-
Ο χρήστης lazarefa έγραψε:
Βγάζεις και χωρίς αυτοκίνητο αλλά αν έχεις κάτι μουράτο, άντε να μην συνεχίσω διότι μου έχουν συμβεί τελευταία απίστευτα πράγματα......
Νομίζω αγαπητέ sv2 είχες ανοίξει κάποιο σχετικό θέμα με αντιδράσεις του ασθενούς (μη χέσω ) φύλου στο θέαμα της ferrari σου με σένα οδηγό. Σωστά;
θα χε πλακα να μας ελεγε μερικα περιστατικα παντως
θα θελα να ακουσω -
Ο χρήστης offset έγραψε:
Είναι σαν να έχεις ενα STi και να βγείς για καφέ με τον Σόλμπεργκ... -
Ο χρήστης offset έγραψε:
Είναι σαν να έχεις ενα STi και να βγείς για καφέ με τον Σόλμπεργκ...Εαν μια γυναίκα έχει γνώση του αντικειμένου και εκτιμά (γιατί οχι θαυμάζει) τον τρόπο που ο σύντροφος της αντιμετωπίζει το τιμόνι,το βρίσκω λογικό να θέλει να το δώσει.
Θα θέλατε. Απλά βαριούνται να οδηγούν...
-
+1
Είναι σαν το γνωστό:
-Θα έρθεις να με πάρεις να πάμε βόλτα;
-Βαριέμαι τώρα, έχει πολλή κίνηση έξω.
-Έλα μωρέ και που έχει κίνηση τί έγινε; -
το θεμα σηκωνει πολυ κουβεντα.ειναι αναλογα με τι κυρια θα μπλεξεις.αμα μου πας στο κωλονακι(ναι καλα το γραφω)στα δηθεν μαγαζια big apple και σια ολες εκει μεσα και στα γυρω μαγαζια ειναι hi-class.
οταν η μουν@ρ@ εχει συνηθισει να βαζει το κωλαρακι της σε premium αυτοκινητα λογικο ειναι μετα να τις ξυνισει και να μην γουσταρει μια να μπει στο αθανατο skoda targer πχ.η σωστη γυναικα ομως δεν μασαει σε αυτα.αν ο αλλος ειναι μαγκας αληθινος και κανει την γυναικα να γουσταρει τρελα ερωτικα και συναισθηματικα τοτε δεν την νοιαζει καν το αμαξι.αλλα ποσες μεινανε απο δαυτες?
νταξει το να μην εχεις καν αυτοκινητο ειναι λιγο προβλημα.να θες να την πας σε ενα ωραιο εστιατοριο πχ νταξει και με ταξι να πας εχει και αυτο την χαρη του.αλλα συνεχεια δεν γινεται.αλλα το να σε τσεκαρει η αλλη τι αμαξι εχεις και αναλογως τι τουτου εχεις γουσταρει η οχι εγω προσωπικα το ευχομαι να μου τυχει γιατι θα γινει ρομπα δημοσιως.
φιλος μου ειναι καλοκαιρι διακοπες γνωριζει μια κοπελα που δεν πολυενδιαφεροταν δεν τις ειπε τι αμαξι ειχε και οταν καποια στιγμη πηγε να την παρει ενα απογευμα και εσκασε με το 307 ανοιχτο αυτη κατουρηθηκε απο την χαρα της και αλλαξε αμεσως η ψυχολογια της.
το κακο ειναι οτι παμε απο το κακο στο χειροτερο και οι γυναικες σε λιγο θα ειναι τελειως απαλευτες...
-
Ο χρήστης fabiawrc έγραψε:
αν ο αλλος ειναι μαγκας αληθινος και κανει την γυναικα να γουσταρει τρελα ερωτικα και συναισθηματικα τοτε δεν την νοιαζει καν το αμαξι.αλλα ποσες μεινανε απο δαυτες?...Και πόσοι μείνανε από δαυτους??
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
αν ο αλλος ειναι μαγκας αληθινος και κανει την γυναικα να γουσταρει τρελα ερωτικα και συναισθηματικα τοτε δεν την νοιαζει καν το αμαξι.αλλα ποσες μεινανε απο δαυτες?
...Και πόσοι μείνανε από δαυτους??
