγεις καπώ.
Χαιρετώ
LevΜαραντζίδης Γιατί, συνήθως με πετυχαίνεις με γραβάτα σε γραφείο ?
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
...... Γιατί, συνήθως με πετυχαίνεις με γραβάτα σε γραφείο ?Αυτό θελω να το δω κι εγω!!! Υπάρχει και φωτό??!!
-
Μετά από επικοινωνία με τη FIA έμαθα πως από το 2005 στο Ευρωπαϊκο Πρωτάθλημα Ράλι τα 1600 κιτ καρ θα πρέπει να έχουν το ίδιο βάρος με τα S1600
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Διότι αν το αυτοκίνητο έχει τα πιστόνια του S1600 τότε θα πρέπει να έχει και το βάρος και την συμπίεση. Έγινε έλεγχος; Με τι συμπίεση βρέθηκε το αυτοκίνητο;
Αφού όταν έγινε ο έλεγχος ο άνθρωπος είπε πως το αυτοκίνητό του είναι κιτ καρ, τότε και τα πιστόνια και η συμπίεση είναι ελεύθερα. Θα μπορούσε πχ. να είχε βάλει τα πιστόνια του S1600
Η μαλ.... ξεκινά από τη FIA, που επιτρέπει στα κιτ καρ να έχουν βάρος 920 κιλά και στα S1600 1000 κιλά. Τα υπόλοιπα είναι παρεπόμενα...
Νασο καλημέρα, μια που σε βρηκαμε ευκαιρο καιρος να απαντηθούν κάποιες ερωτήσεις γενικού ενδιαφέροντος για να κατατοπίζεται και ο κόσμος!
Μπορει κάποιος να δηλώσει το αυτοκίνητο VK άρα 920 κιλά και να χρησιμοποιήσει σημεία της VKS? ή περιορίζεται απο την εγκυκλιο 12/2004 αλλα ακομα περισσότερο απο την ίδια την VKS η οποία αναφέρει ξεκάθαρα στην αρχή οτι ή την χρησιμοποιήσεις εξ ολοκλήρου ή καθόλου;;;
ΥΓ: Για να μην δημιουργούνται παραξηγήσεις η συζήτηση αυτη είναι γενικόυ περιεχομένου και δεν γίνεται για το κλιο, μια που αυτό εξετάστηκε, όσο μπορει να εξεταστεί χωρις ένσταση που ανοίγει ευαισθητα σημεία του αυτοκινήτου όπως ανέφερε και ο lev παραπάνω
-
Ο χρήστης pavlos έγραψε:
Μπορει κάποιος να δηλώσει το αυτοκίνητο VK άρα 920 κιλά και να χρησιμοποιήσει σημεία της VKS? ή περιορίζεται απο την εγκυκλιο 12/2004 αλλα ακομα περισσότερο απο την ίδια την VKS η οποία αναφέρει ξεκάθαρα στην αρχή οτι ή την χρησιμοποιήσεις εξ ολοκλήρου ή καθόλου;;;Την VK-S πρέπει να την χρησιμοποιήσεις εξ΄ ολοκλήρου, ενώ από τη VK μπορείς να πάρεις μερικά κομμάτια μόνο. Αυτό έχει κυρίως νόημα μόνο σε ένα νορμάλ αυτοκίνητο που θέλει να γίνει ντεμι-κιτ καρ, δηλ. να πάρεις 2-3 κομμάτια από τη VK και να τα βάλεις σε ένα Α/6. Ομως στο κιτ καρ, το οποίο έτσι και αλλιώς είναι συνήθως καλύτερο σαν προδιαγραφή από το S1600 (πχ. τετραπετάλουδο), δεν καταλαβαίνω τι νόημα θα έχει κάτι τέτοιο.
Αυτά φέτος. Για του χρόνου ενδέχεται να αλλάξουν!
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Μπορει κάποιος να δηλώσει το αυτοκίνητο VK άρα 920 κιλά και να χρησιμοποιήσει σημεία της VKS? ή περιορίζεται απο την εγκυκλιο 12/2004 αλλα ακομα περισσότερο απο την ίδια την VKS η οποία αναφέρει ξεκάθαρα στην αρχή οτι ή την χρησιμοποιήσεις εξ ολοκλήρου ή καθόλου;;;
Την VK-S πρέπει να την χρησιμοποιήσεις εξ΄ ολοκλήρου, ενώ από τη VK μπορείς να πάρεις μερικά κομμάτια μόνο. Αυτό έχει κυρίως νόημα μόνο σε ένα νορμάλ αυτοκίνητο που θέλει να γίνει ντεμι-κιτ καρ, δηλ. να πάρεις 2-3 κομμάτια από τη VK και να τα βάλεις σε ένα Α/6. Ομως στο κιτ καρ, το οποίο έτσι και αλλιώς είναι συνήθως καλύτερο σαν προδιαγραφή από το S1600 (πχ. τετραπετάλουδο), δεν καταλαβαίνω τι νόημα θα έχει κάτι τέτοιο.
Εχει νόημα μόνο για να ελέγχεις ένα αυτοκίνητο S1600 που δηλώνετε VK για να εμπίπτει στην κατηγορία των 920 κιλών.
-
Ο χρήστης pavlos έγραψε:
Εχει νόημα μόνο για να ελέγχεις ένα αυτοκίνητο S1600 που δηλώνετε VK για να εμπίπτει στην κατηγορία των 920 κιλών.Αν χρησιμοποιεί κομμάτια (= ολόκληρο, αφού δεν μπορεί να το χρησιμοποιήσει μεμονωμένο) από το VK-S, τότε είναι S1600 = 1000 κιλά.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Εχει νόημα μόνο για να ελέγχεις ένα αυτοκίνητο S1600 που δηλώνετε VK για να εμπίπτει στην κατηγορία των 920 κιλών.
Αν χρησιμοποιεί κομμάτια (= ολόκληρο, αφού δεν μπορεί να το χρησιμοποιήσει μεμονωμένο) από το VK-S, τότε είναι S1600 = 1000 κιλά.
**Χαίρετε και Αντίο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! **
-
Και κάτι άσχετο, ας ενημερώσει κάποιος την ΕΘΕΑ οτι τα Α8 δεν βαθμολογούνται στο πρωτάθλημα... (Κριαράς 7 βαθμοί στο Κένταυρος)
http://www.ethea.elpa.gr/news/closeup.php?id=91&cat=63 -
Ο χρήστης koulis1 έγραψε:
**Χαίρετε και Αντίο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! **Αν μας έκανες τη χάρη να εξηγήσεις τι εννοείς, αντί να σχολιάζεις σε στυλ θυμωμένου γκουρού, δεν θα ήταν καλύτερα ?
Διάβασες όλα τα παραπάνω πριν απαντήσεις ?
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
**Χαίρετε και Αντίο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! **
Αν μας έκανες τη χάρη να εξηγήσεις τι εννοείς, αντί να σχολιάζεις σε στυλ θυμωμένου γκουρού, δεν θα ήταν καλύτερα ?
Διάβασες όλα τα παραπάνω πριν απαντήσεις ?
Επειδή, λοιπόν, ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΑ τα παραπάνω επαναλαμβάνω τη ΦΡΑΣΗ!!!!!!
Ο εννοών νοητω..............ΥΓ
Οπως βλέπεις σου εκανα τη χάρη να απαντήσω...............
Γεια χαρά -
Οπως βλέπεις σου εκανα τη χάρη να απαντήσω...............Με το να απαντήσεις δεν μου έκανες -και καλά- χάρη, σου ζήτησα να εξηγήσεις, λόγω του ό,τι, απ΄ ό,τι φαίνεται, είμαι μειωμένης αντιληπτικής ικανότητας
Αλλά όπως φαίνεται κακώς ασχολήθηκα έτσι και αλλιώς, μια και η 'χαριστική' απάντηση σε μια σελίδα επεξηγήσεις είναι μια φράση για 'όποιον κατάλαβε'. Κρίμα. Μάλλον το σχόλιο του kouk ήταν η καταλληλότερη αντιμετώπιση.
Να ΄σαι καλά.