Τών παρόντων εξαιρουμένων,ή και των παρόντων συμπεριλαμβανωμένων;
-
Ο χρήστης Kosa έγραψε:
+1
Είναι σαν το γνωστό:
-Θα έρθεις να με πάρεις να πάμε βόλτα;
-Βαριέμαι τώρα, έχει πολλή κίνηση έξω.
-Έλα μωρέ και που έχει κίνηση τί έγινε;+2
Είναι σαν το άλλο γνωστό:
-Θα περάσεις να με πάρεις, να πάμε (σ.σ. δηλ. να με πας*) βόλτα;
-Που να τρέχουμε, ρε παιδί μου, τώρα μέσα στη καταγίδα...
-Έλα μωρέ και που βρέχει τι έγινε;- ...και τα σκυλάκια βόλτα τα πάμε...
-
**Άλλος μύθος: 'δεν υπάρχουν πια άντρες'... **
Πιο ηλίθιο πράγμα δεν γίνεται να ακούσει κανείς! Μάλλον, θα έπρεπε να λέμε: 'δεν υπάρχουν γυναίκες πια..' Ποιό πολύ 'άντρες' βλέπει κανείς έξω στο δρόμο, παρά γυναίκες. Ούτε θυληκότητα, ούτε τίποτα, να' ουμ. Άσε που δεν θυμάμαι και πότε είδα για τελευταία φορά, μια γυναίκα πραγματική να φοράει κάποια φούστα κομψή(και δεν μιλάω για παπ@ριές τύπου μίνι φούστας/ντύσιμο πεζοδρομίου). Θυληκότητα(τρόποι, λέξεις, συμπεριφορά) ΜΗΔΕΝ. Άντε μετά να τις πλησιάσει αρσενικό: πλησιάζεις για να κυνηγήσεις, όχι για να χτυπηθείς/κονταρομαχήσεις με παραπλήσιου τύπου 'αρσενικά', σε τρόπους, λογική, κ.λ.π.
Εντάξει, τι να λέμε τώρα... σε πολλές χώρες έξω ΚΑΙ μόνος βγαίνεις και βρίσκεις παρέα για την ώρα που θα διασκεδάσεις ΚΑΙ δεν θα ακούσεις βρίσιμο ή δεν θα σε κοιτάξουν σαν δολοφόνο αν ζητήσεις σε χορό(θα αρνηθούν ευγενικότατα και ακόμα και αν δεν γουστάρουν, είναι πιθανό να χορέψουν μαζί ένα χορό) ΚΑΙ τα πράγματα είναι πολύ πιο φυσιολογικά απ' ότι είναι τα μυαλά/νοοτροπία των 'αντρών' στην ελληνική επικράτεια.
Άντε, να μην συνεχίσω.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Τών παρόντων εξαιρουμένων,ή και των παρόντων συμπεριλαμβανωμένων;
Οι παρόντες εξαιρούνται σε όλες τις συζητήσεις, εννοειται!!
γιατι να μην ειναι αυτη μαγκακι κ να με κανει να γουσταρω τρελλα για να μην της δωσω πανω στο μηνα τα παπουτσακια της?
Ολοι έχουν τα δίκια τους!!
Πάντως για να μην ξεφευγω από το (εμπνευσμενο αυτο) τόπικ, οι άντρες που νοιαζονται να βγαλουν γκόμενα από το αμαξι, αυτό πουλάνε οποτε κακώς διαμαρτυρονται.
Οι υπόλοιποι απευθύνονται σε άλλο 'κοινό', οποτε αργα ή γρήγορα θα βρουν αυτό που ζητάνε! -
Μπακουροθρεντ;
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Βγάζεις και χωρίς αυτοκίνητο αλλά αν έχεις κάτι μουράτο, άντε να μην συνεχίσω διότι μου έχουν συμβεί τελευταία απίστευτα πράγματα......Νομίζω αν ανοίξει θέμα ο SV2 με τις ατάκες που έχει ακούσει από γυναίκες μέσα στην Ferrari, θα έχουμε να γελάμε για χρόνια
-
Δεν θέλει πολύ φαντασία...
Νομίζω απλά η ατάκα 'το έχεις κάνει ποτέ σε Ferrari;' θα έχει τουλαχιστον 70-80% επιτυχία (αν απευθυνόμαστε και στο κατάλληλο target group ε...)
Άμα δεν έχεις καλό αμάξι Ελλάδα......δεν βγάζεις γκόμενα.