-
koulis1 τι σου φταιει ο νάσος;; Οχι μόνο δεν ήταν τεχνικός έφορος στον συγκεκριμένο αγώνα, αλλα επιπλέον μπήκε στον κόπο να μας αναλύσει το τι γίνεται με VK και VKS... Aν κάτι σε ενόχλησε ίσως θα πρέπει να διοχετευσεις αλλού τον θυμό σου και την αγανακτηση σου...
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Με το να απαντήσεις δεν μου έκανες -και καλά- χάρη, σου ζήτησα να εξηγήσεις, λόγω του ό,τι, απ΄ ό,τι φαίνεται, είμαι μειωμένης αντιληπτικής ικανότηταςΑλλά όπως φαίνεται κακώς ασχολήθηκα έτσι και αλλιώς, μια και η 'χαριστική' απάντηση σε μια σελίδα επεξηγήσεις είναι μια φράση για 'όποιον κατάλαβε'. Κρίμα. Μάλλον το σχόλιο του kouk ήταν η καταλληλότερη αντιμετώπιση.
Να ΄σαι καλά.
ΠΟΛΥ ΚΑΚΩΣ ΛΑΜΒΑΝΕΙΣ αυτά που γραφω ως προσωπική επίθεση!!!!!
Λυπάμαι!!!!!.
Μου ζήτησες σαν 'χάρη' να εξηγήσω και για αυτό σου απάντησα ετσι!!!!
Τωρα το 'κακώς ασχολήθηκες' απαντώ 'οπως το εκλαμβάνει ο καθένας'.
Τι περιμένεις να σου πω????
Οτι δεν ειναι σωστά αυτά που λες αφού ειναι????
Οτι δεν επρεπε να γίνεται αυτό ενω γίνεται????
Οτι 'περι της γυναίκας του καίσαρα κλπ κλπ?????
Μαλλον το προηγούμενο σχόλιο του φίλου μου 'Κούκους' ειναι το σωστό.
Και πάλι λυπάμαι........... -
ΠΟΛΥ ΚΑΚΩΣ ΛΑΜΒΑΝΕΙΣ αυτά που γραφω ως προσωπική επίθεση!!!!!
Λυπάμαι!!!!!.
Μου ζήτησες σαν 'χάρη' να εξηγήσω και για αυτό σου απάντησα ετσι!!!!
Τωρα το 'κακώς ασχολήθηκες' απαντώ 'οπως το εκλαμβάνει ο καθένας'.
Τι περιμένεις να σου πω????
Οτι δεν ειναι σωστά αυτά που λες αφού ειναι????
Οτι δεν επρεπε να γίνεται αυτό ενω γίνεται????
Οτι 'περι της γυναίκας του καίσαρα κλπ κλπ?????
Μαλλον το προηγούμενο σχόλιο του φίλου μου 'Κούκους' ειναι το σωστό.
Και πάλι λυπάμαι...........Φίλε koulis1, ΔΕΝ εκλαμβάνω το σχόλιό σου σαν προσωπική επίθεση. Αλλά ομολογώ πως με ενοχλεί η στάση σου, όχι προσωπικά αλλά γενικότερα απέναντι στην 'παρέα' του Forum, και φυσικά στην προκείμενη μόνο περίπτωση, να είμαι από τη μία πλευρά και να εξηγώ ανοικτά τι συμβαίνει και που νομίζω υπάρχει πρόβλημα, και από την άλλη να απαντάς με μισόλογα και υποννούμενα (όπως άλλωστε υποννοούμενο ήταν αυτό που ξεκίνησε την παρούσα κουβέντα).
Και μάλιστα θεωρώ πως το δεύτερο σχόλιό σου, περί 'χαίρετε και αντίο', είναι ανάρμοστο, επειδή ακριβώς έχουν προηγηθεί όλες αυτές οι εξηγήσεις που δείχνουν σαφώς (ΙΜΗΟ) πως δεν υπάρχει διαπλοκή ή κακή βούληση, αλλά ορθή εφαρμογή των ατελών / λανθασμένων κανονισμών.
Αν πάλι αναφέρεσαι στους κανονισμούς αυτούς, τότε το πρώτο σχόλιό σου περί 'ΝΕΑΣ διαπλοκής' είναι ανακριβές, διότι οι κανονισμοί αυτοί είναι ίδιοι εδώ και 5 χρόνια τουλάχιστον. Απλά τώρα ωρίμασαν οι συνθήκες για να φανεί το πρόβλημα.
Πάντα φιλικά
ΥΓ. Ναι, το προηγούμενο σχόλιο του kouk εννοώ και εγώ
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Την VK-S πρέπει να την χρησιμοποιήσεις εξ΄ ολοκλήρου, ενώ από τη VK μπορείς να πάρεις μερικά κομμάτια μόνο. Αυτό έχει κυρίως νόημα μόνο σε ένα νορμάλ αυτοκίνητο που θέλει να γίνει ντεμι-κιτ καρ, δηλ. να πάρεις 2-3 κομμάτια από τη VK και να τα βάλεις σε ένα Α/6. Ομως στο κιτ καρ, το οποίο έτσι και αλλιώς είναι συνήθως καλύτερο σαν προδιαγραφή από το S1600 (πχ. τετραπετάλουδο), δεν καταλαβαίνω τι νόημα θα έχει κάτι τέτοιο.
Συγγνωμη που ερωτω καπως καθυστερημενα.Αληθεια υπαρχουν κιτ καρ μονοπεταλουδα κατασκευης 2003?
Και κατι αλλο.Τα super 1600 ζυγιζονται υποχρεωτικα με μια ρεζερβα και χωρις τα υγρα (παρ.4.3 του J ομαδα Α) και θα πρεπει να ειναι σε αυτη την κατασταση υποχρεωτικα 1000 κιλα.
Στα δε ραλλυ ισχυει κατι ακομη πολυπλοκοτερο.Αν υπηρχε βεβαια μεταφρασμενο βιβλιο στην ωρα του ισως να ειχαν αποφευχθει οι διαφορες παρερμηνειες.Ας μην ξεχναμε ομως τι ισχυει σε περιπτωση διχογνωμιας,εννοω για το πιο κειμενο ισχυει ,σε πια γλωσσα δηλαδη.
Οσο για το κομματι-κομματι επιτρεψτε μου να διορθωσω σε κιt by kit κατι που στα ελληνικα σημαινει αυτουσιο ολο το τμημα του κιτ και οχι κομματι του κιτ.Τα δε τμηματα του κιτ οριζονται σαν ομαδα αποτην ομολογκασιον.Επισης ΟΛΑ τα κιτ καρ , super 1600 η Α ανηκουν σε μια και μοναδικη κλαση αυτη της Α6.Δεν υπαρχει πουθενα κλαση διαφορετικη,απλως στις εθνικες λεσχες διδεται η διακριτικη ευχερεια να συμμετεχουν σε δικη τους κατηγορια τα κιτ καρ η τα super 1600 ετσι ωστε αυτοκινητα αμιγως Α να μην 'αδικουνται ' απο τα σαφως πιο εξελιγμενα kit cars η super 1600.Πραγμα που στην Ελλαδα δεν συμβαινει.
Παρακαλω εαν κατι διτυπωνω λαθος η ειναι λαθος απο τα παραπανω να μου το γνωρισετε.
Μπαμπης Κολιγιαννης
-
Καλα και αγια τα τεχνικα ομως δεν ειδα και πολλα σχολια για τους χρονους.
Κοιταζοντας τους λοιπον βλεπω οτι στο 1ο περασμα (αν εξαιρεση κανεις τα Μελισσιατικα που ειναι δυναμομετρο) Χ'τσομπανης και Κυρκος βρισκονται οριακα μπροστα, ειτε πισω απο Μιχο και Κοσμοπουλο. ΟΚ ξερω καποιος θα πει για τα ελαστικα. Ομως και τα ελαστικα επιλογη δεν ειναι; Το αποτελεσμα μετραει και αυτο λεει οτι ενας πολυπρωταθλητης και ενας απο τους διεκδικητες τα τελευταια χρονια εγραφαν ιδιους χρονους με αλλους που ειχαν λιγοτερα στη διαθεση τους.
Κένταυρος 2004